2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar, esinizle ve bebeginizle basbasa kalabildiniz mi,hayat normale dondu mu sizler icin yoksa hala evinizde 3.bi kisi var mi? Benim 40im cikinca annem gitti, bir hafta sonra kv geldi. Yalniz kaldigimiz hafra cok yorulmustum ama cok guzeldi de kisa surdu simdi kv var, ne zaman gitcegi de belli degil.sagolsun cok yardimci oluyor.nankorluk etmek istemiyorum ama bi taraftan da sikildim bu durumdan hersey batiyo bana cok gergin ve mutsuz hissediyorum.sizde durumlar nasil?

Analarda çareler tükenmez

Bizimkide kabiz ya 5 gündür yapamiyor doktor fitil verdi bugün artk

Yani bi yeni doktora gittik o dedi bu cocuk gelişmemiş felan diye

Canım ayda 600-900 gr normal diye biliyorum ben. Bakma ben bebeğim çok alsın diye bakıyorum çünkü düşük doğum ağırlıklı ve yakalaması için biraz hızlı kilo alımına ihtiyacımız var ama gelişim sadece kiloyla da ölçülebilir bir şey değil ki, zihinsel ve fiziksel aktiviteleri de önemli. Bence üzme kendini, sütünde inatçı ol yaptığın gibi :)

Bizimki 3300 doğdu 3200 e düştü ilk ay kontrolünde 3990 olmuştu. Şimdi de evde tartiyorum 5100 geliyor ama 64 günlüğüz benimki de az alıyor ama doktor bişey demedi esmerm91

Merhaba kızlar geçen cuma günü iki asi olduk biri verem aşısı..
Bebeğim 5 kilo olmuşuz maşallah iyi.
Fakat aşıdan sora çok huysuzlandi uyumuyor hiç ya asi etkisinde kaldı banyo da yaptıramadım napacagimi bilemiyorum kızlar

Eki Görüntüle 1989785
LifeandFeel ilk 1 yil inek keci sutu vermeyin yaziyor ama sen doktoruna danistin mi

LifeandFeel canım vereceksen keçi sütlü mama ver golden goat ama direk keçi sütünü verme derim mideleri hassas henüz
akşam açlıktan mahvoluyo mama yemiyor anne sütüne tadı benziyormuş birebir ölçekten fazla sulandırıcam bire birbuçuk gibi aç kalmasındansa.bi deniyicem bir haftadır tartıda gram oynamadı yarın sağlıkocağına da tartmaya götürücem belki evdeki yanlıştır eğer almışsa vermem ama almamışsa başka çare yok

Keçi sütlü mama ver canım direk süt yerine benim bildiğim 1 yaşına kadar keçi ve inek sütü verilmiyor bebeklere

Rota virüs aşısı yaptıran varmı aranızda ben ysptirmadim da huysuz yapıyormu?

5 dakika da hemen yoruluyormudur ? Bizimki hic kilo almıyor degil aslinda ama doktor aldigi kiloya bakarak böyle dedi :/ ayda 700 800 gr az mi ki
Kesinlikle az değil canım normal bende 2 haftada 400 gr aldığını görünce az degilmi diye sordum normal dediler bir de benimki de öyle uzun uzun emmez aktif emmesi önemli illa 2 saat memede oyalanması gerekmiyor

Biogia kendin mı iciosun bende de vardır çocuğa ictiriyordum

Keçi sütlü mama ver canım direk süt yerine benim bildiğim 1 yaşına kadar keçi ve inek sütü verilmiyor bebeklere
biz hep sütle büyüdük hamdolsun bi rahatsızlığımız yok. Ben yinede mama yese mama vericem yemiyor canım onuda denedim yok yemiyor keçi sütünüde şeker ve su ilave edip akşam emmediği zaman vericem sadece oda kilo almamışsa inşallah almıştır evdeki tartı yanlıştır

Bende öyle biliyorum golden goat galiba keçi sutluydu LifeandFeel
Yemesi canım malesef akşam meme almıyor uyuyana kadar ozaman vericem sadece
Biogia kendin mı iciosun bende de vardır çocuğa ictiriyordum
bebeğe veriyorum emziğine damlatıp damlatıp veriyorum çok rahatlıyo yoksa biz kesin kolik olurduk ağlamalarımız bitti çok şükür gaz hala var ama koliklik gitti

Evet onu bende duymuştum ama 2 aylik bebek grubuna verilebiliyor mu bilmiyorum

Canım evdeki tartıya güvenme, onlar hassas terazi değil. Benim gün içinde bir 5 gösteriyor, bir 4.7 gösteriyor değişiyor. Gün içinde de kilo vercek değil çocuğum, ona takılma yani.

Evet onu bende duymuştum ama 2 aylik bebek grubuna verilebiliyor mu bilmiyorum
ben mecburiyetten akşamları emmediği zaman en asgari şekilde vericem mama yese hiç vermem mama yemiyor vermek doğru gelmiyor ama azda olsa vericem içim el vermiyor aç durmasına

Canım evdeki tartıya güvenme, onlar hassas terazi değil. Benim gün içinde bir 5 gösteriyor, bir 4.7 gösteriyor değişiyor. Gün içinde de kilo vercek değil çocuğum, ona takılma yani.
benimki genelde doğru çıkıyor ama belli de olmaz bakalım yarın nekadar çıkıcak sağlık ocağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…