2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sanmıyorum canım uyku halinde tutup cok cok emiyor ta ki kendine gelip ağzındakinin meme olduğunu anlayıncaya kadar :) gece emerken geri uyuduğu için hiç anlamıyor boşaltana kadar emiyor. İlginç gerçekten
canım ben az önce kurutma makinadı
Mama tokluğuna alıştılar canim. Yani benimki öyle yeteri kadar sütüm var ama yinede bazen mama krizi tutuyor o yüzden 3 öğün 60 ar cc veriyorum mecbur
canım ben az önce kurutma makinesini açıp yanına uzanıp emzirdim azda olsa emdi deneye bilirsin kısık ayarda açtım emdi onun sesine hala aranıyo kahroluyorum ben akşamları aç kalıyor 1 haftadır kilo almadı hiç keşke mama yesede mama versem yeterki büyüse. Birde kimsenin yanında emzirme nazar var gerçekten canım ben gezmeden geldiğim günden beri böyle bence nazar oldu çünkü meme için tatlı tatlı heyecanlanan çocuk gitti başka çocuk geldi .

Bende nazara inanırım canım bu hafta hep misafir vardı. Önce migrenden hastanelik oldum, sonra oğlum memeyi bıraktı şimdi de burnu tıkanık arada öksürüyor

Bende nazara inanırım canım bu hafta hep misafir vardı. Önce migrenden hastanelik oldum, sonra oğlum memeyi bıraktı şimdi de burnu tıkanık arada öksürüyor
Bol bol oku inşallah geçer gerçi nazar olmadan önce okumak fayda eder olduktan sonra değil anne olmak çok zor. Daha çok küçükler sakındırmak lazım ki nazar olmasınlar. Ben bu akşam eltimlere gidicem eğer bebek uyanırsa ona bile aklım çıkıyo çünki o geldikten sonra bebeğim bayılacak gibi ağladı 3 gün acillik oldu yavrum

Kızlar,oda sıcaklığı konuşulmuş ama 24 çok soğuk değil mi? Benim burda sıcaklık 34+hep klima yan odada sürekli açık,bulunduğum odayı 25 yaptığımda biz bile üşüyoruz. 26 da açıyorum ara ara. Bir de bana bir hemşire abla,referans burnudur. Burnu soğuksa üşümüştür demişti. Ben burnu ve ayaklarına bakıyorum. Üşümüşse ona göre çorap ya da don giydiriyorum. Onun haricinde badi ve tulum ya da elbise ile benim kızım.

Canım bence siz orda dura dura normal onu benimsemişsiniz 25 derece ideal oda sıcaklığıdır zaten +34 baygınlık derecesi demek benim için

Canım bence siz orda dura dura normal onu benimsemişsiniz 25 derece ideal oda sıcaklığıdır zaten +34 baygınlık derecesi demek benim için
Dışarısı +34 bulunduğum oda 27,bana da sıcak geliyor ama klimayı 25 yapınca da üşüyorum. Klima devreye girince psikolojik olarak üşüme tutuyor herhalde:) bi de annemi ikna edemiyorum çocuk için sıcak olduğuna..ben hafifletiyorum annem gelip sarıp sarmalıyor..kırkı çıkmadığı için ben de karşı çıkmadım çok ama çocuk sıcaktan pestile dönüyor yavrum. Ben yavaş yavaş 25 e alıştırayım en iyisi..dışarda gittiğimiz her yer buzdolabı soğukluğunda bir de,böyle giderse kötü çarpacak:/

Okunmuş suyum vardı onu icirdim şimdi

Referans ensesidir canım. Ense soğuk ise üşüyor demektir

Kızlar,benim memelerim fenalarda sabah şiş ve ağrılı bir şekilde uyandım. Fazla süttendir diye sağdım,sıcak duş aldım lifledim. Bir ara ateş gibiydi. Şimdi şiş değil ama çok acıyor,bütün vücudum da çok kırgın. Bir de kızım emerken sanki omuzlarımdan bir damarı beraberinde çekiyor böyle bir durum yaşayanınız ya da öneriniz var mı?

Anneler öyle canım benim kvde de yün yelek giydiriyodu ya da 3 kat üst 2 kat alt bi de battaniyeye sarıyodu çocuk isilik gibi oldu o gelince idare ediyorum da gider gitmez açıyorum

ahh bi burada da ısınsada oğluşumla turlasak dışarda ona dışarıyı tanıtsam ne güzel olurdu :). 30 derecede dünya gelse beni evde tutamazdı eskiden hey gidi günler heyyy :))
Valla Izmirin sicagi pek turlayacak sicak olmuyor aksamustleri gidiyoruz nereye gidersek. Yazdan yani sicaktan nefret ediyorum oyle diyeyim :)

Maşallah canım ben 12 kilo aldım 4 kilo kaldı ama hiç bir pantolon olmuyor 4 kilonun hepsi kalça ve göbekte. Ve malesef boyum çok kısa olduğumdan kilolu görünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…