- 2 Mayıs 2016
- 318
- 296
- 103
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.721
Unutma lütfen :) bebek arabasından daha kullanışlı olacağı kesinArkadaşım memnun bende dün sipariş verdim canım satıcı çok ilgili kendileri dikiyormuş diğerlerinden ucuz olmasının sebebi buymuş yarın öbur gün gelir deneyip yazarım sana
Hiç bilmiyodum kii. Benimki 5. El falan olabilir kuzenler arkadaşlar vs derken gezindi durdu bana geldi benden de birine gidecek elbetYa hani bu ergonomik durumu var ya canım, kalça ve bacaklarının duruşu için. Ondan dolayı bilindik, referanslı bir şey almak istiyorum ama azcık pahalı geldi bu babyjörn ya
Ahah kıyamam ya :)) maymuncuk bunlar :) evet yeni evliydim 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz kucağımda bir adet bıdıklaben bekarken pek hamarat evlilikte yemek dışında pek bi tembeldim sen yeni evliydin cnm galiba ben 2 yıllık saltanatı bıraktım kocamla aram açıldı resmen ama ağlarken meme yaklaştırıyorum oğluşu memeyi görünce susup heyecanlı bi ses çıkarışı var o an bitiyo bende tüm stres kahkaha alıyo yerini :)))
Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz. Tüm gün hatta akşam 10a kadar kaldığımız da oldu. Müslin örtülerden aldım büyğk boy. Bebek arabasına örtüyorum emzirirken de kendi üzerime örtüyorum. Önceden biberona alışıktı beni emmiyordu biberon fobisi var bende o yüzden yine alışırsa diye. İstediği zaman emziriyorum ona da sorun olmuyor. Genelde uyuyor arabasında, uyanırsa da kucakta etrafı izlemek istiyor alıyprum kanguruya geziyoruz. Tabi baya gürültülü ağlama anları oluyor da istediği yapılınca susuyor sonuçta :)Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktık kahvaltıya. 2.5 saat kadar kaldık. Ben merak ediyordum Bebişle Nasıl olur diye ondan yazıyorum. Sütü evde sağıp biberonla verdim orda emzirmekten daha pratik geldi sonra da omuzda etrafa bakındı. Sırayla annem ben eşim kucakladık :)
Burda kaçırmış olabilirim gezmeye çıkanlar var mı? Tavsiyeler var mı?
Bizim de öyle anne sütü sıvı bişey ben ishal olduğunu düşünmüyorum nasıl anlaşılacak onu da bilmiyorum da gerçiIsal oldugunu nasil anliyoruz hep cok sivi oluyor bizim
Kızlar bugün ilk defa dışarı çıktık kahvaltıya. 2.5 saat kadar kaldık. Ben merak ediyordum Bebişle Nasıl olur diye ondan yazıyorum. Sütü evde sağıp biberonla verdim orda emzirmekten daha pratik geldi sonra da omuzda etrafa bakındı. Sırayla annem ben eşim kucakladık :)
Burda kaçırmış olabilirim gezmeye çıkanlar var mı? Tavsiyeler var mı?
Insallah hemen gecerTamm cnm denicem çok saol :)
şekerli su vermişti annemler ama artık verdirtmiyorum internette su 7 defa kaynasa bile içindeki mikrop ölmez yenidoğan bagısıklıgıda alabilir diodu o günden snra vermedim amip gibi illet varken vermeyi düşünmedim çok kçük daha .kv sorarsa verdim de o vermeye kalkarsa ben bugün çok verdim de bence :)Kizlar su veriomusunuz bebislere? Anne sutuyle besleniyor butun sivisini sut karsiliyo zaten ben vermek istemiyorum ama kv her geldiginde su verdinmi bgn diye soruyo bende sonunda verme taraftari deilim dedim anaam o gunden beri esim surekli su verdinmi bak su vermelisin fln dio.. nasi anlaticam onlara bilemedim..
siz su veriyomusunuz?
Bnde kullaniyorum gazi oldukca gubde bir kere olduğuiçin fazla degil canimDun 3 saatlik bir aglama krizinden sonra solugu acilde aldik kizlar.ultrason da gaz cikti karni balon gibi olmus dedi dr.oyle bo agliyoduki sesi icine icine kaciyordu.lavman yapildi dr gaz damladi onerdi.2 gundur seliksiz yatim saat uykusu yoktu.simdi biraz daha rahat sanki Biogai basladik kullanan varmi baska eczaci trk seferde 5 damla dedi sizcede cok degilmi.
Bizde de var baloncuklu hemde :)Kızlar Ömer tükürük çıkarıyor sizde de oluyor mu 50 günlük
Huylar ayni gibi ama uyku suresi uzadi diyebilirim. Bunada sukurKırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Dr. Lar bir saga bir sola yatirin diyolar canimKizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.
Bende kraft var kullaniyorm kisa mesafelerde. Gecen evde taktim durmadi yemek yaparken uyanmisti mecbur kaldimYa hani bu ergonomik durumu var ya canım, kalça ve bacaklarının duruşu için. Ondan dolayı bilindik, referanslı bir şey almak istiyorum ama azcık pahalı geldi bu babyjörn ya
aynı olay başıma geldi karnım indi çatlak oldu gögüslerim çizgi sanatı yapılmış gibi belli aralıklarla aynı yöne ve tamamına yayıldı yapck bişe oldugunu sanmıyorm olsa keşkeKızlar,
Karnım indikten sonra çatlaklarım oluşmaya başladı ya da önceden vardı görmüyor muydum bilemiyorum ama şuan görülmeyecek gibi değil harita gibi hem de tam göbeğimin ortasındalar. Eşime gösterdim, şuan pigmentasyon o kadar yoğunki bazı yerler beyazlamaya başlamıştır o da çatlak gibi görünüyordur dedi ama bana çok uydurma teselli gibi geldi. Sizin de doğumdan sonra böyle çatlaklarınız çıktı mı meydana? ne güzel seviniyordum hiç çatlamadım diye. Şimdi emzidrdikçe göğüslerm de çatlamaya başladı. küçücük göğüslerimin çatlayacak kadar büyüyeceği hiç aklıma gelmezdi. Bu çatlakların bir tedavisi var mıdır?
Hiç bilmiyodum kii. Benimki 5. El falan olabilir kuzenler arkadaşlar vs derken gezindi durdu bana geldi benden de birine gidecek elbetbeşiği ana kucağı falan hep böyle elden ele uzatıyoruz
Ahah kıyamam ya :)) maymuncuk bunlar :) evet yeni evliydim 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz kucağımda bir adet bıdıkla
Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz. Tüm gün hatta akşam 10a kadar kaldığımız da oldu. Müslin örtülerden aldım büyğk boy. Bebek arabasına örtüyorum emzirirken de kendi üzerime örtüyorum. Önceden biberona alışıktı beni emmiyordu biberon fobisi var bende o yüzden yine alışırsa diye. İstediği zaman emziriyorum ona da sorun olmuyor. Genelde uyuyor arabasında, uyanırsa da kucakta etrafı izlemek istiyor alıyprum kanguruya geziyoruz. Tabi baya gürültülü ağlama anları oluyor da istediği yapılınca susuyor sonuçta :)
Bnde kullaniyorum gazi oldukca gubde bir kere olduğuiçin fazla degil canim
Bizde de var baloncuklu hemde :)
Huylar ayni gibi ama uyku suresi uzadi diyebilirim. Bunada sukur
Dr. Lar bir saga bir sola yatirin diyolar canim
Bende kraft var kullaniyorm kisa mesafelerde. Gecen evde taktim durmadi yemek yaparken uyanmisti mecbur kaldim
kötü bi tecrübe oldu küçücük yer nasıl mikrop kaptı anlamadmSileyim bakayım, canım sıkıldı çözemedim de birde ne olduğunu kafama taktım onu.
Bir takip edeyim o zaman, inşaallah süttür ya
Hangi terbiyesiz dedi onu? Kimin haddineymiş ki anneliğine laf etmek? Ona senden başka kimse iyi bakamaz, huyunu, dilini kimse senden iyi anlayamaz. Boşver onları takılma sen, bebeğine odaklan. Hepimiz onlar için yaşıyoruz artık, sütünü düşün, yine evladını düşün. Ne yaşıyorsak tecrübe canım benim.
çk teşekkürler antibiyotik krem kullanıoruz geçecekmiş inşallah :) evet çok ama çok zorr o küçücük parmagı tutması bile dert zaten bide uyuyo olsa bile eli kapalı oldugu için açınca direk çekio elini kazasız belasz atlatsak şu tırnak işlerini süper olck :)Gecmis olsun Ben bile kızımın tırnakları keserken korkuyorum dikkat ediyorum tamamına kesemiyorum zor oluyor uyurken kesiyorum uyanıyor işte benim kız ya. Çok zor oluyor tırnak kesmesini gerçekten
çk teşekkürler antibiyotik krem kullanıoruz geçecekmiş inşallah :) evet çok ama çok zorr o küçücük parmagı tutması bile dert zaten bide uyuyo olsa bile eli kapalı oldugu için açınca direk çekio elini kazasız belasz atlatsak şu tırnak işlerini süper olck :)
walla canm ben normal doğum yaptım ve içte yırtıgım dikişim vardıı benimki muhtemelen o yüzden fazlasıyla yandı .doktorum ağdayı enfeksyondan dolayı önermedi gidceksen kendi makinanı ağdanı al öyle git dedi yoksaa lazer daha iyi dedi bende lazere tekrardan başlicam inşallah :) bu arada benm kız hep su gibi yapıo arada sümüksü bişelerdde oldugu oluodu tahlil verdik şükür temiz çıktı inş sizinkide temiz çıkar bişeyi yoktur deniz oğlanıncanim ben de lazere gidiyordum hamilelikten once. Sezaryan oldugu icin agda yaptirayim diyordum ben de. Oyoeyse lazer mi daha iyiymis? Benim doktorum lazerin cevresine gelmesin yeterli dedi..Oralardaki tek tuk tuyleri ne yapacagiz ki ? smear testi benim debu persembe. Nette acimiyor falan yaziyordu demeyeydin iyiydi
aman allah yaşatmasın öyle bişeyi ztn öyle içim gittiki kanadığını görüncee benm bütün parmağım öyle olsaydıda onun parmagına bişe olmasaydoı dedimBn muhakakk gunduz perdeyide acip isigida yakip kesiyirum yoksa illa ki tam goremiyorum denedim bir defa akaustu keseyim dedim kucuk siyrikla atlattik ☺
Hiç bilmiyodum kii. Benimki 5. El falan olabilir kuzenler arkadaşlar vs derken gezindi durdu bana geldi benden de birine gidecek elbetbeşiği ana kucağı falan hep böyle elden ele uzatıyoruz
Ahah kıyamam ya :)) maymuncuk bunlar :) evet yeni evliydim 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz kucağımda bir adet bıdıkla
Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz. Tüm gün hatta akşam 10a kadar kaldığımız da oldu. Müslin örtülerden aldım büyğk boy. Bebek arabasına örtüyorum emzirirken de kendi üzerime örtüyorum. Önceden biberona alışıktı beni emmiyordu biberon fobisi var bende o yüzden yine alışırsa diye. İstediği zaman emziriyorum ona da sorun olmuyor. Genelde uyuyor arabasında, uyanırsa da kucakta etrafı izlemek istiyor alıyprum kanguruya geziyoruz. Tabi baya gürültülü ağlama anları oluyor da istediği yapılınca susuyor sonuçta :)
Selamlar k
Selamlar kaç günlük yavrunuz? Benim ki 25 günlük. Biz şimdiye kadar hep hastaneye gittik. Onda da arabasında hep uyudu. Bi kahve içtik 15 dk hastane çıkışı. Uyuyordu zaten
Insallah canimwalla canm ben normal doğum yaptım ve içte yırtıgım dikişim vardıı benimki muhtemelen o yüzden fazlasıyla yandı .doktorum ağdayı enfeksyondan dolayı önermedi gidceksen kendi makinanı ağdanı al öyle git dedi yoksaa lazer daha iyi dedi bende lazere tekrardan başlicam inşallah :) bu arada benm kız hep su gibi yapıo arada sümüksü bişelerdde oldugu oluodu tahlil verdik şükür temiz çıktı inş sizinkide temiz çıkar bişeyi yoktur deniz oğlanın
Bugun itibariyle bizde prima aktif bebek 3 numaraya gectik.. ici 2 numaradan farkli ins pisik fln yapmaz buda..çoğumuz aktif bebekle devam edeceğiz sanırım ben 136 lık aldım 38 liraya fiyat olarak da daha uygun valla :) premium care pişik yapmıştı bizde bunda olmadı çok şükür sizde de olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?