- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.761
Evet evet mavi minik kutu :)) çok iyi gerçekten.Bizim krem ızďıravaýı mı diyorsun? mavi minik bir kutu :) cok yogun kivami nemlendirici ozelligi de cok iyi
Ah ben onları hep yaptım da bana mısın demedi. Altını yıkıyorum zaten silmiyorum ve her açtığımda bi 10 dk kadar takılıyoruz öyle. Ama bu krem mucizeymiş ya 1 günde iyileşti artık hep onu kullanırım :)Ay cok sukur ya ne cektin. Peki nerden buldun bu kremi? Bez degisikligi yapmissindir da acaba yine mi degistirsen denemedigin marka varsa? Yazik kuzuya ya offf. Ben bebekken olmusum o sekilde ne krem var ne bisi annem acmis altimi oyle iyilesmis. Sen de gunduz bol bol ac bence.
Heh kremi de babam buldu valla bilmiyorum o da birinden istetmişAy cok sukur ya ne cektin. Peki nerden buldun bu kremi? Bez degisikligi yapmissindir da acaba yine mi degistirsen denemedigin marka varsa? Yazik kuzuya ya offf. Ben bebekken olmusum o sekilde ne krem var ne bisi annem acmis altimi oyle iyilesmis. Sen de gunduz bol bol ac bence.
Evet canim gece netten arastirdim bayagi makas seklinde ucu egik gibi sanirim. Ondan alacagiz hemenChicconun normal makasa benzeyen bir makasi var. foto atmayi beceremiyorum. Kucuk normal makaslara benziyor. Hic etine kacmiyor onunla. Cok memnunum ben.
Ben uyaricam sanirim her seferinde. Ne fena olmus cocugu olunca derler artikAnammmnasıl akılları kesmiyor,çocuğun elinden öpünce onun da elini ağzına götürdüğünü sürekli ve bunun zararlı olduğunu anlamıyorum hakkaten..ben Türkiye'ye gelince ağustosta bile eldiven takıcam kızıma (tabi burdan çıkabilirsem
Uyurken de kestim ama bizim oglan cok ani harelet ediyor ondan kestim zaten 2 sefer. Kendime guvenimi de yitirdim bu konuda. Tirnaklarinin yapisi da uzun o da yaniltiyorbaharinbahcesi canım uyurken denedin mi? Makasla iyice bak,gör tırnak kısmını içine alıp almadığına sonra kes..ben bikaç defa deneyip iyice görüyorum neyi kavradığını makasın,sonra kesiyorum.
@mavi_lina canım törpü yü denedim ama kullanamadım,sanırım ben iyice dibinden kesiyorum törpülük bişey kalmıyor. Hergün hergün kesilecek kadar uzuyor mu tırnaklar?Svartbabe geçmişler olsun. Lütfen kendini kötü hissetme, bebek işte bizimkilerin de yüzü gözü hep çizik. İnşallah kısa sürede iyileşir
Bizimki gunduz 5 dakika bile durmuyor yuzustu. Tekmeler savuruyor yuzustu donunce de ihh ihh diye zorlaniyor. Omurga gelisimi icin iyi aslinda yuzustu yatmasiKızlar,geceleri yüzüstü yatırıyor musunuz bebeklerinizi? Ben gündüz yatırıyorum hep ama geceleri cesaret edemiyorum. Çok rahat ediyor yüzüstü yattığında. Güzel kızım günlerdir sabah 4-5 e kadar uyumuyordu,dün 7 buçuk a kadar uyumadı. Şimdi dayanamayıp yüzüstü yatırdım. Başında nöbetteyim ama napsam bilemedim. Bi de benim yarın iş başı. Artık işte uyur dururum bu gidişle
Yaa ben goremedim hicbirsey. Goz doktoruna da goturemedim. Allah sifa versin bebislerimize. Kendi kendine duzeliyormus demisler sana da bu iyi haber sanirim.Hayır canım etrafı çok kizardi gözünün inceledim gözünü bende çizigi gördüm.
İnşallah canım benim inşallah
Dikkatli inceleyip ışıkta bakınca görünüyor canım cizgi bende eldivenleri taktım tekrardan.
Dikkat ediyorum aslında ama işte çok anlık bir şeydi aklıma o an geldikçe kendimi daha çok suçluyorum zaten
@minnakkaguya inşallah canım çok saol
Sanirim korkudan yapamiyorum ben :/ chicconun setini alacagimAy kıyamam yaa canım bide şöyle dene ben de öyle yapıyorum parmağını normal tutarak kesmiyorum elini güzelce kavra bebegin kendi baş parmağınla etini az assa çek yani tırnağından azcık uzaklaştır çok ta değil tabi et tırnaktan bir miktar uzaklaştığı uçlarından kes sakın ol sonuçta bunu bı şekild e yapican bi dene istersen
Cok pis tersleyesim var openleriAyy bukadar cocuk öpülse nolur tazecikler insanlarin düşüncesizligi kimsenin bebegini alip mıncıkladığımi hatirlamam buna cocuklarda dahil oglum 3 yasinda halaaa dısarı ciktigimda suratini avuclayanlar var yav elin posmi yemizmi istedigi kadar temiz olsun surarinda ne isi var bebek dedigin koklanir bence zaten elinden degil yânaktan öpse daha iyi eller hep ağızda ben mesela yanak altına hızıyla doğru kıstırıyorum onu:)))
Krem göçmen ürünleri satan marketlerde de varHeh kremi de babam buldu valla bilmiyorum o da birinden istetmişbez prima premium caredeyiz yeter daha değişmeyeyim.
Kızlar pişik kreminden mi konuşulmuş önceki mesajları okuyamadım. Benim oğlumda da poposu pişik olmaya başladı mustela barrier krem kullanıyorum daha etkili bişey varsa yazarsanız sevinirim.Krem göçmen ürünleri satan marketlerde de var
Prima premium carein yeni paketleri bizde de pişik yaptı kızarttı yani poposunu kullanamadım aldığım bezleri aktif bebeği denedin mi? O yapmadı benim kızdaHeh kremi de babam buldu valla bilmiyorum o da birinden istetmişbez prima premium caredeyiz yeter daha değişmeyeyim.
Çok iyi olmuş canım bakacak kişi varsa arada yapmak lazım evde kapalı kalmak da sıkıntı. Hem eşle birlikte bişiler yapmak önemliBir çılgınlık yapıp Açıkhava'dan tiyatro bileti aldım. 1 ay sonra. Gidebilirsek ilk kez kızı gece bırakıp çıkmış olacağız.
Canım tırnak makası chicco al herkesin dediği gibi. Yalnız 444emarket diye bir site var orada fiyatı çok çok uygun, kesinlikle oradan al. Ben büyük kıza 29 liraya almıştım, küçüğe burdan aldım :) tek sorun kapağı pembe, idare edersin artık :)Ben de hep dusunurum Allah korusun acil durumda ne yaparim diye fotosunu cekeyim de telefonumda bulunsun
Canim cevrenizde gocmen urunleri satan bir yerden krem ızdırava alabilirsin. Minik mavi bir kutuKızlar pişik kreminden mi konuşulmuş önceki mesajları okuyamadım. Benim oğlumda da poposu pişik olmaya başladı mustela barrier krem kullanıyorum daha etkili bişey varsa yazarsanız sevinirim.
Cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorumacikcay tota00 I isimx LifeandFeel sağolun kızlar moral oldunuz çok teşekkür ederim.
baharinbahcesi canım dikkatini çeken birşey yoksa olmamıştır birşey merak etme damla ve merhem verdi mikrop kapmasın diye onları kullanıyorum.
Canim cok sagol kesinlikle bu urunu alacagim cit tirnak makaslari cok tehlikeli en azindan benim gibi beceremeyenler icin. Bu arada urun cidden cok uygun. Yani taklit urun falan degildir di mi?Canım tırnak makası chicco al herkesin dediği gibi. Yalnız 444emarket diye bir site var orada fiyatı çok çok uygun, kesinlikle oradan al. Ben büyük kıza 29 liraya almıştım, küçüğe burdan aldım :) tek sorun kapağı pembe, idare edersin artık :)
Eki Görüntüle 1990217
Yok canım taklit değil kesinlikle. Ben çok ürün aldım bu siteden, izmirden gönderiyorlar. Stok fazlası ya da tek renk model kalan ürünler çok uyguna oluyor. Başka ürünlerini de incele derim. Bende 2 tane makas olduğu için karşılaştırabiliyorum :)Canim cok sagol kesinlikle bu urunu alacagim cit tirnak makaslari cok tehlikeli en azindan benim gibi beceremeyenler icin. Bu arada urun cidden cok uygun. Yani taklit urun falan degildir di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?