2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Vaktim varsa o an suyla biraz aritip kurutup kirlilerine atıyorum. Yoksa cikmayani bidaha yikiyorum 2.de cikms oluyor. Lekelerde baby me sivi deterjan mi roxy mi dersen roxy derim

Ben kakaları beyaz sabunla çitiliyorum kurusa bile çıkıyor ama kuruduğunda biraz daha uğraşmak gerekiyor tabi sonra da deterjan kısmına deterjan ve baby&me leke çıkarıcısı koyuyorum hiç leke kalmadı bugüne kadar ama leke çıkarıcı olmasa da çıkıyor sabunla

Bende kendimi çok zor tutuyorum sakin sakin anlatmaya çalışıyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum 2 gün oldu annemden eve döndük asıl mücadele yeni başladı:) annemle yatıyordu eve gelince yalnız hissetmesin diye onuda yanımıza aldık bilmiyorum doğrumu yaptım ama inşallah iyi olur

Kızlar benim bebeğimde sulu kaka yapıyor aslında ishal denilecek boyutta da değil sanki ama içinde pütürcük ya da tanecik de yok gazlı şekilde yapıyor bebeği böyle kaka yapan var mı?
Bnmkide ishal gibi ve yaparken ikinarak yapiyor en fazla gunde 1 kere yapiyor
Doktoru normal dedi

2 saatte 1 kalkmak gercekten buyuk basari
Bn gece uykumdan kalkamiyorum nyseki artik 1 kez filn kalkiyorum o bile cok zor geliyor

Guneste lekeleri cikariyor leke kaldiysa gunese dogru serin bence
ben sadece roxy kullaniyorum leke kalirsa gunese seriyoruz pek kalmiyor oyle

Kaka lekesi cikmiyor sivi deterjanla. Bende amwayin leke cikaricisi var bazen onu sikiyorum. Ama sari sari lekeler hep var atletlerde
Aynen oyle canim hep bacak arasindan kaciyor atletleri leke leke oluyor ..
Biz taştığı zaman, KV kurumadan hemen lavaboda beyaz sabun ile elinde o kısmı yıkıyor o zaman çıkıyor . 1 tane zibini yikamadim kuruyunca çıkmadı leke..
Evet canim ben de hemen makinaya atiyorum dedigini yapacagim citileyeyim biraz sabunla mantikli cok tesekkurler
Ay zaman ne kadar cabuk geciyor :) mama sandalyesi falan diyince tuhaf oldum

Kızlar bizim kizimn mevlit elbisesi mahvoldu ya nazar mı değdi bilmiyorum ayakkabısının gülü boyali kırmızı leke çıktı yayıldı hepsi mahvoldu ya Allah'tan makineye atmadik bilseydim o boyalı olduğu bı kaç yenisi yayıldı yani bilemedim gitti bı kaç pijada hiç giyilmemis olan leke oldu yıkanmam giydirmek kıyafeti. Nasıl çıkartılabilir beyaz sabunlada denedim çıkmadı ya

Baby&me'nin leke çıkarıcısını çok övüyorlar canım, kullanmadım ben ama çok rast geldim övenlere. Şansa o da sadece e bebekte işte.
Ona da bakayim olmadi canim cok tesekkurler
Evet canim mavilina da oyle demis. Kesinlikle deneyecegim cok tesekkurler

doğru söylüyorsun canım haklısın ama tercih meselesi koruması yüzde elli yada altmış olan bi aşı yaptırmak mantıklı gelmiyor bana çünkü çürük çıkma ihtimali var daha yeni bi yakınımız sakat kaldı yavrucak ama rota aşısını ataştırıcam biz daha bir buçuk aylığız olmadı 2. Ayda gider yaptırırız takıntım yok doğru olduğuna inanırsam yaparım seninde tecrübelerini paylaşmanı seviyorum. :))

Kızlar kakadan bahs etmişsiniz benimki 2,e gündür bol bol sıvı sanki arasında çok sümüksü şeylerde var biogaia kullanıyoruz q haftayı geçti o düzene soktu zannediyordum ki bebekte rahatladı 2 gündür her öyle kakanın ardından bir ton gaz çıkarıyor günde 4 defa filan öyle yapıyor ishalmi benim oğlum şimdi

Elbise bembeyazsa camasir suyu dene istersen? Tuh ya uzuldum ben de yazik elbiseye..

Benimki de sıvı ve gazlı yapıyor canım hatta dediğin gibi çok az sümüksü yapıda oluyor bi de bu kadar sıvı yapınca taşma da çok oluyor ya ishal de değil gibi aslında ama pütürcük falan yok o kafamı karıştırıyo bir de emerken ard arda yapıyor yapıyor hemen değiştiriyorum bi daha yapıyor üstten alırken alttan yolluyo resmen

Naturalive ürünlerini dene özellikle leke çıkarıcısı mükemmel

Canım bu rota virüsü aşısının hangisini yaptırdınız bi iki doz olan var bide 3 dr hangisini tavsiye etti biri ucuz biri pahalı yaptıran arkadaslar ası fiyatlarınıda yazabilirler mi

2 limi yoksa 3lu mu yaptiracaksin canim

Ben henüz yaptıramadım sağlık ocağı bugüne gün vermişti, ama ben yine annemlerin yanına geldim burada aşı yokmuş özelde yaptırıcam orada da perşembeleri açıyorlarmış aşıyı. Doktor reçeteye 1×1 oral 2. Ay aşıları ile aynı gün olarak not düşmüş. Toplam 4 doz oluyor demişti.

Bizim emzirme araliklari hic artmiyor gunduzleri uyaniksa wn gec 1.5 saat te bir istiyo vermessem susmuyo memeyi ne zaman duzelecek bu durumlar
1.5 saat durursa ben cok iyi diyorum vallahi:) uyaniksa eger 1 saat sonra mizirdaniyo bizimki. Bi uyudugunda o sure artiyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…