2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben uzun zamandir surekli gidiyorum biyerlere. Benimkide cogu zaman agzi açık uyuyor misafirlikte. Millet hep oyle zannediyor dogal olarak. Ama dedigin gbi bnde ev harici iyi bakamadgimi düşünüyorum altını sık degistiremiyorm ona vakit ayirmiyorum gbi saçma dusunceler aslinda. Adapte olur dha cok kucukler disari cikmak iyi gelir normalde insana ama nası rahatsan oyle devam etmeli

Son 2 aydir sadece bebek ve evle ilgilendigin icin aliskanlik gibi aslinda bebege bagimli yasiyoruz. Oyle hissetmen normal ama sese ve farkli yerlere alismasi acisindan goturmek lazim. Ilk bebekler sese duyarli bugir en ufak seste uyanirlar. Ama 2.ler abla ve abinin gurultusunden sese alisirlar ve aslinda en guzeli:) dun salonda bangir bangir tv bagirirken oglum kendi kendine uyuyuverdi mesela:) sesten sakinma o yuzden cok fazla.

Alışmaya çalış canım yoksa çok zorlanırsın ve ileride çok daralırsın bu durumdan. Senin de bi hayatın var. Hem çoğu insan gezdiriyor çocuğunu ve ses olsun aşırı mıncıklanma olsun bşr şekilde istemediğin durumlarda kalıyorsun ama alışmamız lazım bunlara. Artık karnımızdaki gibi değil her şey. Daha 40ı çıkmadan gece 2lere kadar kalan misafir oluyordu. Ne banyo ne uyku kalıyordu çocukta nasıl fıttırıyordum. Ama bi yerde onu düzene oturtuyorsun yine gayet güzel aksatmadan ilgileniyorsun bebeğinle de.

Benzer seyler yasiyiruz ben de ishal mi diyorum sumuksu seyler 2 kere oldu bizim de ama her seferinde doktorumuz onemsemiyor olagan birsey diye dusunuyorum. Bir de artik genelde yesil kaka yapiyoruz sariyi nadir goruyorum

Kizlar gogus uclarim yine yara oldu.derin catlaklar var .inleyerek emziriyorum...ggogusleri saldim.oyle geziyorum evinnicinde kizimin hosuna gitmis olucakki gulumsedi

Off kızlar sizin eviniz toplu duruyormu bugün evde 3. Günümüz ama her şey üstüme üstüme geliyor her yer darmadağın toplayacak zaman yok toplasamda kızım yine dagitiyor normaldede aşırı düzenli biri değilim ama nereye baksam oyuncak kiyafet bir seyler bu daginiklikla napicam bilmiyorum

Durmuyor malesef. 2 cocuklu bi insanin evi ne kadar toplu olabilir ki. Su an kafami kaldirdim eve bakiyorum kizim bi koltuga oyun kartparini yigmis. Obur koltukta dergiler. Diger koltukta oglanin pikesi fln. Ben takintili sekilde duzenliydim
Su an ev batiyor gozume ama napayim. Elimden gelsiginde toplayip temizliyorum. Her gun supurup 2 gunde siliyorum. Surekli oynamadigi oyuncaklari toplayip yerlestiriyorum. Ama bosuna yapiyorum:)

O kadar zorkii bırde bıyandan evden calısıyorum yemek mi yapayım evımı toplayayım kıza mı bakayım artık oynatmama az kaldı

Kızlar birtürlü havalar tam ısınamadı ya dısarı cıkarken battanıyeye sarma işinden gına geldi soguk almasın diye canım cıkıyo valla gecen sene bu vakıtler coktan mıllet kısa kolla gezıyodu

Canım benimde oglum öyle ama akşam herkez uyuduğunda benim temizlik zamanım heryeri toplarım makineyi boşaltırım evi süpürür banyoyu temizlerim toz alırım bunu hergün yaptığım için çok dağılmıyorum oğlumda daha oturarak oynucagi şeylere teşvik ediyorum yorucu oluyo ama ipin ucu kaçtı mı zor oluyo

Bugün ben de 40 kontrolüme gidebildim çok şükür. O sezeryan dikişinin üzerindeki kalem gibi şişliğin geçmesi 1 yılı buluyormuş, dikişin yarattığı bir şişlik ve sertlik dedi. Smear testi yaptı bir de, acılı bir şey değil, yapılcak olanlar merak etmesin :)

Korunmak için de bir ilaç verdi desirett diye, östrojen içermiyormuş. Ben kullanmıcam daha doğrusu eşim istemiyor ilaç kullanmamı ama düşünen arkadaşlar bu ilacı danışabilirler. Aynı zamanda emziren arkadaşlar 11-12 ay adet de olmayabilirmiş, telaş etme dedi ama ona güvenmiyoruz tabi ki:)

Canım benım doktorum hıc ılac vermdi ıgne yazdı onuda olmıcam acaba guvenilirmiki ılacta istemıyorum ama hamıle kalmaktanda cok korkuyorım valla sırf bu korkudan eşimden hala kacıyorum:)

O kadar zorkii bırde bıyandan evden calısıyorum yemek mi yapayım evımı toplayayım kıza mı bakayım artık oynatmama az kaldı

Bir düzen oturtamadım daha her şey tam olsun düzenli olsun istiyorum da imkansız galiba önce oyuncakları ayırıp bazılarını kaldırmakla basliyim o zaman en azından toplamak daha kolay olur I isimx çocuklar kacta uyumuş oluyor benimkiler çok gec uyuyor ya zaten onları yatirdiktan sonra kendimi yatağa zor atıyorum:)

Ben bebegi uyutunca kizimi da alip hemen yatiyorum 9.30da fln:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…