- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.681
Cuma hünü başka bi doktora gidicem bakalım ne diyecek. Kadın doğumda randevum vardı o sordu bebek nasıl diye anlattım doktoruna söyle bakalım besin alerjisi olabilir dedi. Ben bişey yiyemiyoeum ki ne alerji yaptıŞuan resmen aynı durumdayız aynen katılıyorum ilk kucaktan inmiyor hemen sıkılıp ağlıyor.. pişikte ilerlemedi ama geçmedi de bir haftadır şimdi başka pişik kremi denicem bakalım.. bnde 2 saatte bir alıyorum gece hariç gece uyandırmamak için almıyorum bazen 5 saati oluyorama ne yapayım uyusun diye... bnde bazen su bile içemiyorum ya akşam kollarım kopmuş ayaklarım ölmüş oluyor.. bi de bizim akşam 6-9 arası ağlama seanslarımız vardı o geçti çok şükür 10 gün sürdü ama sonra gittim okuttun çocuğumu çok sıçrıyordu bi de uykusunda dedim bi okutayım bn bi de böyle şeylere çok inanıyorum yaa :) geçti ama akşam ağlaması da geçti sıçraması da :) en azından bir sorundan kurtuldum
Evet bağlayıp çıkınca iyi oluyor hem hava alıyor hem uyuyor. Önümüz yaz daha da iyi olur.Rahat olur tabi ya. Evde bir şey lazım oluyor, çıkamıyorum akşamı bekliyorum eşim alsın diye. En azından bağlar çıkarım vallahi rahat rahat, evde de iş yaparım en kötü. Sağol canım, bir bakayım ben dediğin markaya :)
Kesinlikle tek çok zormuş. Ben bir de normalde baya tembel bi insandım uyku önemliydi iş yapmaktan kaçardım. Şimdi iş yapabilsem bari diyorumbizde gaz emme kısır döngüsünde koliğe doğru gidiyoruztek çok zor oluyor
Off ya bende tekliğe tembelliğe alışmıştım bide benim kocamda bazen çok odun olur ozamanlar çok zorlanıyorum. Kanguru bende düşünüyorum havalar ısınınca işimi filan rahat yaparım en azından :)Cuma hünü başka bi doktora gidicem bakalım ne diyecek. Kadın doğumda randevum vardı o sordu bebek nasıl diye anlattım doktoruna söyle bakalım besin alerjisi olabilir dedi. Ben bişey yiyemiyoeum ki ne alerji yaptısütüm kesilmez inşallah açlıktan. Gören göçmüşsün diyor gözlerimin altı çöktü.
Evet bağlayıp çıkınca iyi oluyor hem hava alıyor hem uyuyor. Önümüz yaz daha da iyi olur.
Kesinlikle tek çok zormuş. Ben bir de normalde baya tembel bi insandım uyku önemliydi iş yapmaktan kaçardım. Şimdi iş yapabilsem bari diyorumbirden bire tam tersi bi hayata döndü benimki. Çok rahata alışmışım. Doktora tek gittim işkenceydi. Arabasında durmadı kanguruya aldım. 15 dk yürüme mesafesiydi bi elle arabayı götürmeye çalış diğer elle battaniye tut.. yollar rezil insanlarda yardımcı olayım durumu asla yok inadına rampalara araba park edip yoldan gitmeye zorluyorlar.
Ya evet ne de olsa evde kafası var ama çocuk bana yapışık :/ of hiç alışık değilim ben hiç gelemezdim de çocuk için işte.. kendi annem bana hiç iş yaptırmadı bi de kaç ay nasıl alışmıiım ne rahatmışım ah ah..Off ya bende tekliğe tembelliğe alışmıştım bide benim kocamda bazen çok odun olur ozamanlar çok zorlanıyorum. Kanguru bende düşünüyorum havalar ısınınca işimi filan rahat yaparım en azından :)
Onla ilgilidir canım bizimki de yan yatıra yatıra arkaya uzadı :)Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.
tota00 canım marka ne etki eder bilmiyorum bana da ablamdan kaldı öyle hiç kanguru araştırmadım bi fikrim yok. Ama çok rahat yormuyo onu söyleyebilirim. İki yöne de baktırılabiliyo hem. Az büyüsün dışa dönük bağlarım evde öyle yapıyorum etrafı izlesin diye.
Momfortbaby ya da solomombaby düşünebilirsin canım bir de pellybaby var bunlar hem ergonomik hem uygunBi de şu kanguru kullanan başka kim var babybjorn aşırı pahalı
Benimki daha huysuz oldu sanki yaKırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Aynen benim oğlumda öyleSevgili oğlum ne zaman ben bir şey yemey niyetlensem uykusundan uyanıyoralgılar o yönde pek açık maşaallah
Mısır nişastasını sulayıp mı sürüyorsun nasıl yapıyoruzKizim ishal olmustu.sonrasinda da pisik oldu ama cok kotuydu poposu fisir fisir kabarmisti.onceki pisiginde bi suri krem kullandim sadece bepanthol etki etmisti ama 4 gunde azalmaya baslamisti. kaybedicek biseyim yok diyerek denedim. Sonuca bende inanamadim.
ben bekarken pek hamarat evlilikte yemek dışında pek bi tembeldim sen yeni evliydin cnm galiba ben 2 yıllık saltanatı bıraktım kocamla aram açıldı resmen ama ağlarken meme yaklaştırıyorum oğluşu memeyi görünce susup heyecanlı bi ses çıkarışı var o an bitiyo bende tüm stres kahkaha alıyo yerini :)))Ya evet ne de olsa evde kafası var ama çocuk bana yapışık :/ of hiç alışık değilim ben hiç gelemezdim de çocuk için işte.. kendi annem bana hiç iş yaptırmadı bi de kaç ay nasıl alışmıiım ne rahatmışım ah ah..
ozaman şu kırkı uslu olan huysuz huysuz olan uslu olur tezi doğru. Senin adına üzüldüm ama kendim için ümit olduMomfortbaby ya da solomombaby düşünebilirsin canım bir de pellybaby var bunlar hem ergonomik hem uygun
Benimki daha huysuz oldu sanki ya40tan önce en azından gündüz iyi uyurdu şimdi o da gitti
Biz de ümitle 40 ı bekliyoruz.Kırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.
Bende bugun seni soracaktm ki sen yazmissin iyi olmana sevindm canm :)Kızlar ben geldimmm hep aklımda ama gırıp okuyamadım bile .. İnsallah hepınız iyisinizdir bebeklerinizde.. Biz kızımla iyiyiz sukur yenı yenı gezmelere cıkıyoruz persembe ıkıncı ay asımızı olcaz endiseliyım tabi.. Ev, bitmeyen misafırler, bebegımle ugras evden işi yurut derken baya yoruluyorum vakıt bulamadım ama hep soyluyorum hamılelıgımı dusununce suan bıle bunlar vız gelır kızımla hersey guzel hergun sukredıyorum meger ne bosmus hayatım dıyorum :) @baharindenizi canım beni merak ettıgin için tesekkur ederim deniz nasıl oldu sarılıktamamen gecti degılmı doktrlara gıdıyomusunuz hala?
ozaman şu kırkı uslu olan huysuz huysuz olan uslu olur tezi doğru. Senin adına üzüldüm ama kendim için ümit oldu
Maşallah canım ne mutlu sana , sen bu kadar anlatınca ben senin yerine nazar değecek diye korkuyorum valla.LifeandFeel aynen benim yerimde kim olsa 3-4 tane doğurur. Annem ve KV nöbetleşe yanımda duruyorlar. Daha hiç yalnız kalmadım. Eşimde çok yardımcı sağolsun. Gece 2 ye kadar o bakıyor ben yatıyorum. Ev işi yemek filan da hep annelerde. Ben evden çalıştığım için ya bilgisayar başındayım ya bebeğimi emziriyorum. Oğlumda çok uysal bir bebek. Ağlaması bağırması yok henuz. Ağlıyorsa eğer acikmis demektir,onun dışında ikina sikina gazını kendi çıkarır. Arada huysuzluğu tutar uyumak istemez o zaman KV -anne ilgilenir hep. Allah hepsinden razı olsun.
Bizimki iyice cozuttu sankiKırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Bizimkide bi yemek yiyecegm zaman birde uyuyacagm zaman tak diye uyanıyor :)Sevgili oğlum ne zaman ben bir şey yemey niyetlensem uykusundan uyanıyoralgılar o yönde pek açık maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?