2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlarr 2 aylik bebisleriniz kac kg.a ulasti? Ozellikle 3.5-4 kg doganlari merak ediyorum baya buyumuslerdir:)
Biz 2.800 dogduk su an 6kgi biraz gectik

Bizimki 3.5 doğdu 1 ayda 4870 olup boyu da 6 cm uzamıştı. 10 gün sonra 2.ay kontrolumuz var. Ağırlaştı iyice boyu da uzadı 6 kg olmuştur diye düşünüyorum.

Kizlarr 2 aylik bebisleriniz kac kg.a ulasti? Ozellikle 3.5-4 kg doganlari merak ediyorum baya buyumuslerdir:)

Biz 2490 doğduk, hastaneden 2310 ile taburcu olduk. Birinci ay kontrolünde 3900dü, bakalım 10 mayısta öğrenicez inşaallah kaç olmuş :)

Ben henuz 2 ay kontrolune gitmedim ama sağlık ocagindaki tartida 5750 cikti. 3.280 dogup 2990 a dusmustuk

Direk doktor yaptı aşıyı ama hiçbişey demedi yara da yok bilemedim bi araştırayım bakayım. Belki zamanla değişiyodur aşılar. Annemlerin zamanında izler kocamanmış bizde minik belki onda olmaz.

Kizlar moralim çok bozuk sanırım bizimkinde gelişim geriligi var bebisleriniz ayda kac kg yada gram aliyor ?

Kizlar moralim çok bozuk sanırım bizimkinde gelişim geriligi var bebisleriniz ayda kac kg yada gram aliyor ?
O nereden çıktı ki? Ayda öyle 1 kg falan alması şart değil ki niye sen şimdi bozdun moralini? Bak az kilo alıyo deyip mamaya falan dayanmayın doktor normal dediği sürece normaldir. Bi sorun varsa müdahale eder :)

Bizimki 22 subatta dogdu cnm. Masallah kuzuna:)
Benimki 3100goğdu hastaneden 2930 la çıktık 1.ayda 4350 liydik boyuda 4cm uzamıştı şimdi evde tartıyorum 5400geliyor haftaya Pazartesi tam iki aylık olacak bakalım o zaman kaç çıkar

ruzigarr 2630 doğdu kaçla çıktık bilmiyorum 1. Ayda 4300 çıktı şuan evde kendim tartıyorum 4700 18 günde yarım kilo almış yavrucuğum ilk ay 1700 almıştı

Kızlar benim kız günde 4 5 kere kakasını yapardı cumartesi bu sayı 2 ye düştü Cumartesi akşam yaptı daha gelen giden yok ıkınıyor kızarıyor anca gaz cıkıyor zeytinyağı veriyim diyorum ne dersiniz bide ne kadar vereyim

Zeytinyagiyla poposuna masaj yapmakta iyi gelebilir

Ben 1 çay kaşığı diye biliyorum bugün bende vericem kakasını yapıyo ama benden çok gaz geçti ona gece mahvoldu şimdide uyuyamıyo gazdan

Ewtt yaa bnde int.tn baktm tam tersı oluomş ama eşımede anlattm sana ole gelıo dedı dun akşam oluk oluk okdr üzüldmkı.ses gelsede gelmesede kusuo acaba ucla emziriorm hala bi bağlantısı olabılır mi
Olabilir tabiki silikon uc kulllaniyorsun anladigim kadariyla o da sut gelince ici baya doluyor emerken de tıkaniyordu benimki ilk gunlerde kullandim bende ucu da baya buyuk delik onu hizli ictigi icin de olabilir dik konumda emzirmeye calis canım gogus ucun ciktiysa da birak bir an evvel

Bizimki 3.5 doğdu 1 ayda 4870 olup boyu da 6 cm uzamıştı. 10 gün sonra 2.ay kontrolumuz var. Ağırlaştı iyice boyu da uzadı 6 kg olmuştur diye düşünüyorum.

Biz 2490 doğduk, hastaneden 2310 ile taburcu olduk. Birinci ay kontrolünde 3900dü, bakalım 10 mayısta öğrenicez inşaallah kaç olmuş :)

Ben henuz 2 ay kontrolune gitmedim ama sağlık ocagindaki tartida 5750 cikti. 3.280 dogup 2990 a dusmustuk

Niye oyle dusundun ki canim kac kg aldim 1 ayda?
Benimki 3100goğdu hastaneden 2930 la çıktık 1.ayda 4350 liydik boyuda 4cm uzamıştı şimdi evde tartıyorum 5400geliyor haftaya Pazartesi tam iki aylık olacak bakalım o zaman kaç çıkar

ruzigarr 2630 doğdu kaçla çıktık bilmiyorum 1. Ayda 4300 çıktı şuan evde kendim tartıyorum 4700 18 günde yarım kilo almış yavrucuğum ilk ay 1700 almıştı

2880 dogdu 5 gunlukken 2730 a dustu 1. Ay 3800 2.ay 5260 oldu 24 subat doğumlu doktor gelişimi cok iyi dedi sadece emziriyorum
Kizlar masallah bebeklerinize ilk aular ne cabuk buyuyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…