2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim kaynana düşman başına bile gelmesin o derece. Erkek annesiyiz , biz bu kaynana imajını yıkalım
Valla bende 2 tane erkek olunca şimdiden düşünüyorum ne yapcam diye :) ben kv havasında olmam tahminen arkadaş gibide olmam bi sınır koyarım ama o gelinliğini yapar saçmalarsa fena kv olurum no problem:)))

Maşallah uyusun bırak demekki ihtiyacı var kilo alımı iyide endişe etme derim kalkmayı alışkanlık haline getiriyolar çünkü alısmasın

Ben de roxy kullaniyorum canim ama bekletmeyi denememistim

Ay Yarabbim çok kilolu doğurmak marifet miymiş:)) vallahi ben de erkek annesiyim artık, kıskanır mıyım evet sanırım ama oğlumu mutlu ederse başımda taşırım valla.

Doğumda bi bardak su vermeyen haftada bi saat gelen kv şimdi kocasıyla kavga edip bize geldi o kadar dolmuşum ki ömerimi sevmesini bile istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum 2 saatliğine geldi uyuyan çocuğu öpmedi beşikten çıkarmadınız altınını ben takamadım oğlum taktı birsürü söylendi memnun olmadı gitti ay bide kalsa lohusa halimle kafayı yerdim. Allah yardımcın olsun. Kendi rahatına bak o yokmuş gibi davranmaya çalış

Oh 2 saatte kurtuldun herkese nasip olmaz boyle

Bugun kizim iyice sapitti memeye geldigi an cigligi basiyor hic emmiyor bile agzina memenin degdigini anladigi an bagirarak hatta yirtinarak agliyor ne oldu anlamadim
Bnde sagdim verdim mecbur bu kiz beni delirtecek bu gidisle

Kızlar 2 gün önce ev sıcaktı. Bizde çocuğu kat kat giydirmişiz. Huzursuz ve sürekli ağlıyordu. Ben emzirdim sonr dedim ki bu çocuk sıcaklamis olabilir. Ateşini olctuk. Göğüste, karında 38.5. Ama alından 36.5 hemen soydum falan. Çok kısa sürede36.5 oldu bedenide. Biliyorsunuz yeni doğanlar 38 derece atrsin ustu tehlikeli. Şimdi bunun için endişeleniyorum zaten

Bugün de yine huysuz ve uyumuyor. Gazını çıkarmaya çalışıyorken fark ettim yine ateşi var. Ama 37 derece. Soydum yine. Rahatladı 2 saat uyudu. Şimdi bakıyorum 36.8-37 aralığında çıkıyor. Bazı yerlerinde 36.8 bazı yerlerinde 37 falan. Kulak içi 37.1 - 37.2 çıktı. Ben ne yapmaliyim?

Canım bebekleri kat kat giydirince vücut ısıları yükselir mesela altını açtığında da bak önce sıcaktır bacakları sonra soğur , bana hemşire ateşi olduğunu düşündüğünde bebeği biraz soy ateş düşüyorsa muhtemelen hararettir demişti ama ateş konusu hassas o yüzden çok da yönlendirme yapmak istemiyorum sen anne olarak daha iyi hissedersin

KV sağolsun o söylemişti :) hemen çıkıyor cidden. Eskiden leke çıkarıcı mı varmış

Benim kendimde de yara izi yok. Hatta eşime baktık onda da yok İlla olması mı gerek?

Bugun kizim iyice sapitti memeye geldigi an cigligi basiyor hic emmiyor bile agzina memenin degdigini anladigi an bagirarak hatta yirtinarak agliyor ne oldu anlamadim

2 gündür benim oğlumda böyle canım atakmi geçiriyor anlamadım. Uyku halinde dayiyorum anca. Yada yine üstten su mama ne gelirse artık o an elime damlata damlata veriyorum. Bazen alıyor bazen katıla katıla ağlıyor, sağiyorum yada mama veriyorum.

Evde derece yokmu canım yoksa hemenntedarikbet oturduğu ve yattığı odaya bu dediğini annem yada kv evdeyken 2 cocugumdada yaşıyorum illa o çocukları sarallar giydorcekler klima açık bayilcak çocuklar tartışıyorum hep eşim en sonunda yelek katıl yün ne varsa attı haberleri var erkek çocuğu sevmez okadar sıcağı dedi iyi oldu çekindiler bıraktılar karışmayı ev 24 derece civarı olsun 25i geçmesin ben 25 derecede kısa kollu çıtçıtlı badi ince pamuklu katilli alt en üstece ince penye tulum bitiriyorum okadar yün yelek vs kullanmiyorum

Benim büyük oğlum 4 aylıktı bigün aynen dediğini yaşadım ki hiç biberon kullanmamıştım mama kullanmamıstım ne yapsam emmedi koca gün ac gezdi sağdım biberon kullanmadığı için içmedi mama hiç sevmedi tam 1 hafta şırıngayla besledim resmen ne zordu insallah bian evvel normale döner

Belki dönemsel biseydir canım yada çok geliyo da rahatsız mı etti ki benim ufaklık hiç sevmez dolu memeyi abisi öyle değildi iştahlı aslında mas allah kilosuda iyi ama dolu oldumu çeker kendini emmez

4 ten sonra ne oluyoda bebekler uyumuyor acaba??????? Sanitim yetiyo ama benimde tam derin uyumak istedigim saat nası bu saat oldu anlamadim büyük kustu üst baş çarşaf degistirdim susadı 2 kere indim su getirdim uykusu açıldı tv açtırdı sese ahad uyandı altını aldım emzirdim gaz çıkar kaka yaptı temizledim kapattım bida yaptı:) eşim 2 gibi geldi kapıyı açtım bahçedeydi sonra için rahat etmedi indim bida kitlimi diye baktım dublex ev delirir insanı in çık şimdide bebeği sallıyorum bu saate kadar koştur dur .... bizim gece böyle geciyo siz naptıniz

Belki dönemsel biseydir canım yada çok geliyo da rahatsız mı etti ki benim ufaklık hiç sevmez dolu memeyi abisi öyle değildi iştahlı aslında mas allah kilosuda iyi ama dolu oldumu çeker kendini emmez
Insallah donemsel bir seydir gece kalkti 2 dk emdi geri uyudu bnde geri uyandirmadim halada uyuyor
Ama dun tum gun inatla emmedi agladi sakinlestirmek icin babasi kucagina aldiginda surekli babasinin boynunu emmeye calisti
Esimde gicik gicik bni emmeye calistigi kadar senide emse simdiye doyardi diyip durdu
en son gece dayanamadim sen emdir o zaman dedim arkami dondum yattim
Bu aralar herseye alinir oldum bnde atak geciriyorum heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…