- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.821
Sutun bebege fazla geliyordur. Gunde 1 2 kez sag istersen.Kızlar benim göğüs Ağrı'larım geçmedi halen süt doldukça Ağrı'lar tekrar başlıyor 4 gün sonra 1 aylık olucak. Ne zaman geçicek bu ağrılar
O uykuya geçene kdar bize nne cektiriyor bi bilsen.. zaten aglamaktan huysuzluktan bitap düşüyor yavrum. Su 2 gecedir yatmadan 90 cc mama verdim. Ama uykusunun cok bir baglantisi yok bununla. Mama ictigi gun uyumadigida oluyor anne sutuyle 6 saat uyuduguda oluyor çözemedimOnca asiya normal ya kiyamam bu gece rahatlar. Bide uykusu masallah ya 6 saate cikmis. Bizimki 3 saatte bir uyaniyor sanki yeni uykuya dalmisik gibi bi daha uyaniyorummama veriyor muydun sen canim?
Bnde bu konuyu uzun uzun konustm dr.la. acikcasi kanitlanmis bisey yok yurtdisindan getirtmek istiyorum sirfz.yagi varms flan dedim nerden eminsn bu kdar dedi ilaclarin dayankli olmasi icn bazi maddeler eklenmk zorunda maalesef kar zarar iliskisi herzamanki gbi dedi devit 3 kullanıyorum.Devitde de BHA var onun da kanserojen olduğu söyleniyor.Ben omnivit kullanıyorum bunda da şeker glukoz şurubu falan var.Bitsin wellcare alacağım
Ben onu arastirdim da yurtdisinda gelisiguzel verilmiyor demir ilaci. Cocukta bir eksiklik varsa veriliyor. Zaten demir eksikligi kendini belli ediyor cok fazlaysa. Benim dusuncem bu. Ama tabi her annenin dusuncesi farkliruzigarr cnm Demir eksikliği bebeklerde mental geriliğe bile yol açarmış kan değerleri iyiyse tamam ama değilse kullanmak gerekirmiş bana verdi dr bn Kabız yapıyor diye kullanmadım kızıma yani düzensiz kullandım bu işi bilen bi arkadaş kızdı bana kabız olmasını göze alacaksın dedi araştırdım sonra çok korktum resmen zihinsel gelişimini engelleyebiliyormuş ek gıdaya geçene kadar mecbur vercem hiç de sevmiyor zaten ağlıyor Demir'i verirken
Ay ben de uykuya hasretim. Bide uyandiginda her zaman hemen uykuya gecemiyor bekledigimiz de oluyor. Dun gece emzirip besigine koydum yarim saat kivrandi ben de uyuyamadim. 2. Ay kontrolune goturdugumde bu ay 1.5 kg almis. Toplamda 3 kg almis oldu minnosum.O uykuya geçene kdar bize nne cektiriyor bi bilsen.. zaten aglamaktan huysuzluktan bitap düşüyor yavrum. Su 2 gecedir yatmadan 90 cc mama verdim. Ama uykusunun cok bir baglantisi yok bununla. Mama ictigi gun uyumadigida oluyor anne sutuyle 6 saat uyuduguda oluyor çözemedimkac kg aldi bebisin?
Bnde bu konuyu uzun uzun konustm dr.la. acikcasi kanitlanmis bisey yok yurtdisindan getirtmek istiyorum sirfz.yagi varms flan dedim nerden eminsn bu kdar dedi ilaclarin dayankli olmasi icn bazi maddeler eklenmk zorunda maalesef kar zarar iliskisi herzamanki gbi dedi devit 3 kullanıyorum.
Bizde de de oldu 2 hafta once enfeksiyin zannettim. Kan var mi yoksa anne sutunden de olabilir takibini yap dedi. Bir daha olmuyor ama genelde hep yesil kaka yapiyor Deniz.Bebegim dun aksamdan beri kaka yapmamisti ikiniyodu sabahtn beri kizlar acaba ac mi diyerek sütümu sagdim 80 cc cikti. Verdim hepsini icti ama sonlara dogru burun kivirdi demekki doydu dedim zaten emzireli cok olmamisti. Simdi yapti kaka baya fazla ve içinde 3 4 tane fasulye seklinde kakalar var mukuslu gibi ne bu bilen var mi?
Canim Asinin maliyeti icin ayri bi konu acilir zaten.eczaci 175 tl diyor.ozel bi hastane 150 ..hastanede daha pahali olmasi gerekmezmi.yok canım.sağlık ocağı rutin aşıları yaptı sabah.öğleden sonra da doktor muayenesi vardı.kendi doktoru yaptı aşıyı.160 lira falandı.hastanede aldık.doktoru hazırladı, ağızdan verdi.bizde ağır olur dedik ama doktoru aynı anda yapılırsa etkileyiciliği artar dedi.
Yaaa aynı agzıylada ühü ühüü dıo şaşkoloz trıplere gırıo gözunun birini bi açıo bi kapatıo yarılıo memeı cekıorum sudan cıkmş balık gıbı kndıne gelıoH Hayirlisikismet benim bebiste onu yapıyor memedeyken ve meme sonrasi bi mimikleri varki bayiliyorum. Yangulus oo dermis gibi dudak yuvarlama gozleri kaydirma
Omnivit acd3 veriyorum ben de başka bir şeye gerek yok zaten demir veriliyor o da 4. Ayda
Ya bende su devit 3 ü kullanmak istemiyorm kansorejen madde felan var diye nette okudm bi huylandm.bastan beri hic birsey kullanmadk artk bi vitamine baslamak istiyorm da ne alsam diye kararsızım doktora dedm devit 3 kullanmak istemiyorum baska bsy verseniz diye oda ısrarla baska ilac yazmadi onu kullanin iste diye :/Carlson d yi nerdne temin ettin canım? Ben de wellcare e mi geçiş yapsam diyordum omniviti dr yazmıştı ama dediğin gibi içeriğide dünya şey var wellcare zeytinyağı+d vitamini diye geçiyor ve fıs fıs şeklinde kullanılıyormuş.Demir de floradix duymuştum ama türkiyede var mı bilmiyorum yurtdışından temin ediliyor sanırım
Aaa ben de bgn sipariş verdim , ilk kartlarım 1 ve 2 yi. Memnun musun canım?Bakalim ben soracam kan tahlili yapip ona gore karar versek olur mu diye.
Bende simdi carlson d vitamini aldim ona baslayacagim bakalim
D&R den aldim. Q bebek ilk kartlarim
Tahminim bu pahalı olan ucuz olandan 3 doz pahalıdan 2 doz yapılıyorrotarix 160 lira.bu ucuz olan mı oluyor bilemedim.
Bende 3 saate bi doyasiya emsin istiyorum ama benimki 1 saatte bi istiyor 5 dk emip birakiyo.sut gelmiyor desem emzirdikten sonra sıkınca bayagi geliyorbazen 3 kez ust uste ayni taRafi veriyorum sirf yagli kismi emebilsin diye...3 saatte bi emzirin diyen drlar var ama bu uyaniksa mumkun olmuyor malesef kisa araliklarla devamli emmek istiyo.... gece 7 saat uyuduguda oldu ama dungece 2 saatte bi emzirdim o da alip uykuya daldi tekrar....Bizim emzirme araliklari hic artmiyor gunduzleri uyaniksa wn gec 1.5 saat te bir istiyo vermessem susmuyo memeyi ne zaman duzelecek bu durumlar
Kizimda ayni sekilde canim.dun dra sordum gunde 1 defa ishal seklindeyse sorun.yok tur dediKızlar benim bebeğimde sulu kaka yapıyor aslında ishal denilecek boyutta da değil sanki ama içinde pütürcük ya da tanecik de yok gazlı şekilde yapıyor bebeği böyle kaka yapan var mı?
Simdilik baby jemin reflu yatagini aldik. Ana kucaklarina baktik ama 6.ayda oturmaya vasliyorlar ya. Alsam mi bilemedim yakinda 3 aylik olacagiz. cok tesekkur ederim ilgin icin :)@Gizemsss canım benim kız da 22 aylık. Buna da şükür diyorum. Bir de bebeğin üstünün örtülü olmasına tahammülü yok, battaniyeyi çekiveriyor sürekli. Bir de gündüzleri büyük küçüğü, gece de küçük büyüğü sürekli uyandırıyor. Bana uyku yok tabi 24 saat.
narin333 ayyy sorma canım ya, büyüğe oyuncak panda aldık, siyah beyaz olduğu için küçüğün de çok dikkatini çekiyor, büyük saklıyor pandayı sırf kardeşi bakmasın diye. Allah bize sabır versin. Bazen istemeden büyüğe kızıyorum tehlikeli şeyler yapınca
baharinbahcesi canım bir de aklıma gelmişken eğer ev tipi anakucağı almadıysan babyjörn anakucakları var popo altından destek olduğu ve dik pozisyında olduğu için gaza ve reflüye iyi geliyor. Babyjörn pahallı ama tamamen aynı mantıkla yapılmış ikea ve başka markalarda anakucakları var uygun fiyatlı, bir bak istersen onlara da. Canım eldiven konusunda kendine kızma hiç, çocuk bu böyle böyle büyüyorlar. Ben ilk haftadan çıkardım, çocuğu gelişimi için önemli bence. Benimki de kafasını kanattı, iltihap bile oldu yara, ama ne yapalım olacak bunlar canını sıkma.
@kumruatlascountry d vitamini konusunu doktoruma sordum paraben falan saçma şeyler kanıtlanmış bir zararı yok içirebilirsin dedi ama içim rahat etmediğinden wellcare 4000iu d vitamini yazdı, içinde zeytinyağı var sadece. Memnunum ama bitince tekrar almayıp monovit kullanırım sanırım. Doktorum inanma öyle şeylere diyor. 4 cep telefonunun bulunduğu evde bana kimse kansorejenden bahsetmesin diyor.
LifeandFeel canım hem ücretli hem ücretsiz hiç bir aşıyı aksatma derim. Bu yeni modaya uyma lütfen. Aşılar çok önemli. Ben birebir yaşadım bunu, kızım rotavirüsüne yakalandı ve allahtan aşılıydı. Hafif atlattık ama hastanede yattık buna rağmen. Aşı olmasaydı kısmını hayal dahi etmek istemiyorum, doktorlar da iyi ki aşılıymış dedi. Bir de aşı karşıtı bir anne vardı instagramda bir fotoğrafçı, oğlu su çiçeği yüzünden ölümden döndü. Allah korusun bu işler şakaya gelmez. Koruyuculuğu yüzde bir bile olsa bence yapılmalı. Çok büyük risk almak olur yaptırmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?