- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.701
İlk iki hafta annem ve kv kaldi ama sora kimse kalmadi.. iki gunde bi kv ugrar bakar sagolsun gunduz bende banyo camasir fln islerimi yaparim.. evet zor oluyo ama alistik biz artik uc kisi olmaya..Kizlar, esinizle ve bebeginizle basbasa kalabildiniz mi,hayat normale dondu mu sizler icin yoksa hala evinizde 3.bi kisi var mi? Benim 40im cikinca annem gitti, bir hafta sonra kv geldi. Yalniz kaldigimiz hafra cok yorulmustum ama cok guzeldi de kisa surdusimdi kv var, ne zaman gitcegi de belli degil.sagolsun cok yardimci oluyor.nankorluk etmek istemiyorum ama bi taraftan da sikildim bu durumdan hersey batiyo bana cok gergin ve mutsuz hissediyorum.sizde durumlar nasil?
Annem 20 gün kaldı şehir dışından geldi kv ile aynı demirdeyiz bi ara hergün geliyodu sabahtan akşama kadar açıkçası yarardan çok zarar oluyodu kendi kendimize olsak yap allah ne verdiyse geçiştir ama ozaman daha farklı yemek hazırlıyorum nadir evden yemek getirir şimdi 3 güne 1 falan geliyo yanlızız yani benim 2. Bide hoş birincide haftada 1 geliyodu:)) anlıcağın 2 sinide tek büyütüyorum ama bence daha iyi baýıyo bi saatten sonra bide karışan bi tipse çok zor benim eşim hiç musade etmez hemen tersler o yönden rahatım çekinir oğlundan ama o böyle yapmasa acayip müdalecidirKizlar, esinizle ve bebeginizle basbasa kalabildiniz mi,hayat normale dondu mu sizler icin yoksa hala evinizde 3.bi kisi var mi? Benim 40im cikinca annem gitti, bir hafta sonra kv geldi. Yalniz kaldigimiz hafra cok yorulmustum ama cok guzeldi de kisa surdusimdi kv var, ne zaman gitcegi de belli degil.sagolsun cok yardimci oluyor.nankorluk etmek istemiyorum ama bi taraftan da sikildim bu durumdan hersey batiyo bana cok gergin ve mutsuz hissediyorum.sizde durumlar nasil?
Bizimki gündüz daha derin uyuyo gece ayaktayizHergun belli saatlerde uyuyamadigi icin cok huysuzlasio aglio meme emmio.. salla salla kolum kopuyo valla.. simdi yikadik ancak uyuyor ama oglen 2den bu saate kadar uyanikti.. sizin bebislerin gunduz uykulari nasil?
Tarttiŕ canım bisey demezler ben boyunu bile ölctüruyom büyük oğlanın kilosuysa :))Saglik ocaginda sadece tartmak icin goturebiliyor muyuz canim eger oyleyse bende gotureyim arada
Ben ağız mendillerinden koyuyorum kafası gelen yere kısa kollu oldumu üstümde terlemeyi ozamanKizlar bebeklerinizin kafasi terlemeye basladi mi emzirirken özellikle kolumla temas eden yer terliyor bacak ve boyun bogumlarida kizarmis ne yapmak gerekir
çok sağol vermeden birde bunu deyeyim önemli değil fiyatı 150 liralık mama çöpe gitti yeterki o doysunCanım keçi sütü verme bağırsağı kaldırmaz, aptamilin anne sütü yapısı ve tadında sıvı hazır sütü var. Ben evde bundan bulunduruyorum acil bir durum olursa diye, diğer kızımda yaşadım çünkü. Kendim için acile gittim ve kızım mama içmediği için 5 saat aç kaldı evde. Bu sütler mama gibi değil anne sütü gibi bebiş içer büyük ihtimal. Mamaya göre çok pahallı tek sıkıntı o, böyle ikili paket toplamda 180 ml 12 lira. Ama keçi sütü vermekten iyidir, bence bir tane alıp dene.
Eki Görüntüle 1989831
Ben bebeğimde aşırı gaz şıkışması oluyordu akşamları çıldırıyordu kolik olmasın diye düzenli verdim her gün sabah sekizde 1 hafta sonra ağlamalar bitti demek gaz damlasıymış yanlış bilmiyormuşum aynı zamanda sindirimide düzenleyen bi damlaBana dr gaz icin verdi biogailayi. Duzenli kullanmadim yalniz gazi oldugundan suphelendigim zaman verdim.
evolvia aptamil comformil golden goat hiçbirini yemedi. BilmiyorumAksamlari benim de cok yumusuyor sanki hic sut yokmus gibi ama emiyo bebegim. Yani seninki bence az gelen sutu begenmiyo:) keci sutu bu aylarda veriliyor muymus onu dr.a sormadan verme. Bide degisik marka mama bilirsin hangi marka verdin sen?
O bi tadini alsa benim oglan gibi biberonu begenmeyecek:)))
20 cc, 30 cc anca süt sağabiliyorum mama yemiyor onu veriyorum lakır lakır içiyor biberonda bir damla bile bırakmıyo onu görünce de baya moral gidiyor bendeCanim belki ac degil ondan icmiyor mamayi?
Erkek anneleri bebeklerdeki testisleriniz nasıl dr bi testisin yukarda olduğunu söyledi takip etcekmiş
hatta abd de bir kadın uzun yıllar pudra kullandığından kanser olduğu için firmaya dava açmıştı.netten bakılabilir.ben oğluma da hiç kullanmadım.kızıma da almadım hiç.
O sivilceler canını acıtıyomuş bebeğin pudra rahatlatıyormuş bende sürücem sürücem diyorum unutuyorum.Ağzına kaçırmadan kullanıyorum canım.
Bizimkine bakıp bakamadığını bilmiyorum ama sanki yerinde gibiler cnmErkek anneleri bebeklerdeki testisleriniz nasıl dr bi testisin yukarda olduğunu söyledi takip etcekmiş
O sivilceler canını acıtıyomuş bebeğin pudra rahatlatıyormuş bende sürücem sürücem diyorum unutuyorum.
Kızlar artık kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmıyorum. Ama siz dikkat edin diye bugün yaşadığım korkunç şeyi sizinle paylasicam.
@baharindenizi cnm senin korkmuş olduğun şey benim başıma geldi malesef bebeğim gözünün bebeğini çizdi seni öyle anladım kı ağlamaktan mahvoldum kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu diyorum bı dakika brakmam artık:'( eldivenleri çıkarmayın sadece bir saniyede olabilecek birsey. Dua edin bebeğime lütfen gittik doktora ilaç verdi kendini yeniliyoemus ama genede ekorkuyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?