2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ya benim dünden beri sağ göğsüm ağrıyor.. hamile kalmadan önce adete yakın ikiside agrirdi o ağrıdan aynı..Sütüm mu kesiliyor ki çok endişe ediyorum

Canım atopik dermatit diye bir şey var o mu acaba google görsellerden bi baksana dr a da gitmişsiniz ama hiçbir tanı koymadı mı?

Kızlar size birsey soracagim simdi bebeklerimiz ishal mi degil mi ayirt edemiyoruz ya 3 gundur ben de ayni durumu yasiyorum. Gunde tek belki 2 sefer kaka yapiyor ama oyle boyle degil sirtina kadar cikiyor kaka. Bugun atletini alttan cikardim kafasina bulasmasin diye. Acaba ishal mi ki bu derece sulu yapiyor ve ara ara partikullu.

lethem ben de 9 kiloyla gittim hastaneden 2 kiloyla ciktim. Ilk ayda da verdim hepsini ama tamamen hastaneye gidip gelmekten-stresten olsu. Yine de sıkılasmaya ihtiyacim var gobek icin.Onun icin de pilates yapacagim ama 3.ayi bekliyorum gobek egzersizlerine o zaman baslanabiliyor sezaryan dogumlarda

Canim kilo alimlari ilk ayki gibi olmayacak zaten. Masallah cok iyi almis buna ragmen

Aynıyız canım bende endıse ettim ama normalmıs benımki sadece anne sutu alıyo dogdugundna beri aynı sımdide bızımkide sırtına cıkarıyo

Aynıyız canım bende endıse ettim ama normalmıs benımki sadece anne sutu alıyo dogdugundna beri aynı sımdide bızımkide sırtına cıkarıyo
Bizimki de hep anne sutu aldi ama acaba usuttuk mu diye endise ettim. Hos usutcek bir hava da yok artik. Ilk zamanlar 6 7 kez az az yaparken simdi biriktirip yapiyorlar sanirim bize de beyaz sabunla camasir citilemek kaliyor mavi_lina cidden kaka lekelerini cikartmak da birebir beyaz sabun. Yoksa bu gidisle kiyafet kalmayacak lekesiz

Kızlar birsey daha soracagim Deniz dun gece de 6 saat uyudu. Uyanmadi ben de uyandirmaya kiyamadim. Sonra dusundum hata mi yapiyorum diye. Bir onceki gun de 7 saat uyumustu.Gunduzleri derin uyumuyor hic ondan sanirim ama gece boyunca ac kalmasi da endiselendiriyor

Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
Bende 15kilo almistim 11 gitti kaldi 4 ama gitmiyor kalan kilolar.. cunku ben cok tatli yiyorum.. okdr tatliya kilo almamama sasiyorum:))

Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?

11 kilo almıştım, 8 kilo gitti ama 3 kiloyu da vermek istemiyorum çünkü hamile kaldığımda iştahsızlıktan vermiştim onu da. Doğumun 1.haftasında eski pantolonlarım olmaya başlamıştı bana, kalçadan pek almadım sanırım.

Aileler arasında kalmak çok zor gerçekten. Huzur bozulmasın diye susuyorsun ama o da farklı yorumlanıyor maalesef. Ne diyelim Allah herkese doğruyu göstersin.

Canım çocuk doktoruna mı dermatolaga mı götürdün?

Kalip sabunla nasil bir ilgisi varki gobeginin? Sali dr a gidicez gostercem ozmn.. batikon suruyorum bende

Oglumdada kirmizi benekler cok oluyodu ben reseneli cayi kestim gitti butun puturcukler.. biyerde okumustum bende rezene alerji yapabiliomus

Bana dr 5 saate kadar uyuyabilir dedi canim kilosu ile mi ilgisi var bilmiyorum ama benim kizim 5260 g cikti

Benim su an hala 9kg fazlam var tabiki bisey olmuyor yeni aldim hep

Bence sadece maşaallah de canım :) rahatsız etmiyor demek ki. Hep diyoruz ya, besin kadar uykuya da ihtiyaçları var.

Oglumdada kirmizi benekler cok oluyodu ben reseneli cayi kestim gitti butun puturcukler.. biyerde okumustum bende rezene alerji yapabiliomus
Ben hiç içmedim rezene. Sabahları yeşil çay bazrn siyah çay içiyorum yediklerime baktım hiçbi değişiklik yok acaba hava polenler mi yapıyo anlamadm

Aşı yaparken dr baktı aile hekimliği. Dermatoloğa mı gitsem çocuk dr u anlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…