- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.481
Sen o zaman klima ac sogusun:)Bı oda sıcaklığını nasıl 24 25 derece yapıyorsunuz. Benim şimdi hiç bir şey yanmadığı halde oda 27 derece
Ben altina hala 2 kat pijama giydiriyorum annem sagolsun cikarttirmiyo bu ay da ciksin deyip durdu. Bu ay da cikti bakalim simdi ne bahane bulacak:)Ben usuyup usumedigini ensesinden anliyorum elleri hepsinin soguk. Zaten en iyi bebegin annesi karar verir bence nasil giyinmesi gerektigini :)
Ben de ince yazlik pike gibi olan bebek battaniyeletinden almak istiyorum. Bu top battaniyeler bir sure sonra terletecek
Benimki de 5te fln uyandiginda uyumuyor bi daha en az 1 saat takiliyoruz bazen 2 saat. Sonra tekrar emip uyuyo. Ama uykunun en guzel zamanlari gozlerim kapaniyo. Bide agu gugu yapiyo velet:)4 ten sonra ne oluyoda bebekler uyumuyor acaba??????? Sanitim yetiyo ama benimde tam derin uyumak istedigim saat nası bu saat oldu anlamadim büyük kustu üst baş çarşaf degistirdim susadı 2 kere indim su getirdim uykusu açıldı tv açtırdı sese ahad uyandı altını aldım emzirdim gaz çıkar kaka yaptı temizledim kapattım bida yaptı:) eşim 2 gibi geldi kapıyı açtım bahçedeydi sonra için rahat etmedi indim bida kitlimi diye baktım dublex ev delirir insanı in çık şimdide bebeği sallıyorum bu saate kadar koştur dur .... bizim gece böyle geciyo siz naptıniz
O koyuyo zaten illa 2 saat oyalanacak o uyuyo öbürü kalkiyo bayılır sabahın köründe kalksın hadii uyanıyorum artık yani 4 e kadar uyuyorum hepBenimki de 5te fln uyandiginda uyumuyor bi daha en az 1 saat takiliyoruz bazen 2 saat. Sonra tekrar emip uyuyo. Ama uykunun en guzel zamanlari gozlerim kapaniyo. Bide agu gugu yapiyo velet:)
Benim büyük oğlum 4 aylıktı bigün aynen dediğini yaşadım ki hiç biberon kullanmamıştım mama kullanmamıstım ne yapsam emmedi koca gün ac gezdi sağdım biberon kullanmadığı için içmedi mama hiç sevmedi tam 1 hafta şırıngayla besledim resmen ne zordu insallah bian evvel normale döner
Evet canim izmir 30 derece bugun yaniyor cidden. En iyisini anneler bilir bence de2 tane uzun kollu badi bir tane patikli tulum biz konyadayız daha havalar bahar yaz gibi değil serinlik var 3 gün önce gece 1 dereceydi
tmm cnm sağol bunu öğrendiğim iyi oldu yarın götüriyim babasıyla genizleri tıkalı gibi açtırırız olmadı birde buhar makinesi alırız odaya
yüzü elleri soğuksa elini badisinden içeri sokuyorum hakikaten vücududa soğuğa yakın oluyor galiba sen sıcak bir yerdeydin izmirdeydin değil mi cnm
Insallah donemsel bir seydir gece kalkti 2 dk emdi geri uyudu bnde geri uyandirmadim halada uyuyor
Ama dun tum gun inatla emmedi agladi sakinlestirmek icin babasi kucagina aldiginda surekli babasinin boynunu emmeye calisti
Esimde gicik gicik bni emmeye calistigi kadar senide emse simdiye doyardi diyip durdu
en son gece dayanamadim sen emdir o zaman dedim arkami dondum yattim
Bu aralar herseye alinir oldum bnde atak geciriyorum heralde :)
Izmir yaniyor maalesef fenalik geldi bana da sicaktan.Ben altina hala 2 kat pijama giydiriyorum annem sagolsun cikarttirmiyo bu ay da ciksin deyip durdu. Bu ay da cikti bakalim simdi ne bahane bulacak:)
Canım kullanmadığım bi biberonun biraz deliğini genişlet azcik tabi belki akışı hoşuna gitmez nebileyim aklıma da başka bise gelmedi biraz açılmasını bekle yada gerçi her yoluda denemişin bekle bakalım düzelir insallahBenim eşim, ben memeyi dayarken üstten mama damlatiyor tutsun diye. Başını gömuyor memeye yani her yolu denememe yardımcı oluyor sağolsun. Ay ne kötü bir durum süt varken emmemesi insan kendini reddedilmiş hissediyor, zoruna gidiyor..
Aynı giydiriyomuşuz bebekleri moral oldun bi benim bu kadar kalın giydiriyor un dedim :)). Ben genizin tıkalı olduğunu orda hırıltıya benzer bi ses birde nefes akışı olmaması gibi bir sesten anladım tıkanıyo nefes hani geniz akıntımız olur nefesimiz kalır ya o akana kadar öyle işte bilmem anlatabiliyormuyum
Evet canım oluyor önceden sadece ıkınmaktan öksürürdü şimdi değişik öksürüyor arada 2,3 taneEvim güneş almıyor, henüz inceltmedim ama hava sıcaklığı sabitlensin inceltcem ben de inşaallah :)
Nefes akışını çok anlayamasamda :)) hırıltılı nefesi anladım :) geniz akıntısı öksürük de yapar ama, oluyor mu öksürüğü küçüğünün?
ahh bi burada da ısınsada oğluşumla turlasak dışarda ona dışarıyı tanıtsam ne güzel olurdu :). 30 derecede dünya gelse beni evde tutamazdı eskiden hey gidi günler heyyy :))Evet canim izmir 30 derece bugun yaniyor cidden. En iyisini anneler bilir bence desen nasil hissediyorsan giyim konusunda bence dogruolan odur :)
Bize doktor burnunun acilmasi icin sinomarin burun damlasi vermisti birde annem ilik zeytinyagiyla belini gogsunu yaglamisti o da iyi geldiBiz uyuduk bol bol emiştik çünkü boğazları dolmuş benim yavrumun gündüz emmeyeceğini bildiğim için gece bol bol emzirsim bizde saat 5 buuçuk altıdan sonra ayaktayız öyle alıştı küçük bey :))
Benim oğlanın boğazları dolu ondan emmiyor ağzına alıyor emzik gibi kullanıyo süt gelince yutkunamıyo ağlıyo çok üzülüyorum doktora götürmek istemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim acaba emzirmeyide uyku sersemi alıyo oda boğazına filan kaçıyo burnunu açtım ama genizleri dolu dolu hala
Aynen kendimi kotu hissediyorum hatta acaba kokumumu sevmedi diye banyo yaptim yok hic bir sekilde almadi gece uykuluyken almistiBenim eşim, ben memeyi dayarken üstten mama damlatiyor tutsun diye. Başını gömuyor memeye yani her yolu denememe yardımcı oluyor sağolsun. Ay ne kötü bir durum süt varken emmemesi insan kendini reddedilmiş hissediyor, zoruna gidiyor..
Burdaki yorumları okuyunca herkeste durum aynıSoguktan degil miymis o?:) ben de hizli hizli hemen kapatiyorum usur diye. Aslinda biraz acik tutmak istiyorum. Gecen gun actim kizim da yaninda dikiliyordu oglan bi isedi kizimin yuzunden asagi
Intikamini fena aldi vallahi:) ama agzina bile girdi cok komikti
Yok canım İstanbuldayım bizim binanın montalaması olduğundan beri böyle şimdi gine baktım dijital derece bozulmadıysa hala 27derece cam açsam belki düşer ama üşür diye açmıyom eskiler ne demiş sıcaktan zarar gelmez sen soğuktan koru kendiniSen o zaman klima ac sogusun:)
Akdenizde fln misin nasil sicak sizin ev o kadar? Ben kombiyi daha 2 gundur kapattim yoksa serin istanbul. 27derece baya sicakmis.
Bizimkininde buğulu grimsi mavi ben ela babası kahve çekerse eşimin babaannesine çekerKızlar oğlum 52 günlük oldu bugün. Gözleri koyu mavi gibi sizce değişir mi:) ben ve esim kahverengi ama dedelerimizinki mavi .Olma ihtimali var mı :)
Sağol cnmBize doktor burnunun acilmasi icin sinomarin burun damlasi vermisti birde annem ilik zeytinyagiyla belini gogsunu yaglamisti o da iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?