2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@umut-001 emzirme kampını yaptın mı? O sayede mi mama vermeyi kestin? Senin sütun arttıkça bebeğin uyuma saatleri arttı mı?

Senin önerdiğin Tomrisin emzirme gunlugu blogunu okumaya başladım. Bizim emzirme sürecimiz doğduğu günden beri çok sanciliydi. Yeni yeni düzeliyoruz. Bu emzirme kampı fikri bana umut oldu. 1.5-2 hafta sonra kayinvalidem gelecek ancak o zaman yapabileceğim. Ama çok heyecanlıyım. Çok teşekkürler

Ben acile de götürdüm canım ilk yaptığında korktuk röntgen usg kan tahlili bakıldı bir şey çıkmadı ama onda mamadan sonraki sütte öyle kustu mamadan olabileceği aklımıza gelmedi ilk kez yapınca korktuk sonra hep mama verip yarım saat sonra aynı şekilde kusunca anladık ki sebebi mamaymış.Mama vermezsem olmuyo öyle kusması yine de sağol canım bilgi için :))

Mevludu ben de 3 hafta sonra yapacagim ama kesinlikle evde yapmayacagim. Evde tek basima o kadar misafiri agirlayamam. Kucuk.sirin bir kafeyle anlastik. Ben de kucaktan kucaga veremem aileler disinda babasi dua sirasinda getirecek sonra goturur yine. Onemli olan Allah katinda kabul olmasi zaten. Allah sizin de mevludunuzu kabul etsin

canım ben tam kamp olmasa da sütüm azaldığında yapıyordum onu.Bazı günler sütüm azalıyordu gün boyu az oluyordu ben de inatla bi sağ göğsü bi sol göğsü vere vere oyalayarak kızı memede tutuyordum 1-2 saat falan bile yapınca sonrasında dolaptan süt verip kızı doyursam bile göğüsler sürekli uyarılmış olduğu için ertesi gün sütüm eski haline geliyordu bence işe yarıyor kesinlikle ama onda bebişin kilosuna dikkat et orda yazan gibi imkanın olursa tarttırırsan da çok iyi olur kısa süreli değil 2-3 gün yapılacağı için gelişimi geri kalmasın.

Benim kızda ağzindan köpük atıyor öpunce oluyor herkes bebeğimi öpüyor opmeyin diycem Allah aşkına çok sinir oluyorum ya
Allah Allah çok ilginç neden öpünce köpük atıyor fışkırtıyor mu

Burnu tikali olmasin bir de bogazinda balgamda olabilir bnm kizimda gecen gunlerde hem fiskirtarak kusuyordu hemde surekli ictigini genzine kaciriyordu
dün ilk kuzmuğu balgamlıydı zaten cnm burnuda sabah tıkAlı oluyo sonra açılıyo. Sağol cnm galiba ondan boğazına kaçıyor sık sık

Kızlar benim oğlum da bir haftalıkken 18 sarılık ile fototerapi aldı bir gün. 10 a düşünce çıkardılar. Dört gün sonra yine olcturduk 13 çıktı .Bi kaç gün daha bekleyin aile hekimine gösterin gerek görürse olcturin dedi .Gösterdik gerek yok dedi o da ten rengine bakarak. Su an 49 günlük .yuU gözü sarı gibi gelmiyor ama sizce tekrar baktirmali mıydık

Evet canim sut biraz daha gelsin diye dua ediyorsun yeri geliyor ama icinde birsey kalmiyor gibi kusuyor. Allah yardim ediyor sanirim yavrularimiza. Ben de artik cocugumla daha rahat hareket etmek istiyorum. Birbirimizi bu konuda cok iyi anladigimizi biliyorum

Günaydın kızlar. Dün akşamüzeri feci migrenim tuttu, hastanelik oldum. Hala daha sağ taraf zonkliyor oğlusla parka gittik geldik,bahar çarptı sanırım.

Ah canım ya geçmiş olsun. Benim de var ve bazen tutunca kafamı kesedim geliyor ağrıdan acıdan

Biliyorum canım senin durumunu, haklısın sen :))

Kizlar benim 2 3 gündür belim agriyo. Kütük gibi derler ya aynen oyle. Epiduralle bi ilgisi var midir acaba

Siz bana bakmayın benim hayat felsefem ' olduğu kadar ' dir. Her mana da rahat bir insanım. Ama çok faydasını gördüm. İsim evliliğim hamileliğin doğumun çocuğum hepsi rast geldi. Çocuğumda çok sakin bir bebek mesela. Ağlaması bağırması yok. Keyif adamı diyoruz biz :) bu rahatlık birtek sütüme yaramadi. Yeterli değil ne yazikki ama olsun hiç yoktan iyidir :)

Kizlar benim 2 3 gündür belim agriyo. Kütük gibi derler ya aynen oyle. Epiduralle bi ilgisi var midir acaba
Benim de ilk zamanlar az biraz yürüsem ağrı giriyordu tam epiduralin olduğu yerden.Şimdi grçti ama bu kez genel bir ağrı oluyor sanırım sürekli bebişi emzirirken alt değiştirirken giydirirken eğildiğimiz için

10-12 mı? Biz 1 kere yapınca seviniyoruz :)

Canım emip bosaltiyor üzerine saginca süt çıkmıyor o yüzden arada mama veriyorum. Günde 3 kere 60 ar cc sadece.

günlerdir memem hep sönüktü.2 gün önce mercimekli bulgur pilavı yapmıştım.bizimkiler yemeyince hepsi bana kaldı.öğlen akşam yedim veee memelerim şişti...tavsiye ederim canım.çok süt yapıyor
Mercimek rahatsız etmedi mi? Annem beni hala uzak tutuyor,benim hala 40 ım çıkmadı gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…