2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İlk iki hafta annem ve kv kaldi ama sora kimse kalmadi.. iki gunde bi kv ugrar bakar sagolsun gunduz bende banyo camasir fln islerimi yaparim.. evet zor oluyo ama alistik biz artik uc kisi olmaya..

Hergun belli saatlerde uyuyamadigi icin cok huysuzlasio aglio meme emmio.. salla salla kolum kopuyo valla.. simdi yikadik ancak uyuyor ama oglen 2den bu saate kadar uyanikti.. sizin bebislerin gunduz uykulari nasil?

Annem 20 gün kaldı şehir dışından geldi kv ile aynı demirdeyiz bi ara hergün geliyodu sabahtan akşama kadar açıkçası yarardan çok zarar oluyodu kendi kendimize olsak yap allah ne verdiyse geçiştir ama ozaman daha farklı yemek hazırlıyorum nadir evden yemek getirir şimdi 3 güne 1 falan geliyo yanlızız yani benim 2. Bide hoş birincide haftada 1 geliyodu:)) anlıcağın 2 sinide tek büyütüyorum ama bence daha iyi baýıyo bi saatten sonra bide karışan bi tipse çok zor benim eşim hiç musade etmez hemen tersler o yönden rahatım çekinir oğlundan ama o böyle yapmasa acayip müdalecidir

Kızlar ben ıkı uc gundur nezle tarzı grıp oldum yenı gecıyo sadece burun akıntım kaldı sımdi kızımda hapsırıyo gozleri kızarık gecmesin diye cok ugrastm ama gecti napcam sımdi off off

Çok şükür yaptı kakasını yeşil sarı karışık sümüklü yaptı biraz rahatladı ama devamı gelir diye tahmin ediyorum ki hala ara ara kıvranıyor

hatta abd de bir kadın uzun yıllar pudra kullandığından kanser olduğu için firmaya dava açmıştı.netten bakılabilir.ben oğluma da hiç kullanmadım.kızıma da almadım hiç.

çok sağol vermeden birde bunu deyeyim önemli değil fiyatı 150 liralık mama çöpe gitti yeterki o doysun

Bana dr gaz icin verdi biogailayi. Duzenli kullanmadim yalniz gazi oldugundan suphelendigim zaman verdim.
Ben bebeğimde aşırı gaz şıkışması oluyordu akşamları çıldırıyordu kolik olmasın diye düzenli verdim her gün sabah sekizde 1 hafta sonra ağlamalar bitti demek gaz damlasıymış yanlış bilmiyormuşum aynı zamanda sindirimide düzenleyen bi damla
evolvia aptamil comformil golden goat hiçbirini yemedi. Bilmiyorum
benim süt akşam yemeğinden sonra doluyo dün ve bugün kurutma makinası açarak tutturdum azıcık emdi sonra salladım tekrar ağladı aldım mememe 8 dk aktif emdi uzun aradan sonra ilkdefa galiba süt olmadığı için emmiyor olunca emiyor 3 gündür sütüm azdı eşimle tartışmıştık bugün biraz daha iyidi sütüm bugün çok fazla reddetmedi

Canim belki ac degil ondan icmiyor mamayi?
20 cc, 30 cc anca süt sağabiliyorum mama yemiyor onu veriyorum lakır lakır içiyor biberonda bir damla bile bırakmıyo onu görünce de baya moral gidiyor bende

Ağzına kaçırmadan kullanıyorum canım.

hatta abd de bir kadın uzun yıllar pudra kullandığından kanser olduğu için firmaya dava açmıştı.netten bakılabilir.ben oğluma da hiç kullanmadım.kızıma da almadım hiç.

Valla o yasak bu sakıncalı sıkıldım ben bakmıyorum artık. Anneler nasıl büyüttülerse öyle yapıyorum.

Kızlar artık kendimi pek iyi hissetmediğim için yazmıyorum. Ama siz dikkat edin diye bugün yaşadığım korkunç şeyi sizinle paylasicam.
@baharindenizi cnm senin korkmuş olduğun şey benim başıma geldi malesef bebeğim gözünün bebeğini çizdi seni öyle anladım kı ağlamaktan mahvoldum kendimi suçluyorum benim yüzümden oldu diyorum bı dakika brakmam artık:'( eldivenleri çıkarmayın sadece bir saniyede olabilecek birsey. Dua edin bebeğime lütfen gittik doktora ilaç verdi kendini yeniliyoemus ama genede ekorkuyorum :'(

Çok geçmiş olsun canım. Geçecektir merak etme. Biz eldiven takmıyoruz ama hergun kesip törpü yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…