- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.761
Bizim de evin yaninda okul var pazar gunu muzikler,kutlama sesleri evin icerisindeydi. Bayagi bir oynattim Deniz'i,oglumu oynarken hayal ettim o cocuklarin arasinda hemen gozlerim doldu. Ne buyuk heyecan olacak. Deniz'in adi soyadi doktor ekraninda yandiginda bile duygulaniyordum baslarda :)Sorma, dün instagramda çocuklarım bir sürü 23 nisan gösteri videoları denk geldi, izledim hep. Dedim biz de gidicez, karşıdan oğlumuzu izlicez inşaallah diye. Hayal etmesi bile ne büyük heyecan :)
Canım merak etme, benim bayadır eldiven yok. Yüzünü çiziyor ama ağlamıyor hiç, geçiyor da hemen. Gözünü hiç çizmedi bilmiyorum ama ben çapağını silmek için dokunduğumda hemen refleks olarak kapatıyor gözünü, onun için kendisi de kapatmıştır telaş yapma. Öyle bir durum olsa çok canı yanar zaten normal ağlamaz bence.
2 limi yoksa 3lu mu yaptiracaksin canimCanım bizim çocuk doktoru mutlaka 2. Ay aşılarıyla yaptırın sağlık ocağı ağır gelir yapmayalım der ama o şekilde yaptırın yapmazsa getirin biz yaparız dedi. 2 aylık yapılırsa çok etkili olurmuş. Bir de aşıların yan etkisi olur mu demiştim artık yeni teknoloji bu aşılar öyle sorun yaşatan şeyler değil dedi. Zaten ağızdan damla o.
Aynen oyle cnm. Her bebek farkli gercekten. Persembe gidicem lazere. Seninkinin markasi diod mu? Buz baslikliymis. Ben agdaya giderken de hep stresli gidiyom:/Her bebegin dinamigi farkli cidden :) seninki de oyle doyuyor demek ki. Emsin minnos :)
Gecmis olsun cnm. Iyi yapnissin bisi olmaz bi kasik suruptan hem rahat uyur. Hem atesi cikmazIyi geceler anneler biz 2.ay asilarini olduk bugun. Tabi agladik igneler girince 2 tane hemdeama sonra uyudu hep cocugum kiyamam bi durgunlasti ki sormayin o mizmiz halini arar oldum meger o normaliymis. Ateş 38.5 olunca ates dusrucu ver yoksa verme dediler aksam hafif yukseldi ama ustunu flan soydum oyle boyle dususe gecti.. simdi icim rhat degil gece yukselir farkedemem diye cay kasiigi calpol verdm. Umarim sorunsuz atlatiriz bu geceyi..
Benim gecen kis aldigim suruplar var onlar bozulmustur degil mi yeni almam gerek?Korkma canim 2. ay asilari uyku yapmaz diyorlar ama biz de ayni durumu yasadik bir arkadas daha ayni seyi yasamisti tesaduf olamaz degil mi bu durum. Calpolu ben de verdim huzursuzluk hafif ates de verdim ben de.
Hibrit epilasyon canim benimki de. bisey olmaz korkma yapan kisi sakinlestirir sseniAynen oyle cnm. Her bebek farkli gercekten. Persembe gidicem lazere. Seninkinin markasi diod mu? Buz baslikliymis. Ben agdaya giderken de hep stresli gidiyom:/
Canim uygun kosullarda sakladiysan tarihi varsa acilmadiysa olabilir.ama en guzeli riske etmeyip bir tane yeni almakBenim gecen kis aldigim suruplar var onlar bozulmustur degil mi yeni almam gerek?
Egozz canim konak icin konusmustuk banyodan once zeytinyagiyla ovaladim ve kabuk kabuk kalkti cogu. Banyonun ardindan da bebeklerin sıkı taragi var ya (firca degil) onunla taradim ve inanilmaz kalkmisti kabuklar. Hatta saclarindan zor ayikladim. Tarakla iyice taradim cok az kaldi. Bir dahaki banyoda yine aynisini yapacagim. muhtemelen tamamen biter o zaman
Kızlar moralim cok bozuk birkac gun once eldiveni konusmustuk ben de cikarmistim birkac gun once ama cok pismanim. Deniz gozunu cizdi. Hem de birkac yeri kavramis. gozkapaginin uzerinden gozpinarina oradan da asagiya dogru inmis cizik,burnunda da var. cok agladi yavrum, ben de agladim benden oldu cikarmayacaktim diye. Gozunun beyazina bakiyorum birsey goremiyorum ama tam gozpinarinin oradan iniyor cizgi umarim o sirada gozunu kapatmistr. Icinde birsey gorunmuyor ama goz yani cok tedirginim.Tirnaklari da o kadar uzun degildi gecirmis resmen oraya :/ yavrum ben aglamaya baslayinca guldu bayagi hissediyorlar herseyi... Cidden uzman falan dinlemeyecegim. bazen icgudusel davranacagim,sinirlerim bozuldu
Normal canim uykuya direniyor diyorum ben öyle görünce :)Yaa kızlar bi kere dha sormuştm bebişim memede uykuya dalarkn gözlerını yukarıya kaldırıo 3-4sn sdece beyazı görunuo.uykuya tam dalınca kesıo normal mi,bska bebişi bole yapan var mı
Evet canimCanım zeytinyağını sürmeden önce benmari usulü biraz ısıtmak gerekiyormuş. Asiditesi azalımis böylece. Tabi sürmeden önce tekrar soğutmak gerekiyor
Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.Bizimkide cizimisti hala da çiziyor canim,Bursey olmaz. Sonsuza kadar eldiven takamayiz. Biz artik neredeyse hergun kesiyoruz tırnakları. Ne cabuk uzuyorlar..
canım ablamın bebeği gözünü çizdi doğar doğmaz daha 4 haftalık flndı. Ama böyle bi ağlama yok. Ablam aldığı gibi dünyagöze götürdü, bebek ilk tabakayı çizmiş. Ama bişey olmaz o kadar hızlı gelişiyorlarki 2 güne yeniler o onu dediler. Yani gözünü çizse anlarsın canım ağlamasındanAh gel de gonlumuze anlat :) gozunu cizince cok panikledim. Bir de yavrum dogdugundan beri tirnagini keseyim derken etine kacti kanadi,simdi de eldiveni cikaralim artik diye ben dedim. Boyle olunca benden oldu psikolojisi oluyor, annelik iste hata yapmayi kaldiramiyoruz. zamanla alisacagiz sanirim
Hibrit nasil tenine dokunarak mi atis yapiyor uzaktanmiHibrit epilasyon canim benimki de. bisey olmaz korkma yapan kisi sakinlestirir sseni
Yok actim ben kisin kizimin atesi ciktiginda almistimCanim uygun kosullarda sakladiysan tarihi varsa acilmadiysa olabilir.ama en guzeli riske etmeyip bir tane yeni almak
Bana annemler hep tembihlemisti sakin eldivensiz birakma diye gozunu yada damagini cizerse cok aglar susturamayiz diye. Lakin ilk tirnaginida hmen kesme sonra sert sert hemen uzayacak demisti dinlemedim. Kestim tirnagini ama bnmkide yuzunu cizdi kisa olmasina ragmen. Bnde geri taktım. Bi taraftanda bebegi sevenler direk elini opuyo sinir oluyorum eldiven olunca opmuyorlar. Gun gun kara gectigimi düşünüyorum iste :/Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.
Ah canim cok sagol verdigin bilgi icin bizimki de cok agladi yavrum ama sakinlesti sonra. Birsey soracagim ablanin bebegi tabakayi cizmis ya bakinca farkedilen birsey mi? cizik gozunun ustunden altina kadar boylu boyunca icine bakiyorum birsey anlasilmiyor. Oyle olsa bile tedavi gerektirmeden kendi kendine iyilesmesine cok sevindimcanım ablamın bebeği gözünü çizdi doğar doğmaz daha 4 haftalık flndı. Ama böyle bi ağlama yok. Ablam aldığı gibi dünyagöze götürdü, bebek ilk tabakayı çizmiş. Ama bişey olmaz o kadar hızlı gelişiyorlarki 2 güne yeniler o onu dediler. Yani gözünü çizse anlarsın canım ağlamasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?