- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.461
Ben baştan beri öyle giydiriyorum :)) sadece ayaklara çorap da giydiriyorum içten bazen de ev soğursa bi alt daha ekliyodum ama çok nadir evde 24-25 derece hep bizim deKizlar kiyafet konusu acilmis bebislerinize ne giydiriyorsunuz? Ben artik havalar isindi diye cit citli atletle alt ust pijama giydiriyorum ya da sadece atletin uzerine tulum giydiriyorum. Ev de hep 24 dereceye ayarlanmis halde. Siz nasil giydiriyorsunuz?
Benim kendimde de yara izi yok. Hatta eşime baktık onda da yok İlla olması mı gerek?
Kizlar bezde 3 numaraya gecsem mi? Oglum 6 kg.i biraz gecti. 2 numara bez 3-7kg. 3 numara bez de 5-9 kg.
Geçmiş olsun canım genizleri doluysa götür bence hastanede bir makineyle aciyorlar bebis cook rahatlar kızımda öyleydi sadece burnunu açtılar ilaçsız iyileşti çok şükürBiz uyuduk bol bol emiştik çünkü boğazları dolmuş benim yavrumun gündüz emmeyeceğini bildiğim için gece bol bol emzirsim bizde saat 5 buuçuk altıdan sonra ayaktayız öyle alıştı küçük bey :))
Benim oğlanın boğazları dolu ondan emmiyor ağzına alıyor emzik gibi kullanıyo süt gelince yutkunamıyo ağlıyo çok üzülüyorum doktora götürmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim acaba emzirmeyide uyku sersemi alıyo oda boğazına filan kaçıyo burnunu açtım ama genizleri dolu dolu hala
Canım benimki pellybaby 2 kere dışarıda kullanma fırsatım oldu gayet rahat kızım da içinde hemen uyudu tek başına takip çıkarmak çok kolay facebook ve instagramda sayfası var oradanda bakabilirsinKanguru kullanan arkadaslar vardi hangisini onerirsiniz memnunmusunuz
Maşallah çok tatlıKızlar bu da benim minnak ım:))) yavrum yenidoğan boyutuna ancak geldi
MaşallahBu da bizim Asya kızsaçlar havaya
Maşallah
Çok güldürdün beniBenimkide aynı benim gögüslerim bana diyorki hiç bir iş yapma hiç strese girme ve bol sıvı alki ben dolayım nerde bu dünya nerde bunrahatlık
Ben 20 gündür geçtim bile çok daha rahat prima kullanıyorumKizlar bezde 3 numaraya gecsem mi? Oglum 6 kg.i biraz gecti. 2 numara bez 3-7kg. 3 numara bez de 5-9 kg.
ben ilk baştan bu şekil giydiriyordum oda sucaklığınj ben 20-22 derece arası biliyorumKizlar kiyafet konusu acilmis bebislerinize ne giydiriyorsunuz? Ben artik havalar isindi diye cit citli atletle alt ust pijama giydiriyorum ya da sadece atletin uzerine tulum giydiriyorum. Ev de hep 24 dereceye ayarlanmis halde. Siz nasil giydiriyorsunuz?
Ben ilk dogdugunda penye yelekle patik ekliyordum 11 subatda dogdu ya biraz serindi.Bir de yeni doganlarda sizden bir kat fazla diyorlar ya ona dikkat ediyordum. Disari cikarken daha korumaciydim ama kışa uygun tulumlardan giydiriyordum.Canım ben baştan beri öyle giydiriyorum en soğuklarda biledışarı çıkarken de ince penye yelek ekliyorum, akşam üstüyse dışarıda bacaklarına battaniye örtüyorum. Normalde ana kucağı için pelerin gibi örtü diktim kendim, o kapalı olunca yeterli oluyor.
ruzigarr ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım.
Ben usuyup usumedigini ensesinden anliyorum elleri hepsinin soguk. Zaten en iyi bebegin annesi karar verir bence nasil giyinmesi gerektigini :)Benimki zayıf olduğu içinmi ne bilmiyorum çok üşüyor vücudu yüzü elleri soğuk oluyor hapşırıyor o yüzden ben 2 tane uzun kollu badi birde alt giydiriyorum yada ince bir üst ince bir alt birde tulum
Ben de ince yazlik pike gibi olan bebek battaniyeletinden almak istiyorum. Bu top battaniyeler bir sure sonra terletecekBende senin gibi giydiriyorum bide gece örttüydüm battaniyesini incelttim
En fazla 24 olabilir demisti doktorum. 23 22ye dusurunce kombi calismiyordu kışın o zaman da hemen soguyordu ev. Simdi 24 derecede calismiyor yine cunku Izmire resmen yaz geldi :)Maşallah çok tatlı
Maşallah
Maşallah
Çok güldürdün beni
Ben 20 gündür geçtim bile çok daha rahat prima kullanıyorum
ben ilk baştan bu şekil giydiriyordum oda sucaklığınj ben 20-22 derece arası biliyorum
Bize hemsiremiz 6.aya dogru bile cikabilir yara izi sakin ellemeyin kese yapmayin demisti. Sanirim bu asinin tuttugunu gosteriyormus. Yakinda saglik ocagina gidecek olan varsa sorsun yine bir hemsireyearalık 2010 anneleri topiğindeydim.herkesin yara olmuştu.bende iz var..hatta oğluma geçen yıl verem şüphesiyle yaklaşılmıştı.ppd testi istenmişti ama ben o teste karşı çıkıp düzen lab da oldukça pahalı bir kan testiyle baktırmıştım verem var mı diye.konusu açılmıştı okulda da.tüm bayanlar baktık omuzlarımıza.herkeste vardı hatta kiminde 2 iz vardı.ben de bir tane var, acaba çocukken bir aşıyı mı kaçırdım diye düşünmüştüm. kızıma aşıyı yapan hemşirede yara olmalı, korkma.hatta irin bile akabilir bu olması gereken şey dedi.ben de bir haftadır bir şey görmeyince buraya yazdım.sonra nette araştırdım.pek çok kişi yara olmalı demiş.
Havalar isindi artmistir hepimizinki :) kombinin iceride olan ayar kumandasi 24de bizim. Kışın hep 24 oluyordu ama artik sicakliklar da artti,hepimizin evi yaniyor :) Bir yerlerden pencereyi hep ustten acmaya calisiyorum.Bı oda sıcaklığını nasıl 24 25 derece yapıyorsunuz. Benim şimdi hiç bir şey yanmadığı halde oda 27 derece
2 tane uzun kollu badi bir tane patikli tulum biz konyadayız daha havalar bahar yaz gibi değil serinlik var 3 gün önce gece 1 dereceydiBenimki de altı açılınca hapşurur hep :) ben yaz kış kısa kolluyum, atlet ve tulum dışında neler giydiriyorsun?
tmm cnm sağol bunu öğrendiğim iyi oldu yarın götüriyim babasıyla genizleri tıkalı gibi açtırırız olmadı birde buhar makinesi alırız odayaGeçmiş olsun canım genizleri doluysa götür bence hastanede bir makineyle aciyorlar bebis cook rahatlar kızımda öyleydi sadece burnunu açtılar ilaçsız iyileşti çok şükür
yüzü elleri soğuksa elini badisinden içeri sokuyorum hakikaten vücududa soğuğa yakın oluyor galiba sen sıcak bir yerdeydin izmirdeydin değil mi cnmBen usuyup usumedigini ensesinden anliyorum elleri hepsinin soguk. Zaten en iyi bebegin annesi karar verir bence nasil giyinmesi gerektigini :)
Ben de ince yazlik pike gibi olan bebek battaniyeletinden almak istiyorum. Bu top battaniyeler bir sure sonra terletecek
Aynen hepimizinki üşüyecek hali yokya bunu söylediğin iyi oldu bende üşüyo diye hep tedirgin oluyordum :))Benimki de altı açılınca hapşırıyor hatta o yüzden sf i alt değiltirmeden hemen önce sıkıyorum ki nasılsa kendi hapşıracak diye :) ben onun bebeklerde refleks olduğunu duymuştum ani sıcaklık değişiminde falan oluyor diye hepimizde olduğuna göre doğruluk payı var bence :)
Konusurken hep tutuyorum degisiyor suresi. Sonra o kart hep ana kucaginda ogun asili kaliyor ertesi gun degistiriyoruz.sevmesine sevindim :)
Kizlar kiyafet konusu acilmis bebislerinize ne giydiriyorsunuz? Ben artik havalar isindi diye cit citli atletle alt ust pijama giydiriyorum ya da sadece atletin uzerine tulum giydiriyorum. Ev de hep 24 dereceye ayarlanmis halde. Siz nasil giydiriyorsunuz?
Geçmiş olsun canım genizleri doluysa götür bence hastanede bir makineyle aciyorlar bebis cook rahatlar kızımda öyleydi sadece burnunu açtılar ilaçsız iyileşti çok şükür
Aynı giydiriyomuşuz bebekleri moral oldun bi benim bu kadar kalın giydiriyor un dedim :)). Ben genizin tıkalı olduğunu orda hırıltıya benzer bi ses birde nefes akışı olmaması gibi bir sesten anladım tıkanıyo nefes hani geniz akıntımız olur nefesimiz kalır ya o akana kadar öyle işte bilmem anlatabiliyormuyumBen konuşmadan gösteriyorum sadece ona odaklansın diye ama iyi mi yapıyorum bilemedim şimdi:) olmadı 2 aylık olduğumuz gün artık hikayeleştirerek başlarım göstermeye. Ben konuşunca bana dönüyor, kart yalan oluyor çünkü :)
Ben alt üst takım, bir de içine uzun kollu çıt çıtlı body giydiriyorum ama, artık içine kısa kolluya geçsem olur sanki. İstanbul da ısınıyor yavaş yavaş, sıcağa çok alışmasın bağışıklığı güçlensin kuzunun:)
Genzinin dolu olduğunu hırıltılı nefesten mi anlıyorsun canım? Çok acemice bir soru oldu ama, olursa nasıl anlarım bilemedim :)
Benim bebeğimizde altı açılınca hapşuruyor. Bende üşüttüğünü sanıyordun. Herkeste aynıymış kormama gerek yokmuş.Benimki de altı açılınca hapşırıyor hatta o yüzden sf i alt değiltirmeden hemen önce sıkıyorum ki nasılsa kendi hapşıracak diye :) ben onun bebeklerde refleks olduğunu duymuştum ani sıcaklık değişiminde falan oluyor diye hepimizde olduğuna göre doğruluk payı var bence :)
Soguktan degil miymis o?:) ben de hizli hizli hemen kapatiyorum usur diye. Aslinda biraz acik tutmak istiyorum. Gecen gun actim kizim da yaninda dikiliyordu oglan bi isedi kizimin yuzunden asagiBenim bebeğimizde altı açılınca hapşuruyor. Bende üşüttüğünü sanıyordun. Herkeste aynıymış kormama gerek yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?