2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim de evin yaninda okul var pazar gunu muzikler,kutlama sesleri evin icerisindeydi. Bayagi bir oynattim Deniz'i,oglumu oynarken hayal ettim o cocuklarin arasinda hemen gozlerim doldu. Ne buyuk heyecan olacak. Deniz'in adi soyadi doktor ekraninda yandiginda bile duygulaniyordum baslarda :)
Ben de cizse de geciyormus diye cikarttim. maalesef direkt gozunu cizince kotu bir ilk deneyim oldu bizim icin. Eldivenleri tamamen cikarmak icin biraz daha bekleyecegim sanirim.

Egozz canim konak icin konusmustuk banyodan once zeytinyagiyla ovaladim ve kabuk kabuk kalkti cogu. Banyonun ardindan da bebeklerin sıkı taragi var ya (firca degil) onunla taradim ve inanilmaz kalkmisti kabuklar. Hatta saclarindan zor ayikladim. Tarakla iyice taradim cok az kaldi. Bir dahaki banyoda yine aynisini yapacagim. muhtemelen tamamen biter o zaman

2 limi yoksa 3lu mu yaptiracaksin canim

Gecmis olsun cnm. Iyi yapnissin bisi olmaz bi kasik suruptan hem rahat uyur. Hem atesi cikmaz

Korkma canim 2. ay asilari uyku yapmaz diyorlar ama biz de ayni durumu yasadik bir arkadas daha ayni seyi yasamisti tesaduf olamaz degil mi bu durum. Calpolu ben de verdim huzursuzluk hafif ates de verdim ben de.
Benim gecen kis aldigim suruplar var onlar bozulmustur degil mi yeni almam gerek?

Canım zeytinyağını sürmeden önce benmari usulü biraz ısıtmak gerekiyormuş. Asiditesi azalımis böylece. Tabi sürmeden önce tekrar soğutmak gerekiyor

Bizimkide cizimisti hala da çiziyor canim,Bursey olmaz. Sonsuza kadar eldiven takamayiz. Biz artik neredeyse hergun kesiyoruz tırnakları. Ne cabuk uzuyorlar..

Bizimkide cizimisti hala da çiziyor canim,Bursey olmaz. Sonsuza kadar eldiven takamayiz. Biz artik neredeyse hergun kesiyoruz tırnakları. Ne cabuk uzuyorlar..
Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.

canım ablamın bebeği gözünü çizdi doğar doğmaz daha 4 haftalık flndı. Ama böyle bi ağlama yok. Ablam aldığı gibi dünyagöze götürdü, bebek ilk tabakayı çizmiş. Ama bişey olmaz o kadar hızlı gelişiyorlarki 2 güne yeniler o onu dediler. Yani gözünü çizse anlarsın canım ağlamasından

Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.
Bana annemler hep tembihlemisti sakin eldivensiz birakma diye gozunu yada damagini cizerse cok aglar susturamayiz diye. Lakin ilk tirnaginida hmen kesme sonra sert sert hemen uzayacak demisti dinlemedim. Kestim tirnagini ama bnmkide yuzunu cizdi kisa olmasina ragmen. Bnde geri taktım. Bi taraftanda bebegi sevenler direk elini opuyo sinir oluyorum eldiven olunca opmuyorlar. Gun gun kara gectigimi düşünüyorum iste :/

Ah canim cok sagol verdigin bilgi icin bizimki de cok agladi yavrum ama sakinlesti sonra. Birsey soracagim ablanin bebegi tabakayi cizmis ya bakinca farkedilen birsey mi? cizik gozunun ustunden altina kadar boylu boyunca icine bakiyorum birsey anlasilmiyor. Oyle olsa bile tedavi gerektirmeden kendi kendine iyilesmesine cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…