2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok geçmiş olsun canım. Geçecektir merak etme. Biz eldiven takmıyoruz ama hergun kesip törpü yapıyoruz.

Çok uzun süredir çıkarmıştım eldivenlerini etini kesmemek için bir hafta bekliyordum ama malesef böyle oldu :'( umarım geçer :'(

Kesinlikle az değil canım normal bende 2 haftada 400 gr aldığını görünce az degilmi diye sordum normal dediler bir de benimki de öyle uzun uzun emmez aktif emmesi önemli illa 2 saat memede oyalanması gerekmiyor
Ya her doktorun yaklasimi mi farkli anlamadım ki bizimki neden o kadar abarttı acaba

Sagdınmı peki öyle ver
Yok canm sagmadm da bizimki emmek istemeyince agzini açmıyor pek yeni adet edindi son 15 gündür yememe problemimiz var
Mama takviye ver dedi ama sevmiyor ki mamayi.doktora söylüyorum bir sekilde ver diyor nasil vereceksem

Cok büyük gecmis olsun canm Allah sifa versin insallah cabucak iyilesir bebisinin gözü. Nasil anladin orayi çizdiğini ? Aglamasindan felan mi ?

Cok gecmis olsun canim, seni cok iyi anlayabiliyorum. bakinca anlasiliyor mu goz bebegini cizdigi? ben goz doktoruna gitmedim Allahim tez zamanda sifa versin. Benim doktorum olayi duyunca eldiveni simdilik cikarma dedi yarin yine ayrintili soracagim. Bir tek oyuncaklarla oynarken gozetimimde cikariyorum.

Ben de hep dusunurum Allah korusun acil durumda ne yaparim diye fotosunu cekeyim de telefonumda bulunsun

Kizlar bebeklerinizin kafasi terlemeye basladi mi emzirirken özellikle kolumla temas eden yer terliyor bacak ve boyun bogumlarida kizarmis ne yapmak gerekir
Ayni durumu yasiyoruz Izmirin nemi yapiyor sanirim. Ensesi saclarini ici genelde nemli. Bizi de sut mahvediyor. Sicakta nasil yapacagiz bilmiyorum, yazi su sicaklardan dolayi sevmiyorum

Ay evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.

Kızlar ben cocugun tirnagini kesmeyi beceremiyorum yine etine kacirdim yavrum hungur hungur agladi. Ne yapacagim ben bu konuda kendime olan guveni yitirdim.
Biz de bebedorun tirnak makasi var. Bildiginiz,en azindan kesme ihtimalimin az oldugu bir makas biliyor musunuz? Yavrumun tirnaklari yarim,yamalak kaldi.

Kizlar aksam uyumadigi icin yikamistik oglumu ve 10gibi bir uyudu simdi uyandi meme icin ve en son aksam 9da emmisti..

Cnm cok gecmis olsun.. bende simdi bi baktim gozunun alt kismini yokmus resmen kanamis kirmizi.. ve tirnaklarini daha dilun kesmistim.. gece yatarken takicam eldivenlerinj bende.. ama icini ferah tut cnm onlarin yapilari herseyi duzeltir.. bizim dikkatli olmamiz lazimmis ama..

Chicconun normal makasa benzeyen bir makasi var. foto atmayi beceremiyorum. Kucuk normal makaslara benziyor. Hic etine kacmiyor onunla. Cok memnunum ben.

Ay evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.
Anammm nasıl akılları kesmiyor,çocuğun elinden öpünce onun da elini ağzına götürdüğünü sürekli ve bunun zararlı olduğunu anlamıyorum hakkaten..ben Türkiye'ye gelince ağustosta bile eldiven takıcam kızıma (tabi burdan çıkabilirsem

baharinbahcesi canım uyurken denedin mi? Makasla iyice bak,gör tırnak kısmını içine alıp almadığına sonra kes..ben bikaç defa deneyip iyice görüyorum neyi kavradığını makasın,sonra kesiyorum.
mavi_lina canım törpü yü denedim ama kullanamadım,sanırım ben iyice dibinden kesiyorum törpülük bişey kalmıyor. Hergün hergün kesilecek kadar uzuyor mu tırnaklar? Svartbabe geçmişler olsun. Lütfen kendini kötü hissetme, bebek işte bizimkilerin de yüzü gözü hep çizik. İnşallah kısa sürede iyileşir

Kızlar,geceleri yüzüstü yatırıyor musunuz bebeklerinizi? Ben gündüz yatırıyorum hep ama geceleri cesaret edemiyorum. Çok rahat ediyor yüzüstü yattığında. Güzel kızım günlerdir sabah 4-5 e kadar uyumuyordu,dün 7 buçuk a kadar uyumadı. Şimdi dayanamayıp yüzüstü yatırdım. Başında nöbetteyim ama napsam bilemedim. Bi de benim yarın iş başı. Artık işte uyur dururum bu gidişle

Benim de gece uykuları çok iyi olan kızıma nazar değdi galiba.12-4-8 beslenmesi ve sorunsuz uyuyan kızım 1 haftadır 4ten sonra uyumuyor.Uyursa da göğsümde uyuyor koyunca uyanıyor sürekli kıvranıyor gazı da çıkartıyorum anlamadım bir şey ben de gaz damlası alıp deneyeyim en iyisi bugün 2de uyandı ayaktayız hala ne zaman uyur bilmem sonra da diğeri okula gidecek off off 40 çıkmadan daha iyiydik biz...

Bi de memeyi çektire çektire emiyor amacı ne anlamıyorum acımaya başladı yara olmasa bari doğumda bile olmadı şimdi yara yapacak çocuk böyle eme eme

Valla o yasak bu sakıncalı sıkıldım ben bakmıyorum artık. Anneler nasıl büyüttülerse öyle yapıyorum.

O sivilceler canını acıtıyomuş bebeğin pudra rahatlatıyormuş bende sürücem sürücem diyorum unutuyorum.
Ben de talk pudranın zararlı olduğunu okumuştum.Zaten gözenekleri de tıkar.Eskilerin de çocuk büyütmesine nedense çok güvenmiyorum evet hepimiz büyümüşüz ama toplumda bir sürü de hastalık var sonuçta çok sağlıklı bi toplum olduğumuz söylenemez.Yaptıkları şeylerin bi kısmı tıbbi olarak direk hatalı zaten.Hepimizin evladı en kıymetli varlığı özenli olmakta fayda var bence.

Cok büyük gecmis olsun canm Allah sifa versin insallah cabucak iyilesir bebisinin gözü. Nasil anladin orayi çizdiğini ? Aglamasindan felan mi ?

Hayır canım etrafı çok kizardi gözünün inceledim gözünü bende çizigi gördüm.

Geçer canım benim merak etme. Elbette insanın içi gidiyor ama bak doktor da geçer demis üzme kendini daha fazla.

İnşallah canım benim inşallah

Dikkatli inceleyip ışıkta bakınca görünüyor canım cizgi bende eldivenleri taktım tekrardan.

Dikkat ediyorum aslında ama işte çok anlık bir şeydi aklıma o an geldikçe kendimi daha çok suçluyorum zaten

@minnakkaguya inşallah canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…