2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Arkadaşım memnun bende dün sipariş verdim canım satıcı çok ilgili kendileri dikiyormuş diğerlerinden ucuz olmasının sebebi buymuş yarın öbur gün gelir deneyip yazarım sana
Unutma lütfen :) bebek arabasından daha kullanışlı olacağı kesin

Ya hani bu ergonomik durumu var ya canım, kalça ve bacaklarının duruşu için. Ondan dolayı bilindik, referanslı bir şey almak istiyorum ama azcık pahalı geldi bu babyjörn ya
Hiç bilmiyodum kii. Benimki 5. El falan olabilir kuzenler arkadaşlar vs derken gezindi durdu bana geldi benden de birine gidecek elbet beşiği ana kucağı falan hep böyle elden ele uzatıyoruz
Ahah kıyamam ya :)) maymuncuk bunlar :) evet yeni evliydim 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz kucağımda bir adet bıdıkla
Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz. Tüm gün hatta akşam 10a kadar kaldığımız da oldu. Müslin örtülerden aldım büyğk boy. Bebek arabasına örtüyorum emzirirken de kendi üzerime örtüyorum. Önceden biberona alışıktı beni emmiyordu biberon fobisi var bende o yüzden yine alışırsa diye. İstediği zaman emziriyorum ona da sorun olmuyor. Genelde uyuyor arabasında, uyanırsa da kucakta etrafı izlemek istiyor alıyprum kanguruya geziyoruz. Tabi baya gürültülü ağlama anları oluyor da istediği yapılınca susuyor sonuçta :)

Selamlar k

Selamlar kaç günlük yavrunuz? Benim ki 25 günlük. Biz şimdiye kadar hep hastaneye gittik. Onda da arabasında hep uyudu. Bi kahve içtik 15 dk hastane çıkışı. Uyuyordu zaten

şekerli su vermişti annemler ama artık verdirtmiyorum internette su 7 defa kaynasa bile içindeki mikrop ölmez yenidoğan bagısıklıgıda alabilir diodu o günden snra vermedim amip gibi illet varken vermeyi düşünmedim çok kçük daha .kv sorarsa verdim de o vermeye kalkarsa ben bugün çok verdim de bence :)

Bnde kullaniyorum gazi oldukca gubde bir kere olduğuiçin fazla degil canim
Kızlar Ömer tükürük çıkarıyor sizde de oluyor mu 50 günlük
Bizde de var baloncuklu hemde :)
Kırkı çıkan anneler bebeğiniz kırktan dahamı huzurlu oldu yoksa dahamı huysuz herkes kırk çıkınca düzelir diyor ama inanamıyorum birtürlü
Huylar ayni gibi ama uyku suresi uzadi diyebilirim. Bunada sukur
Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.
Dr. Lar bir saga bir sola yatirin diyolar canim
Ya hani bu ergonomik durumu var ya canım, kalça ve bacaklarının duruşu için. Ondan dolayı bilindik, referanslı bir şey almak istiyorum ama azcık pahalı geldi bu babyjörn ya
Bende kraft var kullaniyorm kisa mesafelerde. Gecen evde taktim durmadi yemek yaparken uyanmisti mecbur kaldim

aynı olay başıma geldi karnım indi çatlak oldu gögüslerim çizgi sanatı yapılmış gibi belli aralıklarla aynı yöne ve tamamına yayıldı yapck bişe oldugunu sanmıyorm olsa keşke

Ay vallahi ne güzel ya o konuda son derece şanssız bir insanım valla, ilk çocuk benden geldi kimseden bir fayda yok

Heh işte bende ondan dolayı istiyorum :)) ne bileyim iş yaparken bağlarım kendime diye. Birde dediğin gibi kısa mesafede de işe yarar sanki markete vs giderken. Ben bir krafta da bakayım bari canım :)

kötü bi tecrübe oldu küçücük yer nasıl mikrop kaptı anlamadm chicco set almştım çıtçıt makası baaya genişmiş ondan oldu.takmamak elde değil haklılar gibi hissediyorm bazen ama ilk bebegim yeni yeni öğrenyorum napm hem onlara bişe olsa en çok biz annelerin canı yanar bunu akıl edemiyolar

Gecmis olsun Ben bile kızımın tırnakları keserken korkuyorum dikkat ediyorum tamamına kesemiyorum zor oluyor uyurken kesiyorum uyanıyor işte benim kız ya. Çok zor oluyor tırnak kesmesini gerçekten
çk teşekkürler antibiyotik krem kullanıoruz geçecekmiş inşallah :) evet çok ama çok zorr o küçücük parmagı tutması bile dert zaten bide uyuyo olsa bile eli kapalı oldugu için açınca direk çekio elini kazasız belasz atlatsak şu tırnak işlerini süper olck :)

Bn muhakakk gunduz perdeyide acip isigida yakip kesiyirum yoksa illa ki tam goremiyorum denedim bir defa akaustu keseyim dedim kucuk siyrikla atlattik ☺

walla canm ben normal doğum yaptım ve içte yırtıgım dikişim vardıı benimki muhtemelen o yüzden fazlasıyla yandı .doktorum ağdayı enfeksyondan dolayı önermedi gidceksen kendi makinanı ağdanı al öyle git dedi yoksaa lazer daha iyi dedi bende lazere tekrardan başlicam inşallah :) bu arada benm kız hep su gibi yapıo arada sümüksü bişelerdde oldugu oluodu tahlil verdik şükür temiz çıktı inş sizinkide temiz çıkar bişeyi yoktur deniz oğlanın

Bn muhakakk gunduz perdeyide acip isigida yakip kesiyirum yoksa illa ki tam goremiyorum denedim bir defa akaustu keseyim dedim kucuk siyrikla atlattik ☺
aman allah yaşatmasın öyle bişeyi ztn öyle içim gittiki kanadığını görüncee benm bütün parmağım öyle olsaydıda onun parmagına bişe olmasaydoı dedim

Çok iyi ya ben korkuyordum ağlar duramayız bişey anlamayız diye. Ama artık alışsın yoksa ben evde durmaktan bunalıma girecem :)

Selamlar k

Selamlar kaç günlük yavrunuz? Benim ki 25 günlük. Biz şimdiye kadar hep hastaneye gittik. Onda da arabasında hep uyudu. Bi kahve içtik 15 dk hastane çıkışı. Uyuyordu zaten

44 günlük canım işte biz de ilk defa çıktık

Bebegime sonunda emzik tutturmayi basardim kizlar :) daha dogrusu o tutmak istedi yoksa mumkun mu biz isteyince tutturmak ve dun sadece 1 kez kustu emme olayini bende tatmin etmeyince ve suan ilk defa ayri yatiyoruz ayri dediysem yanımda anakucaginda bi yandan sevindim bi yandan üzülüyorum sanki cocugum uzaklasti benden annelik delilik bana ne kdar yakin olursa sanki onu okdar fazla koruyabilcem gibi hissediyorum

Insallah canim

çoğumuz aktif bebekle devam edeceğiz sanırım ben 136 lık aldım 38 liraya fiyat olarak da daha uygun valla :) premium care pişik yapmıştı bizde bunda olmadı çok şükür sizde de olmaz inşallah
Bugun itibariyle bizde prima aktif bebek 3 numaraya gectik.. ici 2 numaradan farkli ins pisik fln yapmaz buda..

canım biz hala 1 numara kullanıyoruz ne Zaman değiştirmek lazım bilmiyorum
Bezin izi oluyor bacaklarda bu küçülmüş mü demek oluyor? Ama orta kısmı da çok büyük gibi 2 numaranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…