- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.301
araçla 5 dk max yürüme mesafesinde değilCanım deniz yürüme mesafesinde mi? Ben o erguvanlı evi çok araştırmıştım balayı için ama kapadokyaya gitmiştik sonra, şimdi sen diyince hatırladım cidden çok güzel orası
Ama cok tatli ya ay Allahm masallah maşallah maşallahBeni de öldürüyor ya acaba elektrik sorunu mu var diye düşünmeye başladım:)) banyodan sonra iyice yatırıyorum kuruyunca yine aynı
3.cocuk ama hepsi birbirinden farklı yaş ilerleyince daha çok evham yapıyorsun titizleniyorsun tabiki bazı seylerde de biraz daha rahatımTabi canım sen hemen hemen en son doğuranlardansın maşAllah kuzucuk iyi toparlamış yerim onu saçsız bile nekadar güzel maşAllah
off offff annelere sıkıntı olarak çocukların iyiliğini düşünmeleri yeter yanı bizde stres hiç bitmez benimkininde boğazları dolmuş galiba hiçbirşey yemiyor acıklı acıklı ağlıyo sallanmak istiyo çok sakin bunlar hastalık belirtisimi sen 3 çocuk annesi olarak tecrübelisin cnm
Canm ayni kaygıları hepimiz yasadik veya suan yasiyoruz emin ol. Yaşadıkların normal sadece sunu unutma bebeklerimizin sadece bize biz annelerine ihtiyaçları var biz onlarla konusmasakda ilgilenmesek de onlar bizi cok seviyor ve sadece bizi istiyorlar..o yüzden sadece ve sadece biz onlara yetebilirz ve yetiyoruz da hepimiz eminim ki gözümüz gibi bakiyorz bebislerimize.. gececek bu günler canm hic canini sıkma su mama muhabbeti yapan cahilleride takma lütfen kimse senin bebegini sen kadar düşünemez herkes işine baksınBazen, özellikle yalnız kaldığımda, şu andaki gibi eşimin işi uzayıp gecikip akşam olduğunda, evde bebeğimle yalnız kalma sürem uzadığında içime bir sıkıntı çöküyor. İyi bakabiliyor muyum, bir şeyi eksik kaldı mı, bir şey olsa ne yaparız gibi kafamdan düşünceler geçiyor. Kayınvalidem yaklaşık iki günde bir gelir dolaşır, gitmesin diye gözünün içine bakıyorum resmen. Annem başka şehirde yaşıyor, sık sık geliyor. Geldi mi içim rahatlıyor. Normal mi sizce bu? İlk çocuk diye mi? Sütüm yetmiyor mama veriyorum, bunu her öğrenenin verdiği tepkiden anneliğimin tadını çıkaramadım bunca zamandır. Geçen pazar bebeği anneme bırakıp eşimle kahve içmeye çıktık. O arada ona da ağladım, biraz da anlattım. Lohusalığımın başında böyle olmadım ben şimdi 50 gün olmuşken içimi vesveseler kaplıyor. Bahçeli bir sitede oturuyorum, istanbulda bu aralar hava şahane, bebeğimi arabasına koyup dolaşayım diye her gün niyetleniyorum, sonra yalnız çıkmaya korkup evde duruyorum. Yavrumun anakucağını çıkardım balkona, ancak balkon keyfi yapıyoruz. Gündüz uykuları kuş uykusu. Ha uyandı ha uyanacak diye bir şey yapamadan oturuyorum öyle. Evi bile eşim gelince derleyip toparlıyorum. Allah razı olsun eşim işten gelince kapıdan girer girmez bebeği alır. Ben ondan sonra sadece emziririm, geri kalan her şeyi o yapar. Uyanık olduğu sürelerde bebeğimi nasıl oyalayacağıma şaşırıyorum. Henüz çok küçük, algısı çok minik biliyorum ama öyle boş boş yatmasın istiyorum. Bazen ona bakarken ağlayasım geliyor. Ona bir şey olursa diye çok korkuyorum. Depresyon mu bu?
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatmam gerekiyordu.
Yan etki gibi duruyor bence bi doktora git canmMaf oldum ölüyorum şuan kaşıntıdan turnaklırımı bastırıyorum yırtıcam etimi nerdeyse çatlaklarıma sürmüştüm o krem çatlaklarıda götürüyomş acaba işe yarıyo diyemi kaşınıyorm yoksa yan etkimi yaptı
Tabi canım sen hemen hemen en son doğuranlardansın maşAllah kuzucuk iyi toparlamış yerim onu saçsız bile nekadar güzel maşAllah
Hiç öyle düşünme içinde korkuların olmasın o minik sana muhtaç onu korycak ona bakıcK onu anlıycak tek insan sensin annesin sen bundan başka güzel bişey olabilirmi anne demek herşey demek bak bana sadece 1 hafta anne olabildim gerçi hala anneyim dua ediyorum benim bir melegim var allahım bebegini sana bagışlasın hiç korkma özgüvenin gelsin sen annesin herşeyi tek başına yapabilrsn atlatabilirsin al bebegini tek dışarda gez alış korkularını yen o senin bebegin sende eminim ki mükemmel bi annesin ve bebegine yetersinBazen, özellikle yalnız kaldığımda, şu andaki gibi eşimin işi uzayıp gecikip akşam olduğunda, evde bebeğimle yalnız kalma sürem uzadığında içime bir sıkıntı çöküyor. İyi bakabiliyor muyum, bir şeyi eksik kaldı mı, bir şey olsa ne yaparız gibi kafamdan düşünceler geçiyor. Kayınvalidem yaklaşık iki günde bir gelir dolaşır, gitmesin diye gözünün içine bakıyorum resmen. Annem başka şehirde yaşıyor, sık sık geliyor. Geldi mi içim rahatlıyor. Normal mi sizce bu? İlk çocuk diye mi? Sütüm yetmiyor mama veriyorum, bunu her öğrenenin verdiği tepkiden anneliğimin tadını çıkaramadım bunca zamandır. Geçen pazar bebeği anneme bırakıp eşimle kahve içmeye çıktık. O arada ona da ağladım, biraz da anlattım. Lohusalığımın başında böyle olmadım ben şimdi 50 gün olmuşken içimi vesveseler kaplıyor. Bahçeli bir sitede oturuyorum, istanbulda bu aralar hava şahane, bebeğimi arabasına koyup dolaşayım diye her gün niyetleniyorum, sonra yalnız çıkmaya korkup evde duruyorum. Yavrumun anakucağını çıkardım balkona, ancak balkon keyfi yapıyoruz. Gündüz uykuları kuş uykusu. Ha uyandı ha uyanacak diye bir şey yapamadan oturuyorum öyle. Evi bile eşim gelince derleyip toparlıyorum. Allah razı olsun eşim işten gelince kapıdan girer girmez bebeği alır. Ben ondan sonra sadece emziririm, geri kalan her şeyi o yapar. Uyanık olduğu sürelerde bebeğimi nasıl oyalayacağıma şaşırıyorum. Henüz çok küçük, algısı çok minik biliyorum ama öyle boş boş yatmasın istiyorum. Bazen ona bakarken ağlayasım geliyor. Ona bir şey olursa diye çok korkuyorum. Depresyon mu bu?
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatmam gerekiyordu.
Canım benim evet acı bir tecrüben oldu hayatta ama her şeyin hayırlısı canım demek ki böylesi daha iyiymiş belki evladın yaşasa hayat boyu ızdırap çekecekti sen de onunla birlikte çekecektin inan bana öylesi daha zor olurdu şimdi ise melek oldu ve inşallah sana şefaatçi olacak öteki dünyada , bu genetik bir hastalık değil neticede o yüzden aynı durumu yaşama ihtimalin çok çok düşük inşallah en kısa zamanla sağlıklı bir evladın olur canımÇok sagol canım allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberler veririm size burda çok şey ögrendim hepinizden rabbim razı olsun çocuklarınızı size bagışlasın aklıma geldikce hepinize dua ediyorum kendinizede bebişlerinizede çok iyi bakın
Aaa öylemiymiş? Bizde almıştıkbaharinbahcesi canım donenceler otizmi tetikliyomus pısman oldum aldıgıma kutusunu falanda attım sadece muzıgını dinler artık of offf
Evet o en zararlısıymıs benımki hem ısıklı hem muzıklı hemde dönüyo gıttım en iyisini aldım ama nette okuduklarımdan sonra pısman oldum ya
Bir cocuk snradan otizmli olmaz dogustan gelir ama bu tur televizyon bilgisayar yada gorsel seyler otizmin ortaya cikmasini dahada tetiklerEvet o en zararlısıymıs benımki hem ısıklı hem muzıklı hemde dönüyo gıttım en iyisini aldım ama nette okuduklarımdan sonra pısman oldum yane guzel yıldızlar döndukce ısıkta hosuna gıtmıstı napcam sımdi bunu
özellikle ışıklı kısmı canım, dikkatli kullanmakta fayda var. Bebekler uzun süre bir yere bakıp kilitleniyorsa da dikkati başka noktaya çevrilmeli diye biliyorumbaharinbahcesi canım donenceler otizmi tetikliyomus pısman oldum aldıgıma kutusunu falanda attım sadece muzıgını dinler artık of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?