2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Saglik ocaginda sadece tartmak icin goturebiliyor muyuz canim eger oyleyse bende gotureyim arada

anne gazlanınca mutlaka bebekte gazlanıyo kaçtır tecrübe ettim tabi bebek gazlı bi bebekse ben biogaia kullanıyorum memnunum çocuğumun feci ağlamaları azaldı 1 hafta sonra etkisini gösteriyo

Biogaia yı ben de veriyorum canım bağırsağı için iyiymiş Dr 3 ay kullan dedi çok şükür kabız değil ama gazı bazen çok oluyor o Zaman gaz ilacı da veriyorum.

Bende yaptirmadim 3.ay kontrolunde yaptircam saglik ocagi ile arasina 1 hafta koycam asilar agir gelmesin diye
Kizlar bunu yazdim sonra arastirdim ya diger aşılarla ayni gun olmasi gerekiyormus ya da 30 gun gecmeliymis boyle yazmis bir doktor ınternette..iki çeşidi varmis..bana dr yaptirin dedi gecti bir de agiz yoluyla alıniyormus

Bencede dememeleri lazim zaten ilgililer gordugum kadariyla
Evet hemşireleri doktorlardan çok seviyorum :) hele de benim hastanedekiler hala ararım saat kaç olursa olsun yardımcı olurlar
Biogaia yı ben de veriyorum canım bağırsağı için iyiymiş Dr 3 ay kullan dedi çok şükür kabız değil ama gazı bazen çok oluyor o Zaman gaz ilacı da veriyorum.
bilmemek çok kötü ben kendim veriyorum doktora sormadım ben onu gaz damlası sanıyordum doktorum sap simplex önermişti onuda aldırayım eşime gazı çok var oğlumun çıkarıyor ama alttan rahatlar belki gaz damlasıyla

Canım keçi sütü verme bağırsağı kaldırmaz, aptamilin anne sütü yapısı ve tadında sıvı hazır sütü var. Ben evde bundan bulunduruyorum acil bir durum olursa diye, diğer kızımda yaşadım çünkü. Kendim için acile gittim ve kızım mama içmediği için 5 saat aç kaldı evde. Bu sütler mama gibi değil anne sütü gibi bebiş içer büyük ihtimal. Mamaya göre çok pahallı tek sıkıntı o, böyle ikili paket toplamda 180 ml 12 lira. Ama keçi sütü vermekten iyidir, bence bir tane alıp dene.

Bana dr gaz icin verdi biogailayi. Duzenli kullanmadim yalniz gazi oldugundan suphelendigim zaman verdim.

esmerm91 her bebegin gelisimi farklidir canim bence almasi gereken araliktaysa takilma. Benim ilk ay aldi kg baya ama 2 kutu mama yedi sariliktan dolayi. Bununda etkisi vardir. Ac kalmiyosa kg takilma dr mama ver dediyse takviye ver istersen

Kesinlikle az değil canım normal bende 2 haftada 400 gr aldığını görünce az degilmi diye sordum normal dediler bir de benimki de öyle uzun uzun emmez aktif emmesi önemli illa 2 saat memede oyalanması gerekmiyor
Aktiflik konusuna katılıyorum 2 oğlumda en fazla 10dk kalır dı buda öyle

Su mamayi 2 gündür vermiyodum zaten sadece yatarken bi kez veriyordum vermedim kizim ayni rutinde uyudu. Bugun yine huysuzlugu ustunde kucakta bile mutlu degil bi gogsumu emdi kendi istegiyle birakti sıktım sut geliyor 60 cc mama yaptim icti. Tum gun memede dursa bana misin demiyor. Oglende emdi emdi memeyi birakmadan sutler yandan akiverdi. Keske bebeklerimizin midesini gorebilsek ac mi suphesinden cok sıkıldım. Cis kaka var gazi bnce yok neden huzursuz bu cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…