2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bizim krem ızďıravaýı mı diyorsun? mavi minik bir kutu :) cok yogun kivami nemlendirici ozelligi de cok iyi
Evet evet mavi minik kutu :)) çok iyi gerçekten.
Ah ben onları hep yaptım da bana mısın demedi. Altını yıkıyorum zaten silmiyorum ve her açtığımda bi 10 dk kadar takılıyoruz öyle. Ama bu krem mucizeymiş ya 1 günde iyileşti artık hep onu kullanırım :)

Kızlar benim bebeğin kafasınkepek oluyor yani derisini kaşıdığımda beyaz beyaz şeyler kabarıyor konak değil eminim yada bu konağın bi cinsimi sizde de varmı acaba şanpuanmınyapıyor yada iyi durulayamıyorum

Heh kremi de babam buldu valla bilmiyorum o da birinden istetmiş bez prima premium caredeyiz yeter daha değişmeyeyim.

Chicconun normal makasa benzeyen bir makasi var. foto atmayi beceremiyorum. Kucuk normal makaslara benziyor. Hic etine kacmiyor onunla. Cok memnunum ben.
Evet canim gece netten arastirdim bayagi makas seklinde ucu egik gibi sanirim. Ondan alacagiz hemen
Ben uyaricam sanirim her seferinde. Ne fena olmus cocugu olunca derler artik
Uyurken de kestim ama bizim oglan cok ani harelet ediyor ondan kestim zaten 2 sefer. Kendime guvenimi de yitirdim bu konuda. Tirnaklarinin yapisi da uzun o da yaniltiyor

Bizimki gunduz 5 dakika bile durmuyor yuzustu. Tekmeler savuruyor yuzustu donunce de ihh ihh diye zorlaniyor. Omurga gelisimi icin iyi aslinda yuzustu yatmasi

Yaa ben goremedim hicbirsey. Goz doktoruna da goturemedim. Allah sifa versin bebislerimize. Kendi kendine duzeliyormus demisler sana da bu iyi haber sanirim.

Sanirim korkudan yapamiyorum ben :/ chicconun setini alacagim

Cok pis tersleyesim var openleri

Bir çılgınlık yapıp Açıkhava'dan tiyatro bileti aldım. 1 ay sonra. Gidebilirsek ilk kez kızı gece bırakıp çıkmış olacağız.
Çok iyi olmuş canım bakacak kişi varsa arada yapmak lazım evde kapalı kalmak da sıkıntı. Hem eşle birlikte bişiler yapmak önemli darısı bana

Ben de hep dusunurum Allah korusun acil durumda ne yaparim diye fotosunu cekeyim de telefonumda bulunsun
Canım tırnak makası chicco al herkesin dediği gibi. Yalnız 444emarket diye bir site var orada fiyatı çok çok uygun, kesinlikle oradan al. Ben büyük kıza 29 liraya almıştım, küçüğe burdan aldım :) tek sorun kapağı pembe, idare edersin artık :)

Kızlar pişik kreminden mi konuşulmuş önceki mesajları okuyamadım. Benim oğlumda da poposu pişik olmaya başladı mustela barrier krem kullanıyorum daha etkili bişey varsa yazarsanız sevinirim.
Canim cevrenizde gocmen urunleri satan bir yerden krem ızdırava alabilirsin. Minik mavi bir kutu Auralee nin de miniginde pisik problemi var. Bu krem rahatlatmis

Canim cok sagol kesinlikle bu urunu alacagim cit tirnak makaslari cok tehlikeli en azindan benim gibi beceremeyenler icin. Bu arada urun cidden cok uygun. Yani taklit urun falan degildir di mi?

Canim cok sagol kesinlikle bu urunu alacagim cit tirnak makaslari cok tehlikeli en azindan benim gibi beceremeyenler icin. Bu arada urun cidden cok uygun. Yani taklit urun falan degildir di mi?
Yok canım taklit değil kesinlikle. Ben çok ürün aldım bu siteden, izmirden gönderiyorlar. Stok fazlası ya da tek renk model kalan ürünler çok uyguna oluyor. Başka ürünlerini de incele derim. Bende 2 tane makas olduğu için karşılaştırabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…