2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Uzerine yattigi taraf duz

Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktık kahvaltıya. 2.5 saat kadar kaldık. Ben merak ediyordum Bebişle Nasıl olur diye ondan yazıyorum. Sütü evde sağıp biberonla verdim orda emzirmekten daha pratik geldi sonra da omuzda etrafa bakındı. Sırayla annem ben eşim kucakladık :)

Burda kaçırmış olabilirim gezmeye çıkanlar var mı? Tavsiyeler var mı?

Bizde ümitler tükenmez bende 3 ayı bekliyorum şimdi

Bu gaz işi sanki hakkaten erkek bebeklerde daha fazla forumda genelde erkeklerde var gibi bu sorun di mi? Neden acaba

Daha oncede yazmistim benim ikizlerim ayni sutu iciyorlar biri gazdan duramiyor digeri gazi yok. Ben yediklerimizle ilgisi olmadigini dusunuyorum. Bebeklerin yapisi ile ilgili.

MaşAllah canım sağolsunlar eskiden de hep kalabalıktı çocuk bakmak kolaydı şimdi hepimizin desteğe ihtiyacı var benimde görümcem sağolsun 17 gündür bana bakıyor çok mutluyum
İnşallah o tez yanlıştır
ayyy sen öyle diyon biz dua ediyoz nasıl olucak peki

Bizimki iyice cozuttu sanki asla uyumuyor
bence kırkla alakalı değil 6 ile 8 haftalar ağlamanın pik yaptığı haftalar

Benimki aşırı gazlı değildi ama 40 indan sonra baya farketti maşallah uykusu falan da düzeldi
Bizimki valla tüpgaz gibi bittikçe doluyor hiç ümidim yok bitçeğinden
Evet canim cok sik emmek isteyip doymayip uyuyakaliyordu sonra tekrar aglayarak kalkiyordu uykusu kisa ve duzensizdi
seninki benimkinin yanında baya uslu kalıyor. Canım

Bizde ümitler tükenmez bende 3 ayı bekliyorum şimdi
Böyle böyle geçecek zaman bu kırklar aylar olamasa ne yapardık dün eşime diyorum biliyorum beni kandırıyorlar sütüm çekilmesin die 40 filan çıkınca düzelmicek diyorum katıla katıla gülüyor bide ahkam kesiyo bakacaksın annesin diyoo

Kızlar Ömer tükürük çıkarıyor sizde de oluyor mu 50 günlük
Evet canim normal artik yeni gelismemiz tukuruk
Ayyy şuan ümit oldun bana dedikleri gibi kırk çıkınca düzelme ihtimali varmı yani
Var canim benimki 50 gun surdu simdi de sukur iyi durumdayiz. Cunku emzirme aralari uzuyor cocuklar gece gunduzu de ogreniyor ve sanirim bizler de alisiyoruz aktif olmaya. Deniz 2 aylik ve simdilerde oyuncaklari tutmaya calisiyor,vuruyor ve guluyor. Iste en tatli zamanlar yaklasiyor :))

3 kez farkli hastanede smear aldirdim hicbirinde de hissetmedim on saniye surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…