2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..
Oluyor canım süt akış refleksi o süt doluyor memeye arada bebiş emmezken de oluyo bende uyanmasına yakın falan seviyorum o hissi ben :)
Benim kvde de aynısı.Su içersem damarlara gidermiş bebeğin boğazına dururmuş... bana çok saçma geliyor niye damara gitsin mideye gider göğsümle ne ilgisi var boşver ben araştırdım yokmuş öyle bir şey de iç sen benim de içim yanıyor valla emmeye başlar başlamaz :)

Yok artik ne yedinde kokusundan anladin:) nurse harvey kullaniorum ama dun baya uzun disardaydik.. ilk defa aksam disarda ymk yedik heralde biraz usudu gaz yapti o.. bide ben cok tatli yedigikdede gazi artio
Üşütme çok kötü yapıyor gerçekten. Beni hiç sorma anadolu insanı işte süt olsun diye yarım soğan bulgur tavuk ne varsa gerisini sen düşün
hahahhahaha çok hoşsun mavi yaa çok güldüm

aynen benimde için yanıyor resmen bencede içilir benim annem içilmez içme diye başımın etini yiyodu o gider gitmez içtim benim oğlanın sy içmesemde boğazına çok duruyo zaten.

Kızlar burda topuk kanı ıkıncı kez istenenarkadaslar vardı sıkıntı cıkmadı dımı merak ettım onları

Kizlar merhaba. Normalde 8+2 hamileyim ama ultrasnda 6 buçuk cikiyor. Lekelenmelerim oluyor ve hala bebegimi goremedim yolk sac kesesini gördu doktor bebekte oluşabilir dedi. Ama ck kotuyum var mi başina böyle bırşey gelenler yardim edin lutfen.

Benim olmuştu aynı şey,bak yavrum şimdi yanımda uyuyor gayet normal bi durum. Panik yapma

Ay bu kaynanalar deli ediyor beni, bi çukur kazıp hepsini içine doldurasım var ki tüm bu kötü düşünceler aklımdan geçince artık benimde bir kaynana adayı olduğu aklıma gelip susuyorum Benimki de oğlanın kakasını görünce ay bu çocuk ishal hasta herhalde diye deli etmişti beni. Ben bu daha bebek ne yiyor ki, yarım ekmek döner mi yediriyoruz ki katı yapsın dedikçe tatmin olmamış oğlunu doldurma aşamasına geçmişti. Allahtan o gün dr kontrolümüz vardıda eşim kulaklarıyla olması gerekeni duyup rahatlamıştı. Eve dönüncede ben bi güzel paylamıştım kaynanayı Bir daha kesin bilmediğin hiç bir konuda bana fikir verme vereceksende cümlenin önüne bir acaba mı ekle lütfen diye. Kendi doğuralı 40 sene olmuş tüm bilgileri milattan önceye dayanıyor neredeyse kalkmış bana bilmişlik taslıyor birde. İnternete girip oyun oynamayı bilir, açıp iki bilgi oku bari. Ayyyy bak yine aklıma düştü hatun yükseldim iyi mi :)
Neyse diyeceğim o ki kaynanayı takma, aksine emzirirken bol su iç. Zaten vücut talep ediyor içi yanıyor insanın. Çünkü su kaybediyoruz. Su içicezki süt yerine gelsin geri. Onun içilmez dediği şey sıcak içecekler onunda sebebi Allah korusun bebişin üstüne dökülme ihtimali. Kocişinede söyle Annesi olabilirde bu dünyanın en bilgili kişisi olduğu anlamına gelmez, sana eziyet etmesin farkında olmadan.

Kızlar 2-3 gündür oğlum hemen hemen neredeyse her öğünden sonra kusar oldu. Bazen sızıntı gibi, bazen de tükürür gibi yani fışkırtmak mı oluyor bilmem ama öyle işte. Bu kusmaların azalması gerekmiyor mu? Yoksa böyle artması normal mi? dr kontrolümüz hattaya ama olmadı pzt gidicem.

Ohhhh paylamak lazım bu art niyetli kv leri. Ağzına sağlıkk :)))

Benim kizlarda da ayni sorun vardi doktoruma mesaj attim. Refludendir gazini iyi cikar dedi. Ama gene de takip et cnm

Sizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..
Evet oluyor hatta digerinden süt akiyor canm

Alla alla neden icilmezmis ilk defa duydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…