2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kaka lekesi cikmiyor sivi deterjanla. Bende amwayin leke cikaricisi var bazen onu sikiyorum. Ama sari sari lekeler hep var atletlerde

Yazdım ama galiba net koptu bizim Dr devit verme dedi kötü falan demedi sadece bu daha iyi deyip vitasanol verdi. İçinde başka vitaminler de var

Net kopmamış sonradan gördüm :)

Biz taştığı zaman, KV kurumadan hemen lavaboda beyaz sabun ile elinde o kısmı yıkıyor o zaman çıkıyor . 1 tane zibini yikamadim kuruyunca çıkmadı leke..

Simdilik baby jemin reflu yatagini aldik. Ana kucaklarina baktik ama 6.ayda oturmaya vasliyorlar ya. Alsam mi bilemedim yakinda 3 aylik olacagiz. cok tesekkur ederim ilgin icin :)
Rica ederim canım, ben ilk kızımda anakucakların çok araştırmıştım, oradan aklımda kalmış. Tabii 3 ay geç artık anakucağı için. İlk kızımda mamaroo almıştım, ve başkasına verdiğim için tekrar almak zorunda kaldım. Bu sefer kör topal kullanıyoruz, büyük kız bozdu birazcık bebekler doğrulmaya başlayınca 4-5 ay gibi mamaroonun vadesi doluyor. Yakında mama sandalyesine geçersiniz siz, ana kucağına gerek kalmaz.

Baby&me'nin leke çıkarıcısını çok övüyorlar canım, kullanmadım ben ama çok rast geldim övenlere. Şansa o da sadece e bebekte işte.

Ya benim de hep sahile inme hayalim var ama tek başıma korkuyorum cadde geçmekten. 5 dk mesafemde halbuki ama o cadde gözümü korkutuyor

Bakalim ben soracam kan tahlili yapip ona gore karar versek olur mu diye.

Bende simdi carlson d vitamini aldim ona baslayacagim bakalim

D&R den aldim. Q bebek ilk kartlarim

Ben de alayım bu kartlardan. Nasıl kullanıyosun canım bebişe gösterip konuşarak mı? Bir arkadaşım avizeye astım dedi. Ama o kadar yukarıyı farkeder mi?

Kesinlikle bol bol konuşmak ilgilenmek gerek. Ben saatlerce tv önüne koyup, benimki tv ye bayılıyor diyeni görünce şok oldum. Tamam seslere alışsın ve zaten ilerde izleyecek ama ilk aylarda birebir ilgilenmeli. Ben de annem de alt değiştirirken yada sabah ilk uyanınca konuşuyoruz bol bol. Bakıyor dinliyor :)

O projeksiyon bizde de var ve çok güzel:) bizimki henüz ilgilenmedi ama 3. Ayda bakacak inşallah:)

Ben de alayım bu kartlardan. Nasıl kullanıyosun canım bebişe gösterip konuşarak mı? Bir arkadaşım avizeye astım dedi. Ama o kadar yukarıyı farkeder mi?
Canım kartları gösterip net şekilde ne olduğunu söyleyip diğer karta geçmek gerekiyor. Mesela kuş, güneş.... anlaşılır şekilde ve bir defa söylemek lazım.

En iyisi beyaz sabun canım.Ben lavaboya beyaz sabunla çitiliyorum kakaları hemen çıkıyor öyle atıyorum makinaya direk atarsam çıkmıyor bu iş için bir sabun ayırdım buzdolabı poşetine koyuyorum hep onu kullanıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…