- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.781
Canm bizimkide yüzünü felan çiziyor ara ara ki ben dogdugu günden beri hic eldiven takmadim.ne zamana kadar eldiven takacaksin ki er gec cikaracaksn eldivenleri..bence bosa kendni üzüyorsunKızlar moralim cok bozuk birkac gun once eldiveni konusmustuk ben de cikarmistim birkac gun once ama cok pismanim. Deniz gozunu cizdi. Hem de birkac yeri kavramis. gozkapaginin uzerinden gozpinarina oradan da asagiya dogru inmis cizik,burnunda da var. cok agladi yavrum, ben de agladim benden oldu cikarmayacaktim diye. Gozunun beyazina bakiyorum birsey goremiyorum ama tam gozpinarinin oradan iniyor cizgi umarim o sirada gozunu kapatmistr. Icinde birsey gorunmuyor ama goz yani cok tedirginim.Tirnaklari da o kadar uzun degildi gecirmis resmen oraya :/ yavrum ben aglamaya baslayinca guldu bayagi hissediyorlar herseyi... Cidden uzman falan dinlemeyecegim. bazen icgudusel davranacagim,sinirlerim bozuldu
Bazen buyukleri dinlemek gerekiyor cidden. Uzman bilgileri pratikte zorlayici oluyor. Ilk tirnagini eve gelir gelmez kesmisti ablam cok uzun bunlar diye. Kim ne derse desin gozetimim disinda eldibenleri cikarmayacagim. Aksamdan beri yasadigimi korku ve tedirginlik bana yeterBana annemler hep tembihlemisti sakin eldivensiz birakma diye gozunu yada damagini cizerse cok aglar susturamayiz diye. Lakin ilk tirnaginida hmen kesme sonra sert sert hemen uzayacak demisti dinlemedim. Kestim tirnagini ama bnmkide yuzunu cizdi kisa olmasina ragmen. Bnde geri taktım. Bi taraftanda bebegi sevenler direk elini opuyo sinir oluyorum eldiven olunca opmuyorlar. Gun gun kara gectigimi düşünüyorum iste :/
Canim haklisin ama gozunu oyoe bir yoldu ki gorsen icin gider. Bir sure daha takacagim benCanm bizimkide yüzünü felan çiziyor ara ara ki ben dogdugu günden beri hic eldiven takmadim.ne zamana kadar eldiven takacaksin ki er gec cikaracaksn eldivenleri..bence bosa kendni üzüyorsun
Olduk canim gectigimiz persembe. Bana da verem icin 1 hafta sonraya gun vermisti. Toplu geliyormus asi. 3 gun banyo yapilmiyor. Banyoda koluna da dikkat ettim. Bu sefer ateslenme yapmadi. Birkac ay sonra bazen bebeklerde orada asi yeri belirhinlesiyormus falan sakın kese yapma oyle bir durumda dedi..Hani bizim sol kolumuzda iz var ya o bu asiymis hemsire oyle soyledi.Geceyi nasil gecirdiniz bu arada ?baharinbahcesi verem asisini oldunuz mu peki canim 15 gun sonrayada verem tarihi verdi bna 3gun banyo yokmus. Sanirim bu zor gececek
Soguk bir uygulama usgdeki sıvı var ya onu surup uyguluyorlar aciyi azaltmak icin. Uzaktan olanlar alexandre modeller sanirimHibrit nasil tenine dokunarak mi atis yapiyor uzaktanmi
Multitabs, 39 günlüğüz. Başka bir şeye başlatmadı henüz drKizlar vitamin olarak bebislerinize ne veriyorsunuz ?
Omnivit acd3 veriyorum ben de başka bir şeye gerek yok zaten demir veriliyor o da 4. AydaKizlar vitamin olarak bebislerinize ne veriyorsunuz ?
Benim kizlarda nekadar tirnaklarini kessemde yuzunu ciziyorlar ama cizikler hemen iyilesiyir. 1-2 gune birsey kalmiyor. Hatta bir kere ole derin cizmiski kabuk bagladi. Cok üzülmüştüm. Ama eldiven genede takmiyorum, cunku bebeklerin en iyi oyuncagi elleri. 2-3 aylikken ellerinin acik olmasina ihtiyaclari var elleriyle oynayacak kesefedecek, dokunma duyulari gelisecek. Genede icin rahat etmiyorsa yanindayken mutlaka cikar bence eldivenlerini cnmBazen buyukleri dinlemek gerekiyor cidden. Uzman bilgileri pratikte zorlayici oluyor. Ilk tirnagini eve gelir gelmez kesmisti ablam cok uzun bunlar diye. Kim ne derse desin gozetimim disinda eldibenleri cikarmayacagim. Aksamdan beri yasadigimi korku ve tedirginlik bana yeter
Bende ilk 3 ay multitabs verdim simdi carlson d vitmine gecis yapiyorum bugun. İceriklerine biraz takildim da. 4. Ayda kan ilaci baslayacaz. Ama ondada parabensiz kan ilaci yok birde hep tatlandirici var ilaclarda cocuklara seker vermekten kaciyorum ama ilaclardaki katki maddelerininhic sevmiyorumKizlar vitamin olarak bebislerinize ne veriyorsunuz ?
Aynen benim dr da 2.aydan itibaren eldivenleri çıkarmam gerektiğini söyledi. Şuan eldivenliyiz, gündüzleri gözümün önündeyken çıkarıyorum, geri kalan zamanlarda takıyorumBenim kizlarda nekadar tirnaklarini kessemde yuzunu ciziyorlar ama cizikler hemen iyilesiyir. 1-2 gune birsey kalmiyor. Hatta bir kere ole derin cizmiski kabuk bagladi. Cok üzülmüştüm. Ama eldiven genede takmiyorum, cunku bebeklerin en iyi oyuncagi elleri. 2-3 aylikken ellerinin acik olmasina ihtiyaclari var elleriyle oynayacak kesefedecek, dokunma duyulari gelisecek. Genede icin rahat etmiyorsa yanindayken mutlaka cikar bence eldivenlerini cnm
Carlson d yi nerdne temin ettin canım? Ben de wellcare e mi geçiş yapsam diyordum omniviti dr yazmıştı ama dediğin gibi içeriğide dünya şey var wellcare zeytinyağı+d vitamini diye geçiyor ve fıs fıs şeklinde kullanılıyormuş.Demir de floradix duymuştum ama türkiyede var mı bilmiyorum yurtdışından temin ediliyor sanırımBende ilk 3 ay multitabs verdim simdi carlson d vitmine gecis yapiyorum bugun. İceriklerine biraz takildim da. 4. Ayda kan ilaci baslayacaz. Ama ondada parabensiz kan ilaci yok birde hep tatlandirici var ilaclarda cocuklara seker vermekten kaciyorum ama ilaclardaki katki maddelerininhic sevmiyorum
Bu arada senin kızlar mıydı canım dr browns biberon kullanan? Geçen gittim dünya para vererek cam biberonunu aldım de brownsun ama kızım tutmadı ağzına uzun geliyor gibi öğürüyor seninkiler hemen tutmuş muydu? Lansinoh pompanın biberonunkini tutuyor bizimki ya hiç beklemezdim onu tutacağını ama o da gaz yapıyor ben yokken dr brownsla falan içirsinler diye aldım ama gel gör ki kız beğenmediBende ilk 3 ay multitabs verdim simdi carlson d vitmine gecis yapiyorum bugun. İceriklerine biraz takildim da. 4. Ayda kan ilaci baslayacaz. Ama ondada parabensiz kan ilaci yok birde hep tatlandirici var ilaclarda cocuklara seker vermekten kaciyorum ama ilaclardaki katki maddelerininhic sevmiyorum
Ben de oyle dusunuyorum ama gozlerine direkt saldirmasi urkutucu geldi bana. Oyle bir cizdi ki kendini birkac yerden indirmis tirnaklarini sanirim o sirada gozunu kapatmis. Allah korumus yavrumu iyi ki icine gelmemis.
lethem bu arada canım yazacaktım unuttum bebeğin sık uyanıyormuş ya her uyandığında emmek de istiyor mu?Yoksa gazdan mı uyanıyor Eğer hepsinde aranıyorsa tam doymadan uyuyor olabilir
Evet canim gozetimimdeyken cikaracagim bundan boyle. Bilmiyor cocuklar cidden dikkat etmek gerek. Seninkiler de buyumustur bayagi ne kadarlik oldular? neler yapiyorlar ? benden onde gidiyorsun cok merak ediyorum :)Benim kizlarda nekadar tirnaklarini kessemde yuzunu ciziyorlar ama cizikler hemen iyilesiyir. 1-2 gune birsey kalmiyor. Hatta bir kere ole derin cizmiski kabuk bagladi. Cok üzülmüştüm. Ama eldiven genede takmiyorum, cunku bebeklerin en iyi oyuncagi elleri. 2-3 aylikken ellerinin acik olmasina ihtiyaclari var elleriyle oynayacak kesefedecek, dokunma duyulari gelisecek. Genede icin rahat etmiyorsa yanindayken mutlaka cikar bence eldivenlerini cnm
Gozumun onundeyken cikariyordum. Dun babasina biraktim uyumaya calisiyordu herhalde direkt goze saldirmaz yoksaAynen benim dr da 2.aydan itibaren eldivenleri çıkarmam gerektiğini söyledi. Şuan eldivenliyiz, gündüzleri gözümün önündeyken çıkarıyorum, geri kalan zamanlarda takıyorumbaharinbahcesi
Saglik ocagindami?..bana rota ucretli sahlik ocaginda yapilmiyor.ki rota canli asiymis diger asilarla agir gelir dedi hemsire 3.ayda yapariz dedi kafam allak bullak oldu
Evet o sekildeymis. Ilk 3 seansta fln acir da azaldikca aci da azalir sanirim. Sen kac seans gittin peki bitti mi?Soguk bir uygulama usgdeki sıvı var ya onu surup uyguluyorlar aciyi azaltmak icin. Uzaktan olanlar alexandre modeller sanirim
ablam gördüğünü söylüyordu ağlayarak aramıştı görünüyor çizik demişti. Ben 2 gün sonra görmüştüm yeğenimi canım, baktığımda artık görünen bişey yoktu. Zaten doktorlar 2 güne geçer demişler muhtemelen ben gördüğümde geçmişti. Bi de ablam demişti ki o gece eli hep gözüne gitmiş acısından.Ah canim cok sagol verdigin bilgi icin bizimki de cok agladi yavrum ama sakinlesti sonra. Birsey soracagim ablanin bebegi tabakayi cizmis ya bakinca farkedilen birsey mi? cizik gozunun ustunden altina kadar boylu boyunca icine bakiyorum birsey anlasilmiyor. Oyle olsa bile tedavi gerektirmeden kendi kendine iyilesmesine cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?