2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@baharindenizi bende el yikamadan bebegin kucaga alinmasindan hoslanmiyorum. Birde bana sormadan pat diye eline alanlara ayri bir gicik oluyorum. Ben cok titizimdir yakin kisiler bilir. Eve gelmeye bile cekinenler var gulguseli bize elletmez diye :) ama genede umursamayanlar oluyor. Aslinda isteyene veriyorum vermiyor degilim. Ama gene nazikce sorsunlar yani. Opme konusunda ben cok opuyorum kizlari her sabah gunaydin diyip , her aksam iyi geceler diyip opuyorum. Opmeden sevemiyenlerdenim sanirim. Ama gunde yuz sefer el yikamaktan ellerim catladi o da ayri yani :)
Allah saglik sihhat versin minik bebeklerimize.
Birde bende 2 hafta sonra mevlut yapacagim. 3 ay bekledim buyusunler diye . Ama suan tedirginim okadar insan basina üşüşürmu diye. Aslinda planim salon besiklerini koymak. Bebekleri sadece dua sirasinda 5 dk besige yatirip sonra odalarina geri almak. Herkesin icinde tutmayip komseye vermemek bakalim nasil olacak.

Kızlar sinirden ölecem. Aynı şehirde olmamıza rağmen 2 aydır sadece haftada bir bi saat çocuğu sevmeye gelen hicbir isin ucundan tutmayan kaynanam kocasıyla kavga etmiş bize geldi bizde kalacak sinirimden ölüyorum.

hayırlı geceler herkese .size bişe sormak istiyorum ben bugün smear testi sonucum için dokorumu aradım ve bana hücre değişikliği saptandığını söyledi 1 test daha yapcakmış ona göre tedavi uygulayacakmış kendimi okadar kötü hissettimkii yani ilerde kanser olma ihtimalim mi varr ? sizlerin sonuçlarında böyle bişe varmı

bende akşamveriyorum mama emziriyom sonra duruma göre 30-60 cc mama veriyorum yoksa geceye sütüm kalmıyor

Gece 00:30 da emip uyuduk ve simdi 05:30da uyandi.. ilk defa 5 saat uyudu.. tabi ben her saat uyanip tepesinde kontroldeydim:))

Canım ben mevlud icin hediyelik siparis verecegim pink soap&sabunsu mutluluklardan yanlis hatirlamiyorsam sen de oradan birseyler almistin. Nasil givenilir bir yer mi? memnun kaldin mi?
Cok guvenılır canım paketlemesi falan harıkaydı ben herseyımı ordan yaptırdım gozun kapalı yaptırabılırsın kesınlıkle

Ayy valla bende sinir oldum ogluna soyle aralarini bulsun

Ben daha yaptırmadım canim onceden yaptirdigimda sonuç normaldi ama canini sikma enfeksiyon ya da mantar tarzi seyler de cikar bu testten

Amin cnm , gelişimlerinin iyi olmasına şükredip, sabretmekten , kusmaların azalmasını sonra da tamamen bitmesini beklemekten başka yapacak bişey olmadığına kanaat getirdim artık. Aksi taktirde bu süreç epey yıpratıcı olur. Üst baş değiştirmek zor o ayrı, ama sütlerin boşa gitmesi ve bebeğinin kilo almayacağını düşünüyorsun her kusmada. Emziriyorsun dik tutmak için kucaginda gezdiriyorsun hop kusuyor. E nasıl kilo alacak bu çocuk diyorsun, ama enteresan bir şekilde alıyor. Ben de şaşkınım bu konuda.

Evolvia mama veriyorum bi arkadaş golden goat önerdi bilmiyorum acaba burda kullanan varmı keçisütü bazlıymış daha kolay sindiriliyor dedi

Dün akşamdan beri ne yese kusuyo mama verdim ona bağladım ama memeyide kusuyo yazık bide boğazına kaçıyo süt habire öyle olunca da yemiyo halsiz yavrum

Ise yararsa yaz canim bnde 2 3 gecedir emziriyorum 1 saat geçmeden 90 cc mama veriyorum iciyor. Aslinda sut var siktigimda geliyor bazen ucu islaniyor bazen siringadan ckar gbi oluyor ama goguslerim sönük.

Dün akşamdan beri ne yese kusuyo mama verdim ona bağladım ama memeyide kusuyo yazık bide boğazına kaçıyo süt habire öyle olunca da yemiyo halsiz yavrum
Benimkide kusuyor canim o vitamini aliyor merak etme ama annenin isi zor ust degistir midesi boşaldimi acaba kaygisiyla tekrar meme ver gaz oluyor oylede ve kusuyor yine fazlaligi

Evolvia mama veriyorum bi arkadaş golden goat önerdi bilmiyorum acaba burda kullanan varmı keçisütü bazlıymış daha kolay sindiriliyor dedi
Ben de humanayı da kusarsa golden goat alacaktım belki inek sütüne reaksiyon gösteriyor diye çünkü öyle ağız kenarından akıtma değil fışkırır tarzda kusuyor halı koltuk üst baş hepsi batıyor.Dün gece mamaya gerek kalmadan uyudu ama her akşam bu stres beni geriyor valla :/
Ise yararsa yaz canim bnde 2 3 gecedir emziriyorum 1 saat geçmeden 90 cc mama veriyorum iciyor. Aslinda sut var siktigimda geliyor bazen ucu islaniyor bazen siringadan ckar gbi oluyor ama goguslerim sönük.
Tamam canım yazarım özellikle öğleden sonra kullanacağım ki bakalım akşama fayda edecek mi daha net anlaşılır.Sütün iyi olduğu saatlerde artırsa da anlayamam.Bende de öyle ucu ıslanıyor ya da ip gibi çıkıyor ama göğüs sönük olduğunda hep bu kavgayı yapıyor az geliyor diye memnun olmuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…