- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.741
Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldukızlar bebeğim olduğu yerde dönmeye başladı.
2 bacak bir kol.ağızdan da rota aşısını yaptırdık canım
Birşey olmaz inşAllah ben 8 yada 9 yaşındaydım turnağımla gözümü çizmiştim çok ağrımıştı akşama doğru annem hastaneye götürdü merhem damla hiçbirşey olmadı iyleştim heme gözüme yani beyazına da değil. Zaten değmişse fark edersin sıkma kendiniBen hep dikkat ediyordum ama esime birakmistim o sirada. Oglanin da uykusu geldi herhalde o zaman ellerini gozlerine goturuyor gozlerine. Cizik gecer icine gelmistir retinaya zarar gelir mi endisesiyle cok agladim. Bu acidan ne zor annelik
Canım retina en arkadaki damarlı yapı zaten gözün önünde değil ona ulaşamaz.Korneaya gelebilir ama refleks olarak kapatır illa kiBen hep dikkat ediyordum ama esime birakmistim o sirada. Oglanin da uykusu geldi herhalde o zaman ellerini gozlerine goturuyor gozlerine. Cizik gecer icine gelmistir retinaya zarar gelir mi endisesiyle cok agladim. Bu acidan ne zor annelik
Canim ben gidiyorum agda gibi acisi, dayanilmaz degil. Zaten ilk basta dusuk dozla basliyorlar.Kizlar genital bolgesine lazere giden var mi? Bu hafta basliycam diod lazere. Acir mi benim canim tatli biraz dayanabilir miyim
Tesekkur ederim kizlar, moral oldunuz cidden Y yesilagac44Birşey olmaz inşAllah ben 8 yada 9 yaşındaydım turnağımla gözümü çizmiştim çok ağrımıştı akşama doğru annem hastaneye götürdü merhem damla hiçbirşey olmadı iyleştim heme gözüme yani beyazına da değil. Zaten değmişse fark edersin sıkma kendini
Her bebegin dinamigi farkli cidden :) seninki de oyle doyuyor demek ki. Emsin minnos :)Ama agliyo ne bilim ben de agladikca veriyorum gerci pek emmeyip birakiyo:)
Mesala zorla uyandırdıımdada bı acıo kapatıo yıne yarım bakıo.ben korkuorm ole olunca hemn ıslak mendılı altına değdırıorm normale donuo.anne olmak ne zormş yaaHepimiz burda içimizi rahatlatıyoruz problem olup olmadığını buradan öğreniyoruz ama bunu takma bu çok normal büyüyünce de olucak bu
Normaldir ya bn hic endiselenmedim hatta o hali cok komigime gidiyor :))Ewt ama bnmkı uyku halıne gecmiş oluo yarı uykulu normal yanı dımı panık oldm
9 haftalık oldu. Evet ayrılınca hemen irkiliyo :/Kaç haftalık? Biz 4 hafta kadar kundak yaptık. Şimdi yine yapardık ama çok gazı oluyor. Uyurken daha çok hareket etmek istiyor gibi geldi. Bıraktık.
Meme de uyuduktan sonra yatağa bırakırken irkilip duruyor o sebeple uyanıyor. Öyle olunca tekrar memeye dönüyor. O yüzden eşim besigine yatırıyor şimdi. Onun elleri çocuğu daha iyi kavriyor. O beşiği koyarken irkilmiyor
Bnde bazen oynuorum memeyı bi çekıorm sudan çıkmş balığa dönuoNormaldir ya bn hic endiselenmedim hatta o hali cok komigime gidiyor :))
Uykuyla savasiyor resmen
Evet canim biraz da olsa stok yapmak gerek gibi.
Yavas yavas alisacagiz sanirim birilerine birakmaya cok kucuk olduklari icin belki de bu tedirginlik. Esime diyorum zaten ay daha okula birakacagiz diye :)
Ben hep dikkat ediyordum ama esime birakmistim o sirada. Oglanin da uykusu geldi herhalde o zaman ellerini gozlerine goturuyor gozlerine. Cizik gecer icine gelmistir retinaya zarar gelir mi endisesiyle cok agladim. Bu acidan ne zor annelik
9 haftalık oldu. Evet ayrılınca hemen irkiliyo :/Kaç haftalık? Biz 4 hafta kadar kundak yaptık. Şimdi yine yapardık ama çok gazı oluyor. Uyurken daha çok hareket etmek istiyor gibi geldi. Bıraktık.
Meme de uyuduktan sonra yatağa bırakırken irkilip duruyor o sebeple uyanıyor. Öyle olunca tekrar memeye dönüyor. O yüzden eşim besigine yatırıyor şimdi. Onun elleri çocuğu daha iyi kavriyor. O beşiği koyarken irkilmiyor
Canım bizim çocuk doktoru mutlaka 2. Ay aşılarıyla yaptırın sağlık ocağı ağır gelir yapmayalım der ama o şekilde yaptırın yapmazsa getirin biz yaparız dedi. 2 aylık yapılırsa çok etkili olurmuş. Bir de aşıların yan etkisi olur mu demiştim artık yeni teknoloji bu aşılar öyle sorun yaşatan şeyler değil dedi. Zaten ağızdan damla o.Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldu
Canım bu rota virüsü aşısının hangisini yaptırdınız bi iki doz olan var bide 3 dr hangisini tavsiye etti biri ucuz biri pahalı yaptıran arkadaslar ası fiyatlarınıda yazabilirler miCanım bizim çocuk doktoru mutlaka 2. Ay aşılarıyla yaptırın sağlık ocağı ağır gelir yapmayalım der ama o şekilde yaptırın yapmazsa getirin biz yaparız dedi. 2 aylık yapılırsa çok etkili olurmuş. Bir de aşıların yan etkisi olur mu demiştim artık yeni teknoloji bu aşılar öyle sorun yaşatan şeyler değil dedi. Zaten ağızdan damla o.
Hastanede agzinda emzikle geldi hemen emzirdim uyudu.. eve geldigimizdede uyumaya devam etti ama ilk cisini yaparken cok agladi emzirdim hemen.. iki gun sonra sargiyi cikarmak icin ilik suya oturt dedi.. onu cikartirkem elim titreyerek cikardim ama hic anlamadi bile.. yaklasik bi ay gecti biz sunneti yapali ve inan iyiki yaptrmisiz diorum.. 2gunde geciyor anlamiyorlar hic.. en guzeli narkoz almiyorlar uyusturuolar sadece..Bende korkuyorum açıkçası cok aglarmı eve dönünce bakımını tek başıma yapabilir miyim bilmiyorum sen nasıl yaptın kolay mı evde bakımı kaç güne iyileşti
Ah gel de gonlumuze anlat :) gozunu cizince cok panikledim. Bir de yavrum dogdugundan beri tirnagini keseyim derken etine kacti kanadi,simdi de eldiveni cikaralim artik diye ben dedim. Boyle olunca benden oldu psikolojisi oluyor, annelik iste hata yapmayi kaldiramiyoruz. zamanla alisacagiz sanirimBenim kızım da ilk günlerde dudağının üstünü çizmiş eldiven düşünce ertesi gün bi baktım yok olmuştu o derece hızlı iyileşiyor.Aslında artık çıkarmak lazım da ben de tırnak kesmeyi hiç sevmem bebekte erteledikçe erteliyorum çıkarmadım hala.Daha düşecekler dizleri kanayacak annesi üzülme olur bunlar :)
Korkma canim 2. ay asilari uyku yapmaz diyorlar ama biz de ayni durumu yasadik bir arkadas daha ayni seyi yasamisti tesaduf olamaz degil mi bu durum. Calpolu ben de verdim huzursuzluk hafif ates de verdim ben de.Iyi geceler anneler biz 2.ay asilarini olduk bugun. Tabi agladik igneler girince 2 tane hemdeama sonra uyudu hep cocugum kiyamam bi durgunlasti ki sormayin o mizmiz halini arar oldum meger o normaliymis. Ateş 38.5 olunca ates dusrucu ver yoksa verme dediler aksam hafif yukseldi ama ustunu flan soydum oyle boyle dususe gecti.. simdi icim rhat degil gece yukselir farkedemem diye cay kasiigi calpol verdm. Umarim sorunsuz atlatiriz bu geceyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?