2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
9 kilo almıştım dogum kilosuyla beraber 10.5 kilo verdim doğumdan sonra ama etim yumuşak sıkılaşmam gerekiyo

Aynen ayaklarım topuklarım kopuyordu sallamaktan biraz uydurmasyon oldu ama gün içinde bana kolaylık odanın kapısıyla camı arasına ip gerdim o şekilde yaptık

Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?

Ben 9 kg almıştım hepsini de verdim ama göbek maşallah sıkılaşmadı daha :)

12 almıştım 7si doğumla gitti 5i aynen duruyor çok yemiyorum ama veremiyorum da az yersem de sütüm azalıyor zaten kızım fazla fazla kilo alan bir bebek değil sütüm kalitesizleşir diye de korkuyorum çıkmazdayım şu an yoksa vermiştim şimdiye hiç sevmiyorum bu halimi... göbeğim pek kalmadı dümdüz değil ama bariz bir göbek yok benim zaten normalde de belim incedir sorun basenler benim de bir de genel bir kalınlaşma oldu tabi 50 ydim hamile kaldığımda 55 im şuan pantolonlar hep dar.

Ohooo çok karışıyor ama sustum hiç bişey de demedim.. onlar eşimle ailemin arasını açıldı oğlum onlara bağımlı olmasın bizi tutsun diye. Eşim benim aileme kin tutturmanin nedeni eşimin ailesi... Herşeyi söyledi doldurdu onlara karşı. Eşim kim duyuyor yaptıkları unutamam diyor öyle olunca ben de sevmemeye başladım eskisi kadar. Kv beni sevmemeye başladı soğuk duruyor oysaki ben annemi ikinci plana bırakırdim kvmi çok severdim yaptıkları zoruma gidiyor sustum buna rağmen. Eziliyorum galiba susarak... Eşim yok annem oyle bişey demedi diyor inanmıyor bende kavga ediyorum eşimle bu şekilde.

Kızlar ya bebişimin yüzü hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra yaraya çevirdi gözkapagında bile oldu dr a gittik dün senin yedigin bişeyden hormonelde olabilir zeytinyağı sür dedi denedim geçmedi hemşire de şampuanı değiştr dedi değiştirdim yine geçmedi çoğaldı hatta boynuna kdr indi yüzünün heryeri yara çok üzülüyorum belki alerjidir diye poları yünü kaldırdım temas etmesin geçmiyo yine de varmı bu durumla karşılaşan bilgisi olan

Aynen canim ilk hafta on kilo verdim 6 kilom kaldi duruyor hala 1 haftadir ara sira korse takiyorum karnım biraz daha kuculdu

Emzirirken eski gunlere gittim nerdeyse 1 yıl önce hamile olduğumuzu ogrendik bir sevinc bir korku hepsi ayni anda yasadik.
Aynen ayaklarım topuklarım kopuyordu sallamaktan biraz uydurmasyon oldu ama gün içinde bana kolaylık odanın kapısıyla camı arasına ip gerdim o şekilde yaptık
Tavanda ip bağlamak için yer var mıydı bende Alcam da evde yok maalesef ya çingene Hamagi almak lazım iyi oluyor

slm kızlar malum iki çocuk kayınvalide ile yasamaktan vaktim yok yazmaya ama ara ara okuyorum buarada maşallah bebeklerimizd❤
dün oğlumun 2 ay aşısı vardı çok ağladı bide gece ateş yaptı ama bu sabah iyi şükür
kilomuz 6700 gram boyumuz 64 cm olmus İLk ay 2 kilo almıştı bu ay 1400 gram Dr çok bile dedi ama ben bu ay biraz stresten kendime dikkat etmedim bide geceleri emmesi ikiye düştu ama sürekli bana gülüyor çok fena kucağa alışmış odadan odaya gezidirp duruyoruz gazimiz da azaldı bide can bebe bezi çok iyi geldi bize ❤ bizden bu kdr teyzeleri

Ben 9 kg ile doguma girdim 7 kg doğumda gitti. 2 kg kaldı. Göbek yok ama eski Pantalonlar dar geliyor. 34 beden dar 36 beden bol geliyor arada kaldım.. sıkılaşmaya ihtiyacım var. Yürüyüş yapıyorum hergun. Şu gelen giden bitsin kondisyon aletleri mı çıkaracağım meydana.

+20 ile doğuma girerek kendimi bile şok etmişti doğum sonrası hiç tartılma imkanım olmadı ama +10 kilo duruyordur eminim basen+göbek ve sıkılığını kaybetmiş bir vücut da bonusu tabi burda dışarda bi hayat olmadığı için sıfır hareketle zor gibi benim işim..yemek olayını da yavruma süt olsun diye yiyorum da yiyorum
Allah sonumu hayır etsin benim

Bende ilk 2 hafta hepsini verdim hamilelige başladığım kilodayım bu kadar koşturmaya nasıl gitmiyor hayretler icerisindeyim eski pantolonlarıma giriyorum ama onlar da dar değildi zaten

Tavanda ip bağlamak için yer var mıydı bende Alcam da evde yok maalesef ya çingene Hamagi almak lazım iyi oluyor
Tavanı delmedim kapıyla cam arasına ip gerdim bezi doladım al sana beşik 1buçuk saattir uyuyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…