2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aslında kimin nası giydirdildiğinden ziyade hangi sehirde oldugumuz önemli ben antalyadayım sıcak burası ama başka soğuk şehirde olupta dediğimiz gibi giydirmeyin demek istedim

Bı oda sıcaklığını nasıl 24 25 derece yapıyorsunuz. Benim şimdi hiç bir şey yanmadığı halde oda 27 derece
Sen o zaman klima ac sogusun:)
Akdenizde fln misin nasil sicak sizin ev o kadar? Ben kombiyi daha 2 gundur kapattim yoksa serin istanbul. 27derece baya sicakmis.

Ben altina hala 2 kat pijama giydiriyorum annem sagolsun cikarttirmiyo bu ay da ciksin deyip durdu. Bu ay da cikti bakalim simdi ne bahane bulacak:)

Benimki de 5te fln uyandiginda uyumuyor bi daha en az 1 saat takiliyoruz bazen 2 saat. Sonra tekrar emip uyuyo. Ama uykunun en guzel zamanlari gozlerim kapaniyo. Bide agu gugu yapiyo velet:)

E elf
Benimki de 5te fln uyandiginda uyumuyor bi daha en az 1 saat takiliyoruz bazen 2 saat. Sonra tekrar emip uyuyo. Ama uykunun en guzel zamanlari gozlerim kapaniyo. Bide agu gugu yapiyo velet:)
O koyuyo zaten illa 2 saat oyalanacak o uyuyo öbürü kalkiyo bayılır sabahın köründe kalksın hadii uyanıyorum artık yani 4 e kadar uyuyorum hep

Kızlar oğlum 52 günlük oldu bugün. Gözleri koyu mavi gibi sizce değişir mi:) ben ve esim kahverengi ama dedelerimizinki mavi .Olma ihtimali var mı :)

İnşallah canım. Hala uyku halindeyken emiyor uyanınca istemiyor katıla katıla ağlıyor. İnatla önce vermeye çalışıyorum. Bazen silikon uç ile emiyir, bazen onu da kabul etmiyor. Bugun her öğün başka biberon ile veriyorum ucunu unutsun diye. Değişik biberona bile tepki gösteriyor ama emiyor. Bakalim inşallah düzelir.

Evet canim izmir 30 derece bugun yaniyor cidden. En iyisini anneler bilir bence de sen nasil hissediyorsan giyim konusunda bence dogruolan odur :)

Benim eşim, ben memeyi dayarken üstten mama damlatiyor tutsun diye. Başını gömuyor memeye yani her yolu denememe yardımcı oluyor sağolsun. Ay ne kötü bir durum süt varken emmemesi insan kendini reddedilmiş hissediyor, zoruna gidiyor..

Canım kullanmadığım bi biberonun biraz deliğini genişlet azcik tabi belki akışı hoşuna gitmez nebileyim aklıma da başka bise gelmedi biraz açılmasını bekle yada gerçi her yoluda denemişin bekle bakalım düzelir insallah

Evim güneş almıyor, henüz inceltmedim ama hava sıcaklığı sabitlensin inceltcem ben de inşaallah :)
Nefes akışını çok anlayamasamda :)) hırıltılı nefesi anladım :) geniz akıntısı öksürük de yapar ama, oluyor mu öksürüğü küçüğünün?

Evet canım oluyor önceden sadece ıkınmaktan öksürürdü şimdi değişik öksürüyor arada 2,3 tane

Evet canim izmir 30 derece bugun yaniyor cidden. En iyisini anneler bilir bence de sen nasil hissediyorsan giyim konusunda bence dogruolan odur :)
ahh bi burada da ısınsada oğluşumla turlasak dışarda ona dışarıyı tanıtsam ne güzel olurdu :). 30 derecede dünya gelse beni evde tutamazdı eskiden hey gidi günler heyyy :))

Bize doktor burnunun acilmasi icin sinomarin burun damlasi vermisti birde annem ilik zeytinyagiyla belini gogsunu yaglamisti o da iyi geldi

Aynen kendimi kotu hissediyorum hatta acaba kokumumu sevmedi diye banyo yaptim yok hic bir sekilde almadi gece uykuluyken almisti
bnde senin yaptigin gibi yapayim az az mama akitip deniykm bir de

Burdaki yorumları okuyunca herkeste durum aynı

Sen o zaman klima ac sogusun:)
Akdenizde fln misin nasil sicak sizin ev o kadar? Ben kombiyi daha 2 gundur kapattim yoksa serin istanbul. 27derece baya sicakmis.
Yok canım İstanbuldayım bizim binanın montalaması olduğundan beri böyle şimdi gine baktım dijital derece bozulmadıysa hala 27derece cam açsam belki düşer ama üşür diye açmıyom eskiler ne demiş sıcaktan zarar gelmez sen soğuktan koru kendini

Kızlar oğlum 52 günlük oldu bugün. Gözleri koyu mavi gibi sizce değişir mi:) ben ve esim kahverengi ama dedelerimizinki mavi .Olma ihtimali var mı :)
Bizimkininde buğulu grimsi mavi ben ela babası kahve çekerse eşimin babaannesine çeker

Bize doktor burnunun acilmasi icin sinomarin burun damlasi vermisti birde annem ilik zeytinyagiyla belini gogsunu yaglamisti o da iyi geldi
Sağol cnm
Benimde zeytinyağım peteğin üzerinde ılık bu akşam süreyim tülbent koyayım inşallah iyi gelir sabah sütümü sıktım burnuna aspiratörle temizledim biraz daha iyi bakalım artık yarına kadar iyi olmazsa doktora gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…