2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
B bir umut iste hayat canim sizin sariliginiz bitti mi? en fazla 3 ay suruyor falan dediler ya bizimkinin yuzu hala sari gibi.

Bizim de hala var sari baya dustu gibide gozlerinjn icinde bazen yok gibi oluyor bazen var ins gecer tamamen. Kan degerleri dustugu icin tekrar kan aldirmadi dr umuz en son 10. 4 du bir ay oldu bakalim ne diyecek sali gunu goturecegim dr a..kan degeri icin kan alinirsa sariligada bakilir. Rota asisini da olucak bakalim

Kizlar bezde 3 numaraya gecsem mi? Oglum 6 kg.i biraz gecti. 2 numara bez 3-7kg. 3 numara bez de 5-9 kg.

Biz uyuduk bol bol emiştik çünkü boğazları dolmuş benim yavrumun gündüz emmeyeceğini bildiğim için gece bol bol emzirsim bizde saat 5 buuçuk altıdan sonra ayaktayız öyle alıştı küçük bey :))
Benim oğlanın boğazları dolu ondan emmiyor ağzına alıyor emzik gibi kullanıyo süt gelince yutkunamıyo ağlıyo çok üzülüyorum doktora götürmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim acaba emzirmeyide uyku sersemi alıyo oda boğazına filan kaçıyo burnunu açtım ama genizleri dolu dolu hala

Kizlar bezde 3 numaraya gecsem mi? Oglum 6 kg.i biraz gecti. 2 numara bez 3-7kg. 3 numara bez de 5-9 kg.
Benim oğlum 5 kilo bile değil 2 numara sıkıyo gibi primada. Bir paket al rahat ederse 3 e geçersiniz rahat etmezse yine 2 ile devam edersiniz nasılsa 3 de kullanılıcak

Benim kız 5 kg ı geçti ancak 2 numara prima bacakları yanlardan sıkmaya başladı bile. Elimdeki paket bitince ben de 3 numara alıp denemeyi düşünüyorum.

Canım sen bi dr görün eğer sorun boğazlarsa ve tedavi edilmezse daha ileri gidip kulağa vurabilir genzide tıkalı diyosun bunlara dikkat et daha çok küçükler ilaç kullanmak istemiyorsan bol bol emzir sende bol soğanlı çorba iç soğan doğal antibiyotik etkisi sütüne geçerde şifa olur yakubuma

Amin sağol teyzesi
Acildeki doktor acile gelmeyin demişti mikrop kapar daha çok ufak demişti 3 hafta önce gittiğimizde p.tesi doktora gidelim ozaman inşAllah dua edince ozaman kadar iyileşsin babasının da boğazları doldu 2 gündür oda çok nemsiz ondanmı oluyor ıslak havlu su koyuyorum petek üzerine ama işe yaramıyo

Evet canim gozlerinde yok gibi ama dedigin gibi bazen bakiyorsun var bazen yok. Biz de baktiranadik kani 8e dustu maalesef. Yavrularimizin kani alina alina ne hale geldik . Bitse de kurtulsak su illetten 3 ay olacak artik

Konusurken hep tutuyorum degisiyor suresi. Sonra o kart hep ana kucaginda ogun asili kaliyor ertesi gun degistiriyoruz.sevmesine sevindim :)

Kizlar kiyafet konusu acilmis bebislerinize ne giydiriyorsunuz? Ben artik havalar isindi diye cit citli atletle alt ust pijama giydiriyorum ya da sadece atletin uzerine tulum giydiriyorum. Ev de hep 24 dereceye ayarlanmis halde. Siz nasil giydiriyorsunuz?

Canım ben baştan beri öyle giydiriyorum en soğuklarda bile dışarı çıkarken de ince penye yelek ekliyorum, akşam üstüyse dışarıda bacaklarına battaniye örtüyorum. Normalde ana kucağı için pelerin gibi örtü diktim kendim, o kapalı olunca yeterli oluyor.
ruzigarr ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım.

Benimki zayıf olduğu içinmi ne bilmiyorum çok üşüyor vücudu yüzü elleri soğuk oluyor hapşırıyor o yüzden ben 2 tane uzun kollu badi birde alt giydiriyorum yada ince bir üst ince bir alt birde tulum

Ben galiba fazla sıcağa alıştırdım altını değiştirirken bile hemen soğuyo vücudu hapşırıyo halbuki biz kısa kol dolaşıyoruz :))

Bende senin gibi giydiriyorum bide gece örttüydüm battaniyesini incelttim

Ben bi çıt çıtlı badi bitane ayaklı alt ayaklarına çorap bunların üstüne tulum yada o günkü kıyafetini giydiriyorum havalar ısınmadan öncede penye battaniyeye yarım kundak yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…