2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok kız ne usutmesi gayet normal :) beyaz sabunla hıc ugrasma bı kovaya at tabı ılk akıttıktan sonra kaynar su ekle ustunede bıldıgımız omo ardından bıkac saat gecsın makıneye at bebek deterjanınla mis gıbı canım

Bızımkide aynı uyuyo artık elleme duzene gırdıler gunduz az uyku gece bızım gibi uyucaklarmıs buyumeleRi için gereklıymıs canım

Bu q bebek kartlarını pek bir sevdi Ömerim, sesler çıkarıyor bakarken gülüyor baya :)) yalnız G gulguseli sen kullanıyordun kızlarına galiba canım, ben tersten başladım galiba, yarın düzünden başlasam kafası karışmaz heralde? :) birde kaç sn gösteriyorsun sen bir kartı?

Kalip sabunla nasil bir ilgisi varki gobeginin? Sali dr a gidicez gostercem ozmn.. batikon suruyorum bende
Sabun mikrobu kırdığı için canım görümce batikon sordu yok diyince sabunladı çokta işe yaradı kafama çok takıyodum göbeğini maşallah iyi oldu 3 günde

Kızlarrrrr kaynana geliyor bu akşam gözüm aydın kocayla tartıştığım yetmezmiş gibi bide kaynana geliyor kafayı yiyebilirim evim mahvolucak inşAllah kendi utanır kalmaz burda benden başka 3 tane elti var biriyle küs kalp krizi geçirdi onunla tartışırken çok tehlikeli a desen b anlar hastalanır şekeri fırlar idare etmekle mi uğraşcam kocanın suratınımı çekicem offff offff tabi süt gelmez oksitasin salgılanmasına fırsatmı bırakıyorlar

Bence sadece maşaallah de canım :) rahatsız etmiyor demek ki. Hep diyoruz ya, besin kadar uykuya da ihtiyaçları var.
ruzigarr
Evet canim hic uyandirmak istemiyorum zaten, annelik iste cocugu ac birakmayayim da :)
@exclusive26 olabilir doktor da kilo alimi iyi uyandirma dedi ama burada okuyunca geceleri su kadar emiyor diye bir terslik mi var ki oldum :)

O da olabilir ama beyaz sabun daha dogal gibi :)

Canım o anlamayabilir ya sen dermatologa götür bence canım çocuk dr u da anlayabilir atopik dermatite benziyo mu baksana bi
Şimdi netten araştırdım atopik detmatiğe çok benziyo. Hiç iyi şeyler okumadım ve cok üzüldüm napıcam şimdi dermatologa mı götürmem lazım yıllarcada geçmiyomuş

ruzigarr
Evet canim hic uyandirmak istemiyorum zaten, annelik iste cocugu ac birakmayayim da :)
@exclusive26 olabilir doktor da kilo alimi iyi uyandirma dedi ama burada okuyunca geceleri su kadar emiyor diye bir terslik mi var ki oldum :)
Benimki tam tok uyumadı dün çokta yorulmuş garibim bizimde rekor kırdı 3 saat uyudu tam en fazla ama bence biraz büyüyünce oda uzun uyucak deniz gibi gündüz az uyuyorsa hiç karışma uyusun artık kan şekerleri düşmez büyüdüler maşAllah

Canım atopik dermatit diye bir şey var o mu acaba google görsellerden bi baksana dr a da gitmişsiniz ama hiçbir tanı koymadı mı?
İnternetten baktım da bütün dedikleri aynı sanırım atopik dermatit ilk defa duydum nası geçicek neyapmalıyım cok üzüldüm yıllarca sürüyomuş cocuk dr u mu anlar dermatologmu acaba

Şimdi netten araştırdım atopik detmatiğe çok benziyo. Hiç iyi şeyler okumadım ve cok üzüldüm napıcam şimdi dermatologa mı götürmem lazım yıllarcada geçmiyomuş
Evet canım dermatologa götür derim benim de aklıma o geldi çok sık görülüyor çünkü bebeklerde benim kızlarımda yok tedavisi konusunda net bilgim yok ama bi tanıdığın bebeğinde vardı biodermanın atoderm diye atopik ciltler için serisi var onun çok iyi geldğini söylemişti şampuanı vs sen bi götür dr a canım aklında olsun bu seri de belki dr da onu verir tanıdığa dr yazmış çünkü ama sık görülen bir şey çok korkma derim.

İnternetten baktım da bütün dedikleri aynı sanırım atopik dermatit ilk defa duydum nası geçicek neyapmalıyım cok üzüldüm yıllarca sürüyomuş cocuk dr u mu anlar dermatologmu acaba
Ailede var mı sizin astım alerji falan öyle ailelern bebeklerinde sık görüldüğünü okumuştum ama kkda vardır konular ordan bi bak istersen.Egzema diye de geçer.Teni daha hassas olacak canım ama ona uygun kullanırsınız ürünleri vs ilaçları da var zaten dermatolog daha iyi anlar bence

Allah'ımmm...yardımcın olsun..aman dikkat et life, he de geç...ya sabır çek, kulaklarını tıka..lüzumlu bişey olsa gelmezdi kocana da bişey deme biz bişey söyledikçe anaları ballanıyor adamların gözlerinde..aman kendini,oğlunu,sütünü düşün

Aynen canım İstanbul dan sırf yakubu görmeye geldi kabul etmemekte olmazdı mecbur idare edicem hastalanmasın hastalanması daha büyük stres. İnşAllah sütlerimiz hep bol bol olur yavrularımız doyar
Sen nasıl kurtuldun kayanana vazgeçti gelmedi inşallah benimki de utanır kalmaz gider

Kaka lekelerinden bahsetmişsiniz. Ben hiç çitilemekle uğraşmıyorum. Bebeğin çamaşırları için roxy sabun tozu kullanıyorum normalde de. Kaka bulaşan kıyafeti çeşmenin altında durulayıp sabun tozu koyduğum ılık suyun içinde birkaç saat bekletiyorum sonra yıkıyorum leke falan kalmıyor. Uğraşmıyorum hiç çitilemekle.

Biz de şimdi kv ziyarete geldik herşeye bi lafı var resmen sidik yarıştırıyor benimle he he diyip geçiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…