2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
ben sudokrem kullandim ama bence bezi degistirdigimiz ocin gecti olmuyor artik.

Kizlar ben hem prima aktif bebek hem tekrar primuim care aldim ikisi arasında karar veririm diye primium care in ici 1 numarasini kullandığım gibi cikti ama aktif alicam bundan sonra cok begendim. Kaka pek yapmadi onu taktigimda ama cis olayini cok guzel tuttu sabah altini actim beze elimi surdum kupkuru. 3 numara aldim bide rahat rahat taktım ins pisik flanda olmaz kalirim artik.

Ozellikle dikisli ve dar sapkalar zararli diye biliyorum. Bebeklerin bas cevresi de surekli buyume halinde oldugu icin cok fazla onerilmiyor diye biliyorum bir de bogulma riskine karsi. Kullanimlarinda dikkat edin ic mekanlarda cikartiniz deniyor

Anladım, gece takıyordum üşümesin diye ama havalar ısındı zaten ben de yavaş yavaş çıkarırım artık.

Bende yahya istiyordum :)) eşim yakup olsun dedi bizde çevremizde kimsede yok diye istedik :)). Rumeysa adıda çok güzel adıyla büyüsün kuzucuğun

Arkasinda oglan nasil gozukuyor canim bebek babaya mi benziyor :)

Ben vermiyorum sadece anne sutu

Bizimkide öyle ya sütümden damlattm serum fizyolojik kullanıyorm yok hep tikali ya az açılıp geri tıkanıyor

Auralee canım sen kanguru kullanıyordun galiba? Hangi marka ve ne zaman kullanmaya başladın? Ben de istiyorum da, markete vs giderken arabayla çıkamam her yere, evde de kolaylık olur hem diye.
Babybjörn kullanıyorum canım. Aynen rahat oluyor hem hep arabada dyrmuyo çpcuk hep kucakta da olmuyo. Ben baya erken başladım kullanmaya 40 çıkmamıştı.

Benim ve görümceminde öyle oldu ikimizinde doguma giderken 1 tane catlagi yokken ikimiznde karni suan harita gibi

Kizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar
Hic eldiven takmadim ben vücuduna dokunsun bana dokunsun diye

Ya geçmişti ama sürekli tekrar ediyor sadece yıkıyorum poposunu mendil falan kullanmıyorum. Gece de ılık su yapıp pamukla poposuna sıkıyorum suyu dokundura dokundura temizliyorum. Hamazinc vermişti doktor onu kullanıyoeum bir de yaralar geçsin diye biraz e vitamini sürüyordum tam geçti yine başladı. Kurtulamadık biz pişikten babam macır kremi mi ne onu bulmuş gönderecek ama şu an mantara dönmüş olabilir doktor randevusunu bekliycem kullanmaya. Her açtığımda havalansın diye öyle bırakıyprum da. En geç 2 saatte alıyorum altını daha ne yapabilirim ayrıca sudokrem de yaramadı daha kötü oldu
Ya benimki her daim işeyip kaka yapıyo hiç boş durmuyo imkanı yok ki temiz tutabilmemin. Çok yoruldum sürekli bez ve emzirme döngüsündeyiz ve tek başımayım. Tüm gün yemek yiyemediğim oldu zaten 2 öğün zor yiyorum sabah akşam :/ kolik bi de kucaktan inmiyo.

Şimdi de aksattığım 40 kontrolüne 2 aylıkken gidicem, ama kızla nasıl gidicem hiç bi fikrim yok inşallah uslu durur :/ arabayı aşağı indirebilmenin yollarını düşünüyorum

Kizlar saglikocagina gittik 1. ay asimizi olduk
Kizimin gobek deligi disina dogruydu ikindikca iltihap gibi bir seyler geliyordu ebe yaktirilmasi gerekiyor dedi
Boyle bir sorun yasayan oldu mu ya

Bende molfix ve can bebeden sonra Y yesilagac44 tavsiyesiyle prima aktif bebek aldim suanda memnunum inşallah bununla devam edeceğim

Şuan resmen aynı durumdayız aynen katılıyorum ilk kucaktan inmiyor hemen sıkılıp ağlıyor.. pişikte ilerlemedi ama geçmedi de bir haftadır şimdi başka pişik kremi denicem bakalım.. bnde 2 saatte bir alıyorum gece hariç gece uyandırmamak için almıyorum bazen 5 saati oluyor ama ne yapayım uyusun diye... bnde bazen su bile içemiyorum ya akşam kollarım kopmuş ayaklarım ölmüş oluyor.. bi de bizim akşam 6-9 arası ağlama seanslarımız vardı o geçti çok şükür 10 gün sürdü ama sonra gittim okuttun çocuğumu çok sıçrıyordu bi de uykusunda dedim bi okutayım bn bi de böyle şeylere çok inanıyorum yaa :) geçti ama akşam ağlaması da geçti sıçraması da :) en azından bir sorundan kurtuldum

Babybjörn kullanıyorum canım. Aynen rahat oluyor hem hep arabada dyrmuyo çpcuk hep kucakta da olmuyo. Ben baya erken başladım kullanmaya 40 çıkmamıştı.

Rahat olur tabi ya. Evde bir şey lazım oluyor, çıkamıyorum akşamı bekliyorum eşim alsın diye. En azından bağlar çıkarım vallahi rahat rahat, evde de iş yaparım en kötü. Sağol canım, bir bakayım ben dediğin markaya :)

Kızlar ben bebeğimin ağzının pamukçuk olup olmadığını nasıl anlıcam? Ağzının içi hep beyaz ama emmesinde falan bir sorun yok hani, süt diye düşünüyordum onu ama. Bilemedim bir türlü.

Arkasinda oglan nasil gozukuyor canim bebek babaya mi benziyor :)
Farkedemiyoz yüz ifadesi benim tam babaya benzemiyor:) eşim mavi gözlü kızım kahve rengi benim gibi. Ama göz yapısı felan aynı babası babasının gözleri ufak benim iri işte kız ortada arkasi oğlan derken oğlan gibi kız işte benim hehehe ben bilmiyordum kv demişti bunun arkası oğlan galiba diye bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…