2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cnm bnm kizimin dogdugu gunden beri memeyle kavgasi vardi sutumde ilk 10 gun nerdeyse hic olmadi 2-3 kasik cikiyordu snra zamanla artmaya basladi ama 3 saatte en fazla 80 cc cikiyordu snra bu gunlugu okumaya baslayinca kizimda memeyi emmeyi sevmedigi icin pompa kampi yapmaya karar verdim en gec 2 saatte bir sutumu sagdim onu icirdim ilk gunler mamayi azaltarak gittim ozellikle geceleri yatmadan mama verdim o ara gecede sutumu sagdim gogsum sut dolunca simdi kizim memeyide tutmaya basladi gecede en az 4 saat uyuyor o ara sagdigimi yine gece yatmadan doymadigi zamanlar takviye yapiyorum
yinede doktorunla gorus uygun gorurse sende baslarsin insallah guzel sonuclar alirsin

Aynen öyle fışkırıyor yüzü kapatıyor korkuyor öpunce.. istemiyor kız ya öpülmek . Öpen öpüyor bence o öpturmemek lazım opmeyin diycem anlamıyorlar

Oy bu kuzu yüzümü öyle bir inceliyor ki, mest oluyorum saçımı kestirdim ondan mı bu kadar dikkatli bakıyor acaba valla ben aynada kendime öyle bakmıyorum :))
Benim kızım da öyle bı makyaj yaptım çok fena inceliyor ne olmuş böle anneme der gibi hatta dudağım yara oldu ona bakıyordu onun bana bakışına aşığım

Benim kızım da öyle bı makyaj yaptım çok fena inceliyor ne olmuş böle anneme der gibi hatta dudağım yara oldu ona bakıyordu onun bana bakışına aşığım

Aynen, henüz uzun uzun gözlerimin içine bakmıyor ama yüzümün her zerresini ezberliyor sanki

Günlerdir 45 dakikadan uzun gündüz uykusu uyumayan kızım bu sabah tam iki saat uyudu. Tam o uyandı derken babannesi geldi, ben de emzirdim kızı ona bırakıp dışarı kaçtım. Sahile indim, kendime bir kahve ısmarladım, kafa dağıtıyorum biraz. İyi geldi dışarıda olmak.

Ya ben emzirsem de birakip gidemiyorum. Bugun emdi uyudu ben de epilasyona kactim hemen evin cok yakininda. Yapilirken daha aradi annem agliyo diye.. Allahtan kisa surdu de ciktim kosarak geldim ki nasil yas akmis.

Kızlar selam, dışarı çıkarken sağdığınız sütü ya da mamayı nerede muhafaza ediyorsunuz? Termal çantalar var ama kullanıp memnun kalan var mı?

Ya ben emzirsem de birakip gidemiyorum. Bugun emdi uyudu ben de epilasyona kactim hemen evin cok yakininda. Yapilirken daha aradi annem agliyo diye.. Allahtan kisa surdu de ciktim kosarak geldim ki nasil yas akmis.

Ay kuzum kıyamam. Ben anneme de kayınvalideme de bırakıyorum. Şükür öyle ağlama olmadı şimdiye kadar.

Kızlar selam, dışarı çıkarken sağdığınız sütü ya da mamayı nerede muhafaza ediyorsunuz? Termal çantalar var ama kullanıp memnun kalan var mı?

Benim sağacak kadar sütüm yok mama takviyesi yapıyorum. O yüzden dışarı çıkarken termos ile su alıp besleyeceğim zaman mamasını yapıyorum. Hazırlanmış mamayı bekletmek hoşuma gitmiyor.

Kızlar bol olan sütüm dün eşimle tartıştıktan sonra gitti en azından gece şişer patlıcak gibi olurdu göğsün şimdi bomboş oğlum az emdi birazda sağayım dedim 5 cc geldi anca ve nekadar sıktıysamda göğsümden süt gelmedi siz siz olun kimse yüzünden çocuğunuzu böyle bi sıkıntıya sokmayın tartışmadan kaçının stresten kaçının dua edin sütüm geri gelsin benim oğlan mamaları kusuyo

Ayy kıyamammm acıklı ağlayınca yaş geliyor. bizde henüz yaş yok sadece gözleri doluyo :) ama içimi parçalamaya yetiyor

Kızlar bir çoğunuz okumuş ya da duymuşsunuzdur, Adem Güneş bağlanmanın temelini kurabilmek için bebek anneyle yatmalı diyor ama ben bebeğimi yanımda değil, beşiğinde yatırıyorum ancak babası işe gidince yanıma alıyorum 2 saat kadar. Cidden anne ile bebek arasındaki bağı zedeler mi bu durum? Kafama takılıyor zaman zaman üzülüyorum.

Kızlaar kızımın vücudu putur putur oldu alerjimi acaba ya da normal mi hep olur mu bebeklerde

Ben de dün emzirdim, konuştum dışarı gidip hemen gelcem diye anlattım çıktım, kuaföre gittim. Babam harmandalı dinletip uyutmuş :) geldiğimde tam yeni uyanmıştı Allahtan hiç ağlamamış ama nasıl özlemiştim o 1 saat arada :)

Benimki de yatağıma bitişik beşiğinde yatıyor. Birlikte yatmak gerektiğini düşünmüyorum. Aslına bakarsan ben pek sevmem Adem Güneş'in düşüncelerini :) sen bebeğine güvenli bağlanmayı konuşarak, vakit geçirerek, emzirerek vs her türlü sağlarsın zaten. Bence herkes yatağını bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…