- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.901
Ben uzun zamandir surekli gidiyorum biyerlere. Benimkide cogu zaman agzi açık uyuyor misafirlikte. Millet hep oyle zannediyor dogal olarak. Ama dedigin gbi bnde ev harici iyi bakamadgimi düşünüyorum altını sık degistiremiyorm ona vakit ayirmiyorum gbi saçma dusunceler aslinda. Adapte olur dha cok kucukler disari cikmak iyi gelir normalde insana ama nası rahatsan oyle devam etmeliKızlar bugün ilkdefa ev gezmesine gittim bi arkadaşa bugünde uykulu günüydü bebeğimin çok gürültü yaptı bebek dinlemedi yada nazar oldu akşam çıldırdı resmen 3,4 gündür böyle olmuyordu banyo yaptırdım ama çok yorgun uykuya bile dalamıyo zaten oraya gidincede tek başına yabancı bir yere giden çocuk gibi hissettim biran önce eve dönmek istedim oğlum ve kocamla birlikte evde olmak istedim niye böyle hissettim hiç bilmiyorum sanki dışarda oğlum rahat etmicek en iyi evde bakıcakmışım gibi baksanıza sese bile dikkat etmiyor millet ben nasıl bir yere gidicem oğlumla
Vallahi benimki de ayni oyle sutum az olsa o kiloyu almazdi heralde.9
Aynen valla benimkide oyle hele uykudan uyaninca 15 dk once emmis olsa bile istiyo illaki. Anlamiyorum az mi emiyo sutum mu az?
Son 2 aydir sadece bebek ve evle ilgilendigin icin aliskanlik gibi aslinda bebege bagimli yasiyoruz. Oyle hissetmen normal ama sese ve farkli yerlere alismasi acisindan goturmek lazim. Ilk bebekler sese duyarli bugir en ufak seste uyanirlar. Ama 2.ler abla ve abinin gurultusunden sese alisirlar ve aslinda en guzeli:) dun salonda bangir bangir tv bagirirken oglum kendi kendine uyuyuverdi mesela:) sesten sakinma o yuzden cok fazla.Kızlar bugün ilkdefa ev gezmesine gittim bi arkadaşa bugünde uykulu günüydü bebeğimin çok gürültü yaptı bebek dinlemedi yada nazar oldu akşam çıldırdı resmen 3,4 gündür böyle olmuyordu banyo yaptırdım ama çok yorgun uykuya bile dalamıyo zaten oraya gidincede tek başına yabancı bir yere giden çocuk gibi hissettim biran önce eve dönmek istedim oğlum ve kocamla birlikte evde olmak istedim niye böyle hissettim hiç bilmiyorum sanki dışarda oğlum rahat etmicek en iyi evde bakıcakmışım gibi baksanıza sese bile dikkat etmiyor millet ben nasıl bir yere gidicem oğlumla
Alışmaya çalış canım yoksa çok zorlanırsın ve ileride çok daralırsın bu durumdan. Senin de bi hayatın var. Hem çoğu insan gezdiriyor çocuğunu ve ses olsun aşırı mıncıklanma olsun bşr şekilde istemediğin durumlarda kalıyorsun ama alışmamız lazım bunlara. Artık karnımızdaki gibi değil her şey. Daha 40ı çıkmadan gece 2lere kadar kalan misafir oluyordu. Ne banyo ne uyku kalıyordu çocukta nasıl fıttırıyordum. Ama bi yerde onu düzene oturtuyorsun yine gayet güzel aksatmadan ilgileniyorsun bebeğinle de.Kızlar bugün ilkdefa ev gezmesine gittim bi arkadaşa bugünde uykulu günüydü bebeğimin çok gürültü yaptı bebek dinlemedi yada nazar oldu akşam çıldırdı resmen 3,4 gündür böyle olmuyordu banyo yaptırdım ama çok yorgun uykuya bile dalamıyo zaten oraya gidincede tek başına yabancı bir yere giden çocuk gibi hissettim biran önce eve dönmek istedim oğlum ve kocamla birlikte evde olmak istedim niye böyle hissettim hiç bilmiyorum sanki dışarda oğlum rahat etmicek en iyi evde bakıcakmışım gibi baksanıza sese bile dikkat etmiyor millet ben nasıl bir yere gidicem oğlumla
Benzer seyler yasiyiruz ben de ishal mi diyorum sumuksu seyler 2 kere oldu bizim de ama her seferinde doktorumuz onemsemiyor olagan birsey diye dusunuyorum. Bir de artik genelde yesil kaka yapiyoruz sariyi nadir goruyorumdoğru söylüyorsun canım haklısın ama tercih meselesi koruması yüzde elli yada altmış olan bi aşı yaptırmak mantıklı gelmiyor bana çünkü çürük çıkma ihtimali var daha yeni bi yakınımız sakat kaldı yavrucak ama rota aşısını ataştırıcam biz daha bir buçuk aylığız olmadı 2. Ayda gider yaptırırız takıntım yok doğru olduğuna inanırsam yaparım seninde tecrübelerini paylaşmanı seviyorum. :))
Kızlar kakadan bahs etmişsiniz benimki 2,e gündür bol bol sıvı sanki arasında çok sümüksü şeylerde var biogaia kullanıyoruz q haftayı geçti o düzene soktu zannediyordum ki bebekte rahatladı 2 gündür her öyle kakanın ardından bir ton gaz çıkarıyor günde 4 defa filan öyle yapıyor ishalmi benim oğlum şimdi
Durmuyor malesef. 2 cocuklu bi insanin evi ne kadar toplu olabilir ki. Su an kafami kaldirdim eve bakiyorum kizim bi koltuga oyun kartparini yigmis. Obur koltukta dergiler. Diger koltukta oglanin pikesi fln. Ben takintili sekilde duzenliydimOff kızlar sizin eviniz toplu duruyormu bugün evde 3. Günümüz ama her şey üstüme üstüme geliyor her yer darmadağın toplayacak zaman yok toplasamda kızım yine dagitiyor normaldede aşırı düzenli biri değilim ama nereye baksam oyuncak kiyafet bir seyler bu daginiklikla napicam bilmiyorum
Darısı başımıza büyük oğlanı hala yaptırmadık bebişi hemeb yaptırıcazsupremee canım biz de doğduğu günün ertesi günü yaptırdık. Ertesi gün çiş yaparken sancısı oldu bir tek, bi daha da olmadı iyi ki yaptırtmışız.
Benim bazen oyle yapiyor ki sirtina tasiyor az once oldugu gibibenimki çok fazla yapmıyor günde 4 kere filan ama cıvık bizimkide her kakadan sonra bombardımana tutuyo bizi
O kadar zorkii bırde bıyandan evden calısıyorum yemek mi yapayım evımı toplayayım kıza mı bakayım artık oynatmama az kaldıOff kızlar sizin eviniz toplu duruyormu bugün evde 3. Günümüz ama her şey üstüme üstüme geliyor her yer darmadağın toplayacak zaman yok toplasamda kızım yine dagitiyor normaldede aşırı düzenli biri değilim ama nereye baksam oyuncak kiyafet bir seyler bu daginiklikla napicam bilmiyorum
Canım benimde oglum öyle ama akşam herkez uyuduğunda benim temizlik zamanım heryeri toplarım makineyi boşaltırım evi süpürür banyoyu temizlerim toz alırım bunu hergün yaptığım için çok dağılmıyorum oğlumda daha oturarak oynucagi şeylere teşvik ediyorum yorucu oluyo ama ipin ucu kaçtı mı zor oluyoOff kızlar sizin eviniz toplu duruyormu bugün evde 3. Günümüz ama her şey üstüme üstüme geliyor her yer darmadağın toplayacak zaman yok toplasamda kızım yine dagitiyor normaldede aşırı düzenli biri değilim ama nereye baksam oyuncak kiyafet bir seyler bu daginiklikla napicam bilmiyorum
Canım benım doktorum hıc ılac vermdi ıgne yazdı onuda olmıcam acaba guvenilirmiki ılacta istemıyorum ama hamıle kalmaktanda cok korkuyorım valla sırf bu korkudan eşimden hala kacıyorum:)Bugün ben de 40 kontrolüme gidebildim çok şükür. O sezeryan dikişinin üzerindeki kalem gibi şişliğin geçmesi 1 yılı buluyormuş, dikişin yarattığı bir şişlik ve sertlik dedi. Smear testi yaptı bir de, acılı bir şey değil, yapılcak olanlar merak etmesin :)
Korunmak için de bir ilaç verdi desirett diye, östrojen içermiyormuş. Ben kullanmıcam daha doğrusu eşim istemiyor ilaç kullanmamı ama düşünen arkadaşlar bu ilacı danışabilirler. Aynı zamanda emziren arkadaşlar 11-12 ay adet de olmayabilirmiş, telaş etme dedi ama ona güvenmiyoruz tabi ki:)
Bende karar veremedim spiral mı takıyorsam aylık iğneni vurursam diyeCanım benım doktorum hıc ılac vermdi ıgne yazdı onuda olmıcam acaba guvenilirmiki ılacta istemıyorum ama hamıle kalmaktanda cok korkuyorım valla sırf bu korkudan eşimden hala kacıyorum:)
Durmuyor malesef. 2 cocuklu bi insanin evi ne kadar toplu olabilir ki. Su an kafami kaldirdim eve bakiyorum kizim bi koltuga oyun kartparini yigmis. Obur koltukta dergiler. Diger koltukta oglanin pikesi fln. Ben takintili sekilde duzenliydim
Su an ev batiyor gozume ama napayim. Elimden gelsiginde toplayip temizliyorum. Her gun supurup 2 gunde siliyorum. Surekli oynamadigi oyuncaklari toplayip yerlestiriyorum. Ama bosuna yapiyorum:)
O kadar zorkii bırde bıyandan evden calısıyorum yemek mi yapayım evımı toplayayım kıza mı bakayım artık oynatmama az kaldı
Bir düzen oturtamadım daha her şey tam olsun düzenli olsun istiyorum da imkansız galiba önce oyuncakları ayırıp bazılarını kaldırmakla basliyim o zaman en azından toplamak daha kolay olur I isimx çocuklar kacta uyumuş oluyor benimkiler çok gec uyuyor ya zaten onları yatirdiktan sonra kendimi yatağa zor atıyorum:)Canım benimde oglum öyle ama akşam herkez uyuduğunda benim temizlik zamanım heryeri toplarım makineyi boşaltırım evi süpürür banyoyu temizlerim toz alırım bunu hergün yaptığım için çok dağılmıyorum oğlumda daha oturarak oynucagi şeylere teşvik ediyorum yorucu oluyo ama ipin ucu kaçtı mı zor oluyo
Ben bebegi uyutunca kizimi da alip hemen yatiyorum 9.30da fln:)Bir düzen oturtamadım daha her şey tam olsun düzenli olsun istiyorum da imkansız galiba önce oyuncakları ayırıp bazılarını kaldırmakla basliyim o zaman en azından toplamak daha kolay olur I isimx çocuklar kacta uyumuş oluyor benimkiler çok gec uyuyor ya zaten onları yatirdiktan sonra kendimi yatağa zor atıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?