- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.021
Canım bir sonraki emzirmeye kalsın diye göğüste bekletmek iyi değilmiş çünkü o zaman süt az emiliyor diye vücut da az üretmeye başlıyor yani bir iki öğünü kurtarsa da uzun vadede süt azalıyo sen her öğünde göğsü boşalttır bebişebende akşamveriyorum mama emziriyom sonra duruma göre 30-60 cc mama veriyorum yoksa geceye sütüm kalmıyor
sağol cnmAnne sutune en yakinms arkdsm aylarca kullandi ama bebegine kg yapmadi mama oldugu halde
benim normalde kusan bebek değildi üşüttümü diyorum yeşilde kaka yaptı. Benim kıyafet komple battı ama oğluş hala aynı kıyafetle onunki kirlenmediBenimkide kusuyor canim o vitamini aliyor merak etme ama annenin isi zor ust degistir midesi boşaldimi acaba kaygisiyla tekrar meme ver gaz oluyor oylede ve kusuyor yine fazlaligi
Ağız kenarından akma fazla yerse oluyor benimkide anormal bi şekilde fışkırtarak kusuyor ama benimki mamafan sonra sütümü içtiğindede kusmaya devam ettiBen de humanayı da kusarsa golden goat alacaktım belki inek sütüne reaksiyon gösteriyor diye çünkü öyle ağız kenarından akıtma değil fışkırır tarzda kusuyor halı koltuk üst baş hepsi batıyor.Dün gece mamaya gerek kalmadan uyudu ama her akşam bu stres beni geriyor valla :/
Tamam canım yazarım özellikle öğleden sonra kullanacağım ki bakalım akşama fayda edecek mi daha net anlaşılır.Sütün iyi olduğu saatlerde artırsa da anlayamam.Bende de öyle ucu ıslanıyor ya da ip gibi çıkıyor ama göğüs sönük olduğunda hep bu kavgayı yapıyor az geliyor diye memnun olmuyor sanırım
Cok zor oluyor :) ama benimkiler zaten cok az memeden emiyorlar ben sagip veriyorum hep :) gunde 1-2 kere sirf emsinler diye geziniyorum ayakta :))Ayakta cok zor deiomi nasil tutup vericeksinki.. cok agirlastilar artik:)
Benim kızda ağzindan köpük atıyor öpunce oluyor herkes bebeğimi öpüyor opmeyin diycem Allah aşkına çok sinir oluyorum yaAğız kenarından akma fazla yerse oluyor benimkide anormal bi şekilde fışkırtarak kusuyor ama benimki mamafan sonra sütümü içtiğindede kusmaya devam etti
Bende kesemiyorum yaBende cikarttik eldiveni ama gece takiyorum uyurken cok ciziyor alnini yuzunu.. tirnaklarini dipten kesemiyorum ben..
Bizde ilkinde mamayı sindirdi sandık dediğin gibi bir sonraki öğünde sütü kustu anlamadık sonrakilerde hep mama verince kustu anladım ki mamadan kaynaklanıyo yoksa benimki de gaz gelince falan ağızından akıtır sadece çok kusan bir bebek değil normalde en azından fışkırır gibi olmuyoduAğız kenarından akma fazla yerse oluyor benimkide anormal bi şekilde fışkırtarak kusuyor ama benimki mamafan sonra sütümü içtiğindede kusmaya devam etti
Burnu tikali olmasin bir de bogazinda balgamda olabilir bnm kizimda gecen gunlerde hem fiskirtarak kusuyordu hemde surekli ictigini genzine kaciriyorduDün akşamdan beri ne yese kusuyo mama verdim ona bağladım ama memeyide kusuyo yazık bide boğazına kaçıyo süt habire öyle olunca da yemiyo halsiz yavrum
10 12 kere kaka mi yapiyordu??? Zaten azalmasi gerekiyor. Kizimda yasamistim bunu. 5 kere kaka yaparken bi gunde defisti ve gunde 1 kez yapmaya basladi. Cok normalmis Rtik buyuyor tutabiliyor kakasini.
Normal canim bizim de teke dustu bir suredir boyleyiz
Benimki de öyle canım ya 5-6 bez kesin dolduruyor bi de gazla çıkardıkları var biz de leşbebek diyoruz annem taktı adı daaynen canım.adını "kakamatik" koymuştuk.oğlum çok büyüdüğü için yeni anne gibi hissediyorum kendimi.pekçok şeyi unuttum.ama hatırlıyorum bu kadar çok kaka yapmadığını.çok teşekkür ederim canım.
teşekkür ederim canım.artık büyüyorlar çok şükür:)
Kız ilahiKızlar patlıcan yedım bolca dun aksam acaba bebegıme bıse yaparmı ya nıkotın ıcerdıgı için dun aksamdan beri cok sessiz acıksada aglamıyo bundanmıki korktum
Benim de akşamları sütüm azalıyor mama takviyesi yapıyorum son günlerde çünkü az geldikçe ağlıyor emmiyor boğuşuyor.Gün boyu ve gece bu sorun yokken akşam 5 oldu mu beni stres basıyor.Galactago damla aldım umarım işe yarar
Ben de humanayı da kusarsa golden goat alacaktım belki inek sütüne reaksiyon gösteriyor diye çünkü öyle ağız kenarından akıtma değil fışkırır tarzda kusuyor halı koltuk üst baş hepsi batıyor.Dün gece mamaya gerek kalmadan uyudu ama her akşam bu stres beni geriyor valla :/
Tamam canım yazarım özellikle öğleden sonra kullanacağım ki bakalım akşama fayda edecek mi daha net anlaşılır.Sütün iyi olduğu saatlerde artırsa da anlayamam.Bende de öyle ucu ıslanıyor ya da ip gibi çıkıyor ama göğüs sönük olduğunda hep bu kavgayı yapıyor az geliyor diye memnun olmuyor sanırım
Ay ne bıleyım ya bayada yedim kac saat actı gece yatakta gozler acık yakaladım normalde cıglık Atar haha dedin nikotınmı carptı komedi valla :))Kız ilahiikinci çocuğu büyütüyom patlıcana da bayılırım bunca zaman aklıma hiç gelmedi böyle bir şey sen çok yaşa bir şey olmaz tatlım ya ilgisi yoktur yani
Ben yiyorım hep bulgur pilavı ya bir de mercimekli mi denesem ki o zaman :) damla aldım humana still tea aldım umarım işe yarar peki sönük olduğunda da kızın güzel emiyor mu sorunsuz benimki sönük olunca kavga ediyo sürekli ağlıyor sonra da.günlerdir memem hep sönüktü.2 gün önce mercimekli bulgur pilavı yapmıştım.bizimkiler yemeyincehepsi bana kaldı.öğlen akşam yedim veee memelerim şişti...tavsiye ederim canım.çok süt yapıyor
Evet ben de çok takmiyim diyorum ama burda 1e düştüleri görünce huylanmıyo değilim bir de hafif sıvı ve gazlı yapıyor üstüne de çıkıyor artık kakalı kıyafet yıkamaktan yoruldum ama neyse yapsın rahatlasın da ben razıyımseninkide iyiymiş...doktora sormuştum ben.ne güzel, besleniyor işte demişti.hatta 3 farklı doktora sormuştum.rahat ol canım.sorun değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?