2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar bebeğim olduğu yerde dönmeye başladı.

2 bacak bir kol.ağızdan da rota aşısını yaptırdık canım
Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldu

Ben hep dikkat ediyordum ama esime birakmistim o sirada. Oglanin da uykusu geldi herhalde o zaman ellerini gozlerine goturuyor gozlerine. Cizik gecer icine gelmistir retinaya zarar gelir mi endisesiyle cok agladim. Bu acidan ne zor annelik
Birşey olmaz inşAllah ben 8 yada 9 yaşındaydım turnağımla gözümü çizmiştim çok ağrımıştı akşama doğru annem hastaneye götürdü merhem damla hiçbirşey olmadı iyleştim heme gözüme yani beyazına da değil. Zaten değmişse fark edersin sıkma kendini

Ben hep dikkat ediyordum ama esime birakmistim o sirada. Oglanin da uykusu geldi herhalde o zaman ellerini gozlerine goturuyor gozlerine. Cizik gecer icine gelmistir retinaya zarar gelir mi endisesiyle cok agladim. Bu acidan ne zor annelik
Canım retina en arkadaki damarlı yapı zaten gözün önünde değil ona ulaşamaz.Korneaya gelebilir ama refleks olarak kapatır illa ki LifeandFeel doğru söylüyo ben de bebeklikten gözünü çizen tanımıyorum hiç endişelenme :)

Tesekkur ederim kizlar, moral oldunuz cidden Y yesilagac44

Hepimiz burda içimizi rahatlatıyoruz problem olup olmadığını buradan öğreniyoruz ama bunu takma bu çok normal büyüyünce de olucak bu
Mesala zorla uyandırdıımdada bı acıo kapatıo yıne yarım bakıo.ben korkuorm ole olunca hemn ıslak mendılı altına değdırıorm normale donuo.anne olmak ne zormş yaa

lethem bu arada canım yazacaktım unuttum bebeğin sık uyanıyormuş ya her uyandığında emmek de istiyor mu?Yoksa gazdan mı uyanıyor Eğer hepsinde aranıyorsa tam doymadan uyuyor olabilir

9 haftalık oldu. Evet ayrılınca hemen irkiliyo :/

Evet canim biraz da olsa stok yapmak gerek gibi.
Yavas yavas alisacagiz sanirim birilerine birakmaya cok kucuk olduklari icin belki de bu tedirginlik. Esime diyorum zaten ay daha okula birakacagiz diye :)

Sorma, dün instagramda çocuklarım bir sürü 23 nisan gösteri videoları denk geldi, izledim hep. Dedim biz de gidicez, karşıdan oğlumuzu izlicez inşaallah diye. Hayal etmesi bile ne büyük heyecan :)

Canım merak etme, benim bayadır eldiven yok. Yüzünü çiziyor ama ağlamıyor hiç, geçiyor da hemen. Gözünü hiç çizmedi bilmiyorum ama ben çapağını silmek için dokunduğumda hemen refleks olarak kapatıyor gözünü, onun için kendisi de kapatmıştır telaş yapma. Öyle bir durum olsa çok canı yanar zaten normal ağlamaz bence.

9 haftalık oldu. Evet ayrılınca hemen irkiliyo :/

Bugün baya yoruldum eşim nezle olmuş, çocuğa yaklaşamıyor haliyle. Normalde işten geldiğinde o alırdı, gazını o çıkarırdı, sakinleşmediğinde o dolaştırırdı ben biraz dinlenirdim iyi olurdu. Bugün o yardımı alamayınca fena oldu benim için. Bir umut diyorum belki oğlum beni ödüllendirip iyi uyur inşaallah :)

Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldu
Canım bizim çocuk doktoru mutlaka 2. Ay aşılarıyla yaptırın sağlık ocağı ağır gelir yapmayalım der ama o şekilde yaptırın yapmazsa getirin biz yaparız dedi. 2 aylık yapılırsa çok etkili olurmuş. Bir de aşıların yan etkisi olur mu demiştim artık yeni teknoloji bu aşılar öyle sorun yaşatan şeyler değil dedi. Zaten ağızdan damla o.

Canım bu rota virüsü aşısının hangisini yaptırdınız bi iki doz olan var bide 3 dr hangisini tavsiye etti biri ucuz biri pahalı yaptıran arkadaslar ası fiyatlarınıda yazabilirler mi

Bende korkuyorum açıkçası cok aglarmı eve dönünce bakımını tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum sen nasıl yaptın kolay mı evde bakımı kaç güne iyileşti
Hastanede agzinda emzikle geldi hemen emzirdim uyudu.. eve geldigimizdede uyumaya devam etti ama ilk cisini yaparken cok agladi emzirdim hemen.. iki gun sonra sargiyi cikarmak icin ilik suya oturt dedi.. onu cikartirkem elim titreyerek cikardim ama hic anlamadi bile.. yaklasik bi ay gecti biz sunneti yapali ve inan iyiki yaptrmisiz diorum.. 2gunde geciyor anlamiyorlar hic.. en guzeli narkoz almiyorlar uyusturuolar sadece..

Iyi geceler anneler biz 2.ay asilarini olduk bugun. Tabi agladik igneler girince 2 tane hemde ama sonra uyudu hep cocugum kiyamam bi durgunlasti ki sormayin o mizmiz halini arar oldum meger o normaliymis. Ateş 38.5 olunca ates dusrucu ver yoksa verme dediler aksam hafif yukseldi ama ustunu flan soydum oyle boyle dususe gecti.. simdi icim rhat degil gece yukselir farkedemem diye cay kasiigi calpol verdm. Umarim sorunsuz atlatiriz bu geceyi..

Ah gel de gonlumuze anlat :) gozunu cizince cok panikledim. Bir de yavrum dogdugundan beri tirnagini keseyim derken etine kacti kanadi,simdi de eldiveni cikaralim artik diye ben dedim. Boyle olunca benden oldu psikolojisi oluyor, annelik iste hata yapmayi kaldiramiyoruz. zamanla alisacagiz sanirim

Korkma canim 2. ay asilari uyku yapmaz diyorlar ama biz de ayni durumu yasadik bir arkadas daha ayni seyi yasamisti tesaduf olamaz degil mi bu durum. Calpolu ben de verdim huzursuzluk hafif ates de verdim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…