2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım chicconun tırnak seti var. Ordaki makasla rahatça kesiyorum. Çok memnunum

Ay kıyamam yaa canım bide şöyle dene ben de öyle yapıyorum parmağını normal tutarak kesmiyorum elini güzelce kavra bebegin kendi baş parmağınla etini az assa çek yani tırnağından azcık uzaklaştır çok ta değil tabi et tırnaktan bir miktar uzaklaştığı uçlarından kes sakın ol sonuçta bunu bı şekild e yapican bi dene istersen

Bi de memeyi çektire çektire emiyor amacı ne anlamıyorum acımaya başladı yara olmasa bari doğumda bile olmadı şimdi yara yapacak çocuk böyle eme eme

Ay o çektire çektire emmesi çok fena. Benimki sonuna doğru yapıyor onu bayadır, oyun yaptı sanki ufaklık. Bir de gaz sancısı varken hem ıkınıyor hem de ağzından bırakmayıp çekiyor :) sol iyi de, sağ göğsümün ucu inanılmaz hassas ve acıyor benim baya. Görünürde de bir şey yok napsam bilemedim.

Svartbabe canım çok geçmiş olsun. Biliyorum için çok yanıyordur ama inan dokuları çok hızlı kendini yeniliyor maşaallah. 2-3 güne eser kalmaz Allahın izniyle :)

Ay evet ya bir ogretmen yakinimiz dedi gecenlerde " ben cocuklari opmem elinden operim sadece" diye.
Ayy bukadar cocuk öpülse nolur tazecikler insanlarin düşüncesizligi kimsenin bebegini alip mıncıkladığımi hatirlamam buna cocuklarda dahil oglum 3 yasinda halaaa dısarı ciktigimda suratini avuclayanlar var yav elin posmi yemizmi istedigi kadar temiz olsun surarinda ne isi var bebek dedigin koklanir bence zaten elinden degil yânaktan öpse daha iyi eller hep ağızda ben mesela yanak altına hızıyla doğru kıstırıyorum onu:)))

Benimki hic sevmiyo büyüj oglum severdi öglen uyudugunda yatirirdim bazen ama gece 2 sinide yatirmadim zaten uykusuzum uyur kalirim diye korktum zaten ahad(bebegim) sevmiyo abiside koca adam gibi döne döne yatiyo zaten:) sanki gece biraz tehlikeli bi pozisyon gibi

40 ı çıkana kadar bizde iyidik evde başka çocukta olunca zor oluyo géce uyumuyorlar gündüz uyuyo bebek ama ben diğeriyle ve evle ilgilenirken uyuamıyorum malesef

Babyjemin bebek bakim cantasini almistim ben onun icindeki tirnak makasi ile sadece mayisik oldugu zamanlar sivri kisimlarini kesiyorum. Ellerini cok hareket ettirdigi icin torpulemeyemiyorum cok cabuk uzuyor o yuzden.

Svartbabe çok geçmiş olsun canım benimkinide kaçtır Allah koruyo hep gözünde eli ama eldiven de takamıyorum sıkma canını olucak böyle şeyler kendini suçlama. Çok şükür ki yeniliyor kendini üzülme sütün azalır cnm

@baharindenizi canım ben tamamen kesmiyorum yanına bi kesik atıp elimle sıyırıp alıyorum daha kolay oluyor ben bide şu büyüklerin bebekler için olanıyla kesiyorum çok güzel tırnağını kavrıyor. Dün bende çok acıkmıştı uyuyordu emerken burnunu sıktım uyansın diye annesinden ilk dayağını yedi yavrucuğum nasıl acıklı ağladı içim parçalandı galiba acıdı biraz

Ben yuzustu ytirmiyorum hic.. yatirmak gerekli mi?

Ben yatırıyorum canım artık kafasını cevirebildigi için sorun olmuyor

Ben versem benimki de icer ki.. Onlar memede karnini tam doyurmuyo az az emiyorlar. Dolayisiyla geldiginde reddetmezler:)

Ben versem benimki de icer ki.. Onlar memede karnini tam doyurmuyo az az emiyorlar. Dolayisiyla geldiginde reddetmezler:)
öylemii bak sen şunlaraaa anne sütü keyfi yapıyorlar ağız tadlarını biliyolar. Benim süt gelmeye başladı hamdolsun humana işe yaradı galiba günde 3,4 bardak içince kakası çişide normale döndü elhamdülillah dünden bugüne çocuğa renk geldi yazık nasıl da süzülmüştü yavrum kocamı hala konuşturmuyorum sırf beni huzursuz ettiği için bebeği düşünmediği için çok kızgınım çoooook

Ahad ne güzel bi isimmiş arapça da gün ismi olarak da kullanılıyor "yevmil ahad" pazar gününü ifade ediyor..burda haftanın ilk günü pazar..ismiyle yaşasın yavrun ben dayanamadım yatırdım yüzüstü böyle çok rahat ediyor o da

Bizda babamız gittikten sonra yatakta keyif yapıyoruz koluma yatıyor ohh ilimizde baya uyuyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…