- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.641
11 normal deger aslında ama tabi artık gecmeliydı akısına bırakman iyiolmus biay daha kalmıs insallah tez vakitte kurtulur sarılıktanda canım bende sizi ozledım valla :) buarada saclarınızı boyattınız mı kızlar ?Merhaba canim ozledik seni :) iyi olmaniza sevindim.
Maalesef sariligimiz gecmedi ama 11lere dustu. 3 ayi bulacakmis oyle diyorlar. O kadar sık gitmiyoruz artik doktora. Cunku kan alina alina kansizlik oldu yavrumda bir sure makinayla bakacaklar sariligina
Canim ben misir nisastasiyla 1 gunde gecirdim.bepantholde iyiama 3 4 gunu bulmustu gecirmesi@Auralee cnm pişik geçti mi? Ne kullandın? Bnm kızında poposunun arasında vardı eczaneye gittim sudokrem almaya eczacı başka bi şey önerdi sanırım o daha çok kötü yaptıemin değilim ama onu sürdükten sonra dışa da dağıldı sık sık değiştiriyorum ama geçmedi ne önerirsiniz kızlar
Bizde kahverengi gözlüyüzz bebek mavi yeşil gibi senin prensesin gözleri hepmi koyuydu nezaman döndü yada :)Farkedemiyoz yüz ifadesi benim tam babaya benzemiyor:) eşim mavi gözlü kızım kahve rengi benim gibi. Ama göz yapısı felan aynı babası babasının gözleri ufak benim iri iştekız ortada arkasi oğlan derken oğlan gibi kız işte benim hehehe ben bilmiyordum kv demişti bunun arkası oğlan galiba diye bakalım hayırlısı:)
Annesinin meleği o . Eşim popüler isim istiyordu ben ille de bi peygamber adı olsun istedim hem karar vermesi de kolay oluyor :))). Gerçi karar verirken baya zorlandık seçenekler belli olmasına rağmenAmin inşallah seninde adıyla büyüsün inşallah eski isimleri kimse koymuyor eski adları daha güzel olduğu düşünüyorum ne bilim çınar Aras gibi modern isimler koyuyor çoğu.. oğluma hasan emir koyduk biz yaşayamadı hasan evlenmeden önce koycam demişim Allah'tan kayinpederimin adı Hasan olunca koyduk çok sevindi eşim.. kayinpederim melek gibi. :) İyiki koydum dedim ama yaşayamadıHasan Emir ben koydum Rümeysayi babası koydu :)
bira mayasi hapi var bunlarin icinde bir tuketmedigim vitamalt iciyorum arada sadece. Bira mayasi hapinin markasi ne onu da alayim olmadi. Ah annelik...Humana, lactamil, rezene, bol su, dereotu, bira mayası hapı, Vs. Bunlar gün içinde tükettiklerim :)
Burun kenarindan goz pinarina dogru 10 ar kez ov sonrada islak pamukla sil canim.drum demisti23 gunluk oglum var. Çapak problemi yaşıyoruz. Önce suyla bir bezi ıslatıp sildik. Sonra artarak devam etti. Şimdi tek gözünde yoğun olarak var. Gozunu tamamen kapatiyor artik. Gözüne su damlatiyorum, yumusatiyorum silip temizliyorum. 20 dk sonra yine aynı şekilde.
Salı günü doktor randevumuz var. Doktora gidene kadar silmeye devam mı etsem diyorum
canim ben de lazere gidiyordum hamilelikten once. Sezaryan oldugu icin agda yaptirayim diyordum ben de. Oyoeyse lazer mi daha iyiymis? Benim doktorum lazerin cevresine gelmesin yeterli dedi..Oralardaki tek tuk tuyleri ne yapacagiz ki ? smear testi benim debu persembe. Nette acimiyor falan yaziyordu demeyeydin iyiydikızlar ben kendim için kontrole gittim doktorum agdayı önermedi enfeksyon kapma olasılıgı çok yüksek die o yüzden lazer yaptırcam smear testi yaptı ama o nasıl bi yanmaaaaa ay ben hiç böyle bişe yaşamadım çok canım yandı içte dikiş var diemi acaba ? bide kızımın tırnaklarını kesim dedim 40 dan sonra kesmez olaydım etini kesmişimm ufacık bi kesikti ama mikrop kapmış dolama olmuşşş canım çok sıkkınzaten ne zaman hastaneye gitsek üşütüp gelioruz ben bakamıorum galiba bebeğime nasıl anneyim die kendime söyleniyorum çocugun eline cocuk vermişler dedi biri bana okadar zoruma gittiki
Nasıl yani nişastayla nasıl oluyor ki? Denerim valla uzamasın daha fazla yaaCanim ben misir nisastasiyla 1 gunde gecirdim.bepantholde iyiama 3 4 gunu bulmustu gecirmesi
bizde gaz emme kısır döngüsünde koliğe doğru gidiyoruzYa geçmişti ama sürekli tekrar ediyorsadece yıkıyorum poposunu mendil falan kullanmıyorum. Gece de ılık su yapıp pamukla poposuna sıkıyorum suyu dokundura dokundura temizliyorum. Hamazinc vermişti doktor onu kullanıyoeum bir de yaralar geçsin diye biraz e vitamini sürüyordum tam geçti yine başladı. Kurtulamadık biz pişikten babam macır kremi mi ne onu bulmuş gönderecek ama şu an mantara dönmüş olabilir doktor randevusunu bekliycem kullanmaya. Her açtığımda havalansın diye öyle bırakıyprum da. En geç 2 saatte alıyorum altını daha ne yapabilirim ayrıca sudokrem de yaramadı daha kötü oldu
Ya benimki her daim işeyip kaka yapıyo hiç boş durmuyo imkanı yok ki temiz tutabilmemin. Çok yoruldum sürekli bez ve emzirme döngüsündeyiz ve tek başımayım. Tüm gün yemek yiyemediğim oldu zaten 2 öğün zor yiyorum sabah akşam :/ kolik bi de kucaktan inmiyo.
ben dün başını koltuğa değdirdim zorlandı ve az kalsın elimde bayılacaktı ağlamaktan susmasa doktora götürecektim ama galiba sadece incittim sonuçta ilk çocuklarımız o terbiyesiz tek başınamı bakmış acaba çocuğu sormak lazım dengesiz yaa sen sıkma canını hepimizin yaptığı şeyler bunlar yetişemiyoruz haliyle hem ev hem küçük bebek tabiki eksiklermiz olucakkızlar ben kendim için kontrole gittim doktorum agdayı önermedi enfeksyon kapma olasılıgı çok yüksek die o yüzden lazer yaptırcam smear testi yaptı ama o nasıl bi yanmaaaaa ay ben hiç böyle bişe yaşamadım çok canım yandı içte dikiş var diemi acaba ? bide kızımın tırnaklarını kesim dedim 40 dan sonra kesmez olaydım etini kesmişimm ufacık bi kesikti ama mikrop kapmış dolama olmuşşş canım çok sıkkınzaten ne zaman hastaneye gitsek üşütüp gelioruz ben bakamıorum galiba bebeğime nasıl anneyim die kendime söyleniyorum çocugun eline cocuk vermişler dedi biri bana okadar zoruma gittiki
rezene hem senin hem bebeğin gazını da alır bu açıdanda rahatlar hemde süt artırır gerçekten çok sevindim canım şifa olsun oğluşuna :)Canım çok sukur iki gündür biraz düzeldi biz 6-7 saat uyumuyirdu.uyumadigi halde sürekli ağlıyordu . Dünden beri rezene iciyorum aktardan aldım. Sanki sütum de arttı gibi oğlum da sakinleşti. Rezenenin etkisi mı tam bilmiyorum ama :)
ayyyy ben senin gibi rahat olsamBenim oğlum da çok güzel, o yüzden bunun arkası kız diyorlar. Ama ben başka çocuk düşünmüyorum :))
Eltim 4. Ye hamile cnm ve küçük bebeği 14 aylık oda 6 aylık hamile :)Bende 5 sene düşünmüyorum zaten iki kere üst üste hamilelik geçirdim artık vücudum yorudu dinlenmem gerek:) eşim 3 sene diyor ben 5diyom bakalım nolcak. Tabiki kızıma kardeş olsun.. sezaryenle olmasaydım normal doğumla olsaydım 5 tane yapardım oglum olmadan once iki tane yeter derdim ama oğlumu kaybedince kızım doğunca çok çocuk istiyorum işte. Bı tane doğurma hakkım kaldı üç kere diyor sezaryenle olan.
bende 2 gündür başladım bence değil canım üzerinde de öyle yazıyor şifa olsun İnşAllah bizim oğlanda çok gazlı aynı sizin gibi bizde acile gittim arabada bile susmadı peki demedilermi neden bu kadar gazlı ben yedikleri me dikkat ediyorum sebebini bulamıyorumDun 3 saatlik bir aglama krizinden sonra solugu acilde aldik kizlar.ultrason da gaz cikti karni balon gibi olmus dedi dr.oyle bo agliyoduki sesi icine icine kaciyordu.lavman yapildi dr gaz damladi onerdi.2 gundur seliksiz yatim saat uykusu yoktu.simdi biraz daha rahat sanki Biogai basladik kullanan varmi baska eczaci trk seferde 5 damla dedi sizcede cok degilmi.
[İnşAllah bizim oğlanda çok gazlı aynı sizin gibi bizde acile gittim arabada bile susmadı peki demedilermi neden bu kadar gazlı ben yedikleri me dikkat ediyorum sebebini bulamıyorum
Kizlar ben hem prima aktif bebek hem tekrar primuim care aldim ikisi arasında karar veririm diye primium care in ici 1 numarasini kullandığım gibi cikti ama aktif alicam bundan sonra cok begendim. Kaka pek yapmadi onu taktigimda ama cis olayini cok guzel tuttu sabah altini actim beze elimi surdum kupkuru. 3 numara aldim bide rahat rahat taktım ins pisik flanda olmaz kalirim artik.
Bende molfix ve can bebeden sonra Y yesilagac44 tavsiyesiyle prima aktif bebek aldim suanda memnunum inşallah bununla devam edeceğim
Canım gazlı bir bebek annesi olarak şunu diyim, ben her şeyi yiyorum. Nohut da, fasulye de, mercimek de yani takip ediyorum sonra o günler gazı ne artıyor ne azalıyor. Onun için bir bebek gazlıysa gazlıdır, yapısal bir durum olduğunu düşünüyorum. Masajdır, damladır vs ile sadece hafifletilebilir, yardımcı olunur bebeğe. Bunun yanı sıra yiyeceklerin çok etkisi olduğuna inanmıyorum çünkü besin değeri yüksek her şey neredeyse gaz yapıyor e bu süt nasıl kaliteli olcak? Yiyorum ben de valla :)
Bence de öyle ya ben kuru fasulyeden nohuta her şeyi yiyorum kızım gazlı bir bebek değil çok şükür yani gazını çıkarıyor kendi sancı yapmıyor cukcuk emer hava yutarsa o zaman gazı oluyor kıvranıyor beslenirken gaz yutmamasına dikkat etmek lazım onun dışında bence de yiyeceklerle ilgisi yokKızlar gaz işinin yediklerimizle alakası olmadığına kesin inandım. Gaz olmasın diye mercimek çorbası bile içmedim dogumdan beri ama 40 ı çıkana kadar gazdan ölüyordu çocuk. Dün canım aşırı istedi kola içtim. Maşallah hiç sancısı olmadı.yani bebeğin yuttuğu havayla alakalı bence yediklerimizle değil
Mesele yiyeceğin gaz yapması değil zaten anne gazlanmasın benim bebeğim ben belimi çok üşüttüğümde gazlanıyor annenin ağrıları bebeğe geçiyor yoksa yiyeceğin içindeki gaz süte karışmıyorCanım gazlı bir bebek annesi olarak şunu diyim, ben her şeyi yiyorum. Nohut da, fasulye de, mercimek de yani takip ediyorum sonra o günler gazı ne artıyor ne azalıyor. Onun için bir bebek gazlıysa gazlıdır, yapısal bir durum olduğunu düşünüyorum. Masajdır, damladır vs ile sadece hafifletilebilir, yardımcı olunur bebeğe. Bunun yanı sıra yiyeceklerin çok etkisi olduğuna inanmıyorum çünkü besin değeri yüksek her şey neredeyse gaz yapıyor e bu süt nasıl kaliteli olcak? Yiyorum ben de valla :)
Gaz icin biogaia onerdi canimNe damlasi önerdi?Ben zeytinyağı iciriyorum bebeğe doğal hemde daha iyi. Doktor zeytinyağı niye demedi mı gaz için??
Kizim ishal olmustu.sonrasinda da pisik oldu ama cok kotuydu poposu fisir fisir kabarmisti.onceki pisiginde bi suri krem kullandim sadece bepanthol etki etmisti ama 4 gunde azalmaya baslamisti. kaybedicek biseyim yok diyerek denedim. Sonuca bende inanamadim.Nasıl yani nişastayla nasıl oluyor ki? Denerim valla uzamasın daha fazla yaa
Mesele yiyeceğin gaz yapması değil zaten anne gazlanmasın benim bebeğim ben belimi çok üşüttüğümde gazlanıyor annenin ağrıları bebeğe geçiyor yoksa yiyeceğin içindeki gaz süte karışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?