2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende izin konusunu senin gibi yapacagim canim ama okulun kapanmasina 2 hafta kala iznim bitiyor seminere de giderim eylulde de ucretsizi baslatcam
Az daha calisabilseydim rapor isi daha kolay olacakti. Ama saglik sorunlari nedeniyle calisamadim malesef. Hayirlisi olsun.

Benim de 2 hafta erken dogunca boyle oldu. Bide ben tam 32de ayrildim rahatsizlaninca.

erken doğunca 2 haftayı ekletmedin mi rapora?ben de 38 de doğurdum, 2 haftayı da eklettim.

ilk bebeğimde eve gelen herkes kp dahil ilk durakları banyoydu.bunu bilen eşimin ailesi bu bebekte daha dikkatli davranıyorlar.ben de nefret ederim şapur şupur öpülmesinden, kucağa alınmasından. çok duyarlıyımdır bu konuda herkesten de aynı hassasiyeti beklerim ve mikrop kapmasından da ödüm kopar.eşim çok kızar bana.ona göre çocuklarıma zarar veriyormuşum.aslında haklı da.ama sezeryan doğumda bebek, pek çok mikroptan uzak kaldığından bağışıklığı daha zayıf olabiliyor.

ahh mavi, rahatlığına hayranım.gebelik, sonrası...ne yiyorsun, ne içiyorsun söyle...senin gibi olmak istiyorum valla...

bu arada 2. Ay bitecek bizim de hala sarılığımız geçmedi sanki sizlerin ne alemde?

Melisaveannesi ben yin edoktora sormayı unuttum ama rengimiz bembeyaz oldu.gözünün içi de açıldı sayılır.galiba 2 ay civarında bitiyor sarılık.

6.5 yaşında oğlum var.demin kızımın kaka problemini anlatıyorum eşime...o da ''Kadınlar Kulübüne sorsana.onlar yardımcı olurlar sana" demez mi?yani nasıl bir dayanışmaysa miniğim bile etkisine girmiş.

günde en az 10-12 kere kaka yapan kızım birden bire sayıyı 1-2 ye düşürdü.endişeliyim.neden olduğunu da anlamıyorum.sadece anne sütü alıyor.ıkınıyor, canı yanıyor görüyorum ama yapamıyor.sayının azalması normal mi onu da bilmiyorum.

Merhaba mart annisleri Rabbim hepinizin kuzularina hayirli saglikli omurler versin hepinizin gozuaydin :) ben nisan annesiyim bugun 39+5olduk kiz bebek hala gelen giden yok sancimda hic cikmadi. Doktora beklemek istemedigimi soyledim yarin suni sanci verseniz dedim cunku hic gelecekmis gibi dusunemiyorum gelmiyo bu kiz hersey yolunda gidiyor ama. Sormak istedigim sey hic acilmasi sancisi olmayip suni sanci alan varmi aranizda bu sekilde dogum yapan ? Yardimci olabilirmisiniz bana ???? Gunu gecerde kaka yaparsa diyede endiseliyim. Buarada ikinci bebegim lutfen yardimci olurmusunuz

Ben 41. Haftamın dolduğu gün hiç açılmam ve sancım yokken rahim açıcı fitil yardımı ile doğum yaptım. Burada suni sancı ile doğum yapanlar da var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah.

Cok tesekkur ederim allah razi olsun cok zor durumdayim gercekten ne yapacagimi sasirdim beklesemmi beklemesemmi umarim baska cevap yazanlarda olur. Suni sanci alip aciklik olmamasindan endise ettim byle bir fitil oldgunu blmiyordum kac saat cektiniz acaba

Bnm kizimda oyle gunde 4-5 kez kaka yapiyordu artik gunde 1 kere filan yapiyor ve yaparken ikinarak yapiyor doktoruna sordum eger kakasi civiksa sorun degil dedi 4-5 gun yapmazsa o zaman sorun dedi
Gaz ilaci verdi ama pek ise yaramadi

Kizlarr yarin dogum iznim bitiyorr
Rapor ayarladi doktorum sagolsun 6 hafta kadar onu goturcem okula. Seminer doneminde de gidicem. Eylulde ucretsiz izin alicam kismetse 1 donem de oyle kalicam evde.
Iyi doktorun 6 hafta izin vermis ben 37. haftaya kadar calisinca bu donemi kapatiyrm
o yuzden raporla ugrasmama gerek kalmadi
ama eylulde ucretdiz izne ayrilmayi dusunmuyorum sut izni var ya onu kullanirim

Kesınlıkle haklısın benım kardeslerim makyajlıysa gıdın yıkayın yuzunuzu dıyorum hep sim oluyo yuzu allıktan sonrada bız tıtız oluyoruz dıyorum sızınde olcak ozaman anlayacksınz beni
Canım ben mevlud icin hediyelik siparis verecegim pink soap&sabunsu mutluluklardan yanlis hatirlamiyorsam sen de oradan birseyler almistin. Nasil givenilir bir yer mi? memnun kaldin mi?

Bnm kizimda oyle gunde 4-5 kez kaka yapiyordu artik gunde 1 kere filan yapiyor ve yaparken ikinarak yapiyor doktoruna sordum eger kakasi civiksa sorun degil dedi 4-5 gun yapmazsa o zaman sorun dedi
Gaz ilaci verdi ama pek ise yaramadi

çoookk teşekkür ederim canım. iyiki varsınız:)))

Az daha calisabilseydim rapor isi daha kolay olacakti. Ama saglik sorunlari nedeniyle calisamadim malesef. Hayirlisi olsun.
Ben de daha nereden alcam raporu bilmiyorum doktorum ozel muayenede çalışıyor rapor veremiyor saglik ocagindan da vermezler muhtemelen okulun son 2 haftası gitsem orada napcam ucretli ogretmenin maasina engel olcam hem de bebegi birakamam of

bu arada 2. Ay bitecek bizim de hala sarılığımız geçmedi sanki sizlerin ne alemde?
Benimki de gecmedi dun doktora gittik 2.ay kontrolune adamin uzmanligi uzamis sarilik uzerineymis makina ile ölçtü 4.5 dedi degerine gececek ama 3 ayi bulur gelisimi iyi yuzde 99 anne sutune bagli sarilik dedi icim rahatladi rengi de acilmaya basladi

Ben de 38 de dogurdum ve 2 haftayi eklettim ..Biz daha bembeyaz degiliz ama azaldi baya 61 gunluguz

Evet ekledi iste ona ragmen bu sekilde oldu. Ama rapor ayarladim gitmiycem.

Benimki de ozel muayenehane de arkadasi var hastanede calisan ona yonlendirdi beni. Sen de konussana belki benimki gibi yapar.

sıkma canını bugünlerde geçicek piskopat gibi temizlik yapı caz :))). Benim eşim bugün erken geldi bebekte uyuyodu domestos ve ben hasret giderdik :)))

Ohh 9.30 da yatsam sabah olmak bilmez bana :) benim büyük kızı uyutmak sorun 11 den önce uyumuyor eşim de geç geliyor görmeden uyutma diyor ben yatana kadar 12yi geçiyor

biz ikimiz de ev kuşu bayılıyoruz evde yayılmayı daha doğrusu ben yazın evde duramaz dım artık çıkmak istemiyorum. :)) ne zor şey gurbetlik çocuk olduktan sonra anladım

Canım zaten gazli bir bebek ama sab simplex kullaniyoruz. Ben mi usutuyorum acaba ona mi geciyor. Yoksa onun usuyecegi bir ortam yok
olabilir muhtemelen canım. Benimde böbreklerim ağrıyor omu bebeği huzursuz ediyor diyorum acaba. Benimkide bugün yeşil yaptı kesin üşüdü birde ilkdefa mama verdim sütüm azdı biraz kustu fışkırarak ama hep balgam

Bende çok hassasım yengem doğum yaptı 1 hafta oldu annem grip diye biton fırça yedi benden nasıl bebeğe yaklaşırsın diye kızdım annesi düşünmüyor ama ben başkasının bebeği bile olsa dikkat edilmezse rahatsız olurum
Durumdan oturu doktor yasagi var zaten. O nedenle misafir yasagimiz var. Yoksa oncesinde herkes kucagina alip sevdi. Benim tek derdim opulmesin el ve yuzden.Dikkat etselerdi daha once esimin ailesine karsi bu guvensizligi yasamazdim belki de
sen haklısın canım kim ne düşünürse düşünsün ben gezmeye gittim bebek üşüttü diye bile kendimi suçluyorum onlar savunmasız onları korumak bize düşer

Kızlar sütüm gün içinde çok dolmuyor benimkide açlıktan uyumuyor en son mama takviyesi yapmaya karar verdim vaktinde sütümü sağmadığım için çok pişman benimki bol bol emmeye alışık mememi tutmadı azalınca sağdım biberonla verdim lıkır lıkır içti sıpa inşAllah memeyi bırakmaz demi kızlar yanlışmı yapıyorum acaba ama aç kalıyo çocuk özellik akşam sancı tutunca meme ememiyo birde açlık ağlaması ekleniyor yorgunluktan 11 12 gibi uyuyo

Ayni duygulari paylasiyoruz cidden, doktor bile soyluyor hicbirsey eskisi gibi degil buyuklerinizle konusun dikkatli davransinlar diyor. Cunku virusler sekil degistirdi bir grip bile artik cok agir atlatiliyor bu tarz virusler cocuklarda ciddi enfeksiyonlara yol aciyor dedi. Disaridan goc aldigimizdan beri eski hastaliklar bile hortladi ne yazik ki

gerçekten küçükken dikkat edilmediğinde kalıcı hastalık sahibi oluyor insan bu dönemler çok önemli tanıdık derdi yaza güvenip ısıtıcı açmadan yıkadım bebeği dudakları mosmor oldu soğuktan titredi ogünden sonra hastalığı ateşi bitmedi diye biraz büyüseler birşey olmaz ama şimdi hassasiyet ve dikkat gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…