2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Benim annem de siz küçükken verirdik Dr lar da verme demezdi diyor.. Ama ben henüz vermiyorum. 4. Aydan sonra vericem ama haziran yani

Oncelikle annelik her turlu luksten fedakarlik etmektir. Biz uykumuzdan rahatimizdan guzelligimizden bedenimizden vazgecip cocuk yaptik. Bu dunyanin en guzel seyi. Bu sekilde dusun bence kendini daha iyi hissedersin bide catlagin tek tedavisi lazermis. Dusunursen ileride yaptirirsin.

Oluyor cnm bazen çok ağlıyor hatta bi akşam susturamadık götürdük acile doktor lavman yaptı kaka gaz falan cıktı öyle rahatlamıştı .. malesef belli bi saatlerde başlıyor genelde akşam üzeri uyanıyor gece 3 e kadar pispislayarak atlatıyoruz yani sürekli ya kucakta ya ayakta . Fazla sglatmamays çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim 10 nisanda takvimim bitti 40 haftalık oldum. Doktorum bir hafta daha bekleyelim dedi ama bu bir haftada da gelmediği için yarın sabah 8 de yatışım yapılacak ve suni sancı verilecek. Yarın 41. haftam doluyor 42 ye giriyoruz. 1 cm açılmam var ama ikinci bebeğim olduğu için normal dedi doktorum.
Sizlere sorum hiç açılmasız sancısız suni sancı alıp normal doğum yapanınız var mı? Kaç saatte oldu doğumunuz çok zor geçti mi?

Kizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar

Bizimki asla şapka yatırmadı sade e ilk 10 gün takabildim eldiven arada takıyorum bu arada saçımı bayattım ağda da yaptırdım bisey olmadı acımadı merak edenler için söylüyorum

Ben gece sallamıyorum emip yatıyo ama gündüz ful ayakta yada kucakta başka türlü durmuyor aynıymış demek normal bizimde saat 7 de uyanıyor öğlen ikiye kadar akşam 4 ten 11 e kadar savaş veriyoruz çok gazlı çooook sizin kırkta çıktı çıkmadan da bölemiydi herkes kırk çıkınca düzelir diyo ama bana pek inandırıcı gelmiyor canım

23 gunluk oglum var. Çapak problemi yaşıyoruz. Önce suyla bir bezi ıslatıp sildik. Sonra artarak devam etti. Şimdi tek gözünde yoğun olarak var. Gozunu tamamen kapatiyor artik. Gözüne su damlatiyorum, yumusatiyorum silip temizliyorum. 20 dk sonra yine aynı şekilde.

Salı günü doktor randevumuz var. Doktora gidene kadar silmeye devam mı etsem diyorum

Selamlar
Benim diksin altı ve üstü ameliyattan sonra 5. Gün şişti. Hep mi şişti yoksa 5. Gün mü şişti bilmiyorum. Şişlik baskı yakmaya başlamıştı o zaman fark ettim. Neyse doktora gitmeyi planlıyordün 7. Gün gibi ama baskının azaldığını hissettiğim için vazgeçtim. 2 haftada da tamamen geçti diyebilirim. Şu anda da bir şişlik var. Ama çok az. O da normal. 6 aya kadar geçiyor. Senin bahsettiğin şişlik sanırım ilk haftalarda benim de başıma gelen rahatsızlık veren su toplamış gibi bir şişlik değil mi?

Evinizin havası kuru olabilir mi? Buhar makinesi kullanın ya da çaydanlık şu kaynatıp odada biraz bekletin. Ama nemin çok olmasına da izin vermeyin.

Kizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar

Bn bir hafta taktim eldiven disari cikarken fakan hep eldivensiz cikiyoruz.4 5 gune kesiyorum tirnagini..cok hareketli bizim kiz arada yuzunu tutuyor ama cizmedi hic

Cayin dem kismiyla siliyorum doktorumuz onerdi tek goz bizim cok iyi gekiyor ama birakinca tekrar oluyor

Evinizin havası kuru olabilir mi? Buhar makinesi kullanın ya da çaydanlık şu kaynatıp odada biraz bekletin. Ama nemin çok olmasına da izin vermeyin.
Buhar makinesinde kizimda pek bir ise yaramamisti sevmedim pek. Petekler kurutuyor sanirim

F fozgeb anne sutu cayin suyu fln kullanabilirsin goze. Bizim 1 haftalik bekleyisten sonra gecmemisti. Dr damla verdi tobrased diye. Zaten bu veriliyor goz enfeksiyonuna. Onu kullandik sabah aksam iki goze de o gecirdi.

Ben çıkardım canım ama çok üşüdüğü için geceleri ve bazen gün içinde de takıyorum mecbur. Sağlık ocağındaki doktor da artık çıkarın dedi 1 aylık olduğunda. Yüzünü de pek çizmiyor öyle korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…