2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok cnm düzelmedi bizimde hala aynı bitek gece uyumuyordu işte şimdi gece uyuyor tabii oda gece 3 ten sonra uyuyor .. akşam üstü başlıyor gece 2 3 kadar sürüyor . :*(

Biz yeni gittik kontrole sen sorarsin canim artik. Kafama cok takilirsa saglik ocagindaki asi yapan hemsireye gostericem ama. mavi_lina ya bnce normal ama onceden boyle miydi değil miydi onu hatrlayamiyorum.

Kizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar
Bende cikarmistim geri taktim. Ne kdar kessemde gozunun kenarini cizdi. Aglarken eli suratinda agliyor. Bide emerken gogsume suruyo acitiyor sacimi cekmeside cabasi :)

Buhar makinesinde kizimda pek bir ise yaramamisti sevmedim pek. Petekler kurutuyor sanirim
Bendede ise yaramiyor tam yatmadan aciyorum sbha kdar idare ediyor. Hos bizde petekler kpali ev scak baya. Ama yinede tikaniyor. Serum fizyolojik yerine xclear dmla aldim.
Emzirme döneminde saçını boyatan var mı ?? Kararsız kaldım ben ama saçımda berbat duruyor
Ben hamileyken organik boyamistim simdi bnde kararsizim organik mi boyasam normal mi dr.a sorucam

Bizde bugün bi aylık olduk :)) annelik yorucu ama güzel gidio dısarı xıkarken extra koşturmalar hazırlk tempo siz dısarı cıkarken neler yapıosunz yoruluo musnz bebeler dısarda duruo mu :))))

Benim sütüm bir türlü artmıyor çok kafama takıyorum. Yemediğim yiyecek, içmediğim takviye kalmadı. Hâlâ çoğu zaman mama takviyesi yapıyorum. Günde 6 kez beslense mesela 4ünde ilave mama veriyorum. Çok üzülüyorum. Olmayınca olmuyor demek ki

Bizde bugün bi aylık olduk :)) annelik yorucu ama güzel gidio dısarı xıkarken extra koşturmalar hazırlk tempo siz dısarı cıkarken neler yapıosunz yoruluo musnz bebeler dısarda duruo mu :))))
Sorma disariya hazirlanirken ev savas alanina dönüyor resmen. Kiyafet degistir tam cikmadan emzir bezini degstir cantayi hazirla yedekle herseyi ayyy cok yorucu

Bnce mama vermeyi biraktigin an sutunde cogalacak. Hem nerden biliyosun az oldugunu? Benim goguslerim 3 4 saat emzirmessem ancak sisiyor. Oyle duvara sicrayip üstümu flan islatmiyor yani ana sadece anne sutu veriyorum. Kg su nasıl bebisin?

Bnce mama vermeyi biraktigin an sutunde cogalacak. Hem nerden biliyosun az oldugunu? Benim goguslerim 3 4 saat emzirmessem ancak sisiyor. Oyle duvara sicrayip üstümu flan islatmiyor yani ana sadece anne sutu veriyorum. Kg su nasıl bebisin?

3.5 kg doğmuştu geçen ay 900 gr aldı. Çok acıkınca katılırcasına ağlıyor o zaman mümkün değil memeyi almıyor. Göğüs ucum yok çünkü. Sağınca da ikisinden 30 cc falan çıkıyor. Doktor emzir sonra mama ver dedi.

Bende benzer durumdayım. Bazen 45 dk emiyor hala ağlıyor dayanamayıp mama veriyoruz. Mama ile anca doyuyor. Bir 60 cc de mama içiyor.

baharinbahcesi canım biz çıkardık benim kı şapkayı hiç sevmedi o yüzden hiç takamadim nerdeyse. Eldivenide 1 ayi dolunca çıkardım tırnaklarını hani chicconun makası varya bebekler için onunla kestim o yüzden şimdi yüzüyle ugrassada cizilmiyor gazi oldugunda yirtiyordu yüzünü hep şimdi rahat ettim öyle kesince. Geceleri battanyeyle sariyorum kollarını yarım kundak şeklinde

Kizlar boya konuşanlar olmuş emzirirken saç boyanıyor mu? Bende hem kestirmek hemde boyatmak istiyorum ombre yaptirmistim en son şuan fena durumdayım 3 renk oldu saçım

Ben 1 haftadır falan şapkayı eldiveni çıkardım canım bana fenalık geliyordu bir de Evim çok sıcak kafası terliyordu.
Ben sapka hic takmiyorum evde bir tek disarda. Sapka biraz zararli diye biliyorum
Biz ilk haftadan çıkardık canım ama neredeyse hergun tırnagini kesiyoruz. Çok hızlı uzuyor. Gece takıyorum sadece.
Evet cok hizli uzuyor ben haftada iki kesiyorum ama biraz tedirginim bir kere etine kacirdim cok kizdim kendime
Oo ben bayagi kullandim desene. Yarin bir bakayim bari ne yapacak. Gece takmaya devam ederim sanirim :)
Evet ben de tam olarak ondan tedirgin oluyorum acinca mahvediyor gogsumu yuzune neler yapmaz diyorum. Cok dipten kesemiyorum, korkuyorum biraz
disari cikmamiz 2 ssati buluyor. Yok kusuyor yok kaka yapiyor yok tekrar kusuyor. Bazen gitmesek mi noktasina geliyoruz ama arabasina bindigi an uyuyor ve sesi cok seviyor

Zynpunb ben bitane bebek bakım çantası yaptım. Icinde bez altacma ıslak mendil filan var. O hep kenarda duruyor. Dışarı çıkarken sirt çantasına onu atıyorum. 1 tk da altüst giyecek atıyorum. Termos biberon aldim bitane ona da mama yapıyorum hopp disari. Cok uzun surmuyor cikmasi.

baharinbahcesi canım şapka ne açıdan zararlıymış ki?
Ozellikle dikisli ve dar sapkalar zararli diye biliyorum. Bebeklerin bas cevresi de surekli buyume halinde oldugu icin cok fazla onerilmiyor diye biliyorum bir de bogulma riskine karsi. Kullanimlarinda dikkat edin ic mekanlarda cikartiniz deniyor

Hayırlı olsun Allah kabul etsin :)
Oğlunun adı Yakup mu çok güzel isim ya ben çok beğeniyorum .:) bende ilk oğluma koycaktim burda Yakup komşumuz var diye koymadik Yakup benim büyük dedemin adıydi. Bı daha oğlum olursa Yahya koymak istiyorum. Bakalım Rümeysamin arkasında oğlan gözüküyor ama :) hayırlısiyla tez zamanda olsun inşallah.

Benim kızım da şapkayı hic sevmiyor takıyorum düzgün durmuyor eldiven takıyorum yinede ama buz gibi oluyor elleri ya

benim baya sismisti telaslandim ama simdi hafif kaldi sislik serlikte gitti. ben ikinci ay doktor kontrolunu bekledim o arada indi. sızıntı ve aşırı bir agrı yoksa bence panik yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…