2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ben kullanıyorum canım. Azaldı mı bilmiyorum çünkü 20 günlükken başladık zaten çok üst seviyede değildi ama artmadı da çok fazla onun için işe yaradığını düşünüyorum ben ama düzenli kullan o önemli.

Ben de yaşadım canım bunları ilk kızımda.Ben hatta daha da beterdim , elimde prematüre bir bebek küçücük tutmaya korktuğum herkes gidip yalnız kaldığımızda oturup hüngür hüngür ağlamıştım.Napacağım nasıl bakacağım zarar verir miyim artık hayatım hep böyle mi geçecek eskiye hiç dönemeyecek miyim diye düşünüyordum... Eşim işe gitsin istemezdim giderdi yine arkasından sebepsiz oturup ağlardım sonra bebeğim hissetmiş gibi gülerdi bana sonra da niye böyle hissediyorum der pişmanlık duyar bi tur da ona ağlardım :) ilk çocuk bunları hissetmen çok normal yeni bir hayata adapte olmak bebeğin getirdiği ağır sorumluluk duygusu...Sihirli kelime "geçiyor" bi süre sonra bu hislerin gidecek yerini karşında sen konuştukça gülen herkesin içinde sadece seni isteyen bi süre sonra emekleyen yürüyen bir bebeğe bırakacak sen de güne korkuyla değil acaba bugün napacak diye ayrı bir heyecanla başlayacaksın :) en sıkıcı zamanlar aslında bu zamablar henüz çok tepkileri yok güzel zamanlar bekliyor seni bunu düşünerek rahatla ve bir daha asla bu kadar küçük olmayacak geri dönmeyecek bu zamanları tadını çıkar :) kaldı ki insanların doğurup sokağa attığı yeri gelip eziyet ettiği dövdüğü dilendirdiği bi dünyada ben bebeğime iyi bakamıyor muyum diye düşünme bile.Depresyon diye şartlama bu yeni bebek doğurmuş hemen herkesin bir dönem yaşadığı bir şey , mama konusunu ise hiç takma ben de ilk kızımda mama takviyeli gittim onda da aynı şeyleri yaşadım senle herkes laf ederdi ayıplar gibi sanki benim elimdeymişcesine yargılarlardı ama şimdi kendimi boşa üzmüşüm diyorum hayatta hiçbir şey sen ve bebeğinden değerli değil el için kendini üzme onlar takılacak şeyi her zaman bulur. Sütün yetseydi de sütünden değil başka yerden vururlardı bebek büyütme işinde malzeme bol nasılsa :) ne uzun yazmışım bende de ne çene var :)

Son düzenleme:
Evet subata kadar ucretsiz izin alacagim..Eylul sonu ekim basi gibi düşünüyoruz arkadaslarimizdan o aylarda gidenler memnundu asiri sicaklarda gitmis oluyor hem de bebek buyumus olur dedik
Canım o zamanlar su soğumuş olur bebişi suya falan girdirmeniz zor olur bence ağustos sonu falan gidin derim en geç tabi siz bilirsiniz ama

Kızlar contractubex krem verdimi dogumdan sonra doktor size ben kullanıyorum felaket kaşınıyorum maf oldum aglıyorum kaşıntıdan göbegim çok fena sizde de oldumu acaba

Canım o zamanlar su soğumuş olur bebişi suya falan girdirmeniz zor olur bence ağustos sonu falan gidin derim en geç tabi siz bilirsiniz ama
Canim antalya da su sogumuyormus ama yine de firsat olursa erken de gidebiliriz esimin ilk yili is yerinde o yuzden süremiz temmuz sonu doluyor bakalim izin durumuna da bagli

boza ayni seyleri bende yasadim ozellikle ilk 2 hafta surekli agliyordum bebegi dogurdum ama ben nasil bunun ustesinden gelecegim bebegime yetemiyorum diye
Insanlar laf soyledikce dahada agliyordum ilk haftalar hep mama vermek zorunda kaldim insanlar mama verme meme ver dedikce agliyordum sanki ben istemiyormusum gibi
Hatta bazen milletin lafini dinlememek icin kizimi emdirecek gibi alip diger odaya goturup aglaya aglaya mama yedirip getiriyordum
Sonra burnu tikandi onun nefesi kesildikce benim icim yandi
Bugun anneme birakip agdaya gittim kulagimda hep onun sesi sanki bana ihtiyaci varmista ben yaninda degilmisim gibi hissettim
Sanirim bizim yasadigimiz depresyon degil biz artik ANNE olduk...

Ben kullanıyorum , sab simplex biraz rahatlattı nurse harvey hiçbir işe yaramadı canım. Düzenli kullanımca fark ettiriyor sab simplex

Nurse harvey ben de kullandım çok fark göremedim sadece ilk günler uyuyordu rahatlıyor muydu tesadüf müydü bilmiyorum. Dr değiştirebilirsin hangi ilaç hangi bebişe iyi gelir belli olmaz demişti. Sab deneyeyim

İlk çocuk nekadar zor herkez yaşamış bende yaşamıştım bu yazdıklarınızı bide bizim 4.tüp bebek denememizde oldu ayy pamuklara sarıp gezdiresim geliyodu şimdi 3 yaşında bakıyorumda kocaman oldu bile o yüzden bunda acaba büyücekmi demiyorum evet zor oliyo ama büyüyolar bugünlere şükür tırnagina hasret olanlar var güzel sıkıntılar bunlar bende ikisiyle tek çikmadim heralde çikamam bi müddet zor olur büyük cok hareketli gözden bian kaybolur allah korusun en korktuğum şey bikere izmire gitmistim 10 dk kadar kayboldu öldüm sandım nası bir acı anlatamam kadının biri elinden tutmuş getirdi bağlardım sürekli 3 yaşında kivircik saçlı bi çocuk gören varmı mavi montlu diye ilettim ortalığı ortalık çok bozuk dedim gitti çocuk ayý şükür başımıza bisey gelmedi babasına söyleyemedim yanımda annem vardı oda kalp krizi geçirecekti bide ben 5 aylık hamileydim neyse uzattım bayaa sakın olun korkmayın sağlıklı oluşumlarda büyür giderler

Kızlar contractubex krem verdimi dogumdan sonra doktor size ben kullanıyorum felaket kaşınıyorum maf oldum aglıyorum kaşıntıdan göbegim çok fena sizde de oldumu acaba

Bana verdi Can'ım düzenli olmasa da kullandım bi yan etki olmadı ben de. Ama ameliyat yerinde kırmızı belirgin çizgi var o krem azaltacak mı şüpheliyim

Bende yasadim yasiyorum da ama tam tersi sanirim. Bende ailemden uzaga evlendim. Esimin ailesi cok iyi insanlar ve duskunler. Ama sanirim fazla. Bu yuzden ben herseyi kendim yapmak istiyorum en basindan beri hep yalniz kalmak istedim bebegime en iyi ben bakarim diye annem yanimda kaldiginda bile tamam sen hic kalkma gece herseyini ben yapicam bakalım yapabilcwk miyim dedim o gunden beri hep ben... istesem kv ler evimde kalir gece sadec3 emzirmeye kaldirir beni bikac kez tekliftefe bulundu ama bunlarda bna koyuyo nedense ben bebeğime bakamicak miyim sanki sanirim herkes elinde olmayani istiyo. Kizima çorap giydirirken k.pederim masallah elinden geliyo demez mi. Kwndi etrafindakiler her zorlukta annee babaa dedigi icin bendende onu bekliyolar. Mama olayida ters bizde mama versem takviye veriyorum diye sevinirler hep bi cocuk ac mi acaba mevzusu :/ acilarimiz ayri olabilir ama gozyaslarimizin tadi ayni

Kızlar sigara kullanan varmı ben kullanıyodum hamilelikten önce hamileyken hiç içmedim taa ki 2 gün önceye kadar biliyorum içmemek gerekiyo ama stresli bi günler geçirdim onu içmesem olaylar büyürdü malesef tek sakinleştiren o çok abartmadım ama istemiyorum içmek sanırım 6 aya kadar daha sabretmek 2 gün içtim ama

Keske icmesen canm surekli bebeginle temas halindesin ben sigara icenleri bebwgime bile yaklastirmiyorum
Sigara derdine hicbir zaman care olmaz sadece bir sureligine unutturur

Maf oldum ölüyorum şuan kaşıntıdan turnaklırımı bastırıyorum yırtıcam etimi nerdeyse çatlaklarıma sürmüştüm o krem çatlaklarıda götürüyomş acaba işe yarıyo diyemi kaşınıyorm yoksa yan etkimi yaptı

Kızlar bir sorum daha olucak 2.sezeryan olanlar kaç ay arayla hamile kaldılar yada tanıdıklarınız varmı hiçbişey kızımın yerini tutmaz ama ona kardeş istiyorum

Kızlar bir sorum daha olucak 2.sezeryan olanlar kaç ay arayla hamile kaldılar yada tanıdıklarınız varmı hiçbişey kızımın yerini tutmaz ama ona kardeş istiyorum
Ben 8 aylıkken kaldım bir sorun yasamadim çok şükür canım inşallah en hayırlı zamanda çok bekletmeden gelir meleğinin kardesi

Amin inşallah. Canım çok korkuyorum dogumdan aynı şeyleri yaşamaktan hiç aklımdan çıkmıyorum evde yanlız bile kalamıyorum ankaradan bursaya taşındım o derece yani rabbim herşeyin hayırlısı nı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…