- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.401
Ay bunların hepsi aynı model mi ya ? Hepsi mi sidik yarıştırır? Benim eşim 3,5 kilo doğmuş ben 3900 doğurdum diye , yok yok en az 4 kilo doğurdum 3,5 kilo olan abisiydi demeye başladı :)))) düşün yani kadın 35 yıllık gerçeği değiştirdi , hahahahaBiz de şimdi kv ziyarete geldik herşeye bi lafı var resmen sidik yarıştırıyor benimle he he diyip geçiştiriyorum
Aynı ben,ozellıkle evde biri olunca içim rahatlıo.yoksa kuruormBazen, özellikle yalnız kaldığımda, şu andaki gibi eşimin işi uzayıp gecikip akşam olduğunda, evde bebeğimle yalnız kalma sürem uzadığında içime bir sıkıntı çöküyor. İyi bakabiliyor muyum, bir şeyi eksik kaldı mı, bir şey olsa ne yaparız gibi kafamdan düşünceler geçiyor. Kayınvalidem yaklaşık iki günde bir gelir dolaşır, gitmesin diye gözünün içine bakıyorum resmen. Annem başka şehirde yaşıyor, sık sık geliyor. Geldi mi içim rahatlıyor. Normal mi sizce bu? İlk çocuk diye mi? Sütüm yetmiyor mama veriyorum, bunu her öğrenenin verdiği tepkiden anneliğimin tadını çıkaramadım bunca zamandır. Geçen pazar bebeği anneme bırakıp eşimle kahve içmeye çıktık. O arada ona da ağladım, biraz da anlattım. Lohusalığımın başında böyle olmadım ben şimdi 50 gün olmuşken içimi vesveseler kaplıyor. Bahçeli bir sitede oturuyorum, istanbulda bu aralar hava şahane, bebeğimi arabasına koyup dolaşayım diye her gün niyetleniyorum, sonra yalnız çıkmaya korkup evde duruyorum. Yavrumun anakucağını çıkardım balkona, ancak balkon keyfi yapıyoruz. Gündüz uykuları kuş uykusu. Ha uyandı ha uyanacak diye bir şey yapamadan oturuyorum öyle. Evi bile eşim gelince derleyip toparlıyorum. Allah razı olsun eşim işten gelince kapıdan girer girmez bebeği alır. Ben ondan sonra sadece emziririm, geri kalan her şeyi o yapar. Uyanık olduğu sürelerde bebeğimi nasıl oyalayacağıma şaşırıyorum. Henüz çok küçük, algısı çok minik biliyorum ama öyle boş boş yatmasın istiyorum. Bazen ona bakarken ağlayasım geliyor. Ona bir şey olursa diye çok korkuyorum. Depresyon mu bu?
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Birilerine anlatmam gerekiyordu.
Ayy benimkinin hali yok yürümeye o haliyle bile kıskançlık yapıyorBiz de şimdi kv ziyarete geldik herşeye bi lafı var resmen sidik yarıştırıyor benimle he he diyip geçiştiriyorum
maşallah benim oğlan bana gülmüyor yanlız babasınaKızlar kızım biraz önce kahkaha attı resmen hemde iki kere bugün tam 50 günlük olduk
aminnn. Saatler kaldı buluşmamıza eşim birazdan gdip getiricek eltimlerden. Yok artık senin kaynanada yanii insan biraz utanır yaa sadece omu doğurabilir kilolu bebek.Ay bunların hepsi aynı model mi ya ? Hepsi mi sidik yarıştırır? Benim eşim 3,5 kilo doğmuş ben 3900 doğurdum diye , yok yok en az 4 kilo doğurdum 3,5 kilo olan abisiydi demeye başladı :)))) düşün yani kadın 35 yıllık gerçeği değiştirdi , hahahaha
LifeandFeel Allah yardımcın olsun canım
Benim kayınpeder masraf yaptırmak istemediği için vazgeçirdi kayınvalideyi sağolsun..inşallah seninki de çok kalmaz..aman sen dikkatli ol yine deAynen canım İstanbul dan sırf yakubu görmeye geldi kabul etmemekte olmazdı mecbur idare edicem hastalanmasın hastalanması daha büyük stres. İnşAllah sütlerimiz hep bol bol olur yavrularımız doyar
Sen nasıl kurtuldun kayanana vazgeçti gelmedi inşallah benimki de utanır kalmaz gider
Ne kadar şanslısınKızlar kızım biraz önce kahkaha attı resmen hemde iki kere bugün tam 50 günlük olduk
Benim kızımın da yara olmadı. Ama yeni teknoloji aşılar hani ille de olmalı mı ki? Kim dedi yara meselesini? Bu arada tüm vücudu şampuanıyla yıkıyoruz zaten hem saç hem vücutmuş. Sünger ile vücudu yıkayıp en son başını yıkıyorum. Ama her gün banyo yapıyor her gün köpükleniyorum. Gün aşırı şampuan kullanıyorum.kızlar birkaç sorum var.yardımcı olur musunuz?
1.bebekleri yıkarken tüm vücudu şampuanla mı yıkıyorsunuz?sadece kafaya mı şampuan uyguluyorsunuz?,
2.kola yapılan verem aşısının yara olması lazımdı.bizde hiç iz yok.yara yoksa aşı tutmamış demektir.sizinkilerde durum nasıl?
3.çamaşır makinem bozuldu.samsung un.kurutmalı makinası var.8 kilo yıkama 6 kilo kurutma.sizce nasıl?bu markayı kullanan var mı?ya da öneriniz var mı?
Ne kadar şanslısınKızlar kızım biraz önce kahkaha attı resmen hemde iki kere bugün tam 50 günlük olduk
Benim kızımın da yara olmadı. Ama yeni teknoloji aşılar hani ille de olmalı mı ki? Kim dedi yara meselesini? Bu arada tüm vücudu şampuanıyla yıkıyoruz zaten hem saç hem vücutmuş. Sünger ile vücudu yıkayıp en son başını yıkıyorum. Ama her gün banyo yapıyor her gün köpükleniyorum. Gün aşırı şampuan kullanıyorum.
1.ben vücudunu zeytinyağlı sabunla,kafasını şampuanla yıkıyorum.kızlar birkaç sorum var.yardımcı olur musunuz?
1.bebekleri yıkarken tüm vücudu şampuanla mı yıkıyorsunuz?sadece kafaya mı şampuan uyguluyorsunuz?,
2.kola yapılan verem aşısının yara olması lazımdı.bizde hiç iz yok.yara yoksa aşı tutmamış demektir.sizinkilerde durum nasıl?
3.çamaşır makinem bozuldu.samsung un.kurutmalı makinası var.8 kilo yıkama 6 kilo kurutma.sizce nasıl?bu markayı kullanan var mı?ya da öneriniz var mı?
1.ben vücudunu zeytinyağlı sabunla,kafasını şampuanla yıkıyorum.
2.benim kızın kolundaki aşı izi çok sert, ben de bu konuda endişeliyimnot:burda verem aşısını doğumdan hemen sonra yaptılar
3.pasaparola:)
Desene vuslata az kaldıAyy benimkinin hali yok yürümeye o haliyle bile kıskançlık yapıyor
maşallah benim oğlan bana gülmüyor yanlız babasına
aminnn. Saatler kaldı buluşmamıza eşim birazdan gdip getiricek eltimlerden. Yok artık senin kaynanada yanii insan biraz utanır yaa sadece omu doğurabilir kilolu bebek.
1.ben vücudunu zeytinyağlı sabunla,kafasını şampuanla yıkıyorum.
2.benim kızın kolundaki aşı izi çok sert, ben de bu konuda endişeliyimnot:burda verem aşısını doğumdan hemen sonra yaptılar
3.pasaparola:)
Evet ya kameraya alamadık diye çok üzüldük ablasına yapıyor bu şebekliğiNe kadar şanslısınne güzel bi andır o an
Sağol canımşı yeri ilk gün ellenmemeli ve yıkanmamalıdır. Ateş gibi yan etkilere pek yol açmaz. Aşıdan yaklaşık bir ay kadar sonra aşı yerinde önceleri bir sertlik, daha sonrası küçük bir sivilceye benzer kızarıklık olur. Bu sivilce yavaş seyirle kabuk oluşturur ve sonra da bir iz bırakarak iyileşir. Bilinmesi gereken şey bu sivilce oluşumu ve iyileşmesi aylar süren bir sürede gerçekleşeceğidir fakat bir yakınmaya yol açmayacağıdır.@ minnakkaguya
netten alıntı canım.sertliği normalmiş bak..
Benim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalımAyy benimkinin hali yok yürümeye o haliyle bile kıskançlık yapıyor
maşallah benim oğlan bana gülmüyor yanlız babasına
aminnn. Saatler kaldı buluşmamıza eşim birazdan gdip getiricek eltimlerden. Yok artık senin kaynanada yanii insan biraz utanır yaa sadece omu doğurabilir kilolu bebek.
Benim kayınpeder masraf yaptırmak istemediği için vazgeçirdi kayınvalideyi sağolsun..inşallah seninki de çok kalmaz..aman sen dikkatli ol yine de
veee an itibariyle sizi okurken içeri girdi ben odanda bebeğimi sallıyorum :))Desene vuslata az kaldı
tabiki canım yaaaaa arkamdan böyle konuşulacak pis bencil biri olmak istemem oyyyy ben gelinimi el üstünde tutucam özgür olucak buradaki kız annelerine duyurulur : DBenim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalım
veee an itibariyle sizi okurken içeri girdi ben odanda bebeğimi sallıyorum :))
tabiki canım yaaaaa arkamdan böyle konuşulacak pis bencil biri olmak istemem oyyyy ben gelinimi el üstünde tutucam özgür olucak buradaki kız annelerine duyurulur : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?