2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet ya sizi okuyunca gec kaldigimi fark ettim
Ama soyle bisey var 2 numara sadece 1 paket kullandim zaten baska almadim hic:)

Ah kıyamam ya cok gecmıs olsun bebegı ortaya cıkarma canım bırı gelince odasında dursun

Ya öyle de sevmiyorum :)) doktoru aradım cepten. Hastami acaba dedim, ateşi huysuzluğu iştah durumu nasıl dedi. Burnundan başka sıkıntısı yok dedim. Korkma o zaman birşey olmaz dedi. Hasta değildir, bu saydıklarımda bir değişik olursa tekrar ara dedi :)

Kizlar ikinci ay asilarini tam gunundeki oldunuz? Bizim ayin 3unde 2. Ayimiz doluyo.. 4-5 gibi gitsek de olur heralde dimi? Bide ne asilari olucak? Ates yaptimi sizde?

Ama nazardanda korkuyorum dedin :) o daha bı melek negatıf ne varsa ceker uzerine biraz buyusun oyle serbest bırak ben baya dıkkat edıyorum netıcede ıkı ay once karnımızdaydı daha cok meleklerya herseyi cekebılırler dıye dusunuyorum .. Buarada dun benım kızım uyumak bılmedi herseyını yapıyorum ama huysuzdu bende buyume atagına bagladım cıdden bazı gunler sanki dıger gunlerdeki gıbı olmuyo mesela bugun gayet uysal tuhaf cıdden

Bazen aynen uyumayacagim diye direniyor. Gözü de açılmıyor ama dalamiyor da.. bebek işte bunlar saati saatlerini tutmuyor. Bende çok nazar alan biriyim oğlumda bana çekmiş. Neyse ki fazla gelen giden olmaz bana. Son kafile de gitti tamamdir kapandı misafir mevzusu :))

Kizlar ikinci ay asilarini tam gunundeki oldunuz? Bizim ayin 3unde 2. Ayimiz doluyo.. 4-5 gibi gitsek de olur heralde dimi? Bide ne asilari olucak? Ates yaptimi sizde?

Bizimde 10 unda 2.ay doluyor, 18'e gün verdi canım. Verem aşısı için perşembe günü ve erkenden gitmen gerekiyor, sayıyla gönderiyorlarmış aklında olsun. 5'li karmada difteri, tetanoz, boğmaca, cocuk felci ve menenjit var.

Valla Izmirin sicagi pek turlayacak sicak olmuyor aksamustleri gidiyoruz nereye gidersek. Yazdan yani sicaktan nefret ediyorum oyle diyeyim :)
Çok doğru İstanbul da bi sahil kenarı yada yeşil bi tepe illa biraz esinti oluyo burada öyle esintisi var merkezler kavruluyo genelde. Konya akşamları her daim muhteşem serin :)))

Gunaydin biz dun ve bugun hep dsardaydik dun dugun icin abiye baktik carsiyi gezdik bugun sabah kahvalri alışveris derken aksam ettik banyo yaptik rahatladik. Benimki arabada kesintisiz uyuyor evde saat basi meme isteyen kizim arabads 3 saat gecse uyanmaz. Surekli seyahat halinde kalasim var

Verem asisi icinde saglik ocagina gidioruz dimi? Ay bu 5li karma ates yaparmi acaba?

Arabada ana kucagindami cnm? Arabayi alirken bize ana kucaginda max 1saat dursun sonra bi kucaginiza alin sonra tekrar otursun demislerdi.. siz dikkat ediomusunuz ana kucaginda nekdr oturtuyosunuz?

kızlar merhaba hepiniz benden daha tecrubelisiniz bebisim 20 günlük daha göbeği düşmedi bu durumu yaşayan oldu mu naptiniz?

Biz de bugun gezdik baya. Arabada uyudu 2 saat yol surdu orada da 2 saat uyumaya devam edince en son ben pusetten cikarip emzirdim:) sinra donduk arabada tekrar uyudu. Yani evden ciktik uyudu taa eve gelene kadar:) niye boyle oluyo bu cocuk anlamadim
Orada otursugumuz yer acik alandi ve arabasindaydi yine uyanmadi ilginc yani

kızlar merhaba hepiniz benden daha tecrubelisiniz bebisim 20 günlük daha göbeği düşmedi bu durumu yaşayan oldu mu naptiniz?
20 gun cok bence doktor bir baksin. Ama sana tavsiyem ben soyle dusurdum. Pamugu baticonlayip gibegine iyice yedirdim. Cok nemliydi bizimkinin gobek deligi. Gunde 3 kez yaptim ertesi gune dusmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…