- 25 Eylül 2016
- 134
- 156
- 18
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.421
Valla bende 2 tane erkek olunca şimdiden düşünüyorum ne yapcam diye :) ben kv havasında olmam tahminen arkadaş gibide olmam bi sınır koyarım ama o gelinliğini yapar saçmalarsa fena kv olurum no problem:)))Benim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalım
Maşallah uyusun bırak demekki ihtiyacı var kilo alımı iyide endişe etme derim kalkmayı alışkanlık haline getiriyolar çünkü alısmasınKızlar birsey daha soracagim Deniz dun gece de 6 saat uyudu. Uyanmadi ben de uyandirmaya kiyamadim. Sonra dusundum hata mi yapiyorum diye. Bir onceki gun de 7 saat uyumustu.Gunduzleri derin uyumuyor hic ondan sanirim ama gece boyunca ac kalmasi da endiselendiriyor
kızlar birkaç sorum var.yardımcı olur musunuz?
1.bebekleri yıkarken tüm vücudu şampuanla mı yıkıyorsunuz?sadece kafaya mı şampuan uyguluyorsunuz?,
2.kola yapılan verem aşısının yara olması lazımdı.bizde hiç iz yok.yara yoksa aşı tutmamış demektir.sizinkilerde durum nasıl?
3.çamaşır makinem bozuldu.samsung un.kurutmalı makinası var.8 kilo yıkama 6 kilo kurutma.sizce nasıl?bu markayı kullanan var mı?ya da öneriniz var mı?[/QUOTE= 1 kafasını unibaby köpük şampuanla vücudunu mustela kalıp sabunla yıkıyorum. 2 biz daha verem aşısın olmadık ama benim 2 numaralı kızımda aşı izi yok dr bunu sorucam 3 samsung un çamaşır makinesini annem kullanıyor memnun ama kurutmalı çmakinelerini bayilere bende sormuştum ama kimse tavsiye etmedi bende sade kurutma makinesi aldım çok rahat ettim
Ben de roxy kullaniyorum canim ama bekletmeyi denememistimKaka lekelerinden bahsetmişsiniz. Ben hiç çitilemekle uğraşmıyorum. Bebeğin çamaşırları için roxy sabun tozu kullanıyorum normalde de. Kaka bulaşan kıyafeti çeşmenin altında durulayıp sabun tozu koyduğum ılık suyun içinde birkaç saat bekletiyorum sonra yıkıyorum leke falan kalmıyor. Uğraşmıyorum hiç çitilemekle.
Ay bunların hepsi aynı model mi ya ? Hepsi mi sidik yarıştırır? Benim eşim 3,5 kilo doğmuş ben 3900 doğurdum diye , yok yok en az 4 kilo doğurdum 3,5 kilo olan abisiydi demeye başladı :)))) düşün yani kadın 35 yıllık gerçeği değiştirdi , hahahaha
LifeandFeel Allah yardımcın olsun canım
seni çok iyi anlıyorum 2 saatliğine geldi uyuyan çocuğu öpmedi beşikten çıkarmadınız altınını ben takamadım oğlum taktı birsürü söylendi memnun olmadı gitti ay bide kalsa lohusa halimle kafayı yerdim. Allah yardımcın olsun. Kendi rahatına bak o yokmuş gibi davranmaya çalışDoğumda bi bardak su vermeyen haftada bi saat gelen kv şimdi kocasıyla kavga edip bize geldi o kadar dolmuşum ki ömerimi sevmesini bile istemiyorum
Oh 2 saatte kurtuldun herkese nasip olmaz boyleseni çok iyi anlıyorum 2 saatliğine geldi uyuyan çocuğu öpmedi beşikten çıkarmadınız altınını ben takamadım oğlum taktı birsürü söylendi memnun olmadı gitti ay bide kalsa lohusa halimle kafayı yerdim. Allah yardımcın olsun. Kendi rahatına bak o yokmuş gibi davranmaya çalış
Canım bebekleri kat kat giydirince vücut ısıları yükselir mesela altını açtığında da bak önce sıcaktır bacakları sonra soğur , bana hemşire ateşi olduğunu düşündüğünde bebeği biraz soy ateş düşüyorsa muhtemelen hararettir demişti ama ateş konusu hassas o yüzden çok da yönlendirme yapmak istemiyorum sen anne olarak daha iyi hissedersinKızlar 2 gün önce ev sıcaktı. Bizde çocuğu kat kat giydirmişiz. Huzursuz ve sürekli ağlıyordu. Ben emzirdim sonr dedim ki bu çocuk sıcaklamis olabilir. Ateşini olctuk. Göğüste, karında 38.5. Ama alından 36.5 hemen soydum falan. Çok kısa sürede36.5 oldu bedenide. Biliyorsunuz yeni doğanlar 38 derece atrsin ustu tehlikeli. Şimdi bunun için endişeleniyorum zaten
Bugün de yine huysuz ve uyumuyor. Gazını çıkarmaya çalışıyorken fark ettim yine ateşi var. Ama 37 derece. Soydum yine. Rahatladı 2 saat uyudu. Şimdi bakıyorum 36.8-37 aralığında çıkıyor. Bazı yerlerinde 36.8 bazı yerlerinde 37 falan. Kulak içi 37.1 - 37.2 çıktı. Ben ne yapmaliyim?
Bizimki de hep anne sutu aldi ama acaba usuttuk mu diye endise ettim. Hos usutcek bir hava da yok artik. Ilk zamanlar 6 7 kez az az yaparken simdi biriktirip yapiyorlar sanirimbize de beyaz sabunla camasir citilemek kaliyor mavi_lina cidden kaka lekelerini cikartmak da birebir beyaz sabun. Yoksa bu gidisle kiyafet kalmayacak lekesiz
evet canım yara olması şart.oğlumda da yara olmuştu.hemen herkesin vardır omzunda yara izi.hemşire demedi mi bir şey?bana 3 ay sonra bile iltihap akabilir dedi.yara olacak dedi.acaba daha zamanı mı var?geçen cuma olduk aşıyı... şampuan bilgilendirmesi için de sağol canım..
Bugun kizim iyice sapitti memeye geldigi an cigligi basiyor hic emmiyor bile agzina memenin degdigini anladigi an bagirarak hatta yirtinarak agliyor ne oldu anlamadim
Bnde sagdim verdim mecbur bu kiz beni delirtecek bu gidisle
Evde derece yokmu canım yoksa hemenntedarikbet oturduğu ve yattığı odaya bu dediğini annem yada kv evdeyken 2 cocugumdada yaşıyorum illa o çocukları sarallar giydorcekler klima açık bayilcak çocuklar tartışıyorum hep eşim en sonunda yelek katıl yün ne varsa attı haberleri var erkek çocuğu sevmez okadar sıcağı dedi iyi oldu çekindiler bıraktılar karışmayı ev 24 derece civarı olsun 25i geçmesin ben 25 derecede kısa kollu çıtçıtlı badi ince pamuklu katilli alt en üstece ince penye tulum bitiriyorum okadar yün yelek vs kullanmiyorumKızlar 2 gün önce ev sıcaktı. Bizde çocuğu kat kat giydirmişiz. Huzursuz ve sürekli ağlıyordu. Ben emzirdim sonr dedim ki bu çocuk sıcaklamis olabilir. Ateşini olctuk. Göğüste, karında 38.5. Ama alından 36.5 hemen soydum falan. Çok kısa sürede36.5 oldu bedenide. Biliyorsunuz yeni doğanlar 38 derece atrsin ustu tehlikeli. Şimdi bunun için endişeleniyorum zaten
Bugün de yine huysuz ve uyumuyor. Gazını çıkarmaya çalışıyorken fark ettim yine ateşi var. Ama 37 derece. Soydum yine. Rahatladı 2 saat uyudu. Şimdi bakıyorum 36.8-37 aralığında çıkıyor. Bazı yerlerinde 36.8 bazı yerlerinde 37 falan. Kulak içi 37.1 - 37.2 çıktı. Ben ne yapmaliyim?
Benim büyük oğlum 4 aylıktı bigün aynen dediğini yaşadım ki hiç biberon kullanmamıştım mama kullanmamıstım ne yapsam emmedi koca gün ac gezdi sağdım biberon kullanmadığı için içmedi mama hiç sevmedi tam 1 hafta şırıngayla besledim resmen ne zordu insallah bian evvel normale döner2 gündür benim oğlumda böyle canım atakmi geçiriyor anlamadım. Uyku halinde dayiyorum anca. Yada yine üstten su mama ne gelirse artık o an elime damlata damlata veriyorum. Bazen alıyor bazen katıla katıla ağlıyor, sağiyorum yada mama veriyorum.
Belki dönemsel biseydir canım yada çok geliyo da rahatsız mı etti ki benim ufaklık hiç sevmez dolu memeyi abisi öyle değildi iştahlı aslında mas allah kilosuda iyi ama dolu oldumu çeker kendini emmezBugun kizim iyice sapitti memeye geldigi an cigligi basiyor hic emmiyor bile agzina memenin degdigini anladigi an bagirarak hatta yirtinarak agliyor ne oldu anlamadim
Bnde sagdim verdim mecbur bu kiz beni delirtecek bu gidisle
2 gündür benim oğlumda böyle canım atakmi geçiriyor anlamadım. Uyku halinde dayiyorum anca. Yada yine üstten su mama ne gelirse artık o an elime damlata damlata veriyorum. Bazen alıyor bazen katıla katıla ağlıyor, sağiyorum yada mama veriyorum.
Insallah donemsel bir seydir gece kalkti 2 dk emdi geri uyudu bnde geri uyandirmadim halada uyuyorBelki dönemsel biseydir canım yada çok geliyo da rahatsız mı etti ki benim ufaklık hiç sevmez dolu memeyi abisi öyle değildi iştahlı aslında mas allah kilosuda iyi ama dolu oldumu çeker kendini emmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?