- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.861
Sen de beyaz sabunu dene canım hemen çıkıyor :)Kaka lekesi cikmiyor sivi deterjanla. Bende amwayin leke cikaricisi var bazen onu sikiyorum. Ama sari sari lekeler hep var atletlerde
Yok maalesef ve tam kavşak yani. Bir kaç kere eşimle çıkarsam alışırım ama, mayısta sezonu açarım ben de inşaallah :)
Vaktim varsa o an suyla biraz aritip kurutup kirlilerine atıyorum. Yoksa cikmayani bidaha yikiyorum 2.de cikms oluyor. Lekelerde baby me sivi deterjan mi roxy mi dersen roxy derimcountry canim sana bir daha olmadi dedim altini bir actim surpriz yine mukuslu. biraz daha takip edelim olmadi.
kizlar bu arada alisverise gidecegim simdi. Bebek bezi ve bebek kiyafeti icin leke cikarici bakacagim. Premium cisini gecirir huggies ve aktif bebek kaka gecirir. Bir de molfixi mi denesem bilemedim. Bir de bu kaka lekelerini nasil cikartiyorsunuz kizlar? roxy yeterli degil?
Hmm deneyeyim. Peki yikanmis ama leke kalmis badilerden de cikarir mi acaba?Sen de beyaz sabunu dene canım hemen çıkıyor :)
Kaka kuruduğunda çıkarıyor canım onu da çıkarır muhtemelen dene bence :)Hmm deneyeyim. Peki yikanmis ama leke kalmis badilerden de cikarir mi acaba?
Bende kendimi çok zor tutuyorum sakin sakin anlatmaya çalışıyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum 2 gün oldu annemden eve döndük asıl mücadele yeni başladı:) annemle yatıyordu eve gelince yalnız hissetmesin diye onuda yanımıza aldık bilmiyorum doğrumu yaptım ama inşallah iyi olur@Gizemsss canım benim kız da 22 aylık. Buna da şükür diyorum. Bir de bebeğin üstünün örtülü olmasına tahammülü yok, battaniyeyi çekiveriyor sürekli. Bir de gündüzleri büyük küçüğü, gece de küçük büyüğü sürekli uyandırıyor. Bana uyku yok tabi 24 saat.
narin333 ayyy sorma canım ya, büyüğe oyuncak panda aldık, siyah beyaz olduğu için küçüğün de çok dikkatini çekiyor, büyük saklıyor pandayı sırf kardeşi bakmasın diye. Allah bize sabır versin. Bazen istemeden büyüğe kızıyorum tehlikeli şeyler yapınca
baharinbahcesi canım bir de aklıma gelmişken eğer ev tipi anakucağı almadıysan babyjörn anakucakları var popo altından destek olduğu ve dik pozisyında olduğu için gaza ve reflüye iyi geliyor. Babyjörn pahallı ama tamamen aynı mantıkla yapılmış ikea ve başka markalarda anakucakları var uygun fiyatlı, bir bak istersen onlara da. Canım eldiven konusunda kendine kızma hiç, çocuk bu böyle böyle büyüyorlar. Ben ilk haftadan çıkardım, çocuğu gelişimi için önemli bence. Benimki de kafasını kanattı, iltihap bile oldu yara, ama ne yapalım olacak bunlar canını sıkma.
@kumruatlascountry d vitamini konusunu doktoruma sordum paraben falan saçma şeyler kanıtlanmış bir zararı yok içirebilirsin dedi ama içim rahat etmediğinden wellcare 4000iu d vitamini yazdı, içinde zeytinyağı var sadece. Memnunum ama bitince tekrar almayıp monovit kullanırım sanırım. Doktorum inanma öyle şeylere diyor. 4 cep telefonunun bulunduğu evde bana kimse kansorejenden bahsetmesin diyor.
LifeandFeel canım hem ücretli hem ücretsiz hiç bir aşıyı aksatma derim. Bu yeni modaya uyma lütfen. Aşılar çok önemli. Ben birebir yaşadım bunu, kızım rotavirüsüne yakalandı ve allahtan aşılıydı. Hafif atlattık ama hastanede yattık buna rağmen. Aşı olmasaydı kısmını hayal dahi etmek istemiyorum, doktorlar da iyi ki aşılıymış dedi. Bir de aşı karşıtı bir anne vardı instagramda bir fotoğrafçı, oğlu su çiçeği yüzünden ölümden döndü. Allah korusun bu işler şakaya gelmez. Koruyuculuğu yüzde bir bile olsa bence yapılmalı. Çok büyük risk almak olur yaptırmamak.
Bnmkide ishal gibi ve yaparken ikinarak yapiyor en fazla gunde 1 kere yapiyorKızlar benim bebeğimde sulu kaka yapıyor aslında ishal denilecek boyutta da değil sanki ama içinde pütürcük ya da tanecik de yok gazlı şekilde yapıyor bebeği böyle kaka yapan var mı?
2 saatte 1 kalkmak gercekten buyuk basariBende 3 saate bi doyasiya emsin istiyorum ama benimki 1 saatte bi istiyor 5 dk emip birakiyo.sut gelmiyor desem emzirdikten sonra sıkınca bayagi geliyorbazen 3 kez ust uste ayni taRafi veriyorum sirf yagli kismi emebilsin diye...3 saatte bi emzirin diyen drlar var ama bu uyaniksa mumkun olmuyor malesef kisa araliklarla devamli emmek istiyo.... gece 7 saat uyuduguda oldu ama dungece 2 saatte bi emzirdim o da alip uykuya daldi tekrar....
Guneste lekeleri cikariyor leke kaldiysa gunese dogru serin bencecountry canim sana bir daha olmadi dedim altini bir actim surpriz yine mukuslu. biraz daha takip edelim olmadi.
kizlar bu arada alisverise gidecegim simdi. Bebek bezi ve bebek kiyafeti icin leke cikarici bakacagim. Premium cisini gecirir huggies ve aktif bebek kaka gecirir. Bir de molfixi mi denesem bilemedim. Bir de bu kaka lekelerini nasil cikartiyorsunuz kizlar? roxy yeterli degil?
Aynen oyle canim hep bacak arasindan kaciyor atletleri leke leke oluyor ..Kaka lekesi cikmiyor sivi deterjanla. Bende amwayin leke cikaricisi var bazen onu sikiyorum. Ama sari sari lekeler hep var atletlerde
Evet canim ben de hemen makinaya atiyorum dedigini yapacagim citileyeyim biraz sabunla mantikli cok tesekkurlerBiz taştığı zaman, KV kurumadan hemen lavaboda beyaz sabun ile elinde o kısmı yıkıyor o zaman çıkıyor . 1 tane zibini yikamadim kuruyunca çıkmadı leke..
Ay zaman ne kadar cabuk geciyor :) mama sandalyesi falan diyince tuhaf oldumRica ederim canım, ben ilk kızımda anakucakların çok araştırmıştım, oradan aklımda kalmış. Tabii 3 ay geç artık anakucağı için. İlk kızımda mamaroo almıştım, ve başkasına verdiğim için tekrar almak zorunda kaldım. Bu sefer kör topal kullanıyoruz, büyük kız bozdu birazcıkbebekler doğrulmaya başlayınca 4-5 ay gibi mamaroonun vadesi doluyor. Yakında mama sandalyesine geçersiniz siz, ana kucağına gerek kalmaz.
Kuruyan lekede hicbir ise yaramiyor bi daha asla almam bosa gitti paramBaby&me'nin leke çıkarıcısını çok övüyorlar canım, kullanmadım ben ama çok rast geldim övenlere. Şansa o da sadece e bebekte işte.
Nasılsın sen mevlit yaptınız mı? Cts günüydü galiba mevlidimiz?Kuruyan lekede hicbir ise yaramiyor bi daha asla almam bosa gitti param
Ona da bakayim olmadi canim cok tesekkurlerBaby&me'nin leke çıkarıcısını çok övüyorlar canım, kullanmadım ben ama çok rast geldim övenlere. Şansa o da sadece e bebekte işte.
Evet canim mavilina da oyle demis. Kesinlikle deneyecegim cok tesekkurlerEn iyisi beyaz sabun canım.Ben lavaboya beyaz sabunla çitiliyorum kakaları hemen çıkıyor öyle atıyorum makinaya direk atarsam çıkmıyor bu iş için bir sabun ayırdım buzdolabı poşetine koyuyorum hep onu kullanıyorım
Aa evet canim hatirlamana sevindim cok guzel gecti baya huysuzdu bizimki ama iyi oldu nazar degmez :) senin nasil gectiNasılsın sen mevlit yaptınız mı? Cts günüydü galiba mevlidimiz?
doğru söylüyorsun canım haklısın ama tercih meselesi koruması yüzde elli yada altmış olan bi aşı yaptırmak mantıklı gelmiyor bana çünkü çürük çıkma ihtimali var daha yeni bi yakınımız sakat kaldı yavrucak ama rota aşısını ataştırıcam biz daha bir buçuk aylığız olmadı 2. Ayda gider yaptırırız takıntım yok doğru olduğuna inanırsam yaparım seninde tecrübelerini paylaşmanı seviyorum. :))@Gizemsss canım benim kız da 22 aylık. Buna da şükür diyorum. Bir de bebeğin üstünün örtülü olmasına tahammülü yok, battaniyeyi çekiveriyor sürekli. Bir de gündüzleri büyük küçüğü, gece de küçük büyüğü sürekli uyandırıyor. Bana uyku yok tabi 24 saat.
narin333 ayyy sorma canım ya, büyüğe oyuncak panda aldık, siyah beyaz olduğu için küçüğün de çok dikkatini çekiyor, büyük saklıyor pandayı sırf kardeşi bakmasın diye. Allah bize sabır versin. Bazen istemeden büyüğe kızıyorum tehlikeli şeyler yapınca
baharinbahcesi canım bir de aklıma gelmişken eğer ev tipi anakucağı almadıysan babyjörn anakucakları var popo altından destek olduğu ve dik pozisyında olduğu için gaza ve reflüye iyi geliyor. Babyjörn pahallı ama tamamen aynı mantıkla yapılmış ikea ve başka markalarda anakucakları var uygun fiyatlı, bir bak istersen onlara da. Canım eldiven konusunda kendine kızma hiç, çocuk bu böyle böyle büyüyorlar. Ben ilk haftadan çıkardım, çocuğu gelişimi için önemli bence. Benimki de kafasını kanattı, iltihap bile oldu yara, ama ne yapalım olacak bunlar canını sıkma.
@kumruatlascountry d vitamini konusunu doktoruma sordum paraben falan saçma şeyler kanıtlanmış bir zararı yok içirebilirsin dedi ama içim rahat etmediğinden wellcare 4000iu d vitamini yazdı, içinde zeytinyağı var sadece. Memnunum ama bitince tekrar almayıp monovit kullanırım sanırım. Doktorum inanma öyle şeylere diyor. 4 cep telefonunun bulunduğu evde bana kimse kansorejenden bahsetmesin diyor.
LifeandFeel canım hem ücretli hem ücretsiz hiç bir aşıyı aksatma derim. Bu yeni modaya uyma lütfen. Aşılar çok önemli. Ben birebir yaşadım bunu, kızım rotavirüsüne yakalandı ve allahtan aşılıydı. Hafif atlattık ama hastanede yattık buna rağmen. Aşı olmasaydı kısmını hayal dahi etmek istemiyorum, doktorlar da iyi ki aşılıymış dedi. Bir de aşı karşıtı bir anne vardı instagramda bir fotoğrafçı, oğlu su çiçeği yüzünden ölümden döndü. Allah korusun bu işler şakaya gelmez. Koruyuculuğu yüzde bir bile olsa bence yapılmalı. Çok büyük risk almak olur yaptırmamak.
Bnmkide ishal gibi ve yaparken ikinarak yapiyor en fazla gunde 1 kere yapiyor
Doktoru normal dedi
2 saatte 1 kalkmak gercekten buyuk basari
Bn gece uykumdan kalkamiyorum nyseki artik 1 kez filn kalkiyorum o bile cok zor geliyor
Guneste lekeleri cikariyor leke kaldiysa gunese dogru serin bence
ben sadece roxy kullaniyorum leke kalirsa gunese seriyoruz pek kalmiyor oyle
Kızlar kakadan bahs etmişsiniz benimki 2,e gündür bol bol sıvı sanki arasında çok sümüksü şeylerde var biogaia kullanıyoruz q haftayı geçti o düzene soktu zannediyordum ki bebekte rahatladı 2 gündür her öyle kakanın ardından bir ton gaz çıkarıyor günde 4 defa filan öyle yapıyor ishalmi benim oğlum şimdiAynen oyle canim hep bacak arasindan kaciyor atletleri leke leke oluyor ..
Evet canim ben de hemen makinaya atiyorum dedigini yapacagim citileyeyim biraz sabunla mantikli cok tesekkurler
Ay zaman ne kadar cabuk geciyor :) mama sandalyesi falan diyince tuhaf oldum
Elbise bembeyazsa camasir suyu dene istersen? Tuh ya uzuldum ben de yazik elbiseye..Kızlar bizim kizimn mevlit elbisesi mahvoldu ya nazar mı değdi bilmiyorum ayakkabısının gülü boyali kırmızı leke çıktı yayıldı hepsi mahvoldu yaAllah'tan makineye atmadik bilseydim o boyalı olduğu bı kaç yenisi yayıldı yani bilemedim gitti bı kaç pijada hiç giyilmemis olan leke oldu yıkanmam giydirmek kıyafeti. Nasıl çıkartılabilir beyaz sabunlada denedim çıkmadı ya
Benimki de sıvı ve gazlı yapıyor canım hatta dediğin gibi çok az sümüksü yapıda oluyor bi de bu kadar sıvı yapınca taşma da çok oluyor ya ishal de değil gibi aslında ama pütürcük falan yok o kafamı karıştırıyo bir de emerken ard arda yapıyor yapıyor hemen değiştiriyorum bi daha yapıyor üstten alırken alttan yolluyo resmendoğru söylüyorsun canım haklısın ama tercih meselesi koruması yüzde elli yada altmış olan bi aşı yaptırmak mantıklı gelmiyor bana çünkü çürük çıkma ihtimali var daha yeni bi yakınımız sakat kaldı yavrucak ama rota aşısını ataştırıcam biz daha bir buçuk aylığız olmadı 2. Ayda gider yaptırırız takıntım yok doğru olduğuna inanırsam yaparım seninde tecrübelerini paylaşmanı seviyorum. :))
Kızlar kakadan bahs etmişsiniz benimki 2,e gündür bol bol sıvı sanki arasında çok sümüksü şeylerde var biogaia kullanıyoruz q haftayı geçti o düzene soktu zannediyordum ki bebekte rahatladı 2 gündür her öyle kakanın ardından bir ton gaz çıkarıyor günde 4 defa filan öyle yapıyor ishalmi benim oğlum şimdi
Naturalive ürünlerini denecountry canim sana bir daha olmadi dedim altini bir actim surpriz yine mukuslu. biraz daha takip edelim olmadi.
Canım bu rota virüsü aşısının hangisini yaptırdınız bi iki doz olan var bide 3 dr hangisini tavsiye etti biri ucuz biri pahalı yaptıran arkadaslar ası fiyatlarınıda yazabilirler mi
2 limi yoksa 3lu mu yaptiracaksin canim
1.5 saat durursa ben cok iyi diyorum vallahi:) uyaniksa eger 1 saat sonra mizirdaniyo bizimki. Bi uyudugunda o sure artiyo iste.Bizim emzirme araliklari hic artmiyor gunduzleri uyaniksa wn gec 1.5 saat te bir istiyo vermessem susmuyo memeyi ne zaman duzelecek bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?