- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.201
Oluyor canım süt akış refleksi o süt doluyor memeye arada bebiş emmezken de oluyo bende uyanmasına yakın falan seviyorum o hissi ben :)Sizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..
Benim kvde de aynısı.Su içersem damarlara gidermiş bebeğin boğazına dururmuş... bana çok saçma geliyor niye damara gitsin mideye gider göğsümle ne ilgisi var boşver ben araştırdım yokmuş öyle bir şey de iç sen benim de içim yanıyor valla emmeye başlar başlamaz :)Bayadir girmeyince sorular birikti bnde:)
Kucaga aldigimda kulagi kivrilio her seferinde onu duzeltiyorum.. minicikte kulaklari var bisi olcak diye korkuyorum..
Bide su emzirirken bisey icilmez konusu var.. kv surekli icilmez icme dio esimde tani onu donlio dun su istedim esimden bi yudum aldim bardagi cekio agzimdan.. ya dedimherseyi arastirion bak bi bunada.. icim kuruyo o emerken..
Maşallah canım oğluna çok tatlıymış :) aynen aile gibi olduk burda artık...Sizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
Oy masallah ne kadar tatli Allahim nazarlardan korusunSizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
Üşütme çok kötü yapıyor gerçekten. Beni hiç sorma anadolu insanı işte süt olsun diye yarım soğan bulgur tavuk ne varsa gerisini sen düşünYok artik ne yedinde kokusundan anladin:) nurse harvey kullaniorum ama dun baya uzun disardaydik.. ilk defa aksam disarda ymk yedik heralde biraz usudu gaz yapti o.. bide ben cok tatli yedigikdede gazi artio
hahahhahaha çok hoşsun mavi yaa çok güldümİnşallah öyledir canım. Şimdi uyku sersemiyken aldı yine emiyor ama uyanınca istemiyor. Hayır birşey değilde tek biberon ile tatmin de olmuyor. Sürekli aranıyor yine mama veriyorum istemiyor tok çünkü. Meme arıyor aslında haberi yok
aynen benimde için yanıyor resmen bencede içilir benim annem içilmez içme diye başımın etini yiyodu o gider gitmez içtim benim oğlanın sy içmesemde boğazına çok duruyo zaten.Bayadir girmeyince sorular birikti bnde:)
Kucaga aldigimda kulagi kivrilio her seferinde onu duzeltiyorum.. minicikte kulaklari var bisi olcak diye korkuyorum..
Bide su emzirirken bisey icilmez konusu var.. kv surekli icilmez icme dio esimde tani onu donlio dun su istedim esimden bi yudum aldim bardagi cekio agzimdan.. ya dedimherseyi arastirion bak bi bunada.. icim kuruyo o emerken..
Oyy ne yakışıklı maşallah papyonunu yesinlerSizinle geçen aylar :) sosyal medyalarimdaki kişilerden daha fazla hakkınız ve artık oğluşumu size göstermek istedim :) sizleri de beklerim
MaşallaaaahBu da bizim Asya kızsaçlar havaya
Benim olmuştu aynı şey,bak yavrum şimdi yanımda uyuyorKizlar merhaba. Normalde 8+2 hamileyim ama ultrasnda 6 buçuk cikiyor. Lekelenmelerim oluyor ve hala bebegimi goremedim yolk sac kesesini gördu doktor bebekte oluşabilir dedi. Ama ck kotuyum var mi başina böyle bırşey gelenler yardim edin lutfen.
Bayadir girmeyince sorular birikti bnde:)
Öperim keltoşunu minnacık da elbise giymiş Allah nazarlardan korusunMaşallaaaahbenim keltoş kızımdan sonra böyle saçlı bi kız iyi oldu
Ohhhh paylamak lazım bu art niyetli kv leri. Ağzına sağlıkkAy bu kaynanalar deli ediyor beni, bi çukur kazıp hepsini içine doldurasım var ki tüm bu kötü düşünceler aklımdan geçince artık benimde bir kaynana adayı olduğu aklıma gelip susuyorumBenimki de oğlanın kakasını görünce ay bu çocuk ishal hasta herhalde diye deli etmişti beni. Ben bu daha bebek ne yiyor ki, yarım ekmek döner mi yediriyoruz ki katı yapsın dedikçe tatmin olmamış oğlunu doldurma aşamasına geçmişti. Allahtan o gün dr kontrolümüz vardıda eşim kulaklarıyla olması gerekeni duyup rahatlamıştı. Eve dönüncede ben bi güzel paylamıştım kaynanayı Bir daha kesin bilmediğin hiç bir konuda bana fikir verme vereceksende cümlenin önüne bir acaba mı ekle lütfen diye. Kendi doğuralı 40 sene olmuş tüm bilgileri milattan önceye dayanıyor neredeyse kalkmış bana bilmişlik taslıyor birde. İnternete girip oyun oynamayı bilir, açıp iki bilgi oku bari. Ayyyy bak yine aklıma düştü hatun yükseldim iyi mi :)
Neyse diyeceğim o ki kaynanayı takma, aksine emzirirken bol su iç. Zaten vücut talep ediyor içi yanıyor insanın. Çünkü su kaybediyoruz. Su içicezki süt yerine gelsin geri. Onun içilmez dediği şey sıcak içecekler onunda sebebi Allah korusun bebişin üstüne dökülme ihtimali. Kocişinede söyle Annesi olabilirde bu dünyanın en bilgili kişisi olduğu anlamına gelmez, sana eziyet etmesin farkında olmadan.
Benim kizlarda da ayni sorun vardi doktoruma mesaj attim. Refludendir gazini iyi cikar dedi. Ama gene de takip et cnmKızlar 2-3 gündür oğlum hemen hemen neredeyse her öğünden sonra kusar oldu. Bazen sızıntı gibi, bazen de tükürür gibi yani fışkırtmak mı oluyor bilmem ama öyle işte. Bu kusmaların azalması gerekmiyor mu? Yoksa böyle artması normal mi? dr kontrolümüz hattaya ama olmadı pzt gidicem.
Evet oluyor hatta digerinden süt akiyor canmSizdede oluyomu kizlar? Mesela sagi emmeye basladiginda sol memede anlik bi sizlama oluyo ilk emmeye basladiginda saniyelik bisi..
Alla alla neden icilmezmis ilk defa duydmBayadir girmeyince sorular birikti bnde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?