2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende yaptirmadim 3.ay kontrolunde yaptircam saglik ocagi ile arasina 1 hafta koycam asilar agir gelmesin diye

araya en aaz 1 ay girmeli diye biliyorum.sormadan kendin zamanlama yapma bence.ya birlikte ya da bir ay arayla olmalı.bizim doktor ısrarla aynı ay yapalım, aşıların etkisi artar dedi.

mesajını sonradan gördüm.yazmış bulundum artık:))

Kizlar bebeklerinizin kafasi terlemeye basladi mi emzirirken özellikle kolumla temas eden yer terliyor bacak ve boyun bogumlarida kizarmis ne yapmak gerekir

Bizimki De terliyor canım. Biz her duştan sonra tüm vücudu bogumlari filan pudraliyoruz iyi geliyor.

Canim ben de gaz icin saniyordum ama doktoru degistirince bagirsak duzenleyici oldugunu söyledi tam olarak gaz ilaci degilmis

Bana dr degistirdigimdede gaz ilaci verceklerinde biogaila kullaniyorum dedim gerek yok o zaman dediler. Neyse artik 3.aya yaklasiyoruz gaz sikintilarimiz gecer ins. Hepimizin

Benim bebis kusmugu geçti salya akitiyor acaba dis erken mi çıkaracak diyorum?

yok canım.artık salya dönemi başlayacak.yakında elleri ağzından çıkmaz olacak...o zaman en sinir olduğum zamanlar.görenler genelde ellerini tutar, öper sözde yüzünü öpmeyerek çocuğa iyilik yaparlar.bebkte o eli hopp ağzına alır emer de emer...

Benim bebis kusmugu geçti salya akitiyor acaba dis erken mi çıkaracak diyorum?

yok canım.artık salya dönemi başlayacak.yakında elleri ağzından çıkmaz olacak...o zaman en sinir olduğum zamanlar.görenler genelde ellerini tutar, öper sözde yüzünü öpmeyerek çocuğa iyilik yaparlar.bebkte o eli hopp ağzına alır emer de emer...

Aksamlari benim de cok yumusuyor sanki hic sut yokmus gibi ama emiyo bebegim. Yani seninki bence az gelen sutu begenmiyo:) keci sutu bu aylarda veriliyor muymus onu dr.a sormadan verme. Bide degisik marka mama bilirsin hangi marka verdin sen?
Denıyorm deniorm ama hiç meme trıbıne girmio
O bi tadini alsa benim oglan gibi biberonu begenmeyecek:)))

Sagol canim dedigin gibiymis 3.ayda yaptircam bende

Canim belki ac degil ondan icmiyor mamayi?

Ay cok sukur ya ne cektin. Peki nerden buldun bu kremi? Bez degisikligi yapmissindir da acaba yine mi degistirsen denemedigin marka varsa? Yazik kuzuya ya offf. Ben bebekken olmusum o sekilde ne krem var ne bisi annem acmis altimi oyle iyilesmis. Sen de gunduz bol bol ac bence.

Kizlar bebeklerinizin kafasi terlemeye basladi mi emzirirken özellikle kolumla temas eden yer terliyor bacak ve boyun bogumlarida kizarmis ne yapmak gerekir

Benüm bir haftadır falan terliyor. Boğumlarına da bepanthol vardı benüm pişik kremi, onu sürüyorum ince bir tabaka kızarık gördüğümde.

Walla senden snr dha bi azımle denıorum hadı ınşallah walla kaynat et yere duştu derdnden kurtulurm bide cok hava yutuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…