2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim doktor da rota asisiyla 2.ay asilari arasinda 1 ay olmasi gerekiyor dedi. O nasil oluyo?

Aa evet canim hatirlamana sevindim cok guzel gecti baya huysuzdu bizimki ama iyi oldu nazar degmez :) senin nasil gecti
Allah kabul etsin inşallah hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah.Benim pazar günüydü uyudu hep maşallah. Mevlüt elbisesi mahvoldu ya yıkanınca ayakkabısı vardı gülü boyalı çıktı

Bizim doktor da rota asisiyla 2.ay asilari arasinda 1 ay olmasi gerekiyor dedi. O nasil oluyo?
Ay hepsi ayrı bişey diyo ya. Bilemedim özellikle belirtti reçeteye de yazmış. O zaman artık herkes doktoru ne derse onu yapacak napalım bize dediği 2 aylık yapılmalı en etkili olduğu zaman odur. Biz de öyle yapıcaz.

Ay hepsi ayrı bişey diyo ya. Bilemedim özellikle belirtti reçeteye de yazmış. O zaman artık herkes doktoru ne derse onu yapacak napalım bize dediği 2 aylık yapılmalı en etkili olduğu zaman odur. Biz de öyle yapıcaz.

Aaa ben de bgn sipariş verdim , ilk kartlarım 1 ve 2 yi. Memnun musun canım?
Evet memnunum kartlardan hergun bir karti gorunur sekilde ben oyun halisi ve ana kucagina asiyorum. Avizeden kartlari goremezki cocuk bence daha yakin yerde ilgisini cekecek sekilde olmali birde kartingosterim hikaye anlatabilirsiniz.

Evet memnunum kartlardan hergun bir karti gorunur sekilde ben oyun halisi ve ana kucagina asiyorum. Avizeden kartlari goremezki cocuk bence daha yakin yerde ilgisini cekecek sekilde olmali birde kartingosterim hikaye anlatabilirsiniz.
Ay çok güzel o kartlar :) kızım kocaman gülüp ses çıkararak tepki veriyor incelerken. Anlatıyorum uzun uzun ne gelirse artık ama yatarak bi yerdr sabit durmadığı için mecbur kucağımda tutarken gösterebildiğim kadar gösteriyorum

Ben de öyle asayım o zmn kartı gösterip hikaye anlatmak çok keyifli olur , inşallah bizimki de beğenir

Biz yine gezmelere başladık anneannrye gelince :) tek olunca pek keyifli değildi bir de gidecek yer kısıtlı, burada her yer güzel ve bebekle dolaşmak rahat. İlk kez deniz yolculuğu da yapmış olduk tek başımıza :) insanlara şebeklik yaptı. Tabi ilk net "agu"sunu bir yabancıya yaptı ama olsun feribot ana baba günüydü, çocuklu olunca ister istemez kaynaşılıyormuş herkesle hatta biriyle çocuk doktorlarımız doğum yaptığımız hastane falan aynı çıktı :)

1.5 saat durursa ben cok iyi diyorum vallahi:) uyaniksa eger 1 saat sonra mizirdaniyo bizimki. Bi uyudugunda o sure artiyo iste.
9
Aynen valla benimkide oyle hele uykudan uyaninca 15 dk once emmis olsa bile istiyo illaki. Anlamiyorum az mi emiyo sutum mu az?

Bizimde o parcalardan genelde olmuyo ve hep ishal seklinde yapiyo.drami sorsak
Olabilir ama bizim henüz düzenli gittiğimiz bir dr umuz yok ya.İlk ay aile hekimliğine gittik kontrol için ora yeterli dediler ama bundan sonrası için bulmam lazım henüz gitmedik birine sorabileceğim bi dr yok yani şuan bebiş için

benimki çok fazla yapmıyor günde 4 kere filan ama cıvık bizimkide her kakadan sonra bombardımana tutuyo bizi

benimki çok fazla yapmıyor günde 4 kere filan ama cıvık bizimkide her kakadan sonra bombardımana tutuyo bizi

Kızlar bugün ilkdefa ev gezmesine gittim bi arkadaşa bugünde uykulu günüydü bebeğimin çok gürültü yaptı bebek dinlemedi yada nazar oldu akşam çıldırdı resmen 3,4 gündür böyle olmuyordu banyo yaptırdım ama çok yorgun uykuya bile dalamıyo zaten oraya gidincede tek başına yabancı bir yere giden çocuk gibi hissettim biran önce eve dönmek istedim oğlum ve kocamla birlikte evde olmak istedim niye böyle hissettim hiç bilmiyorum sanki dışarda oğlum rahat etmicek en iyi evde bakıcakmışım gibi baksanıza sese bile dikkat etmiyor millet ben nasıl bir yere gidicem oğlumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…