- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.721
Çok geçmiş olsun canım. Geçecektir merak etme. Biz eldiven takmıyoruz ama hergun kesip törpü yapıyoruz.
Ya her doktorun yaklasimi mi farkli anlamadım ki bizimki neden o kadar abarttı acabaKesinlikle az değil canım normal bende 2 haftada 400 gr aldığını görünce az degilmi diye sordum normal dediler bir de benimki de öyle uzun uzun emmez aktif emmesi önemli illa 2 saat memede oyalanması gerekmiyor
Yok canm sagmadm da bizimki emmek istemeyince agzini açmıyor pek yeni adet edindi son 15 gündür yememe problemimiz varSagdınmı peki öyle ver
Mama takviye ver dedi ama sevmiyor ki mamayi.doktora söylüyorum bir sekilde ver diyor nasil vereceksemesmerm91 her bebegin gelisimi farklidir canim bence almasi gereken araliktaysa takilma. Benim ilk ay aldi kg baya ama 2 kutu mama yedi sariliktan dolayi. Bununda etkisi vardir. Ac kalmiyosa kg takilma dr mama ver dediyse takviye ver istersen
Bizimkininde cok akiyor bende hep ayni seyi söylüyorum sanirim bizimki erken dis çıkaracakBenim bebis kusmugu geçti salya akitiyor acaba dis erken mi çıkaracak diyorum?
Cok büyük gecmis olsun canm Allah sifa versin insallah cabucak iyilesir bebisinin gözü. Nasil anladin orayi çizdiğini ? Aglamasindan felan mi ?Kızlar artık kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmıyorum. Ama siz dikkat edin diye bugün yaşadığım korkunç şeyi sizinle paylasicam.
baharinbahcesi cnm senin korkmuş olduğun şey benim başıma geldi malesef bebeğim gözünün bebeğini çizdi seni öyle anladım kı ağlamaktan mahvoldum kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu diyorum bı dakika brakmam artık:'( eldivenleri çıkarmayın sadece bir saniyede olabilecek birsey. Dua edin bebeğime lütfen gittik doktora ilaç verdi kendini yeniliyoemus ama genede ekorkuyorum :'(
Çok uzun süredir çıkarmıştım eldivenlerini etini kesmemek için bir hafta bekliyordum ama malesef böyle oldu :'( umarım geçer :'(
Cok gecmis olsun canim, seni cok iyi anlayabiliyorum. bakinca anlasiliyor mu goz bebegini cizdigi? ben goz doktoruna gitmedimKızlar artık kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmıyorum. Ama siz dikkat edin diye bugün yaşadığım korkunç şeyi sizinle paylasicam.
baharinbahcesi cnm senin korkmuş olduğun şey benim başıma geldi malesef bebeğim gözünün bebeğini çizdi seni öyle anladım kı ağlamaktan mahvoldum kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu diyorum bı dakika brakmam artık:'( eldivenleri çıkarmayın sadece bir saniyede olabilecek birsey. Dua edin bebeğime lütfen gittik doktora ilaç verdi kendini yeniliyoemus ama genede ekorkuyorum :'(
Ben de hep dusunurum Allah korusun acil durumda ne yaparim diye fotosunu cekeyim de telefonumda bulunsunCanım keçi sütü verme bağırsağı kaldırmaz, aptamilin anne sütü yapısı ve tadında sıvı hazır sütü var. Ben evde bundan bulunduruyorum acil bir durum olursa diye, diğer kızımda yaşadım çünkü. Kendim için acile gittim ve kızım mama içmediği için 5 saat aç kaldı evde. Bu sütler mama gibi değil anne sütü gibi bebiş içer büyük ihtimal. Mamaya göre çok pahallı tek sıkıntı o, böyle ikili paket toplamda 180 ml 12 lira. Ama keçi sütü vermekten iyidir, bence bir tane alıp dene.
Eki Görüntüle 1989831
Ayni durumu yasiyoruz Izmirin nemi yapiyor sanirim. Ensesi saclarini ici genelde nemli. Bizi de sut mahvediyor. Sicakta nasil yapacagiz bilmiyorum, yazi su sicaklardan dolayi sevmiyorumKizlar bebeklerinizin kafasi terlemeye basladi mi emzirirken özellikle kolumla temas eden yer terliyor bacak ve boyun bogumlarida kizarmis ne yapmak gerekir
Ay evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.yok canım.artık salya dönemi başlayacak.yakında elleri ağzından çıkmaz olacak...o zaman en sinir olduğum zamanlar.görenler genelde ellerini tutar, öper sözde yüzünü öpmeyerek çocuğa iyilik yaparlar.bebkte o eli hopp ağzına alır emer de emer...
Cnm cok gecmis olsun.. bende simdi bi baktim gozunun alt kismini yokmus resmen kanamis kirmizi.. ve tirnaklarini daha dilun kesmistim.. gece yatarken takicam eldivenlerinj bende.. ama icini ferah tut cnm onlarin yapilari herseyi duzeltir.. bizim dikkatli olmamiz lazimmis ama..Kızlar artık kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmıyorum. Ama siz dikkat edin diye bugün yaşadığım korkunç şeyi sizinle paylasicam.
Chicconun normal makasa benzeyen bir makasi var. foto atmayi beceremiyorum. Kucuk normal makaslara benziyor. Hic etine kacmiyor onunla. Cok memnunum ben.Kızlar ben cocugun tirnagini kesmeyi beceremiyorum yine etine kacirdim yavrum hungur hungur agladi. Ne yapacagim ben bu konuda kendime olan guveni yitirdim.
Biz de bebedorun tirnak makasi var. Bildiginiz,en azindan kesme ihtimalimin az oldugu bir makas biliyor musunuz? Yavrumun tirnaklari yarim,yamalak kaldi.
AnammmAy evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.
Valla o yasak bu sakıncalı sıkıldım ben bakmıyorum artık. Anneler nasıl büyüttülerse öyle yapıyorum.
Ben de talk pudranın zararlı olduğunu okumuştum.Zaten gözenekleri de tıkar.Eskilerin de çocuk büyütmesine nedense çok güvenmiyorum evet hepimiz büyümüşüz ama toplumda bir sürü de hastalık var sonuçta çok sağlıklı bi toplum olduğumuz söylenemez.Yaptıkları şeylerin bi kısmı tıbbi olarak direk hatalı zaten.Hepimizin evladı en kıymetli varlığı özenli olmakta fayda var bence.O sivilceler canını acıtıyomuş bebeğin pudra rahatlatıyormuş bende sürücem sürücem diyorum unutuyorum.
Cok büyük gecmis olsun canm Allah sifa versin insallah cabucak iyilesir bebisinin gözü. Nasil anladin orayi çizdiğini ? Aglamasindan felan mi ?
Geçer canım benim merak etme. Elbette insanın içi gidiyor ama bak doktor da geçer demis üzme kendini daha fazla.
Cok gecmis olsun canim, seni cok iyi anlayabiliyorum. bakinca anlasiliyor mu goz bebegini cizdigi? ben goz doktoruna gitmedimAllahim tez zamanda sifa versin. Benim doktorum olayi duyunca eldiveni simdilik cikarma dedi yarin yine ayrintili soracagim. Bir tek oyuncaklarla oynarken gozetimimde cikariyorum.
Cnm cok gecmis olsun.. bende simdi bi baktim gozunun alt kismini yokmus resmen kanamis kirmizi.. ve tirnaklarini daha dilun kesmistim.. gece yatarken takicam eldivenlerinj bende.. ama icini ferah tut cnm onlarin yapilari herseyi duzeltir.. bizim dikkatli olmamiz lazimmis ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?