- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.741
Büyük oğlum 3 yada 4 aylıktı salyalar başladı çocuk 11 aylıkken ilk dişi cıktı sanırım çok belli olmuyo salya genel bi durum belkide erken çıkarBizimkininde cok akiyor bende hep ayni seyi söylüyorum sanirim bizimki erken dis çıkaracak
Canım chicconun tırnak seti var. Ordaki makasla rahatça kesiyorum. Çok memnunumKızlar ben cocugun tirnagini kesmeyi beceremiyorum yine etine kacirdim yavrum hungur hungur agladi. Ne yapacagim ben bu konuda kendime olan guveni yitirdim.
Biz de bebedorun tirnak makasi var. Bildiginiz,en azindan kesme ihtimalimin az oldugu bir makas biliyor musunuz? Yavrumun tirnaklari yarim,yamalak kaldi.
Ay kıyamam yaa canım bide şöyle dene ben de öyle yapıyorum parmağını normal tutarak kesmiyorum elini güzelce kavra bebegin kendi baş parmağınla etini az assa çek yani tırnağından azcık uzaklaştır çok ta değil tabi et tırnaktan bir miktar uzaklaştığı uçlarından kes sakın ol sonuçta bunu bı şekild e yapican bi dene istersenKızlar ben cocugun tirnagini kesmeyi beceremiyorum yine etine kacirdim yavrum hungur hungur agladi. Ne yapacagim ben bu konuda kendime olan guveni yitirdim.
Biz de bebedorun tirnak makasi var. Bildiginiz,en azindan kesme ihtimalimin az oldugu bir makas biliyor musunuz? Yavrumun tirnaklari yarim,yamalak kaldi.
Bi de memeyi çektire çektire emiyor amacı ne anlamıyorum acımaya başladı yara olmasa bari doğumda bile olmadı şimdi yara yapacak çocuk böyle eme eme
Ayy bukadar cocuk öpülse nolur tazecikler insanlarin düşüncesizligi kimsenin bebegini alip mıncıkladığımi hatirlamam buna cocuklarda dahil oglum 3 yasinda halaaa dısarı ciktigimda suratini avuclayanlar var yav elin posmi yemizmi istedigi kadar temiz olsun surarinda ne isi var bebek dedigin koklanir bence zaten elinden degil yânaktan öpse daha iyi eller hep ağızda ben mesela yanak altına hızıyla doğru kıstırıyorum onu:)))Ay evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.
Benimki hic sevmiyo büyüj oglum severdi öglen uyudugunda yatirirdim bazen ama gece 2 sinide yatirmadim zaten uykusuzum uyur kalirim diye korktum zaten ahad(bebegim) sevmiyo abiside koca adam gibi döne döne yatiyo zaten:) sanki gece biraz tehlikeli bi pozisyon gibiKızlar,geceleri yüzüstü yatırıyor musunuz bebeklerinizi? Ben gündüz yatırıyorum hep ama geceleri cesaret edemiyorum. Çok rahat ediyor yüzüstü yattığında. Güzel kızım günlerdir sabah 4-5 e kadar uyumuyordu,dün 7 buçuk a kadar uyumadı. Şimdi dayanamayıp yüzüstü yatırdım. Başında nöbetteyim ama napsam bilemedim. Bi de benim yarın iş başı. Artık işte uyur dururum bu gidişle
40 ı çıkana kadar bizde iyidik evde başka çocukta olunca zor oluyo géce uyumuyorlar gündüz uyuyo bebek ama ben diğeriyle ve evle ilgilenirken uyuamıyorum malesefBenim de gece uykuları çok iyi olan kızıma nazar değdi galiba.12-4-8 beslenmesi ve sorunsuz uyuyan kızım 1 haftadır 4ten sonra uyumuyor.Uyursa da göğsümde uyuyor koyunca uyanıyor sürekli kıvranıyor gazı da çıkartıyorum anlamadım bir şey ben de gaz damlası alıp deneyeyim en iyisi bugün 2de uyandı ayaktayız hala ne zaman uyur bilmem sonra da diğeri okula gidecek off off40 çıkmadan daha iyiydik biz...
Babyjemin bebek bakim cantasini almistim ben onun icindeki tirnak makasi ile sadece mayisik oldugu zamanlar sivri kisimlarini kesiyorum. Ellerini cok hareket ettirdigi icin torpulemeyemiyorum cok cabuk uzuyor o yuzden.Kızlar ben cocugun tirnagini kesmeyi beceremiyorum yine etine kacirdim yavrum hungur hungur agladi. Ne yapacagim ben bu konuda kendime olan guveni yitirdim.
Ben yuzustu ytirmiyorum hic.. yatirmak gerekli mi?Benimki hic sevmiyo büyüj oglum severdi öglen uyudugunda yatirirdim bazen ama gece 2 sinide yatirmadim zaten uykusuzum uyur kalirim diye korktum zaten ahad(bebegim) sevmiyo abiside koca adam gibi döne döne yatiyo zaten:) sanki gece biraz tehlikeli bi pozisyon gibi
Ben yatırıyorum canım artık kafasını cevirebildigi için sorun olmuyorKızlar,geceleri yüzüstü yatırıyor musunuz bebeklerinizi? Ben gündüz yatırıyorum hep ama geceleri cesaret edemiyorum. Çok rahat ediyor yüzüstü yattığında. Güzel kızım günlerdir sabah 4-5 e kadar uyumuyordu,dün 7 buçuk a kadar uyumadı. Şimdi dayanamayıp yüzüstü yatırdım. Başında nöbetteyim ama napsam bilemedim. Bi de benim yarın iş başı. Artık işte uyur dururum bu gidişle
Ben versem benimki de icer ki.. Onlar memede karnini tam doyurmuyo az az emiyorlar. Dolayisiyla geldiginde reddetmezler:)çok sağol vermeden birde bunu deyeyim önemli değil fiyatı 150 liralık mama çöpe gitti yeterki o doysun
Ben bebeğimde aşırı gaz şıkışması oluyordu akşamları çıldırıyordu kolik olmasın diye düzenli verdim her gün sabah sekizde 1 hafta sonra ağlamalar bitti demek gaz damlasıymış yanlış bilmiyormuşum aynı zamanda sindirimide düzenleyen bi damla
evolvia aptamil comformil golden goat hiçbirini yemedi. Bilmiyorum
benim süt akşam yemeğinden sonra doluyo dün ve bugün kurutma makinası açarak tutturdum azıcık emdi sonra salladım tekrar ağladı aldım mememe 8 dk aktif emdi uzun aradan sonra ilkdefa galiba süt olmadığı için emmiyor olunca emiyor 3 gündür sütüm azdı eşimle tartışmıştık bugün biraz daha iyidi sütüm bugün çok fazla reddetmedi
20 cc, 30 cc anca süt sağabiliyorum mama yemiyor onu veriyorum lakır lakır içiyor biberonda bir damla bile bırakmıyo onu görünce de baya moral gidiyor bende
Valla o yasak bu sakıncalı sıkıldım ben bakmıyorum artık. Anneler nasıl büyüttülerse öyle yapıyorum.
öylemii bak sen şunlaraaa anne sütü keyfi yapıyorlar ağız tadlarını biliyolar. Benim süt gelmeye başladı hamdolsun humana işe yaradı galiba günde 3,4 bardak içince kakası çişide normale döndü elhamdülillah dünden bugüne çocuğa renk geldi yazık nasıl da süzülmüştü yavrum kocamı hala konuşturmuyorum sırf beni huzursuz ettiği için bebeği düşünmediği için çok kızgınım çoooookBen versem benimki de icer ki.. Onlar memede karnini tam doyurmuyo az az emiyorlar. Dolayisiyla geldiginde reddetmezler:)
Ahad ne güzel bi isimmişBenimki hic sevmiyo büyüj oglum severdi öglen uyudugunda yatirirdim bazen ama gece 2 sinide yatirmadim zaten uykusuzum uyur kalirim diye korktum zaten ahad(bebegim) sevmiyo abiside koca adam gibi döne döne yatiyo zaten:) sanki gece biraz tehlikeli bi pozisyon gibi
Bizda babamız gittikten sonra yatakta keyif yapıyoruz koluma yatıyor ohh ilimizde baya uyuyoruz :)))Ahad ne güzel bi isimmişarapça da gün ismi olarak da kullanılıyor "yevmil ahad" pazar gününü ifade ediyor..burda haftanın ilk günü pazar..ismiyle yaşasın yavrun ben dayanamadım yatırdım yüzüstü böyle çok rahat ediyor o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?