2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar şunu farkettım bebeğim mememden emince okdr cok kusuokı anlatamam ama sağıp sutumu biberonla verınce kusma olmuo.acaba mememden cok mu emıo dıorum sureyı 5dkka tutuorum yine snc aynı..

Verem asisi icinde saglik ocagina gidioruz dimi? Ay bu 5li karma ates yaparmi acaba?

Aynen canım, hepsi aynı gün yapılıyor zaten sonra yavrun tekrar bir aşı serüveni daha yaşamasın hepsi bir aynı gün olsun. Vallahi ben de korkuyorum o ateş mevzusundan, yapan da var yapmayan da. İnşaallah yapmaz

Arabada ana kucagindami cnm? Arabayi alirken bize ana kucaginda max 1saat dursun sonra bi kucaginiza alin sonra tekrar otursun demislerdi.. siz dikkat ediomusunuz ana kucaginda nekdr oturtuyosunuz?

Bebek arabasindan ziyade babasinin arabasini seviyor canim :) motor sesi ve sallanma cok hosuna gidiyor. Yani dikkat etmedim ama cok fazla kalmiyordur zaten pusetten pek hoslanmiyor

Bebek arabasindan ziyade babasinin arabasini seviyor canim :) motor sesi ve sallanma cok hosuna gidiyor. Yani dikkat etmedim ama cok fazla kalmiyordur zaten pusetten pek hoslanmiyor
Bizim ki de öyle hatta instagramda bi reklam gördüm araba sallaması titreşimiyle birlikte Motor sesi veriyor beşik. Kolik olanlar bence bakmalı

Kızlar şunu farkettım bebeğim mememden emince okdr cok kusuokı anlatamam ama sağıp sutumu biberonla verınce kusma olmuo.acaba mememden cok mu emıo dıorum sureyı 5dkka tutuorum yine snc aynı..
Yatis pozisyonundan filan mi acaba yoksa doydugunda birakir heralde biraz daha dik emdirsen belki kusmasi azalir
Sagdiginda kac cc cikiyor cnm

Kızlar oğlumda ateş vardı o düştü şu anda. Ateşin sebebi belli oldu. İshal olmuş. Günde 6-7 kere kaka yaptığı için anlamamıştım. Ama artık sulu yapıyor. İshal için bol bol emziriyorum. Başka yardımcı ne yapabilirim.

Geceden beri oğlumun burnu tıkalı. Serum fizyolojik aldık açtık. Ateşi veya huysuzluğu yok. Yine de doktoru arasam mı? Hasta olabilir mı yoksa normal mı tıkanması?
Bizimde tıkalı bi dönem oldu geçti tekrarladı ateş öksürük yoksa önemli değil bence diğer oğlumda ara ara tıkanmıstı düzenli açarsan hastalığa değişmiyo zaten ama bebedorla çek çok yoğun tıkalı oldumu sf işe yaramiyo

Canım
Emzirdikten sonra 2. Emzirmede son emzirdigın göğüsten başka tam bitirt belki o yağlı kısmı alamiuodur en sonlara doğru doyuran ve kilo aldıran süt oluyomus

Nekadarliksiniz rota aşısı oldunuz mu çok önemli bi aşı bizde kısmetse 2 gün sonra olucaz ishal içind e ona bisey yedirip iciremicen zaten sadece emiyorlar mama katılastiriyo kalayı belki bi dönem 1 öğünde olsa kullan istersen

24 ila 26 derece arası normalmiş hastanede söylediler fazlası rahatsız edermis

Anneler öyle canım benim kvde de yün yelek giydiriyodu ya da 3 kat üst 2 kat alt bi de battaniyeye sarıyodu çocuk isilik gibi oldu o gelince idare ediyorum da gider gitmez açıyorum
Ya ben anlamıyorum yaşlılar bunuyolar çocuk bakmayi unutuyorlar bende kv ile büyük oğlum ateşlerimi kesin bi tartisiriz çocuk ateşli soyuyorum bigün biyere gittim geldim klima full sıcakta açık çocuğu giydirmiş örtmüş verdiğim gibi camları açtım kışın ortasında hasta olcak napıyon diyo yav havale geçirecek kıpkırmızı olmuş sen napoyosun dedim hep sıcaktan zarar gelmez der ama ateşten daha ciddi ne var çocuk için illa ellicekler....

Yarın 40 oluyoruz. Rota aşısı olmadık henüz. 3. Ayda aşısı diye biliyorum ama

Canim Turliyede bazi yerler hala serin 24 derece ayar yapildiginda da dogalgaz yaniyor cunku disaridaki hava 24 derecenin altinda..Bir de bizim bebisler hala uzun kollularla duruyor Klimanin 24 derecesini acinca gercekten de serin oluyor yazin. Bir de yazlik giyindigimiz icin ve klimalar odayi 24 yapmak icin habire soguk ufledigi icin usuyoruz.

Kizlarr 2 aylik bebisleriniz kac kg.a ulasti? Ozellikle 3.5-4 kg doganlari merak ediyorum baya buyumuslerdir:)
Biz 2.800 dogduk su an 6kgi biraz gectik

Allah allah aslinda tam tersi olur normalde. Memenden cok mu emiyor acaba? Cunku siniri yok istedigi kadar cekebiliyor. 5dk boyunca aktif cekiyorsa zaten memenin yuzde 90ini bosaltir. Emerken ses geliyor mu peki acaba hava mi yutuyo gaz yapar o?

Allah allah aslinda tam tersi olur normalde. Memenden cok mu emiyor acaba? Cunku siniri yok istedigi kadar cekebiliyor. 5dk boyunca aktif cekiyorsa zaten memenin yuzde 90ini bosaltir. Emerken ses geliyor mu peki acaba hava mi yutuyo gaz yapar o?
Ewtt yaa bnde int.tn baktm tam tersı oluomş ama eşımede anlattm sana ole gelıo dedı dun akşam oluk oluk okdr üzüldmkı.ses gelsede gelmesede kusuo acaba ucla emziriorm hala bi bağlantısı olabılır mi

Ewtt yaa bnde int.tn baktm tam tersı oluomş ama eşımede anlattm sana ole gelıo dedı dun akşam oluk oluk okdr üzüldmkı.ses gelsede gelmesede kusuo acaba ucla emziriorm hala bi bağlantısı olabılır mi
Aa ucla emziriyorsan kesinlikle hava yutuyor cnm. Kenarlari hep acik ucun cunku ben de emzirdim basta

Kizlarr 2 aylik bebisleriniz kac kg.a ulasti? Ozellikle 3.5-4 kg doganlari merak ediyorum baya buyumuslerdir:)
Biz 2.800 dogduk su an 6kgi biraz gectik
Biz de 2900 doğduk 2800 hastaneden çıktı . Bir aylikken ,4 olmuştu .İki aylık aşısı 12 mayısta o zaman bakılacak çok merak ediyorum. Sizinki kaç ginluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…