2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ortalığı karıştırmayı mı seviyorlar hayırdır :) eşin huylarını biliyorsa sıkıntı değil ama. Birde eskilerde çocuk anneye bağlı olmasın kafası var maalesef. Tamam bağımlı olmasın ama bağlı olmalı, ikisi arasındaki farkı bilmediklerinden kokuna alışmasın, çok üstüne düşme, o kadar çok sevme muhabbetleri pek yapılıyor.

Benim kizlarda da ayni sorun vardi doktoruma mesaj attim. Refludendir gazini iyi cikar dedi. Ama gene de takip et cnm

Gaz çıkarmaya çalışırken oluyor genelde evet ama hep gazlıydı neden şimdi böyle oldu anlayamıyorum. Çok sağol canım, takip edicem dediğin gibi.

kumrudeniz aynen bende senın gıbıyım bır senedir hapis hayatı..v
Bizde gıdecegız ama nereye muhafazakar biyer olmalı villa dusunuyodk ama guven olmuyo pek nasıl olcak bende bılmıyorum cok bunaldım

Emzirirken eski gunlere gittim nerdeyse 1 yıl önce hamile olduğumuzu ogrendik bir sevinc bir korku hepsi ayni anda yasadik suan kucagimizda olan bebeklerimiz o zaman susam tanesinden kucuk bedenimizde bir parcaydi karnimiz da en ufak buyume yokken.... simdi kanlı canli yanimizdalar sagliklilar Rabbime ne kadar sukretsem az.......

narin333 34beden mavi_lina ozsuu kızlar maşallah bebişlere allah nazardan saklasın çok tatlılar

Egozz G gulguseli evet hemşirenin dediği doğru emziriken su içince süt çok artıyor hatta fışkırıyor, bu sağarken iyi bir şey ama bebek emerken değil, çünkü genzine kaçabilir ya da çocuk tıkanabilir. Bu sebeple ben de içmemek gerekir diye biliyorum ve ilk kızımda da şimdi de içmiyorum hiç kesinlikle.

Biz de gidecegiz canim ekim basinda antalyaya otele cok bunaldık tatili hakkettik hem o aya kadar bebisler de buyur

İyi ama bizim içtiğimiz bizim midemize gidiyor bebeğin içtiği göğüslerdeki sütle ne ilgisi var ki?

Yaa dimi canim hatta ovulasyon testi ile hamile kalanlar grubundaydik nereden nereye allah bagislasin bebeklerimizi ..

kumrudeniz bence kazdağları civarını düşün. Orada kiralık taş evler var onlara bakabilirsin,otelde olabilir(erguvanlı ev mesela)
Biz balayını orda yapmıştık,bu yaz için de ev kiraladık

Aynen daha önceki gün komşu geldi senin sıcak kucağına alışmış bu naptın sen diyor nolacaktı acaba el kadar bebiş benim kokumu da almayacaksa

kumrudeniz bence kazdağları civarını düşün. Orada kiralık taş evler var onlara bakabilirsin,otelde olabilir(erguvanlı ev mesela)
Biz balayını orda yapmıştık,bu yaz için de ev kiraladık

hıımm...bak bu farklı oldu..ben hep deniz diyordum ama yanım zaten deniz...tek endişem bebe mikrop kapar mı? zorlanır mıyım falan

Stres gibi durumlarda aniden gidebiliyor benim başıma geldi yeni yeni toparlanıyor birde birşeyler yiyemeyincede gidiyor benimki
Benimkide aynı benim gögüslerim bana diyorki hiç bir iş yapma hiç strese girme ve bol sıvı alki ben dolayım nerde bu dünya nerde bunrahatlık

İyi ama bizim içtiğimiz bizim midemize gidiyor bebeğin içtiği göğüslerdeki sütle ne ilgisi var ki?
Elbette midemize gidiyor ama emzirirken aynı anda su içmek fışkırmaya sebep oluyor, sağarken deneyip kendin de görebilirsin. Doktor vs olmadığım için niye böyle olduğunu bilemem. Tabii ki herkesin süt miktarı farklı. Belki herkesde aynı şekilde olmuyordur.

hıımm...bak bu farklı oldu..ben hep deniz diyordum ama yanım zaten deniz...tek endişem bebe mikrop kapar mı? zorlanır mıyım falan
Deniz de yakın oraya..benim önerdiğim otel çok temiz,biraz fazla tuzlu ama,ev kiralamı düşünürsün belki..mis gibi oraların havası hem..üstelik gezilecek bir sürü yer de var

Benimkide aynı benim gögüslerim bana diyorki hiç bir iş yapma hiç strese girme ve bol sıvı alki ben dolayım nerde bu dünya nerde bunrahatlık
Çok güldüm canım benimki de aynen öyle diyo azıcık fazla yorulayım ya da yiyeyim hemen süt azalıyo :/ kilo da veremiyorum bu yüzden +5 kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…