2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canm bizimkide yüzünü felan çiziyor ara ara ki ben dogdugu günden beri hic eldiven takmadim.ne zamana kadar eldiven takacaksin ki er gec cikaracaksn eldivenleri..bence bosa kendni üzüyorsun

Bazen buyukleri dinlemek gerekiyor cidden. Uzman bilgileri pratikte zorlayici oluyor. Ilk tirnagini eve gelir gelmez kesmisti ablam cok uzun bunlar diye. Kim ne derse desin gozetimim disinda eldibenleri cikarmayacagim. Aksamdan beri yasadigimi korku ve tedirginlik bana yeter

Canm bizimkide yüzünü felan çiziyor ara ara ki ben dogdugu günden beri hic eldiven takmadim.ne zamana kadar eldiven takacaksin ki er gec cikaracaksn eldivenleri..bence bosa kendni üzüyorsun
Canim haklisin ama gozunu oyoe bir yoldu ki gorsen icin gider. Bir sure daha takacagim ben

baharinbahcesi verem asisini oldunuz mu peki canim 15 gun sonrayada verem tarihi verdi bna 3gun banyo yokmus. Sanirim bu zor gececek
Olduk canim gectigimiz persembe. Bana da verem icin 1 hafta sonraya gun vermisti. Toplu geliyormus asi. 3 gun banyo yapilmiyor. Banyoda koluna da dikkat ettim. Bu sefer ateslenme yapmadi. Birkac ay sonra bazen bebeklerde orada asi yeri belirhinlesiyormus falan sakın kese yapma oyle bir durumda dedi..Hani bizim sol kolumuzda iz var ya o bu asiymis hemsire oyle soyledi.Geceyi nasil gecirdiniz bu arada ?

Benim kizlarda nekadar tirnaklarini kessemde yuzunu ciziyorlar ama cizikler hemen iyilesiyir. 1-2 gune birsey kalmiyor. Hatta bir kere ole derin cizmiski kabuk bagladi. Cok üzülmüştüm. Ama eldiven genede takmiyorum, cunku bebeklerin en iyi oyuncagi elleri. 2-3 aylikken ellerinin acik olmasina ihtiyaclari var elleriyle oynayacak kesefedecek, dokunma duyulari gelisecek. Genede icin rahat etmiyorsa yanindayken mutlaka cikar bence eldivenlerini cnm

Kizlar vitamin olarak bebislerinize ne veriyorsunuz ?
Bende ilk 3 ay multitabs verdim simdi carlson d vitmine gecis yapiyorum bugun. İceriklerine biraz takildim da. 4. Ayda kan ilaci baslayacaz. Ama ondada parabensiz kan ilaci yok birde hep tatlandirici var ilaclarda cocuklara seker vermekten kaciyorum ama ilaclardaki katki maddelerininhic sevmiyorum

Aynen benim dr da 2.aydan itibaren eldivenleri çıkarmam gerektiğini söyledi. Şuan eldivenliyiz, gündüzleri gözümün önündeyken çıkarıyorum, geri kalan zamanlarda takıyorum baharinbahcesi

Carlson d yi nerdne temin ettin canım? Ben de wellcare e mi geçiş yapsam diyordum omniviti dr yazmıştı ama dediğin gibi içeriğide dünya şey var wellcare zeytinyağı+d vitamini diye geçiyor ve fıs fıs şeklinde kullanılıyormuş.Demir de floradix duymuştum ama türkiyede var mı bilmiyorum yurtdışından temin ediliyor sanırım

Bu arada senin kızlar mıydı canım dr browns biberon kullanan? Geçen gittim dünya para vererek cam biberonunu aldım de brownsun ama kızım tutmadı ağzına uzun geliyor gibi öğürüyor seninkiler hemen tutmuş muydu? Lansinoh pompanın biberonunkini tutuyor bizimki ya hiç beklemezdim onu tutacağını ama o da gaz yapıyor ben yokken dr brownsla falan içirsinler diye aldım ama gel gör ki kız beğenmedi

Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.

Direk zaten gözlerini çekiştiriyorlar nedense.. bizimki de öyle hele o an gaz sıkıştırdiysa direk suratını cimdiriyor. Hepsi aynı bunların demekki :))

lethem bu arada canım yazacaktım unuttum bebeğin sık uyanıyormuş ya her uyandığında emmek de istiyor mu?Yoksa gazdan mı uyanıyor Eğer hepsinde aranıyorsa tam doymadan uyuyor olabilir

Olabilir canım çünkü memede hemen uykuya dalıyor. Gazı da olsa sıkıntısı da olsa zaten emmeden çok nadir geri uyuyor o da emzikle

Evet canim gozetimimdeyken cikaracagim bundan boyle. Bilmiyor cocuklar cidden dikkat etmek gerek. Seninkiler de buyumustur bayagi ne kadarlik oldular? neler yapiyorlar ? benden onde gidiyorsun cok merak ediyorum :)

Aynen benim dr da 2.aydan itibaren eldivenleri çıkarmam gerektiğini söyledi. Şuan eldivenliyiz, gündüzleri gözümün önündeyken çıkarıyorum, geri kalan zamanlarda takıyorum baharinbahcesi
Gozumun onundeyken cikariyordum. Dun babasina biraktim uyumaya calisiyordu herhalde direkt goze saldirmaz yoksa

Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldu

yok canım.sağlık ocağı rutin aşıları yaptı sabah.öğleden sonra da doktor muayenesi vardı.kendi doktoru yaptı aşıyı.160 lira falandı.hastanede aldık.doktoru hazırladı, ağızdan verdi.bizde ağır olur dedik ama doktoru aynı anda yapılırsa etkileyiciliği artar dedi.

ablam gördüğünü söylüyordu ağlayarak aramıştı görünüyor çizik demişti. Ben 2 gün sonra görmüştüm yeğenimi canım, baktığımda artık görünen bişey yoktu. Zaten doktorlar 2 güne geçer demişler muhtemelen ben gördüğümde geçmişti. Bi de ablam demişti ki o gece eli hep gözüne gitmiş acısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…