- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.361
Canım atopik dermatit diye bir şey var o mu acaba google görsellerden bi baksana dr a da gitmişsiniz ama hiçbir tanı koymadı mı?Kızlar ya bebişimin yüzü hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra yaraya çevirdi gözkapagında bile oldu dr a gittik dün senin yedigin bişeyden hormonelde olabilir zeytinyağı sür dedi denedim geçmedi hemşire de şampuanı değiştr dedi değiştirdim yine geçmedi çoğaldı hatta boynuna kdr indi yüzünün heryeri yara çok üzülüyorum belki alerjidir diye poları yünü kaldırdım temas etmesin geçmiyo yine de varmı bu durumla karşılaşan bilgisi olan
Canim kilo alimlari ilk ayki gibi olmayacak zaten. Masallah cok iyi almis buna ragmenslm kızlar malum iki çocuk kayınvalide ile yasamaktan vaktim yok yazmaya ama ara ara okuyorum buarada maşallah bebeklerimizd❤
dün oğlumun 2 ay aşısı vardı çok ağladı bide gece ateş yaptı ama bu sabah iyi şükür
kilomuz 6700 gram boyumuz 64 cm olmus İLk ay 2 kilo almıştı bu ay 1400 gram Dr çok bile dedi ama ben bu ay biraz stresten kendime dikkat etmedim bide geceleri emmesi ikiye düştu ama sürekli bana gülüyor çok fena kucağa alışmış odadan odaya gezidirp duruyoruz gazimiz da azaldı bide can bebe bezi çok iyi geldi bize ❤ bizden bu kdr teyzeleri
❤
Aynıyız canım bende endıse ettim ama normalmıs benımki sadece anne sutu alıyo dogdugundna beri aynı sımdide bızımkide sırtına cıkarıyoKızlar size birsey soracagim simdi bebeklerimiz ishal mi degil mi ayirt edemiyoruz ya 3 gundur ben de ayni durumu yasiyorum. Gunde tek belki 2 sefer kaka yapiyor ama oyle boyle degil sirtina kadar cikiyor kaka. Bugun atletini alttan cikardim kafasina bulasmasin diye. Acaba ishal mi ki bu derece sulu yapiyor ve ara ara partikullu.
Bizimki de hep anne sutu aldi ama acaba usuttuk mu diye endise ettim. Hos usutcek bir hava da yok artik. Ilk zamanlar 6 7 kez az az yaparken simdi biriktirip yapiyorlar sanirimAynıyız canım bende endıse ettim ama normalmıs benımki sadece anne sutu alıyo dogdugundna beri aynı sımdide bızımkide sırtına cıkarıyo
Bende 15kilo almistim 11 gitti kaldi 4 ama gitmiyor kalan kilolar.. cunku ben cok tatli yiyorum.. okdr tatliya kilo almamama sasiyorum:))Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
Kızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
Ohooo çok karışıyor ama sustum hiç bişey de demedim.. onlar eşimle ailemin arasını açıldı oğlum onlara bağımlı olmasın bizi tutsun diye. Eşim benim aileme kin tutturmanin nedeni eşimin ailesi... Herşeyi söyledi doldurdu onlara karşı. Eşim kim duyuyor yaptıkları unutamam diyor öyle olunca ben de sevmemeye başladım eskisi kadar. Kv beni sevmemeye başladı soğuk duruyor oysaki ben annemi ikinci plana bırakırdim kvmi çok severdim yaptıkları zoruma gidiyor sustum buna rağmen. Eziliyorum galiba susarak... Eşim yok annem oyle bişey demedi diyor inanmıyor bende kavga ediyorum eşimle bu şekilde.
Kızlar ya bebişimin yüzü hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra yaraya çevirdi gözkapagında bile oldu dr a gittik dün senin yedigin bişeyden hormonelde olabilir zeytinyağı sür dedi denedim geçmedi hemşire de şampuanı değiştr dedi değiştirdim yine geçmedi çoğaldı hatta boynuna kdr indi yüzünün heryeri yara çok üzülüyorum belki alerjidir diye poları yünü kaldırdım temas etmesin geçmiyo yine de varmı bu durumla karşılaşan bilgisi olan
Kalip sabunla nasil bir ilgisi varki gobeginin? Sali dr a gidicez gostercem ozmn.. batikon suruyorum bendeBen yaşadım ama senin baya olmuş geçmesi lazım iltahap enfeksiyon olabilir benimde böyleydi doktora götürücektik görümcem kalıp sabunla karnını baya sabunladı yıkarken 3 güne geçti hamdolsun o yükten gitmedik
Oglumdada kirmizi benekler cok oluyodu ben reseneli cayi kestim gitti butun puturcukler.. biyerde okumustum bende rezene alerji yapabiliomusKızlar ya bebişimin yüzü hep yara oldu kırmızı kırmızı noktalar çıktı sonra yaraya çevirdi gözkapagında bile oldu dr a gittik dün senin yedigin bişeyden hormonelde olabilir zeytinyağı sür dedi denedim geçmedi hemşire de şampuanı değiştr dedi değiştirdim yine geçmedi çoğaldı hatta boynuna kdr indi yüzünün heryeri yara çok üzülüyorum belki alerjidir diye poları yünü kaldırdım temas etmesin geçmiyo yine de varmı bu durumla karşılaşan bilgisi olan
Ben de yaradi keske sabredip tum gun kullansamKorse işe yarıyor mu Cidden
Bana dr 5 saate kadar uyuyabilir dedi canim kilosu ile mi ilgisi var bilmiyorum ama benim kizim 5260 g ciktiKızlar birsey daha soracagim Deniz dun gece de 6 saat uyudu. Uyanmadi ben de uyandirmaya kiyamadim. Sonra dusundum hata mi yapiyorum diye. Bir onceki gun de 7 saat uyumustu.Gunduzleri derin uyumuyor hic ondan sanirim ama gece boyunca ac kalmasi da endiselendiriyor
Benim su an hala 9kg fazlam varKızlar Bebişler 2 aylık oldu yada olmak üzere. Kilo durumunuz nedir? Ben ilk 15-20 gün kendiliğinden çoğunu verdim ama sonrasında gram gitmedi. Göbek basen duruyor hiç bir kıyafetim olmuyor. Sizde durumlar nedir?
Doktor bana artik gece uyandirma dedi 2. Ay kontrolunde.Bana dr 5 saate kadar uyuyabilir dedi canim kilosu ile mi ilgisi var bilmiyorum ama benim kizim 5260 g cikti
Kızlar birsey daha soracagim Deniz dun gece de 6 saat uyudu. Uyanmadi ben de uyandirmaya kiyamadim. Sonra dusundum hata mi yapiyorum diye. Bir onceki gun de 7 saat uyumustu.Gunduzleri derin uyumuyor hic ondan sanirim ama gece boyunca ac kalmasi da endiselendiriyor
Ben hiç içmedim rezene. Sabahları yeşil çay bazrn siyah çay içiyorum yediklerime baktım hiçbi değişiklik yok acaba hava polenler mi yapıyo anlamadmOglumdada kirmizi benekler cok oluyodu ben reseneli cayi kestim gitti butun puturcukler.. biyerde okumustum bende rezene alerji yapabiliomus
Aşı yaparken dr baktı aile hekimliği. Dermatoloğa mı gitsem çocuk dr u anlarmı11 kilo almıştım, 8 kilo gitti ama 3 kiloyu da vermek istemiyorum çünkü hamile kaldığımda iştahsızlıktan vermiştim onu da. Doğumun 1.haftasında eski pantolonlarım olmaya başlamıştı bana, kalçadan pek almadım sanırım.
Aileler arasında kalmak çok zor gerçekten. Huzur bozulmasın diye susuyorsun ama o da farklı yorumlanıyor maalesef. Ne diyelim Allah herkese doğruyu göstersin.
Canım çocuk doktoruna mı dermatolaga mı götürdün?
Dr derken aile hekimliği baktı aşı için gitmiştik acaba Çocuk dr u anlarmı dermatologa mı gitmek lazımCanım atopik dermatit diye bir şey var o mu acaba google görsellerden bi baksana dr a da gitmişsiniz ama hiçbir tanı koymadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?