2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bu arada az evvel Migros'taydım. Unibaby'nin yenidoğan ıslak mendilleri 3+1 kutuda olanlar 18 tl'ye inmiş. Ebebek fiyatı 25 tl sadece 3lünüm. Bilginiz olsun. Ben aldım, avantajlı geldi, size de haber vereyim dedim.

Teşekkür ederim canım. Bendeki son paketi kullanıyorum. Hemen alayım indirime girmişken:)

Benim öyle de değil beşiği, yatağın yanında ama dokunamam yani. Seninkini de tasvip ediyor aslında, onda da dokunabiliyorsun ya. Hoş ben hep dokunarak uyuturum ama, ne bileyim işte :)) ben de öyle sağlamaya çalışıyorum valla, 6 aydan sonra mecburen kendi odasında yatırcam çünkü :)

Haber verdiğin çok iyi oldu canım.Ben gündüz pamuk su kullanıyorum ama gece zor oluyor unibaby kullanıyorum , hazır kızı da uyutmuşken eşime teslim edip gidip alayım bana da değişiklik olur :)

Kızlaar kızımın vücudu putur putur oldu alerjimi acaba ya da normal mi hep olur mu bebeklerde

Canım bizim bebişin yüzü kırmızı sivilce dolmuştu ergen sivilcesi gibi. Aynısı olmayabilir ama ben yazayım.
biz Önemsemedik geçer dedik sonra vücudunda da çıkınca cildiyeye götürdük egzama dedi 5-6 krem verdi. Şaştım kaldım hangisini ne ara sürecez diye. Sadece birini kullandım onu da arkadaşım da önermişti. Core satin pembe. Ertesi güne azaldı geçti gitti :)
Geçen yine bi iki kırmızı çıkmıştı hemen sabah akşam sürdüm ertesi sabah maşallah geçmişti. Kortizon da yokmuş. Burda yazıldı mı bilmiyorum ben hemen fayda görünce paylaşmak istedim.

Kızlar chicco büyülü yıldızlar dönencesini aldım e bebekten geldi şimdi klasık muzıklerle projeksiyon duvara yansımalı gece lambası falanda oluyo insallah kızımın hosuna gider kullananız var mı acaba eşim gelınce kurcaz bakalım guzel kızıma hersey feda olsun gelısımıne yararlıymıs buarada deneyıp gorcez

Kızlar bizim chıcco yan yatagımz var ama 10 gundur kızım gece uyanıp uyumuyosa yanıma alıp yatıyorum onu en kenara koyuyorum yanı yatagına bakıyo yuzu bende yatagın orta kısmında belim heryerım tutuluyo ıcgudusel hıc oynamıyorum sanki hamileymısım gıbı o kadar guzelki boyle huzurlu hıcbı zaman uyumadım evet iyi degıl ama ne bıleyım cok sevıyorum ya siz yatıyomusunuz bebeklerinzle :)

Ben ilkdefa dün sabah koluma yatırdım battaniyeyide ikimizin üzerine örttüm normalde sabah hep yarım saat yarım saat uyur benimki 1 saat öyle uyumuşuz babamız bile kıyamamış ses yapmadan gitmiş ruhumuz duymamış ama bidaha yapmam korkuyorum hem kokuma alışma sından hemde boğulma riskinden :)

Evet canım ben cok dıkkatlı uyuyorum alıstıda ya yatagında hemen uyumuyo yanımda hemen gozlerini kapıyo allahın mucızesi ya :)

Bnm kizimda benim kolumda hemen uyuyor ama bn korkuyorum o yuzden besikte yatiriyorum uykumda cok agir ve cok deli yatarim
Bnm babaannemin bebegi 11 aylikken yaninda yatarken ustune yatmis bogulmustu o yuzden ben asla cesaret edemem

Sivilce gibide değil yani içi beyaz değil sadece putur putur bacaklarda vardı sıcaktandir diye düşündüm tek kat giydirdim altını birde sudocrem sürdüm azaldı ama bugün bi baktım vücudundada var doktora göstereyim en iyisi. Bebe yağından mı acaba diye düşünüyorum şimdide çünkü sırtında ve yüzünde yok sırtına arada sürüyorum yüzünede hiç sürmüyorum :/

Edit: birde dün vücudunu yıkadığım şampuanı değiştirdim o olabilirmi ki :/ bezi değiştirincede popoşu kızarmıştı :/

Son düzenleme:
Ayyy evet ya ozleniyo:)

Kizlar bu arada bugun genital bolgeye lazere basladim oyle korktum ki aciyacak diye. Hic acimadi buz baslikli diod lazer makinesi. Resmen hissetmesim bisey dusunen varsa hemen gitsin:)

Kızlar mama önerilerinizi bekliyorum bebeğim aşırı gazlı bi bebek

Ben hipp combiotic veriyorum. Sorun yaşamadık çok şükür şimdiye kadar.

Ben sabahları uyanınca emzirip göğsümde yatırıyorum 1 saat kadar uyuyoruz ikimiz de. Bana da iyi geliyor. Hem huzurlu hem güzel bir uyku oluyor.

Kizlar bu arada bugun genital bolgeye lazere basladim oyle korktum ki aciyacak diye. Hic acimadi buz baslikli diod lazer makinesi. Resmen hissetmesim bisey dusunen varsa hemen gitsin:)

Benim de bitmek üzereyken hamile kaldım ara verdik. Çoğaldılar hamileyken şimdi yeniden başlayacağım :)

Evet hormonal degisikliklerde artar. Benim bacaklarim bitmisti hamilelikte artmadi Allahtan.

Ohoo yatmaz mıyım :) şu an annemlerdeyim kızımla yatıyoruz. Evde de uzun süre kızımla beraber uyudum. Çok güzel valla bu günler geri gelmeyecek aman alışır eder diye kısıtlayamam :) kokumu alınca dahabrahat uyuyor kızım da. Bugğn hep dışarıdaydık kanguruda olduğu için hiç uyanmadı emzirmeye diye ben uyandırdım. Gerçi aşının gerginliğine de uyumuş olabilir bilemedim. Bu arada rota virüsün yan etkisi yokmuş, 150 tlye yaptılar. Diğer aşıların da çok çok düşük bi ihtimalle ateş yapma durumu oluyormuş. İzleyip göreceğiz. Kuzum çok ağladı ama o ağladı ben daha çok ağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…