2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bi ara bez sızdırması konuşulmuştu, prima premium care 2 sızdırma yapıyor hangisini öneriyordunuz? Ne yapsam bilemedim. Gayet sıkı bağlamama rağmen olduğu gibi çiş üzerinde
evet canım 2 numara hep çiş geçirdi bizde de. Sonrasında huggies,prima aktif bebek ve molfix kullandık. Hiçbiri sızdırmadı ama kakayı çok yapınca hiçbir bez fayda etmiyor

Bir cocuk snradan otizmli olmaz dogustan gelir ama bu tur televizyon bilgisayar yada gorsel seyler otizmin ortaya cikmasini dahada tetikler
Canım bende okuduklarımı soyledim tetıklıyomus zaten yoksa tabıkı sonradan cıkmaz Ama 2-3 yasında anca anlasılıp teshıs konuluyomus otizme bisürü sey okudum isterseniz bakın sizde valla daha yeni dönence aldım ona canım sıkıldı baya mavi_lina

Cnm insallah hic birimiz boyle skntilarla karsilasmayiz bir anne baba icin cok zor ve sabir gerektiren bir durum
bnm 2 tane otizmli ogrencim vardi haftada 2 kere bir araya geliyorduk ve gercekten bu cocuklar televizyon delisi oluyorlar ozellikle reklamlara bayiliyorlar ve dedigin gibi renkli parlak isiklar dikkatlerini cekiyor ambulans polis arabasi gibi
Mesela bnm kizimda eger odada tv aciksa daha simdiden bakip kaliyor o yuzden biz hic acmiyoruz ozellikle ilk 2 yil izletmemek onemli
Donencwlerde hem bu tur tehlikeler hemde gozde sasilik gibi durumlar yuzunden pek tavsiye edilmiyor

Bende okudum canım o yüzden almadım açıkçası. Ama almış olsaydım veya hediye gelseydi kontrollu olarak kullanurdim.

Hangisinden memnun kaldın peki canım? Ay çok fena gene her taraf çiş
Prima aktif bebekle molfix birbirine cok benziyor. Sadece aktif bebegin icerisomde partikuller var. Huggiesin de baktiginda ic yuzeyi kat kay konulmus pamuk goruntusunde ama cok iyi siviyi emiyor.Henuz sudur dedigim olmadi ama en azindan premiumun olmadigini bulmusuz :)

Evet Canım benım kızımda tv ye bakıyo ondan almıstım ama malesef arastırmadım suan pısman oldum sadece müzik kısmını kullanıcam kızımdan onemli degıl hıcbıse napalım bılgılendırdıgın içinde tesekkur ederm

Prima pampers almış eşim budefa 2 nodayız biz hala oda sızdırmıyor güzel bağlarsan ama benimde işte bu diyeceğim yok

Ben eski paket prima lari marletlerden arastirip buldum aldik fotosunu ekliyorum eski paketlerden gayet memnunum ben

Ne gunlerdi dimi.. Kanamalarimiz vardi bir kismimiz yattik. Ha dustu ha dusecek korkusu. Allaha sukur yanimizdalar:)

Kizlar oglumun gobegi boyle kizarik hala.. badisine minik lekeler bulasiyo kan noktasi gibi.. bide kabuk tutuyo bi tarafi.. acilen dr a gosteriyimmi? Bi kilcal damari falan kapanmadimi acaba bileniniz varmi boyle bi durumu

Eklentiler

• IMG_4307.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar oglumun gobegi boyle kizarik hala.. badisine minik lekeler bulasiyo kan noktasi gibi.. bide kabuk tutuyo bi tarafi.. acilen dr a gosteriyimmi? Bi kilcal damari falan kapanmadimi acaba bileniniz varmi boyle bi durumu

Bence ihmal etmeden göster canım. Akıntı falan var mı?

Bizim kizinda boyleydi ama bizimkinde ara ara az az akintida geliyordu doktora goturduk gobek baginin bir parcasi kalmis tamami dusmemis
gumus nitratla 2 kere yaktilar 3.seansada mayista gidecem simdi icindeki parca kuculdu

Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?

Ben yaşadım ama senin baya olmuş geçmesi lazım iltahap enfeksiyon olabilir benimde böyleydi doktora götürücektik görümcem kalıp sabunla karnını baya sabunladı yıkarken 3 güne geçti hamdolsun o yükten gitmedik

Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
Ben varım göbek basen aynı duruyo ve sütüm azalıyo sürekli o yüzden yemeye başladın 74 doğum 63 doğumdan sonra şuan 64 buçuk oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…