2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar kızım dönenceye bayıldı hıc sesi cıkmıyo chıcco buyulu yıldızlar aldım ama projeksiyon yansımalı hem duvara hemde tepesındeki oyuncakların orda bıse var ızlemesi için yıldızlar dönüyo gunes gezegenler hani tv zararlıya bebekler için bunun zararı olsa ımal edılmezdi dimi?

Canım deniz yürüme mesafesinde mi? Ben o erguvanlı evi çok araştırmıştım balayı için ama kapadokyaya gitmiştik sonra, şimdi sen diyince hatırladım cidden çok güzel orası
araçla 5 dk max yürüme mesafesinde değil

Ezmu0810 canım doktoruna danıs ıyı bi doktor bul ve kendını hazır pskılojını saglam hıssettıgınde hamıle kal sen iyi olki o surecte guzel gecsın sıl bastan bak ne guzel evınıde degısmıssın bıze buraya hayırlı guzel haberlerini yaz seni özlüyoruz valla

3.cocuk ama hepsi birbirinden farklı yaş ilerleyince daha çok evham yapıyorsun titizleniyorsun tabiki bazı seylerde de biraz daha rahatım

Kızlar bi ara bez sızdırması konuşulmuştu, prima premium care 2 sızdırma yapıyor hangisini öneriyordunuz? Ne yapsam bilemedim. Gayet sıkı bağlamama rağmen olduğu gibi çiş üzerinde

Canm ayni kaygıları hepimiz yasadik veya suan yasiyoruz emin ol. Yaşadıkların normal sadece sunu unutma bebeklerimizin sadece bize biz annelerine ihtiyaçları var biz onlarla konusmasakda ilgilenmesek de onlar bizi cok seviyor ve sadece bizi istiyorlar..o yüzden sadece ve sadece biz onlara yetebilirz ve yetiyoruz da hepimiz eminim ki gözümüz gibi bakiyorz bebislerimize.. gececek bu günler canm hic canini sıkma su mama muhabbeti yapan cahilleride takma lütfen kimse senin bebegini sen kadar düşünemez herkes işine baksın

Yan etki gibi duruyor bence bi doktora git canm

Çok sagol canım allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberler veririm size burda çok şey ögrendim hepinizden rabbim razı olsun çocuklarınızı size bagışlasın aklıma geldikce hepinize dua ediyorum kendinizede bebişlerinizede çok iyi bakın

Hiç öyle düşünme içinde korkuların olmasın o minik sana muhtaç onu korycak ona bakıcK onu anlıycak tek insan sensin annesin sen bundan başka güzel bişey olabilirmi anne demek herşey demek bak bana sadece 1 hafta anne olabildim gerçi hala anneyim dua ediyorum benim bir melegim var allahım bebegini sana bagışlasın hiç korkma özgüvenin gelsin sen annesin herşeyi tek başına yapabilrsn atlatabilirsin al bebegini tek dışarda gez alış korkularını yen o senin bebegin sende eminim ki mükemmel bi annesin ve bebegine yetersin

Canım benim evet acı bir tecrüben oldu hayatta ama her şeyin hayırlısı canım demek ki böylesi daha iyiymiş belki evladın yaşasa hayat boyu ızdırap çekecekti sen de onunla birlikte çekecektin inan bana öylesi daha zor olurdu şimdi ise melek oldu ve inşallah sana şefaatçi olacak öteki dünyada , bu genetik bir hastalık değil neticede o yüzden aynı durumu yaşama ihtimalin çok çok düşük inşallah en kısa zamanla sağlıklı bir evladın olur canım

boza inan yazdıklarının hepsi bende de mevcut üstelık ben evden calısmak zorundayım hıcbıseye yetemıyorum bebegım dısında herseye agresıfım.. Onu oyle bırakıp içerde pc de calısırken vıcdanım sızlıyo cunkı konusmak istıyo gozume bakıyo gıtme dıye asırı uzuntu kaplıyo beni ama hersey onun gelecegı için dıyorum calısırsam ona sunu bunu alırım diyorum Bende eşim gelınce aynıyım neye kosacagımı sasırdım kaldım ..

Ben isikli projeksiyon aldim donmuyor sadece isik tavan yansiyor. Oda mi zararli acaba ?
C ciarasisi
Evet o en zararlısıymıs benımki hem ısıklı hem muzıklı hemde dönüyo gıttım en iyisini aldım ama nette okuduklarımdan sonra pısman oldum ya ne guzel yıldızlar döndukce ısıkta hosuna gıtmıstı napcam sımdi bunu

Bir cocuk snradan otizmli olmaz dogustan gelir ama bu tur televizyon bilgisayar yada gorsel seyler otizmin ortaya cikmasini dahada tetikler

Umut haklı kızlar, otizm sonradan oluşmaz. Bu tarz oyuncaklar var olanı tetikler.

baharinbahcesi canım donenceler otizmi tetikliyomus pısman oldum aldıgıma kutusunu falanda attım sadece muzıgını dinler artık of offf
özellikle ışıklı kısmı canım, dikkatli kullanmakta fayda var. Bebekler uzun süre bir yere bakıp kilitleniyorsa da dikkati başka noktaya çevrilmeli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…