- 25 Ağustos 2015
- 348
- 306
- 23
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.601
ben sudokrem kullandim ama bence bezi degistirdigimiz ocin gecti olmuyor artik.Auralee cnm pişik geçti mi? Ne kullandın? Bnm kızında poposunun arasında vardı eczaneye gittim sudokrem almaya eczacı başka bi şey önerdi sanırım o daha çok kötü yaptı emin değilim ama onu sürdükten sonra dışa da dağıldı sık sık değiştiriyorum ama geçmedi ne önerirsiniz kızlar
Ozellikle dikisli ve dar sapkalar zararli diye biliyorum. Bebeklerin bas cevresi de surekli buyume halinde oldugu icin cok fazla onerilmiyor diye biliyorum bir de bogulma riskine karsi. Kullanimlarinda dikkat edin ic mekanlarda cikartiniz deniyor
Bizimkinin fobisi hayatta baskasinin tirnagini kesemem derGerci hamileyken ayak tirnaklarimi kesmisti :) yapiliyor bir sekilde sanirim
Bende yahya istiyordum :)) eşim yakup olsun dedi bizde çevremizde kimsede yok diye istedik :)). Rumeysa adıda çok güzel adıyla büyüsün kuzucuğunOğlunun adı Yakup mu çok güzel isim ya ben çok beğeniyorum .:) bende ilk oğluma koycaktim burda Yakup komşumuz var diye koymadik Yakup benim büyük dedemin adıydi. Bı daha oğlum olursa Yahya koymak istiyorum. Bakalım Rümeysamin arkasında oğlan gözüküyor ama :) hayırlısiyla tez zamanda olsun inşallah.
Arkasinda oglan nasil gozukuyor canim bebek babaya mi benziyor :)Oğlunun adı Yakup mu çok güzel isim ya ben çok beğeniyorum .:) bende ilk oğluma koycaktim burda Yakup komşumuz var diye koymadik Yakup benim büyük dedemin adıydi. Bı daha oğlum olursa Yahya koymak istiyorum. Bakalım Rümeysamin arkasında oğlan gözüküyor ama :) hayırlısiyla tez zamanda olsun inşallah.
Ben vermiyorum sadece anne sutuKizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
Bizimkide öyle ya sütümden damlattm serum fizyolojik kullanıyorm yok hep tikali ya az açılıp geri tıkanıyorGunaydin mutlu pazarlar:)
Kizlar benim oglanin her gece sabaha karsi burnu tikaniyor. Sutumu damlatiyorum bazen serum fizyolojik damlatiyorum pek bi fayda etmiyor. Tikali olunca da ememiyir. Cirpiniyo memede resmen hep hava yutuyo. Usumuyor da eminim. Bi ince battaniye bide normal battaniye ortuyorum ustune petek de yaniyo. Ne yapsam da tikanmasa?
Solu emzirir gibi sagi emzir bakalm alacak mi memeyi canmBenim kız dünden beri sağ göğsü emmek istemiyor. Bu sabah sağdım da verdim. Neden olabilir acaba? Normalde ucu daha çok diye sağı daha çok severdi.
Babybjörn kullanıyorum canım. Aynen rahat oluyor hem hep arabada dyrmuyo çpcuk hep kucakta da olmuyo. Ben baya erken başladım kullanmaya 40 çıkmamıştı.Auralee canım sen kanguru kullanıyordun galiba? Hangi marka ve ne zaman kullanmaya başladın? Ben de istiyorum da, markete vs giderken arabayla çıkamam her yere, evde de kolaylık olur hem diye.
Benim ve görümceminde öyle oldu ikimizinde doguma giderken 1 tane catlagi yokken ikimiznde karni suan harita gibiKızlar,
Karnım indikten sonra çatlaklarım oluşmaya başladı ya da önceden vardı görmüyor muydum bilemiyorum ama şuan görülmeyecek gibi değil harita gibi hem de tam göbeğimin ortasındalar. Eşime gösterdim, şuan pigmentasyon o kadar yoğunki bazı yerler beyazlamaya başlamıştır o da çatlak gibi görünüyordur dedi ama bana çok uydurma teselli gibi geldi. Sizin de doğumdan sonra böyle çatlaklarınız çıktı mı meydana? ne güzel seviniyordum hiç çatlamadım diye. Şimdi emzidrdikçe göğüslerm de çatlamaya başladı. küçücük göğüslerimin çatlayacak kadar büyüyeceği hiç aklıma gelmezdi. Bu çatlakların bir tedavisi var mıdır?
Hic eldiven takmadim ben vücuduna dokunsun bana dokunsun diyeKizlar eldivenleri cikardiniz mi artik.Ben yanindayken cikariyorum arada ama cekiniyorum yine de ne kadar kessek de tirnaklari cok ani hareket ediyorlar
Ya bende saçımı boyatmak istiyorm ama bi zararı var mi diye merak ediyorumEmzirme döneminde saçını boyatan var mı ?? Kararsız kaldım ben ama saçımda berbat duruyor
Ya geçmişti ama sürekli tekrar ediyorAuralee cnm pişik geçti mi? Ne kullandın? Bnm kızında poposunun arasında vardı eczaneye gittim sudokrem almaya eczacı başka bi şey önerdi sanırım o daha çok kötü yaptı emin değilim ama onu sürdükten sonra dışa da dağıldı sık sık değiştiriyorum ama geçmedi ne önerirsiniz kızlar
Bende molfix ve can bebeden sonra Y yesilagac44 tavsiyesiyle prima aktif bebek aldim suanda memnunum inşallah bununla devam edeceğimKizlar ben hem prima aktif bebek hem tekrar primuim care aldim ikisi arasında karar veririm diye primium care in ici 1 numarasini kullandığım gibi cikti ama aktif alicam bundan sonra cok begendim. Kaka pek yapmadi onu taktigimda ama cis olayini cok guzel tuttu sabah altini actim beze elimi surdum kupkuru. 3 numara aldim bide rahat rahat taktım ins pisik flanda olmaz kalirim artik.
Şuan resmen aynı durumdayız aynen katılıyorum ilk kucaktan inmiyor hemen sıkılıp ağlıyor.. pişikte ilerlemedi ama geçmedi de bir haftadır şimdi başka pişik kremi denicem bakalım.. bnde 2 saatte bir alıyorum gece hariç gece uyandırmamak için almıyorum bazen 5 saati oluyorYa geçmişti ama sürekli tekrar ediyorsadece yıkıyorum poposunu mendil falan kullanmıyorum. Gece de ılık su yapıp pamukla poposuna sıkıyorum suyu dokundura dokundura temizliyorum. Hamazinc vermişti doktor onu kullanıyoeum bir de yaralar geçsin diye biraz e vitamini sürüyordum tam geçti yine başladı. Kurtulamadık biz pişikten babam macır kremi mi ne onu bulmuş gönderecek ama şu an mantara dönmüş olabilir doktor randevusunu bekliycem kullanmaya. Her açtığımda havalansın diye öyle bırakıyprum da. En geç 2 saatte alıyorum altını daha ne yapabilirim ayrıca sudokrem de yaramadı daha kötü oldu
Ya benimki her daim işeyip kaka yapıyo hiç boş durmuyo imkanı yok ki temiz tutabilmemin. Çok yoruldum sürekli bez ve emzirme döngüsündeyiz ve tek başımayım. Tüm gün yemek yiyemediğim oldu zaten 2 öğün zor yiyorum sabah akşam :/ kolik bi de kucaktan inmiyo.
Babybjörn kullanıyorum canım. Aynen rahat oluyor hem hep arabada dyrmuyo çpcuk hep kucakta da olmuyo. Ben baya erken başladım kullanmaya 40 çıkmamıştı.
Farkedemiyoz yüz ifadesi benim tam babaya benzemiyor:) eşim mavi gözlü kızım kahve rengi benim gibi. Ama göz yapısı felan aynı babası babasının gözleri ufak benim iri işteArkasinda oglan nasil gozukuyor canim bebek babaya mi benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?