2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cuma hünü başka bi doktora gidicem bakalım ne diyecek. Kadın doğumda randevum vardı o sordu bebek nasıl diye anlattım doktoruna söyle bakalım besin alerjisi olabilir dedi. Ben bişey yiyemiyoeum ki ne alerji yaptı sütüm kesilmez inşallah açlıktan. Gören göçmüşsün diyor gözlerimin altı çöktü.
Evet bağlayıp çıkınca iyi oluyor hem hava alıyor hem uyuyor. Önümüz yaz daha da iyi olur.
bizde gaz emme kısır döngüsünde koliğe doğru gidiyoruz tek çok zor oluyor
Kesinlikle tek çok zormuş. Ben bir de normalde baya tembel bi insandım uyku önemliydi iş yapmaktan kaçardım. Şimdi iş yapabilsem bari diyorum birden bire tam tersi bi hayata döndü benimki. Çok rahata alışmışım. Doktora tek gittim işkenceydi. Arabasında durmadı kanguruya aldım. 15 dk yürüme mesafesiydi bi elle arabayı götürmeye çalış diğer elle battaniye tut.. yollar rezil insanlarda yardımcı olayım durumu asla yok inadına rampalara araba park edip yoldan gitmeye zorluyorlar.

tota00 canım marka ne etki eder bilmiyorum bana da ablamdan kaldı öyle hiç kanguru araştırmadım bi fikrim yok. Ama çok rahat yormuyo onu söyleyebilirim. İki yöne de baktırılabiliyo hem. Az büyüsün dışa dönük bağlarım evde öyle yapıyorum etrafı izlesin diye.

Off ya bende tekliğe tembelliğe alışmıştım bide benim kocamda bazen çok odun olur ozamanlar çok zorlanıyorum. Kanguru bende düşünüyorum havalar ısınınca işimi filan rahat yaparım en azından :)

Ya evet ne de olsa evde kafası var ama çocuk bana yapışık :/ of hiç alışık değilim ben hiç gelemezdim de çocuk için işte.. kendi annem bana hiç iş yaptırmadı bi de kaç ay nasıl alışmıiım ne rahatmışım ah ah..

Ya hani bu ergonomik durumu var ya canım, kalça ve bacaklarının duruşu için. Ondan dolayı bilindik, referanslı bir şey almak istiyorum ama azcık pahalı geldi bu babyjörn ya

Bi de şu kanguru kullanan başka kim var babybjorn aşırı pahalı
Momfortbaby ya da solomombaby düşünebilirsin canım bir de pellybaby var bunlar hem ergonomik hem uygun
Kırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Benimki daha huysuz oldu sanki ya 40tan önce en azından gündüz iyi uyurdu şimdi o da gitti

Mısır nişastasını sulayıp mı sürüyorsun nasıl yapıyoruz

ben bekarken pek hamarat evlilikte yemek dışında pek bi tembeldim sen yeni evliydin cnm galiba ben 2 yıllık saltanatı bıraktım kocamla aram açıldı resmen ama ağlarken meme yaklaştırıyorum oğluşu memeyi görünce susup heyecanlı bi ses çıkarışı var o an bitiyo bende tüm stres kahkaha alıyo yerini :)))

Momfortbaby ya da solomombaby düşünebilirsin canım bir de pellybaby var bunlar hem ergonomik hem uygun

Benimki daha huysuz oldu sanki ya 40tan önce en azından gündüz iyi uyurdu şimdi o da gitti
ozaman şu kırkı uslu olan huysuz huysuz olan uslu olur tezi doğru. Senin adına üzüldüm ama kendim için ümit oldu

LifeandFeel aynen benim yerimde kim olsa 3-4 tane doğurur. Annem ve KV nöbetleşe yanımda duruyorlar. Daha hiç yalnız kalmadım. Eşimde çok yardımcı sağolsun. Gece 2 ye kadar o bakıyor ben yatıyorum. Ev işi yemek filan da hep annelerde. Ben evden çalıştığım için ya bilgisayar başındayım ya bebeğimi emziriyorum. Oğlumda çok uysal bir bebek. Ağlaması bağırması yok henuz. Ağlıyorsa eğer acikmis demektir,onun dışında ikina sikina gazını kendi çıkarır. Arada huysuzluğu tutar uyumak istemez o zaman KV -anne ilgilenir hep. Allah hepsinden razı olsun.

Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.

Evet onunla alakalı. Sen ne tarafa çevirsen de çocuk yine istediği yöne çeviriyor. Elimdeki kitapta doktorun bir tarafinda duzlesme olmasi ihtumaline karsi çocuğun başını kontrol etmesi gerektigi yazıyor. Doktorun ile görüş istersen.

Bende bugun seni soracaktm ki sen yazmissin iyi olmana sevindm canm :)

Maşallah canım ne mutlu sana , sen bu kadar anlatınca ben senin yerine nazar değecek diye korkuyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…