2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

İki fırt biberon çektiriyorum peşine memeyi dayiyorum ilk anlamıyor çekiyor sonra anlıyor bağırıyor
Bir biberon bir meme inatla deniyorum. :))

Geceden beri oğlumun burnu tıkalı. Serum fizyolojik aldık açtık. Ateşi veya huysuzluğu yok. Yine de doktoru arasam mı? Hasta olabilir mı yoksa normal mı tıkanması?

İki fırt biberon çektiriyorum peşine memeyi dayiyorum ilk anlamıyor çekiyor sonra anlıyor bağırıyor
Bir biberon bir meme inatla deniyorum. :))
Benim oğlanada sütüm yaramıyor süzüldü yavrum mama da yemiyo mama yese bende takviye yapmak istiyorum ama görüyorum biberon alan çocuk memeyi eni sonu bırakıyo. İnşAllah bırakmaz sen sütünü kaşıkla ver biberondan umudunu kessin hemde aç kalmasın eni sonu memenide emer bunu bana hemşire söyledi kaşıkla ver sütünü eni sonu alışır akşam emmiyo benim oğlan hemşire öyle düzeni alışmıştır buşekilde boz dedi

Geceden beri oğlumun burnu tıkalı. Serum fizyolojik aldık açtık. Ateşi veya huysuzluğu yok. Yine de doktoru arasam mı? Hasta olabilir mı yoksa normal mı tıkanması?
Biz gecen gun goturmustuk bizede damla verdi hasta degil dedi burnunu acin tmm dedi
Hasta olsa kendini belli eder diye dusunuyrm icin rahat etmiyorsa doktora sor yinede

Burdaki yorumları okuyunca herkeste durum aynı
benim oğlumunda burnu tıkalı serum kullanıyorum. Birde burnundan hırıltılı ses çıkarıyor sürekli olmasa da özellikle akşamları 3 gündür gece 4 ten sonra uyuyor ağlıyor sanırım rahat nefes alamadığı için zorlanıyor. Hafta içi doktora götürücem. İnşallah düzelir.

Benimkinin de geceleri hep tıkanıyor, sabahına normale dönüyor canım. Hasta değildir merak etme, hava ısındı ya belki nemsiz kalmıştır onun için tıkanmış olabilir. İştahında, kakasında, halinde sıkıntı yoksa yoktur bir şeyi :)

İnşallah canım. Bugünü serum fizyolojik ile atlatalim yarın ararım doktoru bakalım ne diyecek

Benimkinin de tıkanıyor günde 2 defa falan açıyorum doğdu doğalı tıkanıyoro yüzden çok üstünde durmuyorum zaten 1 aylıkken nezle oldu benden kaptı onda öksürük de başladı acile götürdüm dr burnunu aç sık emzir ateş olur emmesi bozulur kendi genel durumu halsiz kötü olursa falan getir dedi hasta olduğunda kendilerni belli ediyorlar zaten nemsiz ortam tıkıyor burnu evet

Yok canım geri kalan herşey normal sadece tıkanıyor.

Kızlar benim sütüm arttı çok şükür ancak bu kez de bebeğimi doyurmaya yetmiyor. Emdikten sonra uyusa yaklaşık 30-45 dk ancak uyuyor ben de mecbur mama veriyorum ki karnı tam doysun. Ne yapabilirim de sütümün besleyiciliğini arttırabilirim acaba?

Kızlar oğlum 52 günlük oldu bugün. Gözleri koyu mavi gibi sizce değişir mi:) ben ve esim kahverengi ama dedelerimizinki mavi .Olma ihtimali var mı :)
Benimki de oyle de dr 6 aya kadar degisir renvi dedi:)
Izmir yaniyor maalesef fenalik geldi bana da sicaktan.
Izmirdeki arkadasimin havuza girerken resimlerini gordugumde sasirmam gerekirmis o zaman:)
Hadi ya cok iyiymis. Sen ince giydir o zaman dengelersin. Atlet ustu ince pijama ya da tulum.
Su burun tikanmasina cozum bulamadim her gece her gece... Sutumu damlatiyorum serum fiz sikiyorum hicbi sekilde acilmiyo ya..
Canim bebekler az az uyur belki doyuyordur? B3nimki gunde 1 kere uzun uyuyo onun disinda ya hic uyumuyo ya da memede..

Acıkıyor ama uyandığında. E haliyle bende süt dolmamış oluyor.

Acıkıyor ama uyandığında. E haliyle bende süt dolmamış oluyor.

Mama tokluğuna alıştılar canim. Yani benimki öyle yeteri kadar sütüm var ama yinede bazen mama krizi tutuyor o yüzden 3 öğün 60 ar cc veriyorum mecbur

Canım sutun coksa yeterki daha sık ve uzun emzir inanki 45 dk omuzlarım kopuyo benım kızımda oyle ama hıc mama bıle almadık Canım cıkıyo yeterki emsin diye bence herturlu besleyıcıdir sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…