- 14 Haziran 2016
- 836
- 712
- 33
- 43
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.581
Yarın kuaföre gidip saçlarımı boyatıcam röfle yaptırıcam böyle kendimi kötü hissediyorum.Emzirme döneminde saçını boyatan var mı ?? Kararsız kaldım ben ama saçımda berbat duruyor
Yok cnm düzelmedi bizimde hala aynı bitek gece uyumuyordu işte şimdi gece uyuyor tabii oda gece 3 ten sonra uyuyor .. akşam üstü başlıyor gece 2 3 kadar sürüyor . :*(Ben gece sallamıyorum emip yatıyo ama gündüz ful ayakta yada kucakta başka türlü durmuyor aynıymış demek normal bizimde saat 7 de uyanıyor öğlen ikiye kadar akşam 4 ten 11 e kadar savaş veriyoruz çok gazlı çooook sizin kırkta çıktı çıkmadan da bölemiydi herkes kırk çıkınca düzelir diyo ama bana pek inandırıcı gelmiyor canım
Biz yeni gittik kontrole sen sorarsin canim artik. Kafama cok takilirsa saglik ocagindaki asi yapan hemsireye gostericem ama.bıngıldağı kapanmaya başlamıştır.benimkinin de önce genişti alanı.küçülmüş baya.o nedenle çökük gibi algılamış olabilirsin.ben de sorucam haftaya cuma aşı ve kontrolümüz var.eğer sen daha erken gidersen doktora cevabı buraya da yazar misin canım?malum konu su oldu mu hassaslaşıyorum ben. @Mavi
bu arada dün oğlumu üroloğa götürdüm kızlar.ona da sordum.işte, küçükken su vermedim oğluma, kızıma da vermiyorum,böbrekler için sıkıntı mı?zararı var mı diye?yok dedi.su vermene gerek yok.hala vermedim su.
Bende cikarmistim geri taktim. Ne kdar kessemde gozunun kenarini cizdi. Aglarken eli suratinda agliyor. Bide emerken gogsume suruyo acitiyor sacimi cekmeside cabasi :)Kizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar
Bendede ise yaramiyor tam yatmadan aciyorum sbha kdar idare ediyor. Hos bizde petekler kpali ev scak baya. Ama yinede tikaniyor. Serum fizyolojik yerine xclear dmla aldim.Buhar makinesinde kizimda pek bir ise yaramamisti sevmedim pek. Petekler kurutuyor sanirim
Ben hamileyken organik boyamistim simdi bnde kararsizim organik mi boyasam normal mi dr.a sorucamEmzirme döneminde saçını boyatan var mı ?? Kararsız kaldım ben ama saçımda berbat duruyor
Sorma disariya hazirlanirken ev savas alanina dönüyor resmen. Kiyafet degistir tam cikmadan emzir bezini degstir cantayi hazirla yedekle herseyi ayyy cok yorucuBizde bugün bi aylık olduk :)) annelik yorucu ama güzel gidio dısarı xıkarken extra koşturmalar hazırlk temposiz dısarı cıkarken neler yapıosunz yoruluo musnz bebeler dısarda duruo mu :))))
Benim sütüm bir türlü artmıyor çok kafama takıyorum. Yemediğim yiyecek, içmediğim takviye kalmadı. Hâlâ çoğu zaman mama takviyesi yapıyorum. Günde 6 kez beslense mesela 4ünde ilave mama veriyorum. Çok üzülüyorum. Olmayınca olmuyor demek ki
Bnce mama vermeyi biraktigin an sutunde cogalacak. Hem nerden biliyosun az oldugunu? Benim goguslerim 3 4 saat emzirmessem ancak sisiyor. Oyle duvara sicrayip üstümu flan islatmiyor yani ana sadece anne sutu veriyorum. Kg su nasıl bebisin?
Benim sütüm bir türlü artmıyor çok kafama takıyorum. Yemediğim yiyecek, içmediğim takviye kalmadı. Hâlâ çoğu zaman mama takviyesi yapıyorum. Günde 6 kez beslense mesela 4ünde ilave mama veriyorum. Çok üzülüyorum. Olmayınca olmuyor demek ki
Ben sapka hic takmiyorum evde bir tek disarda. Sapka biraz zararli diye biliyorumBen 1 haftadır falan şapkayı eldiveni çıkardım canım bana fenalık geliyordu bir de Evim çok sıcak kafası terliyordu.
Evet cok hizli uzuyor ben haftada iki kesiyorum ama biraz tedirginim bir kere etine kacirdim cok kizdim kendimeBiz ilk haftadan çıkardık canım ama neredeyse hergun tırnagini kesiyoruz. Çok hızlı uzuyor. Gece takıyorum sadece.
Oo ben bayagi kullandim desene. Yarin bir bakayim bari ne yapacak. Gece takmaya devam ederim sanirim :)Ben çıkardım canım ama çok üşüdüğü için geceleri ve bazen gün içinde de takıyorum mecbur. Sağlık ocağındaki doktor da artık çıkarın dedi 1 aylık olduğunda. Yüzünü de pek çizmiyor öyle korkma :)
Evet ben de tam olarak ondan tedirgin oluyorum acinca mahvediyor gogsumu yuzune neler yapmaz diyorum. Cok dipten kesemiyorum, korkuyorum birazBiz yeni gittik kontrole sen sorarsin canim artik. Kafama cok takilirsa saglik ocagindaki asi yapan hemsireye gostericem ama.mavi_lina ya bnce normal ama onceden boyle miydi değil miydi onu hatrlayamiyorum.
Bende cikarmistim geri taktim. Ne kdar kessemde gozunun kenarini cizdi. Aglarken eli suratinda agliyor. Bide emerken gogsume suruyo acitiyor sacimi cekmeside cabasi :)
Bendede ise yaramiyor tam yatmadan aciyorum sbha kdar idare ediyor. Hos bizde petekler kpali ev scak baya. Ama yinede tikaniyor. Serum fizyolojik yerine xclear dmla aldim.
Ben hamileyken organik boyamistim simdi bnde kararsizim organik mi boyasam normal mi dr.a sorucam
Bizde bugün bi aylık olduk :)) annelik yorucu ama güzel gidio dısarı xıkarken extra koşturmalar hazırlk temposiz dısarı cıkarken neler yapıosunz yoruluo musnz bebeler dısarda duruo mu :))))
Bizimkinin fobisi hayatta baskasinin tirnagini kesemem derbaharinbahcesi bizim tırnakları Babamız kesiyor :)
Ozellikle dikisli ve dar sapkalar zararli diye biliyorum. Bebeklerin bas cevresi de surekli buyume halinde oldugu icin cok fazla onerilmiyor diye biliyorum bir de bogulma riskine karsi. Kullanimlarinda dikkat edin ic mekanlarda cikartiniz deniyorbaharinbahcesi canım şapka ne açıdan zararlıymış ki?
Oğlunun adı Yakup mu çok güzel isim ya ben çok beğeniyorum .:) bende ilk oğluma koycaktim burda Yakup komşumuz var diye koymadik Yakup benim büyük dedemin adıydi. Bı daha oğlum olursa Yahya koymak istiyorum. Bakalım Rümeysamin arkasında oğlan gözüküyor ama :) hayırlısiyla tez zamanda olsun inşallah.Hayırlı olsun Allah kabul etsin :)
Benim kızım da şapkayı hic sevmiyor takıyorum düzgün durmuyorbaharinbahcesi canım biz çıkardık benim kı şapkayı hiç sevmedi o yüzden hiç takamadim nerdeyse. Eldivenide 1 ayi dolunca çıkardım tırnaklarını hani chicconun makası varya bebekler için onunla kestim o yüzden şimdi yüzüyle ugrassada cizilmiyor gazi oldugunda yirtiyordu yüzünü hep şimdi rahat ettim öyle kesince. Geceleri battanyeyle sariyorum kollarını yarım kundak şeklinde
benim baya sismisti telaslandim ama simdi hafif kaldi sislik serlikte gitti. ben ikinci ay doktor kontrolunu bekledim o arada indi. sızıntı ve aşırı bir agrı yoksa bence panik yapma.Günaydın anneler,
Dün de sordum ama arada kaynadı. Sezaryen dikişinin üstü şişen var mı? İçinde ödem gibi sertlik de var? Yokss bir tek ben miyim? Bu normal birşey mi yoksa benim dikişlerimde mi problem var anlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?