2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz de şimdi kv ziyarete geldik herşeye bi lafı var resmen sidik yarıştırıyor benimle he he diyip geçiştiriyorum
Ay bunların hepsi aynı model mi ya ? Hepsi mi sidik yarıştırır? Benim eşim 3,5 kilo doğmuş ben 3900 doğurdum diye , yok yok en az 4 kilo doğurdum 3,5 kilo olan abisiydi demeye başladı :)))) düşün yani kadın 35 yıllık gerçeği değiştirdi , hahahaha
LifeandFeel Allah yardımcın olsun canım

Aynı ben,ozellıkle evde biri olunca içim rahatlıo.yoksa kuruorm

Biz de şimdi kv ziyarete geldik herşeye bi lafı var resmen sidik yarıştırıyor benimle he he diyip geçiştiriyorum
Ayy benimkinin hali yok yürümeye o haliyle bile kıskançlık yapıyor
Kızlar kızım biraz önce kahkaha attı resmen hemde iki kere bugün tam 50 günlük olduk
maşallah benim oğlan bana gülmüyor yanlız babasına

aminnn. Saatler kaldı buluşmamıza eşim birazdan gdip getiricek eltimlerden. Yok artık senin kaynanada yanii insan biraz utanır yaa sadece omu doğurabilir kilolu bebek.

Benim kayınpeder masraf yaptırmak istemediği için vazgeçirdi kayınvalideyi sağolsun..inşallah seninki de çok kalmaz..aman sen dikkatli ol yine de

kızlar birkaç sorum var.yardımcı olur musunuz?

1.bebekleri yıkarken tüm vücudu şampuanla mı yıkıyorsunuz?sadece kafaya mı şampuan uyguluyorsunuz?,

2.kola yapılan verem aşısının yara olması lazımdı.bizde hiç iz yok.yara yoksa aşı tutmamış demektir.sizinkilerde durum nasıl?

3.çamaşır makinem bozuldu.samsung un.kurutmalı makinası var.8 kilo yıkama 6 kilo kurutma.sizce nasıl?bu markayı kullanan var mı?ya da öneriniz var mı?

Benim kızımın da yara olmadı. Ama yeni teknoloji aşılar hani ille de olmalı mı ki? Kim dedi yara meselesini? Bu arada tüm vücudu şampuanıyla yıkıyoruz zaten hem saç hem vücutmuş. Sünger ile vücudu yıkayıp en son başını yıkıyorum. Ama her gün banyo yapıyor her gün köpükleniyorum. Gün aşırı şampuan kullanıyorum.

evet canım yara olması şart.oğlumda da yara olmuştu.hemen herkesin vardır omzunda yara izi.hemşire demedi mi bir şey?bana 3 ay sonra bile iltihap akabilir dedi.yara olacak dedi.acaba daha zamanı mı var?geçen cuma olduk aşıyı... şampuan bilgilendirmesi için de sağol canım..

1.ben vücudunu zeytinyağlı sabunla,kafasını şampuanla yıkıyorum.
2.benim kızın kolundaki aşı izi çok sert, ben de bu konuda endişeliyim not:burda verem aşısını doğumdan hemen sonra yaptılar
3.pasaparola:)

Desene vuslata az kaldı

aşı izinin olması lazım canım.inşallah olması gereken sertliktir.burda 2.ay yapılıyor.ve aşı yara olmalıymıi.belki de seninkinin sertliği yaraya döner.içini ferah tutu canım..

şı yeri ilk gün ellenmemeli ve yıkanmamalıdır. Ateş gibi yan etkilere pek yol açmaz. Aşıdan yaklaşık bir ay kadar sonra aşı yerinde önceleri bir sertlik, daha sonrası küçük bir sivilceye benzer kızarıklık olur. Bu sivilce yavaş seyirle kabuk oluşturur ve sonra da bir iz bırakarak iyileşir. Bilinmesi gereken şey bu sivilce oluşumu ve iyileşmesi aylar süren bir sürede gerçekleşeceğidir fakat bir yakınmaya yol açmayacağıdır.@ minnakkaguya

netten alıntı canım.sertliği normalmiş bak..

Sağol canım benim kafa burdan çıkış alma konusunda bi milyonyavrum resmen arada kaynıyor,telaşların arasında burada sizden görünce aklıma geliyor biçok şey daha kızımın doğum belgesini alamadım,pasaport falan filan

Benim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalım

Benim kayınpeder masraf yaptırmak istemediği için vazgeçirdi kayınvalideyi sağolsun..inşallah seninki de çok kalmaz..aman sen dikkatli ol yine de

Desene vuslata az kaldı
veee an itibariyle sizi okurken içeri girdi ben odanda bebeğimi sallıyorum :))

Benim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalım
tabiki canım yaaaaa arkamdan böyle konuşulacak pis bencil biri olmak istemem oyyyy ben gelinimi el üstünde tutucam özgür olucak buradaki kız annelerine duyurulur : D

Kaynana gitmek istiyormuş çok şükürr en fazla bebek uyanıcak o severken sonra uğraşıp uyuturum yine ama gerçekten şeker hastası ne yemek yiyebilir burda doğru düzgün saatinde nede kendi hazırlayabilir rahat edemez rahatta ettirmez çok sevindim inşallah eşim ısrar etmez

Doğumda bi bardak su vermeyen haftada bi saat gelen kv şimdi kocasıyla kavga edip bize geldi o kadar dolmuşum ki ömerimi sevmesini bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…