2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Emmiyorsa mutlaka sag ki sut uretimi devam etsin. Sagip onu ver hatta mama yerine bence.

Uyanırken hemen dayiyorum memeyi o ara emiyor uyanıkken emmiyor. Aynen almadığı zaman sağiyorum sonra onu veriyorum canım. Azaltmistik mamayı yeniden artsın istemiyorum.

Kızlar bugün oğlum hiç uyumadı sabahtan beri 5 - 10 dk uyuyor uyanıyor hep kucak istiyor. Gazı var sanırım masaj yaptım biraz çıkardı ama devam ederse damla alıcam. Sab simplex kullanıp memnun olan var mıydı?

Kızlar bu da benim minnak ım:))) yavrum yenidoğan boyutuna ancak geldi
ayy hayır maşallah güzel toparlamış annesi yerim onun elbisesinii :))

Bu da bizim Asya kız saçlar havaya
maşAllah yyaaa prensese gözler renkli galiba bebişin öpüyorum prenseslerinizi kızlar :-*

45 gun sonra agda yaptirmaya geldim insallah cok acimaz
ben bugün kendim yaptım bebek uyurken ohhh çok mutluyum :)

kızlar, çok zorlu bir yıl geçirdim ve tatil istiyorum.sizce bebekle nasıl olur?tatile gidecek olan var mı?villa tarzı yerler var uygun kiraya.onu mu tutsam otel mi olsa?yemek derdi olmadan.eşim her zamanki gibi karşı.sitemiz havuzlu ve akdenizdeyiz.1 saat yolculuktan sonrası deniz.ama ben farklı bir ortam istiyorum ve biraz da endişeliyim.bebekle nasıl olur?

Yaa benim yavrumda uyumak için ağlıyo resmen bugün meme yemiyo acıklı ağlıyo ayağıma alıyorum susup uyuyor acaba hastamı hasta olsa nasıl anlarım

Emziriyorum ve uyutmaya çalışıyorum tabiki uyumuyo aradan 1 saat gecmiyor 90 cc mama veriyorum iciyor aslinda göğsün sönük olmasi normal en gec saat basi memedeyiz. Suphede kaliyorum moralim bozuk yavrum agladikca ac mi birakiyorum acaba diye evham yapiyorum. Birde aglayislari farkli oluyor ac oldugunda baska cani yandiginda baska kucak istediginde baska agliyor. Zaten tek basimayken iyi beslenmem mumkun degilki uyanikken yanindan ayrilamiyorum kucaktan inmiyor.

Uyanırken hemen dayiyorum memeyi o ara emiyor uyanıkken emmiyor. Aynen almadığı zaman sağiyorum sonra onu veriyorum canım. Azaltmistik mamayı yeniden artsın istemiyorum.
Kizim oyle olmustu 2 aylikken ben uyutuyordum sonra memeyi veriyordum agzina emiyordu:) ters taktik

Anladim canim. En iyi sen bilirsin ama zaten saat basi emiyorsa sismez meme. Sonuk kalir ama sut gelir.

Kizim oyle olmustu 2 aylikken ben uyutuyordum sonra memeyi veriyordum agzina emiyordu:) ters taktik

Her yolu deneyeceğim artık inşallah normale dönecek. İşe başlayana kadar emzirebilsem en azından, başka birşey istemiyorum en azından uykuluyken alıyor buna da şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…