2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Merhaba canım evet biliyorum o ilaci. Bizim sariligimiz hala gecmedi ama bayagi hafifledi o nedenle gerek duymamistir belki de doktor. Refluyu de o kadar iyi anliyorum ki gaviscon kullaniyoruz biz de yine de kusuyordu sinirlendim ve vermiyorum artik. Onun kiyafetlerini yikamaktan bizimkilere sira gelmiyor cidden. Bazen aglayasim geliyor cok kusmasindan. Evet bebek bakmak zor ama reflusu olan bebek cok daha zor. Oyun halisinda bile yalniz birakamiyorum kusuyor hep. Allah guc kuvvet versin bize,zor

10 12 kere kaka mi yapiyordu??? Zaten azalmasi gerekiyor. Kizimda yasamistim bunu. 5 kere kaka yaparken bi gunde defisti ve gunde 1 kez yapmaya basladi. Cok normalmis Rtik buyuyor tutabiliyor kakasini.

Normal canim bizim de teke dustu bir suredir boyleyiz

Bebeklerde ilk 6 ay bu acidan cok onemli

Benim kizim da gunduz meme emerdi aksam 6dan sonra asla meme emmezdi taaki gece 4 e kadar. Ve aglardi. Mecburen mama verirdim ya da sagip
Bazi bebekler boyle iste. Sen onun emmedjgi ogunlerde sag o sekilde ver hem sutun azalmaz.

Ilk hamileligim bu sekilde oldu. Suyum gelmisti ama hic sancim ve acilmam yoktu. Suni sanci verildi ve sanci cekerken acilmam oldu. Yani suni sanci zaten rahim agzini aciyor o yonden skinti olmasin.

Kızlar canm cok sıkkın bugün bebegimi yikayacaktim fileye yatırdım vücudunu sabunladim suyu dökerken bian agzina girdi hemen ters cevirip sirtina vurdum bir iki ama o esnada hic sesi cikmadi kipkirmizi oldu ellerini kocaman acarak hemen havluya sarip dik tutup sirtina vurdum havluya alir almaz sesi geldi aglamaya başladı ama inanilmaz korktum bir süre dik tutup sirtina vurdum hic öksürmedi felan direk sakinleşti birsey olmamistir inşallah yani Allah korusun birsey olsa o an olurdu degil mi ? Hala elim ayagim titriyor sanirim bir daha asla bebegimi kendim banyo yaptiramayacagm

mavi_lina boza E efeninefesi LifeandFeel F fozgeb kizlar ben 2 haftadir kizimi sadece emdiriyorum yada sagip veriyorum ama mama vermiyorum
Internette tomrisin emzirme gunlugu diye bir yazi dizisi buldum o beni cok umutlandirdi ve cok sukur 2 haftdirda ise yariyor sizde ara ara okuyun isterseniz

Dediğin gibi Allah korusun o an olurdu canım. Şu an solunumu normalse bir şey yoktur Allahın izniyle, o an boğazına aldırmıştır. Benimkinin de tükürüğü kaçıyor öksürük tutuveriyor, oluyor maalesef

Ayni dedigin gibi yaptim bende dun baya azaldi bir iki kere daha yapsam yolcaklar ins..

Kizlar iki gundur oglum sag memeyi verdigim an aglamaya baslio emmio sagdan.. biraz once binbir oyunla zorla verdim sagi valla.. neden boyle yapar oldu ki?

Benim de akşamları sütüm azalıyor mama takviyesi yapıyorum son günlerde çünkü az geldikçe ağlıyor emmiyor boğuşuyor.Gün boyu ve gece bu sorun yokken akşam 5 oldu mu beni stres basıyor.Galactago damla aldım umarım işe yarar

Bizimkide cizimisti hala da çiziyor canim,Bursey olmaz. Sonsuza kadar eldiven takamayiz. Biz artik neredeyse hergun kesiyoruz tırnakları. Ne cabuk uzuyorlar..
Bende cikarttik eldiveni ama gece takiyorum uyurken cok ciziyor alnini yuzunu.. tirnaklarini dipten kesemiyorum ben..

Benim kizim da gunduz meme emerdi aksam 6dan sonra asla meme emmezdi taaki gece 4 e kadar. Ve aglardi. Mecburen mama verirdim ya da sagip
Bazi bebekler boyle iste. Sen onun emmedjgi ogunlerde sag o sekilde ver hem sutun azalmaz.
aynen canım gece uyuyacak sonra uyanıp tutacak mamayıda kuştu şimdi heryerimiz kusmuk içinde mayışmış ayağımda kıyıp kalkamadım sütümü sağdım elli cc çıktı yetermi acaba uyurken versem içse ilkdefa sağdım memeyi verirsem ağlama krizine girecek yine çünkü

ben o kadar alıştım bu duruma az öncede kustu tamam bu defa soluk borusuna kaçı kesin dedim babamızda yok evde ödüm koptu çok şükür birşey olmadı benimki genelde yerken oluyo ve her seferinde aklım çıkıyordu

bizimki mamayı kabul etmedi bünyesi ilk defa biberonda verdi 75 cc içti ve şuan kusmuk içindeyiz herşeyi kustu sütümü şimdi fırsat bulup sağabildim acıkırsa onu vericem artık.

bende aynı durumdayım 8 den sonra almıyor hem az olduğındanmı neden bilmiyorum kurulu saat gibi mama verdim budefa emdiği sütü filan da hepsinide kustu halsiz düştü uyudu midesi bomboş şimdi yavrumun

Demekki cok ac degilmis cnm acikirsa sagdigini ver mamayi cok mecbur kalmadikca verme
Bnm malesef cevremdekiler cocuk ac diye diye psikolojimi bozdular bnde bebegim agladikca mamayi dayadim agzina
Nyseki 2 haftadir duzene oturttum milleti duymuyorum dinlemiyorum bnm icin en onemli sey bebegim

Kizlar iki gundur oglum sag memeyi verdigim an aglamaya baslio emmio sagdan.. biraz once binbir oyunla zorla verdim sagi valla.. neden boyle yapar oldu ki?
Bence arada huylari degisiyor. Etrafa bakiyorlar ondan almiyorlar. Bende ayakta veriyorjm :) ayakta olunca tutuyor memeyi :)

bende aynı durumdayım 8 den sonra almıyor hem az olduğındanmı neden bilmiyorum kurulu saat gibi mama verdim budefa emdiği sütü filan da hepsinide kustu halsiz düştü uyudu midesi bomboş şimdi yavrumun
Benimki de kusuyordu.Aptamil bebelac ikisini de kustu hem de fışkırır tarzda içimize kadar kusmuk oldukGittik ilk günler verilen humanayı aradık onu kusmamıştı o da hiçbir yerde yok depodan getittirdik.Dün onu kusmadı bakalım.Güya mama masrafımız yok diyoduk 2-3 gecede bir sürü masraf çıkıverdi o mamalar duruyo öyle.sen hangi marka verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…