2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayyy şuan ümit oldun bana dedikleri gibi kırk çıkınca düzelme ihtimali varmı yani

Bende cok dikkat ediyorum.emzirdikten sonra gazini aliyorum gunluk masaj yapiyorum damla kullaniyorum .dr sadece sap simpleks ve biogaiayi onerdi.kendisi sap i kullanmis biogaia bi tik ustu bagirsak duzenleyici dedi.mama da onerecekti ama vermiyorum deyince bisi demedi.

Kırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü

Ya benim Ömerim bugün biraz fazla kaka yapıyor, normalde günde 2-3 olurdu hatta 2 gündür bir kereydi, geceden beri 4.yü yaptı şimdi. Daha gün de bitmedi, neden fazlalaştı ki şimdi bu

Aynen öyle. Biraz da yapının da etkisi var sanırım. Çok şükür tek derdi bu olsun yeter ki, geçip gidicek Allahın izniyle :)

Önceki mesajında yediklerime de dikkat ediyorum diye bir şey demişsin onun için söyledim onları :)
Bende yediklerim gaz yapıyor ondan mercimek nohut yersem sancı oluyor hatta gazlı içecek içersem gurul gurul olurum en çokta üşütünce cnm hatta dün böbreklerim ağrıyordu gazım vardı bebek çoook huzursuzdu dünya kadar gaz çıkardı ama bitmemişti.

Kizlar saglikocagina gittik 1. ay asimizi olduk
Kizimin gobek deligi disina dogruydu ikindikca iltihap gibi bir seyler geliyordu ebe yaktirilmasi gerekiyor dedi
Boyle bir sorun yasayan oldu mu ya
Canim yakma dedigi olay gumus nitrat suruluyo o muki.benimde 12 gunlukken devamli kaniyodu dr gobegini kulak pamuguyla temizleyip surdu...

Bende biogaia ya 2 gündür başladm dün uyurken verdim gece kusmuş boşa gitmiş galiba bende gazını alıyorum ama sütüm çok gazlı bebek heeep gazlı hiç bitmiyor birde ben 1 gün geğirtebilsem 1 gün geğirtemiyorum. Hava yutmasada geğirirmi belki hava yutmamış ondan geğirmiyo diyorum bilmiyorum

Yok cnm cok deil bende weriom wer bisi olmaz zaten icerigi bitkisel en iisi bio gaia diolar

Bende sut zannediyordum canim.dilini uzerinde hep vardi.suphelenip sordum dr onayladi mikostatin verdi dudaklarindada var suan .dedigin gibi emmesinde bi sikinti yoktu.emin degilsen dra bi goster

Bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor? Benimki sabah 5:45'te kalktı. O saatten şu saatte (15:45) 3 parçadan oluşan toplam 1.5 saat uyku uyudu. Ağlamıyor, huysuzluk da yapmıyor. Ama uyumuyor da zilli :) uyusa azıcık ben de uzanacağım ama uyumuyor. Sesler çıkarmaya başladı birkaç gündür. Konuş onunla o da dinlesin, senden iyisi yok.

Biz en başında beri tek çocuk diyorduk bunun için zaten hemen yapmadık 4 sene bekledik. Yaş oldu zaten 34. 1 tane yeter de artar bile. Allah yavruma uzun ömür versin. Olmayana nasip etsin.

Merhaba kızlar 2017 şubat annesiyim konuyu görünce bakayım dedim çok ta farklı değil sorunlar ama:) gazımız çok olduğunda ayağına acı elma yağı sürüp saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum bir yandan masaj yapıyorum çok rahatlatıyor kriz anlarında aklınızda olsun. Biogaia 10 günlükken başladık hala da kullanıyoruz bir zararı yok merak etmeyin. Bir de 40 geçince pat diye bitmiyor evet ama aşırı rahatlıyor. Hele 2. Aydan sonrası çok tatlı gittikçe güzelleşecek inşallah şu an karşılıklı gülüp oynuyoruz:) Allah bağışlasın yavrularımızı

Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…