2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dişlerine bak doktor öyle demişti dişlerde beyaz kısım varsa pamukçuk olmuştur. ( (Daha dişleri yok biliyorum çene kısım felan oraya bak ) Dili bile anlaşılıyor karbonatli su ile sil

Emzirdikten 1 saat sonra falan o beyazlıklar azalırsa süttendir, değilse pamukçuktur.

Bende yahya istiyordum :)) eşim yakup olsun dedi bizde çevremizde kimsede yok diye istedik :)). Rumeysa adıda çok güzel adıyla büyüsün kuzucuğun
Amin inşallah seninde adıyla büyüsün inşallah eski isimleri kimse koymuyor eski adları daha güzel olduğu düşünüyorum ne bilim çınar Aras gibi modern isimler koyuyor çoğu.. oğluma hasan emir koyduk biz yaşayamadı hasan evlenmeden önce koycam demişim Allah'tan kayinpederimin adı Hasan olunca koyduk çok sevindi eşim.. kayinpederim melek gibi. :) İyiki koydum dedim ama yaşayamadı Hasan Emir ben koydum Rümeysayi babası koydu :)

kızlar ben kendim için kontrole gittim doktorum agdayı önermedi enfeksyon kapma olasılıgı çok yüksek die o yüzden lazer yaptırcam smear testi yaptı ama o nasıl bi yanmaaaaa ay ben hiç böyle bişe yaşamadım çok canım yandı içte dikiş var diemi acaba ? bide kızımın tırnaklarını kesim dedim 40 dan sonra kesmez olaydım etini kesmişimm ufacık bi kesikti ama mikrop kapmış dolama olmuşşş canım çok sıkkın zaten ne zaman hastaneye gitsek üşütüp gelioruz ben bakamıorum galiba bebeğime nasıl anneyim die kendime söyleniyorum çocugun eline cocuk vermişler dedi biri bana okadar zoruma gittiki

Canım çok sukur iki gündür biraz düzeldi biz 6-7 saat uyumuyirdu.uyumadigi halde sürekli ağlıyordu . Dünden beri rezene iciyorum aktardan aldım. Sanki sütum de arttı gibi oğlum da sakinleşti. Rezenenin etkisi mı tam bilmiyorum ama :)

Benim oğlum da çok güzel, o yüzden bunun arkası kız diyorlar. Ama ben başka çocuk düşünmüyorum :))

Canım ben humana steell tea lactamil incir hoşafı bol bol da su içiyorum. Dun de rezene aldım . Goguslerim dolu dolu oldu çok sükûr . Bunları denedin mı bilmiyorum ama . Denemediysen inşallah faydası olur

Benim oğlum da çok güzel, o yüzden bunun arkası kız diyorlar. Ama ben başka çocuk düşünmüyorum :))
Bende 5 sene düşünmüyorum zaten iki kere üst üste hamilelik geçirdim artık vücudum yorudu dinlenmem gerek:) eşim 3 sene diyor ben 5diyom bakalım nolcak. Tabiki kızıma kardeş olsun.. sezaryenle olmasaydım normal doğumla olsaydım 5 tane yapardım oglum olmadan once iki tane yeter derdim ama oğlumu kaybedince kızım doğunca çok çocuk istiyorum işte. Bı tane doğurma hakkım kaldı üç kere diyor sezaryenle olan.

Dişlerine bak doktor öyle demişti dişlerde beyaz kısım varsa pamukçuk olmuştur. ( (Daha dişleri yok biliyorum çene kısım felan oraya bak ) Dili bile anlaşılıyor karbonatli su ile sil

Sileyim bakayım, canım sıkıldı çözemedim de birde ne olduğunu kafama taktım onu.

Emzirdikten 1 saat sonra falan o beyazlıklar azalırsa süttendir, değilse pamukçuktur.

Bir takip edeyim o zaman, inşaallah süttür ya

Hangi terbiyesiz dedi onu? Kimin haddineymiş ki anneliğine laf etmek? Ona senden başka kimse iyi bakamaz, huyunu, dilini kimse senden iyi anlayamaz. Boşver onları takılma sen, bebeğine odaklan. Hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, sütünü düşün, yine evladını düşün. Ne yaşıyorsak tecrübe canım benim.

Dun 3 saatlik bir aglama krizinden sonra solugu acilde aldik kizlar.ultrason da gaz cikti karni balon gibi olmus dedi dr.oyle bo agliyoduki sesi icine icine kaciyordu.lavman yapildi dr gaz damladi onerdi.2 gundur seliksiz yatim saat uykusu yoktu.simdi biraz daha rahat sanki Biogai basladik kullanan varmi baska eczaci trk seferde 5 damla dedi sizcede cok degilmi.

Canım ben humana steell tea lactamil incir hoşafı bol bol da su içiyorum. Dun de rezene aldım . Goguslerim dolu dolu oldu çok sükûr . Bunları denedin mı bilmiyorum ama . Denemediysen inşallah faydası olur

Humana, lactamil, rezene, bol su, dereotu, bira mayası hapı, Vs. Bunlar gün içinde tükettiklerim :)

Kızlar arkası erkek kız muhabbetine aldanmayin banada dediler babasına benziyor arkası erkek önce baba dedi arkası erkek diye maşallah dünya güzeli kızım oldu yine diyorlar arkası erkek :)) Biz 4 kız kardeşiz bende anneme çekmişim herhalde hiiiç şansımı zorlamam

Tahin helvası da bol süt yapıyor:) ben kakaolu tahin helvası yiyorum her akşam. Hemen hemen eşim alıyor sağolsun:) tavuk da bol süt yapar

Gecmis olsun Ben bile kızımın tırnakları keserken korkuyorum dikkat ediyorum tamamına kesemiyorum zor oluyor uyurken kesiyorum uyanıyor işte benim kız ya. Çok zor oluyor tırnak kesmesini gerçekten

Kizlar Deniz sabah bayagi bir kaka yapti ve sulu gibiydi simdi yine yapmis biraz ama simdi de sumuksu parcalar var icinde. Boyle birsey yasayan var mi? doktora sordum kan var mi dedi ? yok dedim takio et suttenden de olabilirmis. Biraz endiseliyim kizlar enfeksiyon mu var acaba :/

Ne damlasi önerdi?Ben zeytinyağı iciriyorum bebeğe doğal hemde daha iyi. Doktor zeytinyağı niye demedi mı gaz için??

Kızlar ben geldimmm hep aklımda ama gırıp okuyamadım bile .. İnsallah hepınız iyisinizdir bebeklerinizde.. Biz kızımla iyiyiz sukur yenı yenı gezmelere cıkıyoruz persembe ıkıncı ay asımızı olcaz endiseliyım tabi.. Ev, bitmeyen misafırler, bebegımle ugras evden işi yurut derken baya yoruluyorum vakıt bulamadım ama hep soyluyorum hamılelıgımı dusununce suan bıle bunlar vız gelır kızımla hersey guzel hergun sukredıyorum meger ne bosmus hayatım dıyorum :) baharinbahcesi canım beni merak ettıgin için tesekkur ederim deniz nasıl oldu sarılıktamamen gecti degılmı doktrlara gıdıyomusunuz hala?

Merhaba canim ozledik seni :) iyi olmaniza sevindim.
Maalesef sariligimiz gecmedi ama 11lere dustu. 3 ayi bulacakmis oyle diyorlar. O kadar sık gitmiyoruz artik doktora. Cunku kan alina alina kansizlik oldu yavrumda bir sure makinayla bakacaklar sariligina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…